Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'

Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'

Gösteri dünyasının ünlülerini hep mutlu yüzleriyle görüyoruz. Sanki onların başına hiç kötü bir şey gelmezmiş, hiç sevdiklerini kaybetmezlermiş gibi geliyor. Oysa durum hiç öyle değil. Ünlü sunucu da acıların en büyüğünü yaşadı.

Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'

Ekranın tanınmış yüzlerinden biri iki gündür duyanların kanını donduran trajik bir olayla gündeme geliyor.

Ünlü sunucunun annesi ve babası, bindikleri aracın, yaşadıkları yerin yakınlarında bulunan bir nehre uçması sonucu birlikte can verdi. Yaşlı çiftin, sevdikleri bir mekanda öğle yemeğine gittikleri belirtildi.

ANNE VE BABASI AYNI KAZADA CAN VERDİ

Bu trajik olayın kahramanı, meslektaşı Kirstie Allsopp ile birlikte sunduğu Location Location Location adlı programla tanınan Phil Spencer.

55 yaşındaki ünlü sunucunun annesi ve babası geçtiğimiz cuma günü öğle yemeğine giderken bindikleri aracın köprünün üzerinden nehre yuvarlanması sonucu birlikte hayatlarını kaybetti.

Acı haberi ünlü sunucu Instagram sayfasında duygu dolu bir paylaşımla duyurdu. Anne ve babasının birlikte çekilen bir fotoğrafını paylaşan Spencer "Ne yazık ki harika ebeveynimin ikisi de cuma günü hayatını kaybetti" diyerek başladı satırlarına.

Ardından da "Bir aile olarak hepimiz, annemle babamın birlikte gittikleri ve geride kalan birinin, diğerinin yasını tutmak zorunda olmayacağı gerçeğine tutunmaya çalışıyoruz" diye yazdı. Ünlü sunucu Phil Spencer bunun da bir tür lütuf olduğunu satırlarına ekledi.

'BABANLA BİRLİKTE GİDECEĞİZ' DEMİŞ

Haberin Devamı

Sunucu, acı kaybın meydana geldiği kazanın ayrıntılarını da takipçileriyle paylaştı. Onun anlattığına göre 89 yaşındaki babası Richard ile 82 yaşındaki annesi, yaşadıkları Canterburry yakınlarındaki Littlebourne'da sevdikleri bir barda öğle yemeğine giderken kaza meydana geldi. Spencer çiftini taşıyan araç bir köprünün üzerinde devrildi ardından da ters yüz olarak nehre düştü.

Phil Spencer'ın sosyal medya paylaşımında belirttiğine göre anne ve babası yaşları gereği önemli sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu. Sunucunun yazdığına göre annesi Parkinson, babası da demans hastasıydı.

Hatta Spencer paylaşımında şu ilginç olayı da anlattı: "Annem birkaç hafta önce bana babamla birlikte öleceklerini kast ederek "Sanırım birlikte gideceğiz" demişti. Gerçekten de öyle oldu."

Phil Spencer'a göre anne ve babasının ölüme birlikte gitmesi Tanrı'nın bir planıydı. Ünlü sunucu bu durumu "Ve bu iyi bir plandı" diye yorumladı.


Sunucu, paylaşımında kazanın nasıl meydana geldiğini de anlattı. Belirttiğine göre anne ve babasının bulunduğu araç yavaş gidiyordu. Araç çiftlik yolundaki bir köprünün üzerinden tepetaklak nehre düştü.

Spencer, anne ve babasının bulundğu aracı kullanan 60'lı yaşlarındaki bakıcının da kazadan hafif sıyrıklarla kurtulduğunu anlattı. Sunucunun yazdığına göre erkek kardeşi ailesini kurtarmak için çaba harcadı ama bu çabaları sonuçsuz kaldı.

Haberin Devamı

Görünüşe göre anne ve babasında herhangi bir fiziksel yaralanma yoktu. Sunucu "Eğer bir yaralanma olsaydı bile bununla savaşacaklarından emin değilim. Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir" diye yazdı paylaşımında.

'OLMAK İSTEYECEKLERİ YERDE BİRLİKTELER'

Phil Spencer kazayla ilgili diğer detaylara "Birçok çiftinin olduğu gibi kardeşimin de bir çakısı vardı. Annemle babamın emniyet kemerlerini kesip araçtan çıkardı ama onları kurtaramadı" diye ekledi.

Aslında bütün bunların korkunç olduğunu belirten Spencer yine de 60 yıldan fazladır evli olan anne ve babasının çok sevdikleri çiftlikte birlikte ölmelerinin kendileri açısından bir teselli olduğunu belirtti. Spencer paylaşımını "Annem ve babam tam da olmak isteyecekleri yerde birlikteler" diyerek bitirdi.

Kent polisinin açıklamasına göre kaza gündüz 12.30 sıralarında meydana geldi. Rapora göre 80'li yaşlarındaki bir adam ve bir kadın araçtan çıkarılıp hastaneye götürüldü. Ama yapılan müdahalelere rağmen ikisi de hayatlarını kaybetti.

Haberin Devamı