Pars

Pars

Son dakika pars haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pars ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pars haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pars

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pars gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 pars haberi bulunmuştur. Tüm pars haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm
Ebru Şallı ölüm yıl dönümünde oğlunu andı: Acımı nasıl yaşayacağıma ben karar veririm Ebru Şallı, 2020 yılında hayatını kaybeden oğlu Pars'ı dördüncü ölüm yıl dönümünde andı.
16.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor
Bahar Öztan'dan kötü haber! Yoğun bakımda tedavisi devam ediyor Yeşilçam'ın göz bebeği Bahar Öztan, geçtiğimiz ekim ayında sağlık durumunu sosyal medya hesabında takipçilerine paylaşarak dualarınıza ihtiyacım var demişti. Dördüncü kez kansere yakalanan Öztan'ın tedavisine yoğun bakımda devam ediliyor.
12.03.2024 Magazin
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı
Sahte savcı, gerçek savcıya yakalandı! İfadesi herkesi şaşırttı Şanlıurda'da ceza infaz kurumunda tutuklu olan dayısı M.K.'nın işlemlerini hızlandırıp tekrar mahkemeye çıkması için kendisini Ankara Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan Alper Pars, Cumhuriyet Savcısı Gökhan K.'nın dikkati sayesinde yakalanırken, dikkat çeken bir itiraf da geldi.
29.11.2023 Gündem
3 yıl önce toprağa vermişti! Ebru Şallı, kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı: İyi ki doğdun melek oğlum, ben hep seninleyim...
3 yıl önce toprağa vermişti! Ebru Şallı, kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü kutladı: İyi ki doğdun melek oğlum, ben hep seninleyim... Ebru Şallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiği oğlu Pars Tan'ın doğum gününü Instagram sayfasında paylaştığı mesajla kutladı...
25.09.2023 Magazin
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı!
Mehmet Yılmaz Ak sevgilisiyle paylaşım yaptı! Yargı dizisinde Savcı Pars olarak rol alan Mehmet Yılmaz Ak, yakın bir zamanda diziden ayrılmıştı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlü oyuncudan romantik bir paylaşım geldi. Mehmet Yılmaz Ak, kız arkadaşıyla ilk defa paylaşım yaptı.
5.05.2023 Magazin
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı
Ebru Şallı, "Yüz felci geçirdim" dedi ve yaşadıklarını anlattı Ebru Şallı ve Harun Tan'ın evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki Pars, 2020 yılının nisan ayında lenfoma tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirmişti. Şallı, Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programında o dönem yaşadıklarını anlattı.
19.04.2023 Magazin
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 59’uncu bölümü yayınlandı. Her anı heyecan dolu olan bölüm seyirciyi ekran başına kilitlerken, dizi tüm kategorilerde en yüksek reytingi alarak gecenin yine birincisi oldu. Dizi; Ab’de 7,28 reyting, 19,82 izlenme payı, 20+Abc1’de 7,11 reyting, 17,29 izlenme payı; Total’de 5,50 reyting, 14,29 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirvede yer aldı.
3.04.2023 Televizyon
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe!
Yargı'da Ilgaz'a darbe üstüne darbe! Kanal D'nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Yargı dün akşam 59. bölümüyle ekrana geldi. Hakim karşısına çıkan Ilgaz tutuklanıyor. İşte Yargı'nın son bölümünde olanlar...
3.04.2023 Magazin
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu...
Bahar Öztan kansere yakalanmıştı! Sağlık durumu... Yeşilçam'ın 'Gamzeli Güzel'i olarak tanıdığımız Bahar Öztan, birçok kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıklamıştı. 'Şaşkın Milyoner' (1974) ve 'Ortadirek Şaban' (1984) gibi unutulmayan filmlerde rol alan usta oyuncunun, Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü sanatçı, son durumu hakkında açıklama yaptı.
28.03.2023 Magazin
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim
Ebru Şallı: Hem ağladım, hem paketledim 2020 yılında oğlu Pars’ı lenfoma kanserinden kaybeden Ebru Şallı, asrın felaketinde evlatlarını göçük altında kaybeden ailelerin acılarını paylaştı. Gözyaşları içinde oğlu Pars'ın eşyalarını paketleyip depremzede çocuklara bağışladığını söyleyen eski manken, Mesut Hançer'in Kahramanmaraş'ta enkaz altında hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızının elini bırakmadığı fotoğraftan çok etkilediğini söyledi.
28.03.2023 Magazin
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu?
Ziya ve Alanur kozlarını paylaşıyor! Veda Mektubu 5. bölümde neler oldu? Kanal D'nin pazartesi günlerine damga vuran dizisi Veda Mektubu'nun 5. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu'nun başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım gibi isimler yer alıyor. İşte 5. bölümünde yaşananlar...
28.03.2023 Magazin
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı Liseler arası robot yarışmasına katılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerinin de üyesi olduğu ‘Pars Robotcs takımı’ İstanbul’da gerçekleşen bölgesel finallerde ‘Excellence in Engineering’ ve ‘Finalist’ ödülüne layık görüldü. Uluslararası yarışmada büyük bir başarı sergileyen ve ABD’deki final için bekleme listesinde olan takımın gelecek hedefi ise finallerde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.
