Selçuk Bayraktar

Selçuk Bayraktar

Son dakika selçuk bayraktar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan selçuk bayraktar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını selçuk bayraktar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Selçuk Bayraktar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan selçuk bayraktar gelişmeleri de dahil olmak üzere 624 selçuk bayraktar haberi bulunmuştur. Tüm selçuk bayraktar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyin
Selçuk Bayraktar: Adil bir dünya için Filistin’i destekleyinBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar merkezli Al Jazeera yayın kuruluşu için Filistin konulu bir makale kaleme aldı.
26.07.2024Dünya
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılgan
Dünyada mavi ekran krizine neden olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: İşte bu kadar kırılganBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya genelinde yaşanan yazılım kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Gündem
Fünya genelinde krize sebep olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: Sadece birinin çökmesi bile...
Fünya genelinde krize sebep olan yazılım sorununa Selçuk Bayraktar'dan açıklama: Sadece birinin çökmesi bile...BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, dünya genelinde yaşanan yazılım kriziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
19.07.2024Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla tamamladıBaykar'ın yerli ve milli olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, bir testi daha başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3'ün 61. test uçuşunda "Orta İrtifa Sistem Tanımlama ve Performans Testi" başarıyla gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...
18.07.2024Gündem
Selçuk Bayraktar sosyal medyadan paylaştı: GÖZDE'den tam isabet
Selçuk Bayraktar sosyal medyadan paylaştı: GÖZDE'den tam isabetBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, GÖZDE Güdüm Kiti atış testi başarıyla tamamladığını sosyal medya hesabından duyurdu.
7.07.2024Gündem
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla geçti
Bayraktar TB3 SİHA bir testi daha başarıyla geçtiBaykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Milli SİHA Bayraktar TB3, 4. Rampa Kalkış Testi'ni başarıyla tamamladı. Çeşitli irtifalarda başarısına yenilerini ekleyen Bayraktar TB3 Toplam 57 test yaptı.
3.07.2024Gündem
TEKNOFEST’ten bir ilk! "Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması"
TEKNOFEST’ten bir ilk! "Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması"TEKNOFEST’ten bir ilk daha! Bu yıl ilk defa "Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması" düzenlenecek. Yeni nesil enerji teknolojileri alanında çalışmak isteyen tüm gençlerimiz davet edildi. İşte detaylar...
1.07.2024Ekonomi
Deneyap Türkiye Uygulama Sınavı 30 Haziran 2024 tarihinde yapılacak
Deneyap Türkiye Uygulama Sınavı 30 Haziran 2024 tarihinde yapılacakDeneyap Teknoloji Atölyelerine kabul edilecek öğrencileri belirlemek amacıyla gerçekleştirilecek olan Deneyap Türkiye Uygulama Sınavı’nın, 30 Haziran 2024 Pazar günü Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılacağı duyuruldu.
27.06.2024Yaşam
Bayraktar TB3'ten yeni rekor! En yüksek irtifaya ulaştı
Bayraktar TB3'ten yeni rekor! En yüksek irtifaya ulaştıBaykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 yeni rekora imza attı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
25.06.2024Ekonomi
İTÜ Vefa Takımı, ABD'de birinci oldu! Şampiyonlara tebrik geldi
İTÜ Vefa Takımı, ABD'de birinci oldu! Şampiyonlara tebrik geldiİTÜ Vefa Havacılık Takımı, 20 farklı ülkeden 152 ekibin yarıştığı "Spaceport America Cup'24" roket yarışmasında birincilik ödülünü aldı.
23.06.2024Ekonomi
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladıBaykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı.
14.06.2024Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı: KEMANKEŞ'ten başarılı uçuş!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KEMANKEŞ'ten başarılı uçuş!Mini akıllı seyir füzesi Bayraktar KEMANKEŞ, ikinci testi başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından KEMANKEŞ'in yeni görüntülerini paylaştı.
13.06.2024Ekonomi
Baykar'dan önemli yatırım dolandırıcılığı uyarısı
Baykar'dan önemli yatırım dolandırıcılığı uyarısıBaykar Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Bayraktar, sosyal medya mecralarında adı ve görüntüsü kullanılarak yapılmaya çalışılan dolandırıcılık girişimlerine karşı açıklamada bulundu.
11.06.2024Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 adım adım TCG Anadolu'ya
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 adım adım TCG Anadolu'yaBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün rampa kalkış testine ait görüntüleri paylaştı.
