Film

Film

Son dakika film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan film gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.654 film haberi bulunmuştur. Tüm film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kanal D’den MIPCOM 2024’e güçlü çıkarma! 'İnci Taneleri' ve 'Annem Ankara' dünya sahnesinde
Kanal D’den MIPCOM 2024’e güçlü çıkarma! 'İnci Taneleri' ve 'Annem Ankara' dünya sahnesindeDünya televizyon endüstrisinin en prestijli içerik fuarı MIPCOM, bu yıl 21-24 Ekim tarihleri arasında Cannes’da gerçekleşiyor. Türk televizyon sektörünün global liderlerinden Kanal D International, yapımcılığını BKM’nin üstlendiği İnci Taneleri ve Annem Ankara dizilerinin oyuncularıyla gerçekleştireceği Meet Our Stars (Yıldızlarla Buluşmalar) etkinliği ile büyük bir çıkış yapacak.
20.10.2024Magazin
Dijital platform ve internet sağlayıcı şirketlere 24 milyon lira ceza
Dijital platform ve internet sağlayıcı şirketlere 24 milyon lira cezaTicaret Bakanlığı, mevzuata aykırı hareket ettiği belirlenen dijital platform ve internet sağlayıcı şirketlere 24 milyon lira ceza uygulandığını açıkladı.
20.10.2024Gündem
Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!
Nur Sürer'den Farah Zeynep Abdullah'a Yılmaz Güney tepkisi!Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde aldığı ödülü Yılmaz Güney'e adayan Nur Sürer'e oyuncu Farah Zeynep Abdullah tepki göstermişti. Usta oyuncu Nur Sürer de günler sonra Abdullah'a sert yanıt verdi.
19.10.2024Magazin
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Canları pahasına ülkesine sahip çıkacak bir kuşak yetiştirmek istiyoruz
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Canları pahasına ülkesine sahip çıkacak bir kuşak yetiştirmek istiyoruzMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Ülkelerinin bağımsızlıkları, özgürlükleri, demokrasileri, hukuk devletleri tehlikeye girdiği zaman canları pahasına sahip çıkabilecekleri bir kuşak yetiştirmek istiyoruz" dedi.
18.10.2024Gündem
Pink Floyd solisti Roger Waters'tan Türkiye'ye teşekkür
Pink Floyd solisti Roger Waters'tan Türkiye'ye teşekkürEfsane müzik grubu Pink Floyd’un kurucusu ve solisti Roger Waters, İsrail’e karşı tutumu ve Filistin’e verdiği destek nedeniyle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Türk halkına teşekkür etti.
18.10.2024Magazin
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyor
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyorD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. Komedi filmi “Yanlış Paket” TV’de ilk kez MovieSmart Türk’te ekrana gelirken; Şahin Irmak’lı “Git Başımdan” ile Kerem Bürsin ve Burak Özçivit’li “Can Feda” da hafta sonu seyirciyle buluşuyor.
18.10.2024Magazin
Dünyaca ünlü solistten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür
Dünyaca ünlü solistten Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkürİngiliz müzik grubu Pink Floyd'un kurucusu ve solisti Roger Waters, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. İsrail'in Gazze saldırılarının 1. yıl dönümüne özel yayımlanan videoyu paylaşan Waters, “Size ve Türkiye halkına, Filistin'deki kardeşlerimizin soykırımına karşı Batı'da tek ses olarak durduğunuz için teşekkür etmeliyiz, teşekkür ederiz" dedi.
17.10.2024Dünya
Küçük kıza müstehcen film izletirken yakalandı! Polise ifadesi şaşırttı
Küçük kıza müstehcen film izletirken yakalandı! Polise ifadesi şaşırttıAdana'da hastanede doktor sırası bekleyen Sefa E. (29), yanında oturan 7 yaşındaki kız çocuğuna yetişkin filmi izlettiği iddia edildi. Vatandaşlar tarafından dövülürken polis ekiplerince kurtarılan Sefa E.'nin ifadesi pes dedirtti!
14.10.2024Gündem
Adana'da kurulması planlanan film stüdyosu Şakir Paşa Havalimanı'nda olacak
Adana'da kurulması planlanan film stüdyosu Şakir Paşa Havalimanı'nda olacakAdana’da yeni kurulacak Plato Adana, Adana Havalimanı’nın bir bölümüne talip olduklarını duyurup CİMER’e başvuru yaptıklarını açıkladı.
