Bayraktar TB2 askeri tarihin akışını potansiyel olarak değiştirdi! Türkiye bir ilke imza attı...
Bayraktar TB2 askeri tarihin akışını potansiyel olarak değiştirdi! Türkiye bir ilke imza attı... Bayraktar TB2'ler dünyada gündem yaratmaya devam ediyor. Suriye, Libya ve Dağlık Karabağ'daki çatışmalarda büyük başarılar sağlayan ve pek çok ülkenin almak için sıraya girdiği yerli İHA'lara Rus uzmandan çarpıcı açıklamalar geldi.
22.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar TB2 SİHA dengeleri değiştirebilir! Rusya-Ukrayna krizi için etkili kuvvet çarpanı...
Bayraktar TB2 SİHA dengeleri değiştirebilir! Rusya-Ukrayna krizi için etkili kuvvet çarpanı... Bayraktar TB2 SİHA'lar dünya gündeminde yer bulmaya devam ediyor. Amerikan Forbes dergisi, Ukrayna-Rusya kriziyle ilgili analizinde, Ukrayna ordusunun envanterinde bulunan Bayraktar TB2 SİHA'lara geniş yer ayırdı. Türk SİHA’ları için "Rusya’yla Ukrayna arasındaki olası bir çatışmada dengeyi bozabilir. Rusya daha önce onları durdurmakta çaresiz kaldı. Rus ordusu, Türk İHA’larını Ukrayna için kuvvet çarpanı olarak kabul ediyor" ifadeleri kullanıldı.
3.12.2021 Bilim ve Teknoloji
Poroşenko: Bayraktar TB2, savunma gücümüzü artıracak
Poroşenko: Bayraktar TB2, savunma gücümüzü artıracak Ukrayna Devlet Başkanı Petro Poroşenko, ülkesinin Türkiye'den satın aldığı Bayraktar TB2 İnsansız Hava Aracı’nın ilk testlerinin başarılı olduğunu söyledi.
20.03.2019 Dünya
Son dakika... Duyurdular: Türkiye'den satın alacağız!
Son dakika... Duyurdular: Türkiye'den satın alacağız! Ukrayna Devlet Başkanı Pyotr Poroşenko, Türkiye ile Bayraktar TB2 tipi insansız hava aracı (İHA) satın almaya yönelik anlaşma imzaladıklarını belirtti. Rus basınında anlaşmanın 12 adet Bayraktar TB2 alımını kapsadığı belirtildi.
12.01.2019 Dünya