Film

Film

Son dakika film haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan film ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını film haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Film

haberleri sayfasında son dakika yaşanan film gelişmeleri de dahil olmak üzere 22.539 film haberi bulunmuştur. Tüm film haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde
Trump hakkındaki “sus payı” davası ikinci gününde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasının ikinci gününde davanın tanıklarında David Pecker, Trump hakkındaki hikayeleri satın alarak yayınlamadığını açıkladı.
23.04.2024 Dünya
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı
23.04.2024 Gündem
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar listesiyle araştırılıyor. Film, dizi, maç, haber bülteni ve tüm programların izlenme oranları izleyenlerin ve medyanın gündeminde. Dün akşam Survivor,Yargı ve Teşkilat gibi diziler yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Peki; dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu, hangi yapım?
22.04.2024 Magazin
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı
Diş tedavisinde korkunç son! Vida beynine saplandı, doktor hastaneye bırakıp kaçtı Bursa'da bir vatandaşın sızı yapan dişlerinin tedavisi için gittiği özel bir klinikte implant tedavisi başlatıldı. Doktor çeneye yerleştirecek vidayı zorlayınca vida çene kemiğini delip hastanın beynine saplandı. Hastaneye kaldırılan vatandaş saatler süren ameliyat sonrası hayata tekrar döndü.
21.04.2024 Gündem
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi
Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? Öyle ki adına film bile yapıldı! İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi Dağlar kızı Reyhan Reyhan, Analar guzusu Reyhan Reyhan, Oldum sene heyran heyran heyran, Alem sene heyran heyran heyran… Tarihler 1960 yılını gösterirken Dağlar Kızı Reyhan tüm Türkiye’yi kasıp kavurur. Kamuran Akkor’un 1960 sonlarında söylediği bu türkü, sonrasında adını Metin Erksan'ın yönetmenliğini yaptığı, başrolünü Kartal Tibet ve Filiz Akın'ın paylaştığı bir filme de verir. Bir Azeri türküsü olan Dağlar Kızı Reyhan’ın, Azerbaycanlı Azmi isimli eşkiyanın, bir Türk göçebe obasında rastlayıp aşık olduğu kız için yazdığı rivayet edilir. Peki, Dağlar Kızı Reyhan aslında kim? İşte Azeri türkünün acıklı hikâyesi…
19.04.2024 Yaşam
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım, bacanağım istemedi' dedi! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Vatan TV
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor
'Baldızım istemedi' dedi Türkiye'nin gündemine oturdu! Kırşehirli çobana film teklifleri yağıyor Kırşehir'de, Mahalli İdareler Seçimleri sonrasında kendisine oy vermeyen baldızı ve bacanağına yazdığı şiirle sitem eden çoban film teklifi aldı.
16.04.2024 Gündem
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası
Alec Baldwin yanlışlıkla yönetmeni vurmuştu! Rust filmi setindeki kazaya hapis cezası ABD'li ünlü aktör Alec Baldwin’in 2021’de yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i vurarak ölümüne neden olduğu Rust filmi setindeki silah ve mühimmattan sorumlu Hannah Gutierrez-Reed, 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gutierrez-Reed, davada ilk hüküm giyen kişi oldu.
15.04.2024 Magazin
Yarışma düzenlemeye çocukken başlamış! Acun Ilıcalı: 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık
Yarışma düzenlemeye çocukken başlamış! Acun Ilıcalı: 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık Acun Ilıcalı, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Ilıcalı, kariyerinin önemli kırılma noktalarından da bahsetti.
14.04.2024 Magazin
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı
Ünlü oyuncu 'Rambo Berk' kadının imdadına yetişti hırsızı yakalayıp bağladı Şişli’de Rus uyruklu bir kadının kiraladığı otomobili çalan şahıs kaçmaya başlayınca kadın ve eşi tarafından motosikletle kovalandı. Bir sokağın çıkışında kıstırılan şahıs kadına bıçak çekince imdadına “Rambo Berk” olarak bilinen ünlü oyuncu Ferhat Yılmaz yetişti. Hırsızın ellerini bağlayan ünlü oyuncu ona adeta hayatı dersi verdikten sonra polise teslim etti. Yaşananlar kameralara anbean yansıdı.
13.04.2024 Gündem
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi
