Koro

Koro

Son dakika koro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan koro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını koro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Koro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan koro gelişmeleri de dahil olmak üzere 599 koro haberi bulunmuştur. Tüm koro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı
Sibel Bilgiç kimdir? 90’lı yıllara damga vuran Sibel Bilgiç’in yaşam öyküsü ve Mehmet Ali Yılmaz aşkı 90'lı yıllara damgasını vuran şarkıcı Sibel Bilgiç, eski bakan Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüyle yeniden merak konusu oldu. Alışamadım şarkısıyla dillere pelesenk olan Sibel Bilgiç kimdir, kaç yaşında, şu an ne iş yapıyor? İşte Sibel Bilgiç’in son hali ve
24.04.2024 Magazin
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi!
Milli Savunma Bakanı Güler, TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi! Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla 'Vatan Marşı'nı seslendiren TRT Çocuk Korosu ile bir araya geldi.
23.04.2024 Gündem
Portakal çiçeği karnavalında deprem bölgesi unutulmadı! 11 İlin türküsü konseri verildi
Portakal çiçeği karnavalında deprem bölgesi unutulmadı! 11 İlin türküsü konseri verildi Adana'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, 6 Şubat'taki depremlerde yaşamını yitirenlerin anısına "11 İlin Türküsü" konseri düzenlendi.
17.04.2024 Adana
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gazze hakkındaki konuşmaları üzerinden kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sultangazi Mitingi’nde yanıt verdi. Kurum, "Gazze konusunda en son konuşacak olanlar İsrail’e tek bir cümle tepki vermeyenler, milletin destek mitinglerine katılmayanlar; sıraya girmişler bize saldırıyorlar. Bunların başını da Özgür Özel çekiyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı
Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi başladı İKSV Alt Kat'ın WOW Dünya Kadınlar Festivali İstanbul kapsamında geliştirdiği “Genç Kadınların Sesi: Çoksesli Koro Atölyesi" bugün başladı. 6-29 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek yedi atölye çalışmasının ardından, katılımcılar 3 Mart'ta Beykoz Kundura'da sahne alarak festivale dahil olacak.
6.02.2024 Yaşam
Trajedi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Trajedi Örnekleri Ve Temsilcileri Nelerdir?
Trajedi Nedir, Özellikleri Nelerdir? Trajedi Örnekleri Ve Temsilcileri Nelerdir? Edebiyat, birçok türü içerisinde bulunduran oldukça geniş bir dünyadır. Yüz yıllar öncesinden beri edebiyat insan hayatında vardır. Birçok farklı türde kendini ve başarısını gösteren, günümüzde hala eserleri ve sanatları ile hatırlanan yazarlar vardır.
4.02.2024 Gündem
Kozan Belediyesi Adanalılara 20 ton ücretsiz portakal dağıttı
Kozan Belediyesi Adanalılara 20 ton ücretsiz portakal dağıttı Kozan Belediyesi Adana’nın Seyhan ilçesinde 20 ton portakalı ücretsiz dağıttı.
29.01.2024 Adana
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi
Yaşlılardan oluşan koro, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi Adana’da yaşlılardan oluşan koro üyeleri, huzurevinde kalan akranlarına konser verdi. Koroda bulunan 80 yaşındaki İsmet dedenin de 4 yıl önce huzurevinde kaldığı sırada bağlama çalmayı öğrenip, koroya katıldığı öğrenildi.
29.01.2024 Adana
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı
22 yıl sonra bitkisel hayattan çıkıp ikinci yaşamına başladı Bursa’da 22 yıl önce karbonmonoksit zehirlenmesi nedeniyle bitkisel hayata giren Neslihan Köse (42), annesi Hale Kabacaoğlu’nun (69) çabalarıyla gördüğü tedaviler sonrası hayata yeniden başladı. Annesinin önce fiziksel olarak ayağa kaldırdığı Neslihan’ın, mental sağlığında da büyük ilerleme kaydedildi. Anlık hafızası yeniden oluşturulan Neslihan’ın unutmadığı tek şey ise şarkılar. Neslihan’ın en büyük hayali ise en sevdiği sanatçı olan Tarkan ile aynı sahneyi paylaşıp, onunla şarkı söylemek.
29.01.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Süreci başlattık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 9. Toplantısı'na katılmak üzere Katar'a kritik ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile bir araya geldi. Erdoğan kritik toplantıda dünyaya önemli mesajlar verdi. Katar ziyareti sonrası Erdoğan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, enflasyonla mücadele ve fiyat istikrarında kararlılık vurgusunda bulundu.
6.12.2023 Gündem
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması
Ata Koleji’nden Cumhuriyet kutlaması Ata Koleji, Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını büyük bir coşku ve gururla Kemer Country Club’da kutladı. Törende resim yarışması ve Cumhuriyet Koşusu’nda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
30.10.2023 Eğitim
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz
Bakan Güler: Azerbaycan'ı desteklemeye devam ediyoruz Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kafkasya'daki istikrara büyük önem verdiklerini belirterek, "Bölgede bir an evvel kalıcı barışın tesis edilmesi için büyük gayret sarf ediyor, can kardeşimiz Azerbaycan'ı 'iki devlet, tek millet' anlayışıyla desteklemeye devam ediyoruz" dedi.
15.09.2023 Gündem
Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, yeniden seyirci ile buluşuyor
Depremde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu, yeniden seyirci ile buluşuyor Yaşanan deprem felaketinde 7 üyesini kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu konserlerine, 4 Eylül’de gerçekleştirilen İstanbul Beylikdüzü’ndeki konserin ardından 5 Eylül’de İstanbul Kuruçeşme, 8 Eylül’de Kuşadası ve 10 Eylül’de ise İzmir programıyla devam ediyor.
