Başmüfettiş

Başmüfettiş

Son dakika başmüfettiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başmüfettiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başmüfettiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başmüfettiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başmüfettiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 başmüfettiş haberi bulunmuştur. Tüm başmüfettiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de
Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
20.04.2024 Gündem
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor
Erzincan'da altın madeninde toprak kayması! Bakan Yerlikaya: 9 kişiye ulaşılamıyor Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninde, istiflenen tonlarca siyanürlü toprak sel olup aktı. İlk tespitlere göre 9 kişi toprak altında kaldı. 400 kişiyle arama kurtarma çalışması başlatılırken bölgede çevre felaketi yaşanmasından endişesi ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu’dan toprak kaymasıyla ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devam eden arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı da “Toprak kayması sırasında akan malzemenin Fırat Nehri’ne ulaşmasının engellenmesi amacıyla Sabırlı Deresi’nin Fırat Nehri’ne ulaştığı menfezin kapaklarını kapattırdık” açıklamasını yaptı. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. Bakanı Yılmaz Tunç ise olayla ilgili 4 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini bildirdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan da gerekli incelemeleri yapmak üzere 3 başmüfettiş ile 1 müfettişin görevlendirildiğini söyledi.
14.02.2024 Gündem
EGM 10 bin polis alımı 2023: Emniyet 10 bin 102 personel alımı başvuru ne zaman, şartlar nedir?
EGM 10 bin polis alımı 2023: Emniyet 10 bin 102 personel alımı başvuru ne zaman, şartlar nedir? Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin 102 polis alımına başlıyor. Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin Resmi Gazete'de yayımlanan bölümünde Emniyet Genel Müdürlüğü Kadro İhdasnamasind eyer alan bölümünde 500 polis memuru, 90 başmüfettiş,10 merkez emniyet müdürü, taşra teşkilatı için 9500 polis memuru alımına başlıyor. Peki EGM polis alımı 2023 şartları nedir, başvuruları ne zaman? Detaylar haberimizde.
11.12.2023 Gündem
EGM 10 bin polis alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, polis alımı ne zaman? 10 bin polis alımı şartları neler, polis alımı başvuruları başladı mı?
EGM 10 bin polis alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı, polis alımı ne zaman? 10 bin polis alımı şartları neler, polis alımı başvuruları başladı mı? Emniyet Genel Müdürlüğü EGM kadrolarına 10.000 yeni polis alımı başvuruları önceki kadro ihdasları yayımlandı. 21 Kasım tarihli bugünkü resmi gazetede yayımlanan kararname ile yeni polis memuru, Moral Eğitim Merkezi Müdürü, Moral Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı, Başmüfettiş, Merkez Emniyet Müdürü kadroları açıklandı. Polis alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, başvuru şartları nelerdir sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.11.2023 Personel Alımı
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı
Firari polis müdürü Ahmet Ertekin yakalandı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan ve cezası kesinleşen firari polis müdürü Ahmet Ertekin, İstanbul’da yakalandı.
6.01.2023 Gündem
HSK’da yeni atamalar
HSK’da yeni atamalar Hakimler Savcılar Kurulu’nda(HSK) yapılan Genel Kurulunca yeni atamalar gerçekleştirildi.
14.12.2022 Gündem
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Yayınlanan 43’üncü bölümüyle izleyicilerine yine nefessiz bir bölüm izleten ‘’Yargı’’ bölüm finaliyle heyecanı zirvede bıraktı. Tansiyonu yüksek olan bölümün finali birçok soru işaretini beraberinde getirirken, dizi reytinglerde yine zirveye oturmayı başardı.  
14.11.2022 Televizyon
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Ilgaz, Pars ve Eren'in açığa alınmasında Yekta'nın parmağı vardı. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...
14.11.2022 Magazin
Yargı’dan merak dolu ikinci fragman yayınlandı!