Boşanma kararı almışlardı! Oflu Hoca aylar sonra beraber eşiyle görüntülendi Sinemada rol aldığı Oflu Hoca film serilerindeki rolüyle şöhreti elde eden oyuncu Çetin Altay, 5 yıl önce evlendiği eşi Gamze Kaçmaz'dan boşanma kararı almıştı. Bebek’te eşi ve çocuğuyla görüntülenen Altay, soruların çözüldüğünü söyledi.
13.04.2024 Magazin
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları...
75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı kaçırdı! İşte operasyonun bilinmeyen detayları... Alman polisinin düzenlediği operasyonla yakalanan ve 75 kutu içinde 103 milyon dolar sahte parayı Almanya'ya kaçıran Güngören'li Talip G Almanya gündemine oturdu.
9.04.2024 Gündem
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı
Adana'dan Antalya'ya gittiler! Eğlence mekanı film sahnelerini aratmadı Antalya'nın Muratpaşa ilçesi'nde Eski Lara Caddesi'ndeki eğlence mekanında atılan Ozan ve Mustafa P. kardeşler, iş yerini kurşunlatmak için 25 suç kaydı bulunan Hüseyin A. ve 27 suç kaydı olan Fırat S. ile anlaştı. Adana'dan Antalya'ya giden ikili, motosiklet ile geldikleri mekanı kurşunladı. Saldırı güvenlik kamerasına yansırken, mekan önündeki midyeci yaralandı. Şüpheliler, 'Paket' adlı operasyon ile yakalanan 10 kişi adliyeye sevk edildiği açıklandı.
9.04.2024 Gündem
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı
Güngören'den Almanya'ya sahte 103 milyon dolar! Koli koli paralar yakalandı Almanya'nın Danimarka sınırına yakın bir kasabada yapılan baskında, 75 kutunun içinde 103 milyon dolar bulundu. Nihai rotası ABD olan sahte paraların arkasındaki isim ise, Talip G. olduğu ortaya çıktı.
8.04.2024 Gündem
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Gündem
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar
Film sahnelerini aratmadılar! Taksinin yolunu kesip kurşun yağdırdılar İstanbul'un Avcılar İlçesinde taksiye binen yabancı uyruklu bir kişi kendisini takip eden iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı anı güvenlik kamerası ile görüntülenirken, polis kapsamlı araştırma ve soruşturma başlatıldığı ifade edildi.
8.04.2024 Vatan TV
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti
Mehmet Günsür'den Türk dizilerini öven açıklamalar: Çok gelişti 'Beyaz Gelincik', 'Bıçak Sırtı', 'Fi', 'Unutursam Fısılda' ve Atiye' gibi projelerde yer alan Mehmet Günsür, 'Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzate Mustafa'sı olarak hafızalara kazındı. 20. Akbank Kısa Film Festivali seçici jürisinde yer alan oyuncu, 'yakışıklılık' konusunda dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
6.04.2024 Magazin
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! ‘Kıran kırana bir maç bizi bekliyor’
Erkan Kolçak Köstendil, Romanya'da maça çıkacak! ‘Kıran kırana bir maç bizi bekliyor’ Ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, bir bankanın düzenlediği kısa film festivalinde jürilik yaptı. Köstendil, oyunculuğun yanında futbol kariyerini devam ettirdiğini ve önümüzdeki günlerde ünlülerden oluşan Türk milli takımı olarak, Romanya’nın tanınmış simalarından oluşan Romanya takımı ile maç yapacaklarını söyledi.
6.04.2024 Magazin
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü
Hakan Taşıyan'dan yeni haber var! Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü .Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, film galasında kameraların karşısına geçti. Hakan Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde
Türkiye’de bir ilk! D-Smart GO, T10X kullanıcılarının hizmetinde Togg T10X’in sınıfının en büyük bilgi&eğlence ekranından D-Smart Go ile canlı TV kanalları izlenebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
Adana tarihi dokusu ve kültürüyle sinema ve televizyon dünyasının başrolünde
Adana tarihi dokusu ve kültürüyle sinema ve televizyon dünyasının başrolünde Adana'da çekilen filmler, şehrin tarihini, kültürünü ve doğal güzelliklerini tanıtmada önemli bir rol oynuyor.   Adana tarihi dokusuyla ve benzersiz kültürüyle birçok film yönetmeni ve yapımcının ilgisini çekerek film ve dizi merkezi olmaya devam ediyor. İşte mekan olarak Adana'nın geçtiği o film ve diziler...
4.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Film ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki film haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.