27.03.2023 Eğitim
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden robotik yarışmada büyük başarı Liseler arası robot yarışmasına katılan Demirören Medya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencilerinin de üyesi olduğu ‘Pars Robotcs takımı’ İstanbul’da gerçekleşen bölgesel finallerde ‘Excellence in Engineering’ ve ‘Finalist’ ödülüne layık görüldü. Uluslararası yarışmada büyük bir başarı sergileyen ve ABD’deki final için bekleme listesinde olan takımın gelecek hedefi ise finallerde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek.
27.03.2023 Vatan TV
Yargı yine zirvede!
Yargı yine zirvede! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece 58’inci bölümü yayınlandı. Hem duygusu hem de heyecanı yüksek olan bölüm gece boyu #Yargı ve #Bedel etiketleriyle sosyal medya listelerinin başlarında yer alırken reytinglerde de tüm kategorilerde birinci sıraya yerleşti. Dizi; AB’de 7,40 reyting, 19,82 izlenme payı, 20+ABC1’de 7,09 reyting, 17,11 izlenme payı; TOTAL’de 5,79 reyting, 15,04 izlenme payı elde ederek tüm kategorilerde zirvede yer aldı.
27.03.2023 Televizyon
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu?
Yargı'da Pars'a veda! Yargı 58. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Yargı son bölümüyle nefes kesti. Dizinin yeni bölümünde; Uzun süren araştırmaların sonucunda Pars Başsavcı'nın katilleri yakalandı. Ilgaz ise yeni bir oyunun içine çekildi.
27.03.2023 Magazin
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu!
Yargı dizisinde Derya Pars'ın cesedini bu şekilde buldu! Pazar akşamları ekrana gelen rekortmen dizi Yargı 58'inci bölümüyle ekrana geldi. Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı Pars karakterinin diziye vedası da bu bölümle kesinleşti. Pars'ın cesedini bulan savcı Derya, sahnede adeta devleşti.
26.03.2023 Televizyon
'Yargı'nın yeni bölümünden ikinci tanıtım! Ilgaz'ın zor kararı
'Yargı'nın yeni bölümünden ikinci tanıtım! Ilgaz'ın zor kararı Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi 'Yargı'nın 58’inci bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. İgor'un tehdit ettiği Ilgaz, Turgut Ali tarafından dosyadan alınıyor. Bu duruma çok öfkelenen Ilgaz, Yekta'nın teklifiyle karşı karşıya kalıyor.
25.03.2023 Magazin
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi!
Bahar Öztan'dan kötü haber geldi! Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak tanınan Bahar Öztan, dört kez yendiği kansere yeniden yakalandığını açıkladı. Usta oyuncu, 10 gündür Muğla'da özel bir hastanede tedavi gördüğünü söyledi.
23.03.2023 Magazin
Yargı yine izleyicileri ekran başına kilitledi!
Yargı yine izleyicileri ekran başına kilitledi! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 57’nci bölümü seyirciyi ekran başına kilitledi. Dizi gece boyu #Yargı etiketiyle sosyal medya listelerinde üst sıralarda yer alırken, diziye tekrar giriş yapan Yurdaer Okur ise sosyal medyadan övgü dolu mesajlar aldı.
20.03.2023 Televizyon
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti
Ilgaz tehdit ediliyor! Yargı'nın son bölümü nefes kesti Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. İşte Yargı'nın 57. bölümünde yaşananlar...
20.03.2023 Magazin
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı
Ebru Şallı: Dişimi sürekli sıktım kırıldı Ebru Şallı eşi Uğur Akkuş tarafından Emirgan'da araç içinde şiddet gördüğü iddialarıyla uzun süre magazin gündeminde kalmıştı. Oğlu Pars'ı kaybetmenin acısıyla yaşayan Ebru Şallı, dişinin birini sıka sıka kırdığını söyledi.
16.03.2023 Magazin
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı yine zirvede
Pazar’ın galibi değişmedi! Yargı yine zirvede Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın dün gece yayınlanan 56’ncı bölümü heyecanlı ve duygusal anlarıyla seyirciyi ekrana kilitledi. Dizi, AB’de 6,30 reyting, 16,99 izlenme payı, 20+ABC1’de 7,20 reyting, 16,78 izlenme payı elde ederek AB ve 20+ABC1 kategorilerinde gecenin birincisi oldu.
13.03.2023 Televizyon
Ceylin, yine Ceylinliğini yaptı! Yargı 56. bölümde neler oldu?
Ceylin, yine Ceylinliğini yaptı! Yargı 56. bölümde neler oldu? Pazar akşamlarına damga vuran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine nefes kesen bir bölümle ekrana geldi. Ilgaz ve Ceylin' bu bölümde boşanmadı.
13.03.2023 Magazin
Yargı dizisi biraz da Pars Savcı ile zirveye çıktı!
Yargı dizisi biraz da Pars Savcı ile zirveye çıktı! Pars Savcı karakteriyle Yargı dizisinde oldukça etkili bir performans ortaya koyan Mehmet Yılmaz diziden ayrıldı. Kahramanmaraş depreminden çok etkilendiğini belirten oyuncu, yakınlarının kaybının derin üzüntüsünü atlatamadğını ve bu kararı aldığını duyurdu.
7.03.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Pars ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pars haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.