Türk Sanat Müziği

Türk Sanat Müziği

Son dakika türk sanat müziği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk sanat müziği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk sanat müziği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Sanat Müziği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk sanat müziği gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.179 türk sanat müziği haberi bulunmuştur. Tüm türk sanat müziği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu
Faik Öztürk’ün beynine pıhtı attı, felç geçirdi! İşte son durumu Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı, Faik Öztürk’ün beyin kanaması geçirdiği ve vücudunun sol tarafının felç olduğu ortaya çıktı. İşte Faik Öztürk’ün son durumu…
25.04.2024 Magazin
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin!
Yılmaz Morgül Bülent Ersoy'u düelloya davet etti: Akıl sağlığından şüphe duyuyorum, gebersin! Yılmaz Morgül'den Bülent Ersoy'a sert tepki geldi. Bülent Ersoy'un yıllar önce yaşamını yitiren Türk Sanat Müziği efsanesi Zeki Müren hakkındaki sözleri sosyal medyada tepki çekmişti. Yılmaz Morgül ise Ersoy'un sözlerine sert tepki göstermiş ve "Onun bildiği tek şey ise görgüsüzlük" demişti. Morgül, Ersoy hakkında yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
28.02.2024 Magazin
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü?
Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında öldü? Usta sanatçı Çetin Körükçü 75 yaşında hayatını kaybetti. Körükçü'nün vefat haberini şarkıcı Umut Akyürek duyurdu. Peki, Çetin Körükçü neden öldü? Müzisyen Çetin Körükçü kimdir, kaç yaşında
16.01.2024 Gündem
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti
Şükran Özer Doruk hayatını kaybetti Onur Akay, Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Şükran Özer Doruk’un 91 yaşında hayatını kaybettiğini duyurdu. Akay, “Bayan kahkaha Güzide Kasacı’nın ölüm haberinin üzüntüsünü yaşarken, bir acı haber daha geldi" açıklamasını yaptı.
30.11.2023 Magazin
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu
Barış Manço'nun Cumhuriyet'in 100. yılı için söyledikleri gündem oldu Usta sanatçı Barış Manço, 1 Şubat 1999 tarihinde yaşamını yitirmişti. Barış Manço'nun seneler önce Osaka'da verdiği konserde Türkiye ve 2023 yılı için söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada gündem olan video ile ilgili “Oğlu yerine getirmeli” yorumları geldi.
29.10.2023 Magazin
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer toprağa verildi Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Rauf Tamer'in cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenazeye siyaset, basın, iş ve sanat dünyasından pek çok isim katıldı.
22.10.2023 Gündem
Bülent Ersoy'a üç milyon TL'lik hediye! Üç ayda hazırlandı
Bülent Ersoy'a üç milyon TL'lik hediye! Üç ayda hazırlandı Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, önceki akşam Afyonkarahisar'da sahne aldı. Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismine, Afyonlu ustaların el emeği olan ve üç ayda hazırlanan, üç milyon TL'lik mermer bir çanta hediye edildi.
2.10.2023 Magazin
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bol filtreli fotoğraflarla güldürdü
Safiye Soyman'dan Seda Sayan paylaşımı: Bol filtreli fotoğraflarla güldürdü Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.
6.09.2023 Magazin
Ünlü şarkıcı Gökhan Sezen kısmi felç geçirdi!
Ünlü şarkıcı Gökhan Sezen kısmi felç geçirdi! Türk sanat müziği yorumcusu Gökhan Sezen kısmi felç geçirdiğini açıkladı.
31.07.2023 Magazin
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı!
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı! Safiye Soyman, yaklaşık 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.07.2023 Magazin
Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu
Emel Sayın, Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesine güneş gibi doğdu Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam Türk Sanat Müziği'nin efsane sesi Emel Sayın’ı ağırladı. Usta sanatçının performansı ve eşsiz repertuvarıyla dolu dolu geçen gece, Yeşilçam nostaljisi yaşayan dinleyicilere keyifli bir müzik yolculuğu yaşattı.
24.06.2023 Magazin
Ünlü sanatçı Metin Milli'ye veda!
Ünlü sanatçı Metin Milli'ye veda! Türk Sanat Müziği sanatçısı ve iş adamı Metin Milli, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde çoklu organ yetmezliği nedeniyle 80 yaşında hayatını kaybeden Metin Milli, Cebeci Asri Mezarlığı’nda bulunan İsmet Oğultürk Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.
18.06.2023 Magazin
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece
'Şarkılar Bizi Söyler' programından anlamlı gece Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, bu kez anlamlı bir geceye ev sahipliği yaptı.
18.06.2023 Magazin
Usta sanatçı Metin Milli hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Metin Milli hayatını kaybetti! 1980'li yıllara damga vuran, 'Seviyorum İşte', 'Şarkılara Sordum' gibi eserlere getirdiği yorumlarla hatırlanan Türk Sanat Müziği sanatçısı ve iş insanı Metin Milli, 80 yaşında Ankara'da yaşamını yitirdi.
17.06.2023 Magazin
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor!
“Şarkılar Bizi Söyler” Kuruçeşme Açıkhava'da sezon finali yapıyor! Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile usta klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” sezon finali yapıyor. Kuruçeşme Açıkhava’dan canlı yayınla ekrana gelecek olan sezon finalinin tüm geliri depremzedelere bağışlanacak.
14.06.2023 Televizyon
Müzisyen Akın Uğurlu yaşamını yitirdi!
Müzisyen Akın Uğurlu yaşamını yitirdi! Türk sanat müziği sanatçısı Akın Uğurlu'nun 73 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi.
22.05.2023 Televizyon
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü!
Safiye Soyman sosyal medyanın diline düştü! Son dönemde estetik operasyonlar sonrası yeni görüntüsüyle adından söz ettiren Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman, son olarak 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Fotoğrafında abartılı bir filtre kullanan ünlü isim, sosyal medyanın diline düştü.
14.05.2023 Magazin
Ferhat Göçer'den itiraf geldi: Param yok diye Alpay'ı dinleyememiştim
Ferhat Göçer'den itiraf geldi: Param yok diye Alpay'ı dinleyememiştim Şarkıcı Ferhat Göçer, ‘Alpay’a Saygı 2’ albümünde, 87 yaşındaki usta sanatçının ‘Gözlerin’ parçasını yeniden yorumladı. Alpay'ı gençlik yıllarından beri çok severek dinlediğini belisten Ferhat Göçer, pop müziğk efsanesi ile ilgili bir anısını da anlattı.
9.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi!
Bülent Ersoy'un sahne kostümü gelinliğe benzetildi! Son günlerde değiştirdiği saç modeli ve ten rengiyle gündeme gelen Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, Maslak Yeni Gazino'da sahne aldı. İkonik tarzı ve eşsiz sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelenleri büyüleyen Ersoy'un tercih ettiği beyaz sahne kostümü gelinliğe benzetildi.
1.05.2023 Magazin
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi!
Bülent Ersoy son haliyle herkesi şaşkına çevirdi! Türk Sanat Müziği'nin Diva'sı Bülent Ersoy, son görüntüsüyle herkesi şaşkına çevirdi. Meslektaşı Nükhet Duru ile modacı Gülşah Saraçoğlu'nu ziyaret eden sanatçının saçları ve ten rengi dikkat çekti.
29.04.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk Sanat Müziği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk sanat müziği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.