Bergen

Bergen

Son dakika bergen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bergen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bergen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bergen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bergen gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 bergen haberi bulunmuştur. Tüm bergen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı
Kozan’da 'Bergen' filminin gösterimini yasaklayan başkan koltuğunu kaybetti! İşte oy farkı Adana'da Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yaşadığı Kozan ilçesinde şarkıcının hayatını anlatan filmin gösterimini 'şiddet içerdiği' gerekçesiyle yasaklayan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İYİ Parti'nin adayı olarak girdiği yerel seçimleri kaybetti.
3.04.2024 Adana
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi
Farah Zeynep Abdullah Kızıl Goncalar’da oynayacak mı? İddialara yanıt verdi Farah Zeynep Abdullah'ın Kızıl Goncalar dizisine dahil olacağı söylentilerine sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.
29.03.2024 Magazin
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi
'Bergen' filmine dava açmıştı! Halis Serbest'e kötü haber geldi Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 'Bergen' filminin yapımcısı Orchestra Content'e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.
24.03.2024 Adana
Halis Serbest, tazminat davasını kaybetti! Ölüm tehditleri aldığını söylemişti
Halis Serbest, tazminat davasını kaybetti! Ölüm tehditleri aldığını söylemişti Şarkıcı Bergen’i öldüren eski eşi Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla ‘Bergen’ filminin yapımcısı Orchestra Content’e yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Serbest, ölüm tehditleri aldığını, rızası olmadan filmin çekildiğini ve kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu öne sürdü.
23.03.2024 Magazin
Bergen'in 35 sene sonra yeni şarkısı ortaya çıktı
Bergen'in 35 sene sonra yeni şarkısı ortaya çıktı Hayatı filmlere konu olan Acıların Kadını lakaplı Bergen'in ölümünden 35 yıl sonra yeni şarkısı ortaya çıktı.
7.10.2023 Magazin
Bergen'in mezarı neden kilitli ve kafeste? Bergen'in mezarında kaç kilit var, mezar girişinde ne yazıyor Bergen’in mezarı hangi şehirde?
Bergen'in mezarı neden kilitli ve kafeste? Bergen'in mezarında kaç kilit var, mezar girişinde ne yazıyor Bergen’in mezarı hangi şehirde? Bergen’in filmi 4 Mart tarihinde vizyona girdi. Filmde Bergen’e Farah Zeynep Abdullah hayat veriyor. Filmi ilk kez TV’lerde yayınlanacak. Filmi izleyenler Bergen’in hayatını ve ölümünü araştırmaya başlıyor. En merak edilen konu ise Bergen’in mezarının neden kilitli ve kafeste olduğu oldu. Peki, Bergen kimdir, Bergen'in mezarı neden kilitli ve kafeste? Bergen'in mezarında kaç kilit var, mezar girişinde ne yazıyor Bergen’in mezarı hangi şehirde?
27.09.2023 Gündem
Bergen nasıl öldü? 'Acıların Kadını' Bergen kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında ve ne zaman öldü? Bergen’in mezarı nerede Şarkıcı Bergen'in hayatı
Bergen nasıl öldü? 'Acıların Kadını' Bergen kimdir, gerçek adı ne, kaç yaşında ve ne zaman öldü? Bergen’in mezarı nerede Şarkıcı Bergen'in hayatı Bergen'in hayatı ve ölümüne dair ayrıntılar merak konusu oldu. "Acıların Kadını" olarak anılan müzisyen ve arabesk şarkıcısı Bergen'in hayatı, 2022 yılında beyaz perdeye aktarılmıştı. 30 yaşında eski eşi Halis Serbes tarafından öldürülen Bergen'in filmi bu akşam televizyon ekranlarında ilk kez yayınlanacak. Peki, Şarkıcı Bergen kimdir, ne zaman ve nasıl öldü? ? Bergen’in mezarı nerede? Bergen'in hayatı…
27.09.2023 Magazin
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Norveç Bayrağı Anlamı Nedir? Norveç Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Avrupa kıtasında bulunan Norveç'in nüfusu 5,4 milyon olarak karşımıza çıkar. Başkenti Oslo olan ülkede resmi dil olarak Norveççe konuşulur.
12.09.2023 Eğitim
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da  Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü
Farah Zeynep Abdullah İtalya'da Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü Farah Zeynep Abdullah, bu yıl 80’inci kez düzenlenen Venedik Film Festivali’nin yan etkinliği Premio Kinéo’da ödüle layık görüldü.
1.09.2023 Magazin
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir' Gösteri dünyasının ünlülerini hep mutlu yüzleriyle görüyoruz. Sanki onların başına hiç kötü bir şey gelmezmiş, hiç sevdiklerini kaybetmezlermiş gibi geliyor. Oysa durum hiç öyle değil. Ünlü sunucu da acıların en büyüğünü yaşadı.
21.08.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül, Bergen ile olan anısını anlattı
Mahsun Kırmızıgül, Bergen ile olan anısını anlattı Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Bodrum'dan bir mekanda sahne aldı. Kırmızıgül, geçmişte Bergen ile yaşadığı bir anısını anlattı.
