Yarışma

Yarışma

Son dakika Yarışma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yarışma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yarışma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarışma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarışma gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.908 yarışma haberi bulunmuştur. Tüm yarışma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktı
Kırmızılı Kadın’ın Aslı Hünel olduğu ortaya çıktıKanal D’nin fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta bir bayrak değişikliğine sahne oldu. Yarışmanın yayınlanan ilk tanıtım filmindeki gizemli kadının Aslı Hünel olduğu anlaşıldı. Gelinim Mutfakta, Aslı Hünel’in sunumuyla yeni sezonda Kanal D’de yayınlanacak.
24.07.2024Magazin
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecek
Enis Arıkan ve Şükrü Özyıldız çekişmesi gülmekten kırıp geçirecekKanal D’nin yeni yarışma programı Password, bu cuma ikinci bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumu Enis Arıkan’ın ise daimi yarışmacı olduğu programın bu haftaki ünlü konuğu sevilen oyuncu Şükrü Özyıldız olacak. Enis Arıkan ile Şükrü Özyıldız’ın “Kim daha yakışıklı?” çekişmesi seyircileri gülmekten kırıp geçirecek.
24.07.2024Magazin
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!
TÜBİTAK ile bilimin izi Küçükçekmece’de!TÜBİTAK 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında, Türkiye genelinde hibe alarak desteklenmeye hak kazanan 45 projeden biri olan “KÜÇÜKÇEKMECE BİLİMİN İZİNDE ŞENLENİYOR!” projesi yaklaşık 50 bin kişilik katılımla 26-27-28 Eylül 2024 tarihinde İstanbul-Küçükçekmece ilçesi Fevzi Çakmak Etkinlik Meydanı’nda gerçekleştirilecektir. Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje kurumu olarak Küçükçekmece’de ilk kez düzenleyeceği bilimsel etkinliklerin hazırlıkları, TÜBİTAK Projeleri İlçe Koordinatörü ve Doğan Cüceloğlu Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Uzman Leyla ARATTAN koordinasyonunda farklı kademe ve farklı okullardan gönüllü ve bilimsel proje ile yarışmalarda tecrübe kazanmış, proje eğitimleri bulunan sadece Küçükçekmeceli öğretmenlerden oluşan uzman bir ekiple son hızla sürdürülmektedir.
23.07.2024Gündem
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleşti
Biden'ın başkanlık yarışından çekilmesinin ardından yeni aday belirleme süreci netleştiABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da düzenlenecek başkanlık seçimlerinde adaylıktan çekilmesinin ardından, Demokrat Partinin seçim yolunun hangi prosedürlerle şekillenebileceği sorusu gündem oldu.
21.07.2024Dünya
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandı
'Password' seyirciyle buluştu! Ekranda kahkaha tufanı yaşandıKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password', ilk kez seyirciyle buluştu. Oyuncu Yasemin Sakallıoğlu’nun konuk olduğu ve kahkaha tufanının yaşandığı ilk bölüm, hem eğlendirdi hem de kazandırdı.
20.07.2024Magazin
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyor
Gelinim Mutfakta’da neler oluyor? Herkes kırmızılı kadını konuşuyorYayınladığı tanıtım filmleri ile ekranlara farklı bir soluk getiren Kanal D, yeni sezon öncesi merak uyandırmaya devam ediyor. 7’nci sezona hazırlanan Gelinim Mutfakta’nın ilk tanıtım filmi de şimdiden ilgi odağı oldu. O tanıtım filminden sonra herkes, kırmızı halıda, kırmızı topuklu ayakkabıları ve kırmızı tuvaleti ile yürüyerek Kanal D binasına giriş yapan kadını konuşuyor.
19.07.2024Magazin
Bakan Uraloğlu: Türksat 6A, Türkiye'nin ürettiği en yüksek değere sahip teknoloji projelerinden biri
Bakan Uraloğlu: Türksat 6A, Türkiye'nin ürettiği en yüksek değere sahip teknoloji projelerinden biriUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, uzaya fırlatılan Türksat 6A uydusu için, “Türkiye'nin ürettiği en yüksek değere sahip teknoloji projelerinden biri Türksat 6A'dır” dedi.
