Gazete Vatan Logo

MasterChef Ukrayna'da Bayraktar TB2'li yemek!

Ukrayna'nın en ünlü TV programlarından biri olan MasterChef Ukrayna'da yarışmacıların Bayraktar TB2 temalı yemek yapacağı açıklandı.

MasterChef Ukrayna'da Bayraktar TB2'li yemek!

24 Şubat 2022'de Rusya'nın başlattığı işgal devam ederken bir yandan da Ukrayna'da günlük yaşam devam ediyor. Bir yıldan fazla sürenin geride kaldığı Rusya- Ukrayna savaşında yüz binlerce sivil ve asker hayatını kaybederken Ukrayna'nın 4 bölgesi Rusya'nın egemenliği altına girdi.

Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, savaşı Kiev'den yönetirken Rusya ile barış görüşmelerinden sonuç alınamadı.

Ukrayna'ya birçok ülke silah yardımı yaparken Türkiye'den de Bayraktar İHA'ları gönderildi. Bayraktar'ların savaşta kritik bir öneminin olması dikkat çekiyor.

MASTERCHEF YAYINA DEVAM EDİYOR

Ülke bir yandan savaş halindeyken diğer yandan da günlük hayat devam ediyor. 2011 yılında yayına giren MasterChef Ukrayna savaşa rağmen yayınlanmaya devam ediyor.

Posta'da yer alan habere göre; televizyon programının bu haftaki bölümünde ise yarışmacılardan istenen tema büyük ilgi çekti. Zira savaşta önemli bir yere sahip olan Türk İHA'ları Bayraktar, yarışmada tema olarak kullanılacak.

BAYRAKTAR RÜZGARI

MasterChef Ukrayna'nın yayınlanan tanıtım videosunda, yarışmacıların Bayraktar TB2 temalı yemek yapacağı açıklandı. Bayraktar TB2'nin maketinin görüldüğü videoda yarışmacıların nasıl tatlar çıkaracağı merak konusu. 

Haberin Devamı