Bergen Filmi

Bergen Filmi

Son dakika Bergen filmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bergen filmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bergen filmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bergen Filmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bergen filmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 bergen filmi haberi bulunmuştur. Tüm bergen filmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahsun Kırmızıgül, Bergen ile olan anısını anlattı
Mahsun Kırmızıgül, Bergen ile olan anısını anlattı Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Bodrum'dan bir mekanda sahne aldı. Kırmızıgül, geçmişte Bergen ile yaşadığı bir anısını anlattı.
21.08.2023 Magazin
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu Vizyona girmesiyl çok konuşulan ve büyük gişe başarısı yakalayan “Bergen” filmi davalık oldu. 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmin senaristleri Sema Kaygusuz ile Yıldız Bayazıt, maddi ve manevi haklarını ihlal ettikleri iddiasıyla yapımcı Mine Şengöz ile Orkestra Yapım’a dava açtı.
24.04.2023 Magazin
Bergen filminin hasılatı dudak uçuklattı!
Bergen filminin hasılatı dudak uçuklattı! Başrolünde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı Bergen filmi vizyonda yer aldığı 10 haftadan itibaren tüm zamanların en çok izlenen yapımları arasında 8. sırada yerini aldı. 10 milyon TL’ye mal olduğu olduğu konuşulan Bergen filminin hasılatı ise dudak uçuklattı.
17.05.2022 Magazin
Derya Bedavacı'dan olay açıklama: 'Bergen' filminin yarısında çıktım!
Derya Bedavacı'dan olay açıklama: 'Bergen' filminin yarısında çıktım! Derya Bedavacı, Kıbrıs'ta bir otelde sevenleriyle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla tek tek bayramlaşan ve ayaküstü sohbet eden şarkıcı, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filmi hakkında konuştu.
4.05.2022 Magazin
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız
Ferman Akgül: Evliliği tazeledik, balayına çıkacağız maNga grubunun solisti Ferman Akgül, önceki gün alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi. Turnede olduğunu söyleyen Akgül, yeni film şarkıları ve müzik projeleri hakkında konuştu.
16.04.2022 Magazin
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti!
Derya Uluğ'un 80 bin TL'lik klibine veto, çöpe gitti! Derya Uluğ, 'Bergen: Saygı Albümü' için seslendirdiği 'Canım Dediklerim' şarkısına kendi cebinden 80 bin TL harcayarak klip çekti. Klip, gündemden düşmeyen 'Bergen' filminden görüntüler içerecek şekilde kurgulanmıştı. Filmin yapımcısı, söz konusu görüntüler üzerine harekete geçti.
13.04.2022 Magazin
Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'a övgüler yağdırdı!
Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'a övgüler yağdırdı! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Hande Atatizi, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filminde, bir döneme damga vuran 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısını canlandıran Zeynep Farah Abdullah'a övgüler yağdırdı.
10.04.2022 Magazin
Hande Ataizi: Sırf onun için filmi izlemeye gideceğim
Hande Ataizi: Sırf onun için filmi izlemeye gideceğim Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Hande Ataizi, beyazperdeye damga vuran 'Bergen' filminde, bir döneme damga vuran 'Acıların kadınI' lakaplı arabesk sanatçısını canlandıran Zeynep Farah Abdullah'a övgüler yağdırdı.
9.04.2022 Magazin
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Bergen' açıklaması! 'Çok izlenmesi bizi de şaşırttı!'
Erdal Beşikçioğlu'dan 'Bergen' açıklaması! 'Çok izlenmesi bizi de şaşırttı!' Seyirci'den büyük ilgi gören Bergen filminin gişe başarısı hakkında konuşan başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, "Filmin bu kadar çok izlenmesi bizi de şaşırttı" dedi.
24.03.2022 Magazin
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti!
Bergen, Recep İvedik 5'i geçti! Pandemi süreciyle birlikte zor günler geçiren sinema salonlarına eski coşkusunu kazandıran ‘Bergen’, vizyondaki üçüncü hafta sonunda 720 bin 96 seyirci tarafından izlendi ve toplam seyirci sayısı 4 milyonu aşarak 17 günde 4.094.043'a ulaştı.
21.03.2022 Magazin
'Bergen' filmi rekora koşuyor!
'Bergen' filmi rekora koşuyor! Başrolünü Farah Zeynep Abdullah’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve Caner Alper'in oturduğu, Eski eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen 'Acıların kadını' lakaplı arabesk sanatçısının hayat hikayesini anlatan 'Bergen' filmine sinemaseverler büyük ilgi gösterdi.
15.03.2022 Televizyon
Acıların kadını Bergen'in doktorundan açıklama: Gözünün içine kadar yanıktı!
Acıların kadını Bergen'in doktorundan açıklama: Gözünün içine kadar yanıktı! Ekim 1982'de yüzüne kezzap atılan ve boşandığı eşi Halis Serbest tarafından Ağustos 1989'da kurşunlanarak öldürülen, 'Acıların kadını' lakaplı Bergen'in hayatı, Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde olduğu film ile beyazperdeye taşındı. Bir döneme damga vuran şarkıcının gözünü kaybetmesine neden olan olaydan sonra tedavisini gerçekleştiren doktor, 'Söylemezsem Olmaz' canlı yayınında konuştu.