14.10.2024Adana
Elon Musk'ın casusluk ağı ifşa oldu! Eski sevgilisini bile izlemiş
Elon Musk'ın casusluk ağı ifşa oldu! Eski sevgilisini bile izlemişÜnlü milyarder Elon Musk'ın eski sevgilisi Amber Heard, mahkemelik olduğu İngiliz dalgıç Vernon Unsworth ve eski çalışanlarını yasadışı yollarla izlediği iddia ediliyor.
14.10.2024Gündem
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur mu
Nur Sürer ödülünü Yılmaz Güney'e adadı: Kadına şiddet mesajı verip Yılmaz Güney’i savunmak olur muAltın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü alan Nur Sürer, ödülü alırken yaptığı konuşmada “Kadınlardan elinizi çekin” diyerek son yıllarda gittikçe artan erkek şiddetine ve İstanbul Sözleşmesi’ne dikkat çekti.
14.10.2024Magazin
61'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu
61'inci Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini bulduBu yıl 61'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 'En İyi Film Ödülü'nü, Nadim Güç’ün 'Mukadderat' filmi kazandı. Necmi Sancak’ın 'Ayşe' filmi 4 ödül kazanarak geceye damga vururken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ise Binnur Kaya ve Nur Sürer’e verildi. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu ödülü ise Evcilik filmindeki rolünden dolayı Nejat İşler’e verildi. Törende kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddete karşı mesajlar da verildi.
13.10.2024 Gündem
Altın Portakal'da en iyi film 'Mukadderat'
Altın Portakal'da en iyi film 'Mukadderat'Bu yıl 61'incisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması’nda 'En İyi Film Ödülü'nü, Nadim Güç’ün 'Mukadderat' filmi kazandı. Necmi Sancak’ın 'Ayşe' filmi 4 ödül kazanarak geceye damga vururken, En İyi Kadın Oyuncu Ödülü ise Binnur Kaya ve Nur Sürer’e verildi. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması En İyi Erkek Oyuncu ödülü ise Evcilik filmindeki rolünden dolayı Nejat İşler’e verildi. Törende kadın cinayetleri ve kadına yönelik şiddete karşı mesajlar da verildi.
12.10.2024Gündem
Türkan Şoray, Bozok Film Festivali'nde! 'Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim'
Türkan Şoray, Bozok Film Festivali'nde! 'Gerçek hayatta da Cemşit’e giderdim'Türkan Şoray, Yozgat'ta düzenlenen 3. Bozok Film Festivali’ne katıldı.
12.10.2024Magazin
Gülsen Tuncer, Antalya Film Festivali'ne kefiyesiyle katıldı
Gülsen Tuncer, Antalya Film Festivali'ne kefiyesiyle katıldıGülsen Tuncer, Antalya Altın Portakal Film Festivali’ne Filistin bayraklı kefiye ile katıldı. Oyuncu, savaşı lanetlediğini söyledi:
11.10.2024Magazin
Adana'da 9. Şehir Tiyatroları Festivali 14 Ekim-5 Kasım'da yapılacak: Festivalde 18 şehir tiyatrosu 19 oyun sahneleyecek
Adana'da 9. Şehir Tiyatroları Festivali 14 Ekim-5 Kasım'da yapılacak: Festivalde 18 şehir tiyatrosu 19 oyun sahneleyecekAdana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının düzenlediği 9. Şehir Tiyatroları Festivali, 14 Ekim-5 Kasım'da yapılacak.
10.10.2024Adana
Güzel Aşklar Diyarı”nda 'ağlama sen' sürprizi! Mahsun Kırmızıgül eseriyle damga vurdu
Güzel Aşklar Diyarı”nda 'ağlama sen' sürprizi! Mahsun Kırmızıgül eseriyle damga vurduEşsiz bir doğada çekilen, güçlü oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı yapımları arasında yer alan “Güzel Aşklar Diyarı”ndan Mahsun Kırmızıgül sürprizi geldi. Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Kırmızıgül, Deniz ve Arhan’ın yakınlaştığı sahnede, 1990’lı yıllara damgasını vuran eseri “Ağlama Sen”e yer verdi. Dinleyenleri hüzünlü bir yolculuğa çıkartan şarkı, aşkının peşinden denizi ve boğazı olmayan Kapadokya’ya gelen Deniz’in direnişine ve mücadelesine umut oldu.