5.09.2023 Magazin
Tan Taşçı'nın şarkı sözlerinden pankart hazırladılar
Tan Taşçı'nın şarkı sözlerinden pankart hazırladılar Tan Taşçı, dün gece Kuşadası Altın Güvercin Amfi Tiyatro'da müzikseverlerle buluştu. Ege'de coşkulu bir kalabalığın karşıladığı sevilen şarkıcı, 2.5 saatlik performansa imza attı.
20.07.2023 Magazin
Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde
Ahmet Şafak, Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, önceki akşam özgün Türk Müziği’nin güçlü sesi Ahmet Şafak’ı ağırladı. Binlerce müzikseverin koro halinde seslendirdiği şarkılar Boğaz’da yankılandı. Uzun bir aradan sonra İstanbul’da konser veren başarılı sanatçı, unutulmaz bir performansa imza attı.
18.07.2023 Magazin
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket!
Yıldız Tilbe'den sahnede şaşırtan hareket! Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda sevenlerine müzik ziyafeti sundu. Bir an olsun enerjisi düşmeyen Tilbe, sahnede peruğunu çıkardı. Tilbe'nin tamamen beyazlayan saçları dikkat çekti.
4.07.2023 Magazin
Simge Sağın: 3 Temmuz'da size bir sürprizim var
Simge Sağın: 3 Temmuz'da size bir sürprizim var ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla gündemden düşmeyen Simge Sağın, eylül ayına kadar sürecek konser maratonuna dün gece Mersin’de başladı. ünlü popçunun şarkılarına 40 bin kişilik dev bir koro eşlik etti.
26.06.2023 Magazin
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede!
Tan Taşçı konservatuar öğrencileriyle sahnede! Sezonun üçüncü konseri için önceki gece Harbiye Açıkhava sahnesine çıkan Tan Taşçı, kendi parçaları ile hit olmuş cover'larından oluşan şarkılarını müzikseverlerle birlikte söyledi.
29.05.2023 Magazin
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır
Bakan Akar: Ermenistan'ı destekleyenler dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; sözde Ermeni Soykırımını destekleyen ülkelere tepki göstererek, "Tarihi; Türkiye'yi suçlayıcı siyasi açıklamalarla yeniden yazılamayacağı bilinmeli ve bu görüşte olanlar dünya ve kendi tarihlerine bakarak utanmalıdır. Bizim utanılacak bir tarihimiz yok çok şükür" dedi.
27.04.2023 Gündem
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek
Dünya korolarının sesiistanbul’dan yükselecek Uluslararası Koro Müziği Federasyonunun (IFCM) en büyük etkinliği olan Dünya Koro Müziği Sempozyumu (WSCM), Kültür ve Turizm Bakanlığının ev sahipliğinde bu yıl İstanbul’da gerçekleşecek. ABD’den İspanya’ya, Tayvan’dan Kanada’ya dünyanın en iyi koroları ve alanında uzman konuşmacılar 25-30 Nisan tarihleri arasında bir araya gelecek. Konuk koroların ve koro şeflerinin performansları ile 28 farklı ülkeden uzman konuşmacıların yer alacağı etkinlik, küresel koronavirüs salgını sonrası dünya çapındaki ilk korolar buluşması olma özelliğini de taşıyor.
17.03.2023 Kültür Sanat
Bahçeli: Tribünler, siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz
Bahçeli: Tribünler, siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen hafta sonu bazı futbol müsabakalarında hükümet karşıtı sloganların atılmasıyla ilgili, "Hükümeti istifaya davet etmek, tribünlerde siyasi kaos üretimine heves etmek bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı zillet komplosudur. Herkes yerini yurdunu, haddini hududunu bilmelidir. Sahalardan sokak aralarına gerilim ve çatışma tahviline yeltenenlere müsamaha gösterilmeyecektir. Tribünler çürük siyasi sloganların atılacağı mekanlar olamaz" dedi.
28.02.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den seçim mesajı: Açık hesap sandıkta görülecek
MHP lideri Bahçeli'den seçim mesajı: Açık hesap sandıkta görülecek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Bizim tarafımız belli, destekçimiz büyük Türk milletidir. Açık hesap 14 Mayıs'ta sandıkta görülecektir" dedi. Bahçeli, seçime ilişkin mesajında "Söz milletindir, sıra milletindir, zillet ittifakı da sıfırı çekecektir. Sayın Erdoğan 14 Mayıs 2023'te yeniden ve açık ara farkla seçilecektir. MHP de milletvekili sayısını güçlü bir şekilde artıracaktır. Kriz ve kaos peşinde koşmasınlar, sadece 14 Mayıs'ı beklesinler" ifadelerini kullandı.
31.01.2023 Gündem
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı!
Shakira Pique şarkısı sözleri! Shakira'nın yeni şarkısı Dengim Değilsin’in Türkçe sözleri ne? Out of Your League rekor kırdı! Shakira yeni şarkı sözleri merak ediliyor. Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın yeni çıkardığı şarkı YouTube'da izlenme rekorları kırarken, Shakira son şarkısında eski sevgilisi Gerard Pique ile ilgili sözleri ise gündem oldu. Söz konusu haberlerin ardından Shakira’nın yeni şarkısının Türkçe sözleri araştırılmaya başlandı. İşte Shakira Pique şarkısı sözleri…
14.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Koro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki koro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.