Yargı’dan merak dolu ikinci fragman yayınlandı! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı her pazar günü izleyicisiyle buluşmaya devam eden dizisi ‘Yargı’nın ikinci fragmanı yayınlandı. Pars’ın “Mesleğimizi elimizden aldılar.” cümlesi akıllarda soru işareti bırakıyor.  
13.11.2022 Televizyon
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı, 10 Kasım sahnesi ile tüm alkışları topladı Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı, yayınlanan heyecan dolu yeni bölümüyle yine çok ses getirdi.  Yayınlanan yeni bölüm hem reytinglerde hem de sosyal medya gündeminde zirveye yerleşti. Dizinin ekrana gelen 42’nci bölümündeki 10 Kasım saygı duruşu sahnesi ise tüm alkışları topladı.  
7.11.2022 Televizyon
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi!
Yargı'da oklar Ilgaz'a çevrildi! Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı 6 Kasım Pazar akşamı 42’nci bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Burak'ın Eren'i vurmasıyla Ilgaz'da Burak'a ateş etti. Bacağından vurulan Burak'ı hastaneye Ilgaz yetiştirdi. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? Yargı 42. bölümde yaşananlar tüm detaylarıyla haberimizde.
7.11.2022 Magazin
Yunus Arıncı kimdir? Devlet Denetleme Kurumu (DDK) Başkanı Yunus Arıncı’nın biyografisi ve KPSS açıklaması!
Yunus Arıncı kimdir? Devlet Denetleme Kurumu (DDK) Başkanı Yunus Arıncı’nın biyografisi ve KPSS açıklaması! Devlet Denetleme Kurumu Başkanı Yunus Arıncı kimdir? KPSS’de benzer soru iddiaları sonrası Cumhurbaşkanı KPSS'de çıkan bazı soruların bir yayınevinin deneme sorularıyla birebir aynı olduğuna yönelik iddialar hakkında Devlet Denetleme Kuruluna inceleme talimatı verdi. Söz konusu gelişmelerin ardından Devlet Denetleme Kurumu başkanı Yunus Arıncı hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Yunus Arıncı kimdir?
3.08.2022 Gündem
81 ile sıkı tedbir geliyor! Bayram tatiline çıkacaklar dikkat! İçişleri tek tek açıkladı
81 ile sıkı tedbir geliyor! Bayram tatiline çıkacaklar dikkat! İçişleri tek tek açıkladı Arabası olan ve tatile çıkacak herkesi ilgilendiren gelişme! Bayram öncesi harekete geçildi. İçişleri Bakanlığı Ramazan Bayramı tatilinde karayollarında sıkı güvenlik tedbirleri alacak. Bayram tatili öncesi ve sonrasında emniyet ve jandarmadan toplam 110 bin trafik ekibi/ timi, 208 bin 900 personel görev yapacak. Bayram dolayısıyla karayollarında trafik hareketliliği artarken, İçişleri de tedbirleri en üst seviyeye çıkardığını duyurdu.
27.04.2022 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla bazı Bakanlıklar ile kamu kurum ve kuruluşlarında yapılan atamalar ve görevden almalar Resmi Gazete'de yayımlandı. 
27.04.2022 Gündem
75 ilin defterdarı değişti! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...
75 ilin defterdarı değişti! Atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı... Özelleştirme İdaresi Başkanlığına Bekir Emre Haykır atanırken; Hazine ve Maliye Bakanlığında 5 il defterdarı görevden alındı, toplam 75 il defterdarlığında değişikliğe gidildi. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcılığına Faruk Cirit ve Murat Deliçay; Bütçe Genel Müdür Yardımcılığına Ali Rençber, Ömer Nuri Türkşen, Halil İbrahim Kurdoğlu; İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdür Yardımcılığına Selçuk Koç atandı.
9.04.2022 Gündem
'Doğruluk mu, cesaret mi' oyunu oynadı sonrası dehşet verici: Ben bir canavarım ve cehenneme gideceğim...
