Gazete Vatan Logo
Magazin Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı

Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Ilgaz, Pars ve Eren'in açığa alınmasında Yekta'nın parmağı vardı. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...

Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı

Ceylin'in bütün deliller peşinde tek tek koşuşturması ve aklını kullanmasıyla Ilgaz, Pars ve Eren görevine yeniden döndü.

PARS KENDİNİ SUÇLU HİSSEDİYOR


Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; HSK'dan gelen başmüfettiş Pars'ı, Ilgaz'ı ve Eren'i açığa aldı. Zafer çığlıkları atan Yekta durumu açıklamak için önce basın açıklaması yaptı sonra ise Haluk'un yanına gitti.

Açığa alınan Pars, Ilgaz ve Eren, Ceylin ile birlikte aynı araçta giderken, yaşananlara üzülen Pars açığa alınmalarında kendisini suçladı.

PARS, EREN, ILGAZ, CEYLİN VE AİLELERİ DELİL PEŞİNDE


Başmüfettişin soruşturmasının 1 hafta süreceğini bilen Ilgaz, Pars ve Eren kara kara ne yapacaklarını düşünürken Ceylin ve Ilgaz masumiyetlerini ispat etmek için delil toplamayı planladı. Kolları sıvayan dörtlü Ceylin'in planlamasıyla kadroyu çoğaltıp ailelerini ve yakın arkadaşlarını da devreye soktu.

Aileleri ve kendileri ile bilgili delil toplamaya çalışan Ilgaz, Eren, Pars ve Ceylin bütün herkese görev dağılımı yaptı.

 

RAFET AMİR KUYU CİNAYETİNİN BAŞINA GEÇİYOR

Haberin Devamı


Eren komiserinde açığa alınmasından sonra başmüfettiş karakola gitti. Eren hakkında bilgi edinmek isteyen başmüfettiş Rafet amiri yanına çağırdı. Eren, Ilgaz ve Pars hakkında sorular soran başmüfettiş, Rafet'ten üçlüyü kötüleyecek ifadeler geldi. Derya savcı ise Rafet'i ağzı açık dinledi. Başmüfettiş kuyu cinayeti soruşturmasının başına Rafet amiri getirdi.

TURGUT ALİ VE HALUK YANYANA


Karakolda işi bitince halasının evine çıkmak için yola düşen başmüfettiş Turgut Ali, halasının evine gelince büyük bir sürpriz ile karşılaştı. Halasının aile dostu olan Haluk evde Turgut Ali'yi bekledi.

Yemek masasına oturan Turgut Ali, halası ve Haluk keyifli vakit geçiriyordu. Halası mutfağa gidince Haluk direkt olarak konuya girdi ve Ilgaz, Pars ve Eren için gerekenin yapılmasını istedi.

ÇAYLAKLAR BALIĞI TUTTU


Ilgaz ve ekibi görev dağılımı yaptıktan sonra Eren'in kızı, Ceylin'in yeğeni, Ilgaz'ın kardeşi ve arkadaşlarının daha önce bulduğu drone faturası akıllarına geldi. Durumu hemen Ilgaz ve ekibiyle paylaşan gençlerin bulduğu delil herkesi sevindirdi.

Haberin Devamı

TURGUT ALİ AÇIĞA ALINANLARI SORGUYA ALDI


Turgut Ali Ilgaz'ı, Eren'i ve Pars'ı tekrar sorguya aldı. Haklarında yapılan suçlamaları sert bir tavırla sorup köşeye sıkıştırmaya çalışan Turgut Ali Ilgaz'ın sinirlerini bozdu. Sorular karşısında sinirlenen Ilgaz yüksek tepki verince Turgut Ali herkesi odadan kovdu.

Turgut Ali sorgu bitince Ilgaz'ın odasına girdi. Ilgaz'ın odasında aramaya yapan Turgut Ali, Ilgaz'ın nelere merakı olduğunu yakından inceledi.

KUYU CİNAYETİNİN DOSYASI DERYA SAVCIDA


Eren, Ilgaz ve Par açığa alındıktan sonra başmüfettiş dosyanın başına Derya'yı geçirdi. Eren, Pars ve Ilgaz ile görüşmesi yasaklanan Derya'nın yanına Ceylin geldi. Ceylin'in gelmesiyle birlikte Turgut Ali'de Derya'nın odasına geldi. Ceylin ile görüşmesinin de yasak olduğunu vurgulayan Turgut Ali Ceylin'den "Dosyanın avukatı olarak buradayım" cevabını aldı.

DELİLLER BİR BİR ÇOĞALIYOR


Mesleğini kaybetme tehlikesi olan Ilgaz, Eren ve Pars delileri çoğaltmaya başladı. Kuyu cinayetinde sağ kalan Mehmet Can'ın yanına giden Eren ile Pars, Burak'ın fotoğrafını gösterdi. Mehmet Can'a tanıyıp, tanımadıklarını sordu. Tanıdığını söyleyen Mehmet Can "Tanıyorum. Ben hastanedeyken yanıma geldi. 'Beni tanıdın mı' dedi. Ben de tanımadığımı söyledim. 'Seni kaçıranın kim olduğunu hatırlıyor musun' diye sordu. Ben de hatırlamıyorum dedim. Gülümseyerek odadan çıktı" dedi.

Haberin Devamı

Delillerini çoğaltmaya çalışan Pars ve Eren bütün gece boyunca Burak'ın yaptığı haberleri inceledi. Haberlerde 3 yıl önce kuyu cinayetinde kullanılan köşkün haberini ilk Burak'ın yaptığını ve yıllar önce öldürülüp kuyuya atılan ailenin haberini de ilk Burak'ın yaptığını tespit ettiler.