18.07.2024Ekonomi
Kelimelerin savaşı başlıyor! Yasemin Sakallıoğlu, 'Password'de
Kelimelerin savaşı başlıyor! Yasemin Sakallıoğlu, 'Password'deKanal D’nin yeni yarışma programı 'Password' başlıyor. Şebnem Bozoklu’nun eğlenceli sunumuyla ekrana gelen, Enis Arıkan’ın daimî yarışmacı olduğu programın ilk bölüm yarışmacı konuğu Yasemin Sakallıoğlu olacak. Kelimelerin savaşacağı Password, bu cuma saat 20:00’de Kanal D’de.
17.07.2024Magazin
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!
Bugün kanallarda ne var? Show, TV8, NOW, Kanal D, Star TV, ATV, TRT 1 yayın akışı... TV yayın akışı 16 Temmuz 2024 Salı!16 Temmuz 2024 Salı günü kanallarda hangi dizilerin, filmlerin ve yarışma programlarının olacağı merakla araştırılıyor. Peki, Show TV, Kanal D, TV8, ATV, STAR TV, TRT 1 , NOW yayın akışı nasıl? İşte 16 Temmuz Salı 2024 TV yayın akışı...
16.07.2024Magazin
23 yıllık dostlar ‘Password’de buluştu! Hem güldürecek hem kazandıracak
23 yıllık dostlar ‘Password’de buluştu! Hem güldürecek hem kazandıracakEkrana gelen tanıtım filmleriyle çok konuşulan yeni yarışma “Password” seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Başarılı oyunculuklarının yanı sıra, dijital platformlarda paylaştıkları videolar ile de her daim gündem olmayı başaran Enis Arıkan ve Şebnem Bozoklu, ilk kez bir yarışma programıyla yani Password ile izleyici karşısına çıkacak.
15.07.2024Magazin
F1 yarışı ne zaman, bu hafta var mı? İşte F1 yarışma takvimi
F1 yarışı ne zaman, bu hafta var mı? İşte F1 yarışma takvimiFormula 1 yarışlarına yönelik takvim sorgulanıyor. Organizasyonun 12. ayağı geçtiğimiz hafta Büyük Britanya Grand Prix'i gerçekleştirildi. 39 yaşındaki Hamilton, Silverstone'daki 9. galibiyetiyle tek pistte en çok kazanan pilot rekorunu kırdı. Peki F1 yarışı bu hafta var mı, Formula 1 yeni etap ne zaman?
13.07.2024Gündem
Adana'da kelebekler diyarında mavi kelebeği fotoğraflamak için yarıştılar
Adana'da kelebekler diyarında mavi kelebeği fotoğraflamak için yarıştılar Adana'nın Saimbeyli ilçesinde 8-12 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen “Mavi Kelebek fotoğraf ve gezi” etkinliği çerçevesinde onlarca fotoğrafçı kelebeği görüntülemek için birbiriyle yarıştı.
12.07.2024Adana
Altın Koza Film Festivali için başvurular başladı
Altın Koza Film Festivali için başvurular başladıAdana Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nin yarışma başvurularının başladığını açıkladı. Birçok kategoride gerçekleştirilecek başvurular 16 Ağustos'ta sona erecek.
3.07.2024Adana
TEKNOFEST’ten bir ilk! "Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması"
TEKNOFEST’ten bir ilk! "Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması"TEKNOFEST’ten bir ilk daha! Bu yıl ilk defa "Nükleer Enerji Teknolojileri Tasarım Yarışması" düzenlenecek. Yeni nesil enerji teknolojileri alanında çalışmak isteyen tüm gençlerimiz davet edildi. İşte detaylar...
1.07.2024Ekonomi
“Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları” sona erdi
“Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları” sona erdiCarpe Diem Equestrian Team sponsorluğunda iki ayak ve bir finalden oluşan Kemer Country Club Bahar Ligi Engel Atlama Yarışmaları final müsabakaları 29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleşti.
Veliefendi’deki tarihi koşuya ünlü yağdı! 'Gazi' yine çok şıktı
Veliefendi’deki tarihi koşuya ünlü yağdı! 'Gazi' yine çok şıktıTürk sporunun en saygın yarışması olan ve 98 yıldır aralıksız düzenlenen Gazi Koşusu, Veliefendi Hipodromu’nda koşuldu. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla ilk olarak 1927 yılında yapılan yarışın bu seneki galibi Akın Sözen’in jokeyliğinde Dragon Flame oldu.