1.06.2024Ekonomi
Otonom fıçı tonosu ne demek, otonom fıçı tono manevrası nedir?
Otonom fıçı tonosu ne demek, otonom fıçı tono manevrası nedir?Dünya havacılık tarihinde "otonom fıçı tonosu" gerçekleştiren ilk SİHA (silahlı insansız hava aracı) Bayraktar TB2 oldu. Peki, otonom fıçı tonosu nedir, otonom fıçı tono manevrası ne demek?
1.06.2024Gündem
Selçuk Bayraktar o anları paylaştı! Bayraktar TB2 ve AKINCI'dan tam isabet
Selçuk Bayraktar o anları paylaştı! Bayraktar TB2 ve AKINCI'dan tam isabetBAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknolji Lideri Selçuk Bayraktar, İzmir'de devam eden EFES-2024 tatbikatında Bayraktar TB2 ve Bayraktar AKINCI'ya ait görüntüleri paylaştı.
25.05.2024Gündem
Bayraktar TB2 ve AKINCI'dan tam isabet! Selçuk Bayraktar o anları paylaştı
Bayraktar TB2 ve AKINCI'dan tam isabet! Selçuk Bayraktar o anları paylaştıBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, İzmir'de devam eden EFES-2024 tatbikatında Bayraktar TB2 ve Bayraktar AKINCI'ya ait görüntüleri paylaştı.
25.05.2024Ekonomi
Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın enkazı nasıl bulduğunu anlattı!
Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın enkazı nasıl bulduğunu anlattı!İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın enkazı nasıl bulduğunu anlattı.
21.05.2024Gündem
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!
Selçuk Bayraktar'dan Reisi'nin helikopterini bulan Akıncı TİHA açıklaması!İran Cumhurbaşkanı Reisi ve heyetinin bulunduğu helikopteri arama çalışmalarında Akıncı TİHA, ısıya duyarlı kameraları sayesinde önemli rol oynadı ve enkazın yerini tespit etti. Akıncı’nın kritik görevinin ardından Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, CNN TÜRK’e özel açıklamalarda bulundu.
20.05.2024Gündem
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!
İşte Akıncı İHA'nın tarihi görevinin dakika dakika detayları!İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve bazı yetkilileri taşıyan helikopterin düşmesinin ardından Türkiye tarafından arama faaliyetlerinde görevlendirilen Akıncı İHA, helikopterin enkazını tespit etti. İran'daki görevini başarıyla tamamlayıp, yurda dönen Akıncı İHA, Van'daki üssüne inmeden önce gökyüzünde ay yıldız rotası çizdi. Bayraktar AKINCI 7 saat 27 dakika uçuş gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar CNN TÜRK'e yaptığı açıklamada, 'Dünyada başka hiçbir hava aracının uçamayacağı olumsuz şartlarda görev yaptı.' ifadelerini kullandı. İşte dakika dakika Bayraktar Akıncı'nın tarihi görevinin detayları...
20.05.2024Gündem
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 peş peşe 3 testi başarıyla tamamladı
Selçuk Bayraktar paylaştı! Bayraktar TB3 peş peşe 3 testi başarıyla tamamladıBaykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 38.39. ve 40. test uçuşlarını başarıyla tamamladı.
17.05.2024Gündem
Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı
Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktıBaykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA, Yüksek İrtifa Sistem Performans Testini başarıyla tamamladı. Bayraktar TB3, yerli motor ile 33.000 feet irtifaya çıkarak rekor kırdı.
2.05.2024Ekonomi
Bayraktar TB3, bir aşamayı daha geçti
Bayraktar TB3, bir aşamayı daha geçtiBayraktar TB3 33. test uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, o anları paylaştı.
30.04.2024Ekonomi
Bayraktar TB3'ten bir başarı daha
Bayraktar TB3'ten bir başarı dahaBaykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA adım adım sona gelemeye devam ediyor. Orta ve yüksek irtifa sistem tanımlama ve performans testlerini de tamalayan TB3 30'DA 30 yaparak başarısıyla göz doldurdu.
24.04.2024Ekonomi
Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor
Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor  Baykar’ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 SİHA test uçuşlarına hız kesmeden devam ediyor. Hafta boyunca süren testlerde iki prototipi de test uçuşları gerçekleştiren Bayraktar TB3’ün toplam uçuş saati 272 saat 47 dakikaya ulaştı.
19.04.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Selçuk Bayraktar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki selçuk bayraktar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.