10.10.2024Magazin
Şişli’de taciz şüphelisi polisten kaçtı, girdiği işyerinde yakalandı
Şişli’de taciz şüphelisi polisten kaçtı, girdiği işyerinde yakalandıŞişli'de manavın girişinde genç bir kadını taciz ettiği öne sürülen şüpheli kaçmaya başladı. Şüpheli sokakta gördüğü iş yerine girip saklanmaya çalıştı. Ancak işyeri sahibi polisi içeriye yönlendirerek şüphelinin yakalanmasını sağladı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
9.10.2024Gündem
‘Plato Adana’' kuruluyor! Büyük proje için yer aranıyor
‘Plato Adana’' kuruluyor! Büyük proje için yer aranıyorAdana’da yeni kurulacak Plato Adana, Adana Havalimanı’nın bir bölümüne talip olduklarını duyurup CİMER’e başvuru yaptıklarını açıkladı
8.10.2024Adana
Altın Portakal açılışında Saadet Işıl Aksoy sessiz kalmadı! Ödülünü katledilen İkbal ve Ayşegül'e adadı
Altın Portakal açılışında Saadet Işıl Aksoy sessiz kalmadı! Ödülünü katledilen İkbal ve Ayşegül'e adadıUluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali başladı. Açılış töreninde ödül alan Saadet Işıl Aksoy yaptığı konuşmayla adından söz ettirdi. Bu ödülü öldürülen kız kardeşlerim için alıyorum ve herkes için adalet diliyorum" dedi.
6.10.2024Magazin
Niğde'de film sahnesi gerçek oldu! 8 öğrenci yaralandı
Niğde'de film sahnesi gerçek oldu! 8 öğrenci yaralandıNiğde’de, Şehit Fazıl Doğruöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, saat 15.30 sıralarında öğrenciler deney yaparken deney tüpü düşüp, kırıldı.
5.10.2024Gündem
Antalya'da Nihal'in öldürülmesiyle ilgili korkunç detay! 'Film gibi anlatılmaya çalışılmış'
Antalya'da Nihal'in öldürülmesiyle ilgili korkunç detay! 'Film gibi anlatılmaya çalışılmış'Antalya'da 9 ay kayıp olarak aranan ve ormanlık alanda cesedi bulunan 24 yaşındaki işitme engelli Nihal Babayiğit'in cinayetinde ortaya çıkan yeni gelişmeler kan dondurdu. Olayın 1 numaralı tutuklu sanığı işitme engelli sevgili Mehmet Basık'ın, cinayet sonrası yine işitme engelli arkadaş çevresiyle videolu görüşme yaparak Nihal'in cansız bedenini gösterdiği ortaya çıktı. Bu gelişmenin ardından ise görüntülü aramayı kaydeden ve olaya şahit olan işitme engellilerin, cinayeti aileye anlatmak için film karelerinden kesitler alarak olayı senaryo şeklinde aileye anlatmaya çalıştığı ortaya çıktı. Bir süre sonra fotoğraf ve videoları gören ailenin polise durumu bildirmesiyle Nihal'in cesedinin bulundu. Babayiğit ailesinin avukatı Yağmur Burçin Sayın, “Bir senaryo hazırlamışlar ve daha sonra bize ulaştırmışlar. Film gibi anlatılmaya çalışılmış” dedi.
4.10.2024Gündem
Türk sinemasının 'Sultan'ı ile Yeşilçam filmleri senfonisi: Türkan Şoray: 'Hep şarkılar söylediğimiz bir dünya olsun'
Türk sinemasının 'Sultan'ı ile Yeşilçam filmleri senfonisi: Türkan Şoray: 'Hep şarkılar söylediğimiz bir dünya olsun'Türk sinemasının ‘Sultan’ı Türkan Şoray’ın rol aldığı filmlerin müziklerini sahneye taşıyan ‘Türkan Şoray’ın Sonsuz Senfonisi’ konseri, İstanbul’dan sonra Ankara’da düzenlendi.
4.10.2024Magazin
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Firari hakim Mustafa Karatay yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Firari hakim Mustafa Karatay yakalandıMilli İstihbarat Teşkilatı ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün ortak operasyonu sonucu FETÖ’cü hâkim Mustafa Karatay, Ankara’da saklandığı evde yakalandı.
2.10.2024Gündem
Emel Sayın: Hayatım film olursa beni Burcu Biricik oynasın
Emel Sayın: Hayatım film olursa beni Burcu Biricik oynasınEmel Sayın geçen akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Yeşilçam’da seslendirdiği şarkıları söyledi.
2.10.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.