21.08.2023 Magazin
Derya Uluğ yaşadığı kabusu anlattı: 'Çok kan kaybettiğim için korktuk'
Derya Uluğ yaşadığı kabusu anlattı: 'Çok kan kaybettiğim için korktuk' Ünlü popçu Derya Uluğ, kariyerinin ilk albümünü 14 Temmuz'da müzikseverlerle buluşturdu. İki hafta önce Çeşme'de havuzda dengesini kaybedip düşerek kafasını mermere çarpan Derya Uluğ, kabus anlarını anlattı.
29.07.2023 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle!
Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.
5.05.2023 Magazin
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu
‘Bergen’in senaryosu davalık oldu Vizyona girmesiyl çok konuşulan ve büyük gişe başarısı yakalayan “Bergen” filmi davalık oldu. 'Acıların kadını' lakaplı şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan filmin senaristleri Sema Kaygusuz ile Yıldız Bayazıt, maddi ve manevi haklarını ihlal ettikleri iddiasıyla yapımcı Mine Şengöz ile Orkestra Yapım’a dava açtı.
24.04.2023 Magazin
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu
SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri sahiplerini buldu Sinema Yazarları Derneği'nin düzenlediği, 'SİYAD 55. Türk Sineması Ödülleri'  törenle sahiplerini buldu. En İyi Film Ödülü'nü Emin Alper'in yazıp yönettiği 'Kurak Günler' kazandı. Ödül törenine başta oyuncu Selahattin Paşalı, Ekin Koç olmak üzere birçok ünlü isim katıldı.
5.04.2023 Kültür Sanat
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün Hilmi Topaloğlu anısı! 'Ben Diyarbakırlıyım'
Mahsun Kırmızıgül'ün Hilmi Topaloğlu anısı! 'Ben Diyarbakırlıyım' Yıllarca sahnelere ara verip, yönetmen koltuğunda oturduğu ve oyuncu kadrosunda yer aldığı filmler ile sinema sektöründe boy gösteren Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde İzmir’de hayranlarıyla buluştu. Balçova'da bir eğlence mekanında sahne alan sanatçı, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden Hilmi Toplaoğlu'dan 'yıldız avcısı' diye bahseden Kırmızıgül, ünlü müzik yapımcısı ile bilinmeyen bir anısını da anlattı.
17.12.2022 Magazin
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz! İş insanı Ali Uğur ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, ayrıldığı eşiyle ilgili konuşarak; barıştıkları yönünde ortaya atılan iddialara son noktayı koydu. "Aleyna Tilki'ye tokat atmak istiyorum" sözlerinden de bahseden şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.
10.11.2022 Magazin
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti!
Aleyna'nın annesi Havva Öztel'den olay itiraf: Canımdan can gitti! Attığı tweetler ve açıklamalarıyla magazin gündeminden bir türlü düşmeyen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 2. Sayfa programının canlı yayınına katıldı. Genç yaşta popüler olan kızıyla arasındaki ilişkiyi anlatan Öztel, birlikte yaşadıkları en zor günden bahsetti. "O dönemi hiç unutmuyorum. Aleyna da unutmuyor" diyen Öztel, anlatırken zor anlar yaşadı.
1.11.2022 Magazin
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim
Selda Bağcan: Esas acıların kadını Bergen değil benim Selda Bağcan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99. yılında Üsküdar Meydanı'nda konser verdi. Konserden konsere koşan Selda Bağcan samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
30.10.2022 Magazin
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok!
Nebahat Çehre 'Yargı' dizisine övgüler yağdırdı: Yalı ve köşk yok! Son olarak 2018 yapımı 'Yuvamdaki Düşman' adlı dizide rol alan Nebahat Çehre, önceki gün Etiler’deki bir marketten çıkarken görüntülendi. Diğer ünlülerin aksine mütevazi bir market tercih eden Çehre, aracına binmeden önce basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Uzun süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu, birkaç projeyi reddettiğini söylerken; Kanal D'nin pazar akşamları yayınlanan dizisi 'Yargı'dan da övgü dolu sözlerle bahsetti.
19.10.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı
Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı ‘Bergen’ filminde şarkıları Farah Zeynep Abdullah’ın söylemesini eleştiren Mahsun Kırmızıgül’ün kendi filminde ne yapacağı merak konusu olmuştu. Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı.
26.09.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah doğum gününde hastanelik oldu! Parti yerine acil servis...
Farah Zeynep Abdullah doğum gününde hastanelik oldu! Parti yerine acil servis... Farah Zeynep Abdullah seneler önce sona eren Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde canlandırdığı Aylin karakteri ile akıllara kazındı. Son olarak Masumlar Apartmanı, Bergen gibi yapımlarla göz önüne gelen Abdullah, doğum gününü hastanede kutladı.
19.08.2022 Magazin
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da açık hava sineması yerlerini ve film listelerini duyurdu! Yaz akşamlarında serin havada sinema izlemek isteyenler başta Metro İstanbul’un Esenler Yerleşkesi olmak üzere, Beltur organizasyonunda Büyükada ve Güneş Plajlarında da açık hava sineması etkinlikleri düzenleyecek. Peki, İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
6.08.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Bergen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bergen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.