14.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok
Farah Zeynep Abdullah: Yaşadığı acıların tarifi yok Farah Zeynep Abdullah, başrolünde yer aldığı, ilk haftasında bir milyon 600 bin kişiyi sinema salonlarına çeken 'Bergen' filmi için Box Office Türkiye’nin sorularını yanıtladı.
12.03.2022 Magazin
Bergen filminin galasında kriz çıktı, büyük tartışmalar yaşandı!
Bergen filminin galasında kriz çıktı, büyük tartışmalar yaşandı! 'Bergen'in galasında herkes başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah’ın kırmızı halı stilini konuşurken, arka planda büyük tartışmalar yaşandığı ortaya çıktı. Yönetmenler Mehmet Binay ve Caner Alper ile senaristler Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt’ın isimlerinin afişte yer almamasının krize neden olduğu, ihtarnamelerin havada uçuştuğu iddia edildi.
9.03.2022 Magazin
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti...
'Bergen' filminden rekor açılış! Seyirci salonlara akın etti... Acıların kadını lakaplı şarkıcının hayatını anlatan yapım için seyirci sinema salonlarına koştu. 'Bergen' heyecanı, gişe rakamlarına yansıdı.
8.03.2022 Magazin
Halis Serbest'ten Bergen filmi sonrası ilk açıklamalar!
Halis Serbest'ten Bergen filmi sonrası ilk açıklamalar! Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalarda bulunan Halis Serbest filmin ardından ilk kez konuştu.
7.03.2022 Televizyon
‘Bergen’ filmi Kozan’da neden yasaklandı? Halis Serbest ilk kez konuştu! Farah Zeynep Abdullah'a Q testi tepkisi
‘Bergen’ filmi Kozan’da neden yasaklandı? Halis Serbest ilk kez konuştu! Farah Zeynep Abdullah'a Q testi tepkisi Kanal D ekranlarında hafta içi her gün canlı yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına özel açıklamalarda bulunan Halisb Serbest filmin ardından ilk kez konuştu.
7.03.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş
Serenay Sarıkaya: 'Bergen', Farah Zeynep Abdullah'a kısmetmiş Serenay Sarıkaya, önceki gün Etiler’de bir kuafördeydi. Çıkışta kendisini bekleyen araca binen oyuncu, Ulus’ta bir mekana geçerek menajeriyle buluştu. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Sarıkaya, uzun süre hazırlık yaptığı, ancak kendi çekim takvimine uymadığı için ayrılmak zorunda kaldığı 'Bergen' projesiyle ilgili konuştu.
5.03.2022 Magazin
Gülşen’den Bergen sürprizi!
Gülşen’den Bergen sürprizi! 1989 yılında öldürülen arabesk yıldızı Bergen’in anısına hazırlanan saygı albümünde Gülşen de yer alacak. Ünlü popçu, çalışma için Bergen’in en sevilen şarkılarından “Sen Affetsen Ben Affetmem”i yorumladı.
22.02.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen'le benzerliği gündem oldu
Farah Zeynep Abdullah’ın Bergen'le benzerliği gündem oldu Son olarak 'Masumlar Apartmanı' isimli diziyle ekrana gelen Farah Zeynep Abdullah 'Bergen' filmi ile gündemden düşmüyor. Güzel oyuncunun başrolünde oynadığı film merakla beklenirken, Instagram hesabından yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı.
18.02.2022 Magazin
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim?
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? Arabesk müziğin güçlü isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi sinemaseveler tarafından araştırılıyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu canlandırdığı Bergen filmi proje aşamadından bugüne ilgiyle beklenen yapımlar arasındaydı. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi ne zaman çıkıyor? Bergen filmi oyuncuları kim? İşte detaylar…
16.02.2022 Gündem
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak?
Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen filmi ne zaman sinamalarda olacak? Hayatı ve şarkılarıyla bir döneme damga vuran Bergen’in hayatının anlatıldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen’i canlandırdığı film, ünlü sanatçının trajik olaylarla bezeli hayat hikâyesini odağına alıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman vizyona giriyor? Bergen fiilmi ne zaman sinamalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyona gireceği tarih…
10.02.2022 Kültür Sanat
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu!
Bergen filmi ne zaman vizyonda? Bergen filmi fragmanı ve oyuncu kadrosu! Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı ve yeni afişi yayınlanan Bergen filminin vizyon tarihi 4 Mart 2022 olarak açıklandı.
4.02.2022 Kültür Sanat
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi!
Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? İşte Bergen filminin vizyon tarihi! 'Acıların Kadını' olarak anılan arabesk şarkıcısı Bergen'in hayat hikayesinin konu edinen Bergen filmi vizyon tarihi ile sinemaseverlerin gündeminde yer alıyor. Farah Zeynep Abdullah'ın Bergen'i canlandırdığı filmde, Halis Serbest'i ise Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Peki, Bergen filmi ne zaman sinemalarda olacak? Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu mu? İşte Bergen filminin vizyonda olacağı tarih!
23.01.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan evlilik açıklaması! Soruyu tiye aldı!
Farah Zeynep Abdullah'tan evlilik açıklaması! Soruyu tiye aldı! 'Masumlar Apartmanı' dizisinden ayrıldıktan sonra 'Bergen' filmi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bir süredir ünlü rapçi DJ Artz ile aşk yaşıyor. Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Abdullah, evlilik hakkındaki görüşlerini dile getirdi.
6.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bergen Filmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bergen filmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.