'Doğruluk mu, cesaret mi' oyunu oynadı sonrası dehşet verici: Ben bir canavarım ve cehenneme gideceğim... İngiltere'de yaşanan olayın detayları kan dondurdu. 21 yaşındaki genç internette çevrimiçi oynadığı bir oyun sonrası babaannesini öldürdü ve yine aynı oyunda bunu arkadaşlarına itiraf etti.
12.11.2021 Dünya
Kurban Bayramı kararı! İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi...
Kurban Bayramı kararı! İçişleri Bakanlığı 81 ile genelge gönderdi... Kurban Bayramı ile ilgili son dakika kararı! İçişleri Bakanlığı, tüm illere, trafik kazalarının önlenmesine yönelik yol haritasını içeren "kısa", "orta" ve "uzun" vadeli planları kapsayan üç ayrı genelge gönderdi.
16.07.2021 Gündem
Müfettiş ve başmüfettiş atama listesi belli oldu! Çalışma, Kültür ve Hazine Bakanlıklarına atanan isimler…
Müfettiş ve başmüfettiş atama listesi belli oldu! Çalışma, Kültür ve Hazine Bakanlıklarına atanan isimler… 23 Haziran 2021 tarihli atama kararnamesi yayımlandı. Resmi Gazetede yayımlanan atama kararnamesine göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndaki müfettiş ve başmüfettiş kadrolarına atamalar yapılmıştır.
23.06.2021 Çalışma Hayatı
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Savcı istifa etti
Pınar Gültekin davasında flaş gelişme! Savcı istifa etti Pınar Gültekin cinayeti soruşturmasında yeni bir gelişme yaşandı. Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin cinayetinin faili Cemal Metin Avcı’nın ifadelerinde adı geçen savcı D.Y. istifa etti.
10.04.2021 Gündem
Sosyal medyadan devlet büyüklerine küfür eden savcı ile ilgili yeni gelişme
Sosyal medyadan devlet büyüklerine küfür eden savcı ile ilgili yeni gelişme HSK’nın görevlendirdiği müfettiş, sahte hesapla hükümet üyelerine küfür eden Samsun Cumhuriyet Savcısı Özcan Muhammed Gündüz hakkındaki raporunu tamamladı. Gündüz’ün ihracı talep edildi.
29.03.2021 Gündem
Kadro değişikliği ile ilgili flaş karar!
Kadro değişikliği ile ilgili flaş karar! Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda uzman kadrosunda bulunanlardan daha önce milli emlak kontrolörü kadrosunda istihdam edilenlerin, talep etmeleri halinde Bakanlıkta durumlarına uygun başmüfettiş veya müfettiş kadrolarına atanabilecekler.
10.06.2020 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Birçok ilin valisi değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre birçok ilin valisi değişti. Kararnameye göre; İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Eskişehir Valisi olurken; Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de İzmir Valisi oldu. Muğla Valisi Esengül Civelek ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı. Sağlık çalışanlarıyla ilgili sözleri gündeme gelen Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş da merkeze çekilen valiler arasında yer aldı.
10.06.2020 Gündem
ABD Başkanı Trump bir ismi daha kovdu
ABD Başkanı Trump bir ismi daha kovdu Birçok bakan ve danışmanını görevden alan ABD Başkanı, bu kez Dışişleri Bakanlığı Başmüfettişi'ni kovdu.
16.05.2020 Dünya
Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de Strateji ve Bütçe Başkanlığı İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile bazı kurumlara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
21.04.2020 Siyaset
ABD'de flaş corona gelişmesi: Trump görevden aldı!
ABD'de flaş corona gelişmesi: Trump görevden aldı! ABD Başkanı Donald Trump, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını için onayladığı 2 trilyon dolarlık mali destek paketinin denetiminden sorumlu olmak üzere Pandemi ile Mücadele Denetleme Komitesi Başkanlığına seçilen ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon) Başmüfettiş Vekili Glenn Fine'ı görevden aldı.
7.04.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başmüfettiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başmüfettiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.