SERDAR VE YEKTA KÖŞEYE SIKIŞIYOR

Kuyu cinayetinde Yekta Serdar'ı kullanmıştı. Ceylin'in kuyu cinayeti dosyasına Serdar'ın aldığı drone fişini koymasıyla Serdar'ın evine polis baskın düzenledi. Polisi gören Serdar soluğu Yekta'nın yanında aldı. Pasaportunu ve parasını hazırlamayan Yekta'yı işlediği suçlarla tehdit eden Serdar, Yekta'ya ertesi gün 4'e kadar süre verdi.

Haberin Devamı

AYLİN İLE ÇETİN YÜZLEŞİYOR


Ceylin'in detaylı araştırmaları sonucu Çetin'in kimliğinin doğru olmadığı ortaya çıktı. Çetin ile yüzleşen Aylin "Kimsin sen" dedi. Kim olduğunu açıklamayacağını söyleyen Çetin kimliğini sakladı. Çetin'den açıklama alamayan Aylin, Çetin'in aldığı hediyeyi yüzüne fırlatarak terk etti.

BAŞMÜFETTİŞ NEFES ALDIRMIYOR


Burak'ın vurulduğu yere giden Ilgaz, Ceylin, Eren ve Pars Ilgaz'ın silahından çıkan mermi kovanını bulamayınca mermi çekirdeğinin peşine düştüler. Ceylin'in mermi deliğine benzer bir şey bulması sonucunda Derya savcıya haber verdi. Olay yerine gelen Derya, olay yeri inceleme de talep etti. Tam merminin bulunduğu alana gireceklerdi ki Turgut Ali'de arkalarından geldi.

Olay yerindeki kalabalığı gören Turgut Ali neden burada olduklarını sordu. Ceylin "Gözlüğümü kırıldığı için Ilgaz'dan buraya getirmesi için yardım istedim. Eş durumu" dedi. Pars ve Eren'e bakan Turgut Ali Pars'tan "Biz de izindeyiz malum, Eren ile bir temiz hava alalım dedik o yüzden buraya geldik. Arabadan sandalyelerimizi de alalım Eren" dedi.

ILGAZ'IN YÜZÜ GÜLDÜ


Ceylin'in gördüğü mermi deliğini olay yeri incelemenin incelemesi sonucunda Ilgaz'ın kayıp mermi kovanının çekirdeğini buldular.
Parla ve Çınar'ın yeni bulduğu delil Ceylin ve Ilgaz'ı heyecanlandırdı. Ceylin ve Ilgaz Burak'ın spor salonuna gidip kilitli dolabını açtırdı. İçinde anahtar bulan Ceylin, anahtarı Ilgaz'a teslim etti.

Ceylin'in bulduğu anahtardan yola çıkarak araştırma yapan Derya, Burak adına kayıtlı ve sahte evraklar ile kiralanmış gibi gözüken bir ev buldu. Evde inceleme yapan polis Burak'a ait birçok parmak izi, cinayette kullanılan kıyafetler, öldürülen kişilerin fotoğrafları gibi delillere rastlandı.

YEKTA ZOR ANLAR YAŞIYOR


Araba ile seyahat ederken Yekta'nın aracının arkasından gelen taksici aracın tekerleğinin sönük olduğunu söyledi. Mola yerinde duran Yekta şoförünün araçtan inmesiyle bir çekici tarafından çekildi. Çekici Yekta'yı sınır dışına taşıyıp ıssız bir alanda bıraktı. Zor saatler yaşayan Yekta bir ihbar sonucunda kurtarıldı.

ILGAZ VE ARKADAŞLARI KURTULDU


Haluk ve Yekta'nın bütün oyunlarına rağmen Turgut Ali adaletli ve insaflı bir şekilde kararını açıkladı. Pars, Ilgaz ve Eren'i ifade için adliyeye çağıran Turgut Ali, herkes adliyeye gelince ifade almaktan vazgeçtiğini söyledi. Duruma sinirlenen Eren, Ilgaz ve Pars Turgut Ali'nin arkasından gitti. Dışarı çıkan Turgut Ali basın açıklaması yaptı. Burak'ın insanları cani bir şekilde öldürdüğünü ve bulunan delillerin yeterliliğini anlattıktan sonra Ilgaz, Eren ve Pars'ın görevini ne derece doğru yaptıklarını da anlattı.

Basın açıklamasından sonra Pars'ın odasına giden Turgut Ali'nin yanına Ilgaz, Pars ve Eren geldi. Meslektaşlarıyla helalleşen Turgut Ali, Eren'e müjdeyi verdi. Yakında baş komiserlik haberinin gelebileceğini duyan Eren yere göğe sığmadı. Turgut Ali odadan ayrılmadan önce Rafet amire dikkat etmeleri için ekibi uyardı.

ÇINAR SERDAR'IN İZİNİ BULDU


Yekta'nın şoförü ile adliyenin önünde karşılaşan Çınar, Serdar'ın sahte pasaport alacağını ve adamlar ile saat 4'te buluşacağını öğrendi.

SERDAR'IN CESEDİ BULUNDU


Sahte pasaportunu alıp kaçmaya hazırlanan Serdar'ın cesedini kağıt toplayan çocuklar buldu. Çöplükte cansız bedeni gören çocuklar polise haber verdi.

Son bölümde Ilgaz, Pars ve Eren'in temize çıkmasına tam sevinirken Serdar'ın ölüm haberi hepimizi şaşırttı. Bu işte kimin parmağı olduğu ise daha da akılları karıştırıyor. Başmüfettişin açıklamalarından sonra Haluk'a 'Son kozumuzu kullanalım mı' diye soran Yekta Serdar'ı öldürdü mü? Yargı 43. bölümü izlemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

 SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!