1.07.2024Şampiy10
Gaziantep Ticaret Borsası'ndan fotoğraf yarışması! Dereceye girenlere altın ödülü
Gaziantep Ticaret Borsası'ndan fotoğraf yarışması! Dereceye girenlere altın ödülüGaziantep Ticaret Borsası (GTB) bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği Gaziantep’te Hasat Mevsimi’ temalı geleneksel fotoğraf yarışması ile birlikte Gaziantep’in tarihi, turistik ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla bu sene ilkini düzenlediği ‘Kadim Şehir Gaziantep’ fotoğraf yarışmasının startını aynı anda verdi.
27.06.2024Gaziantep
Turnike ilk arabasını verdi! Mehmet Ali Erbil çiftin diş masraflarını karşıladı
Turnike ilk arabasını verdi! Mehmet Ali Erbil çiftin diş masraflarını karşıladıMehmet Ali Erbil’in sunuculuğunu yaptığı efsane yarışma Turnike, yeni bölümde birbirinden eğlenceli sahneleriyle ekranlara geldi. Turnike’nin 4’üncü bölümünde büyük ödül ilk kez sahibini buldu. Ankara Mamak’tan telefonla Turnike’ye katılan Filiz ve Mustafa Yurt, arabanın sahibi oldu.
27.06.2024Magazin
Türkiye'de yılın otomobili 'Togg T10X' seçildi
Türkiye'de yılın otomobili 'Togg T10X' seçildiOtomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 9’uncu kez gerçekleştirilen 'Türkiye'de Yılın Otomobili' yarışmasında Togg T10X yılın otomobili olarak seçildi. Düzenlenen yarışma sonucunda OGD üyelerinin oylarıyla Togg T10X, 2630 puan alarak finale kalan 7 otomobil arasında birinci oldu.
26.06.2024Ekonomi
Togg T10X, "Türkiye'de Yılın Otomobili" oldu
Togg T10X, "Türkiye'de Yılın Otomobili" olduOtomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Türkiye'de Yılın Otomobili 2024" yarışmasını Togg T10X kazandı.
25.06.2024Ekonomi
Kanal D'nin eğlenceli yarışması Turnike izleyicileri ekrana kilitledi
Kanal D'nin eğlenceli yarışması Turnike izleyicileri ekrana kilitlediÜnlü sunucu Mehmet Ali Erbil, ekranlara Kanal D ile dönen Turnike yarışmasına ‘güldürürken ağlayarak’ başladı. 7 yıl önce aramızdan ayrılan sunucu Vatan Şaşmaz’ın eski bir açılış anonsuyla stüdyoya giren Erbil, yarışma sırasında yaptığı esprilerle yarışmacıları ve izleyicileri güldürürken, Şaşmaz’ın anonsu sırasında gözyaşlarını tutamadı. Ünlü sunucunun bu duygusal anları ilk programa damga vurdu.
17.06.2024Magazin
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacak
Kanal D'de bayram ekranı! Özel içerikler izleyiciyle buluşacakYaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Kanal D, Kurban Bayramı boyunca özel içeriklerini izleyicilerle buluşturacak. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu efsane yarışma programı “Turnike” ve Ercan Saatçi’nin ünlü isimleri ağırladığı “Çok Akustik” milyonları ekran başına kilitleyecek.
16.06.2024Magazin
15 Haziran Cumartesi bugün TV'de neler var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesi
15 Haziran Cumartesi bugün TV'de neler var? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı listesiTelevizyonda bu akşam ne var? 15 Haziran yayın akış listesine göre kanallarda yayınlanacak film, dizi ve yarışma programları belli oldu. İşte Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV yayın akışı güncel listesi ve bu akşam kanallarda yayınlanacak programlar içeriğimizde.
15.06.2024Magazin
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”
Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı “Turnikelendi”Sunuculuğunu Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı Neler Oluyor Hayatta’nın sürpriz konuğu, yıllar sonra “Turnike” ile ekranlara dönmeye hazırlanan duayen sunucu Mehmet Ali Erbil oldu. Mali, Turnike’nin ilk provasını ise katıldığı programda yaptı.
15.06.2024Magazin
MasterChef jüri koltuğunda kimler var? 2024 MasterChef jüri üyeleri kimler oldu?
MasterChef jüri koltuğunda kimler var? 2024 MasterChef jüri üyeleri kimler oldu?MasterChef 2024 All Star yarışması başladı. Bu akşam ilk bölüm ile ekrana gelen sevilen yarışma programı MasterChef'te ilk haftalarda hızlı elemeler yapılacak. Peki MasterChef jüri koltuğunda kimler var?
15.06.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yarışma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarışma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.