Bartın Maden

Bartın Maden

Son dakika bartın maden haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bartın maden ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bartın maden haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bartın Maden

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bartın maden gelişmeleri de dahil olmak üzere 184 bartın maden haberi bulunmuştur. Tüm bartın maden haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bartın'daki maden faciasında 25 kişi için gözaltı kararı
Bartın'daki maden faciasında 25 kişi için gözaltı kararı Türkiye'yi yasa boğan Bartın'daki maden kazasında yeni bir gelişme yaşandı. 41 işçinin hayatını kaybettiği, 11 işçinin ise yaralandığı maden patlamasına ilişkin Bartın Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Patlamaya ilişkin 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
27.10.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciası sonrası 50 kişinin ifadesi alındı! Patlama öncesi 12 dakikalık veriler ortaya çıktı
Bartın'daki maden faciası sonrası 50 kişinin ifadesi alındı! Patlama öncesi 12 dakikalık veriler ortaya çıktı Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü'ne ait maden ocağının eksi 300 kodunda 14 Ekim akşamı meydana gelen ve 41 madencinin öldüğü patlama ile ilgili soruşturma sürerken, patlama öncesi 12 dakikalık metan gazı verileri ise ortaya çıkmaya başladı.
21.10.2022 Gündem
Bakan Koca'dan yaralı madencilerle ilgili açıklama
Bakan Koca'dan yaralı madencilerle ilgili açıklama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Amasra'daki maden ocağı patlamasında yaralanan madencilerin durumu hakkında açıklama yaptı.
19.10.2022 Gündem
Bartın Maden Kazasını Araştırma Komisyonu kuruldu
Bartın Maden Kazasını Araştırma Komisyonu kuruldu TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti, CHP, MHP, HDP ve İYİ Parti’nin ortak önergeleri birleştirilerek görüşüldü. Beş siyasi partinin ortak önergesiyle Amasra’daki maden kazası için Meclis araştırma komisyonu kurulması kabul edildi.
19.10.2022 Gündem
Madenci ailelerine destek! Maaş ve kamuda iş
Madenci ailelerine destek! Maaş ve kamuda iş Bartın’daki maden patlaması sonrası harekete geçildi. AK Parti’nin yapacağı son çalışmanın detayları ortaya çıktı. Yakınları maden kazalarında hayatını kaybeden ailelere aylık bağlanacak, aileden bir kişi de kamuda istihdam edilecek. İşte detaylar...
19.10.2022 Ekonomi
O madenci eşi DHA'ya konuştu: Yüreğimiz ağzımızda bekledik
O madenci eşi DHA'ya konuştu: Yüreğimiz ağzımızda bekledik  Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında yaşanan patlamada yaralanan eşi Burak Sümertaş'ı (27), teslim edilen çizmesi ile hastanede kapısında bekleyen Ceren Sümertaş (26), "Yüreğimiz ağzımızda bekledik ama şu an iyi. Eşimin çizmesiydi, bana teslim ettiler. Diğer ayağı ağrıdığı için ambulansta çıkarmışlar. O yüzden diğeri yok" dedi.
17.10.2022 Gündem
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durumu açıkladı: 6 hastadan 5'inin durumu ciddiyetini koruyor
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son durumu açıkladı: 6 hastadan 5'inin durumu ciddiyetini koruyor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bartın’da maden ocağında meydana gelen patlama sonrası Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne sevk edilen yaralı hastalara ilişkin, "6 hastamızın 5'inin durumu ciddi, 5’i de solunum cihazına bağlı. Yanık yüzdeleri yüzde 65-85 arası değişmekte. Önümüzdeki 3-4 günün yakın takiple seyirlerini görmemiz gerekecek." dedi.
15.10.2022 Gündem
Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu?
Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu? Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen maden ocağı patlamasında yaralı olarak kurtulan madencilere Hiperbarik Oksijen Tedavisi uygulanıyor. Basınç odalarına alınan madenciler yüzde 100 oksijen verilerek tedavi ediliyor. Peki, Hiperbarik Oksijen Tedavisi nedir? Karbonmonoksit zehirlenmesinde Hiperbarik Oksijen Tedavisi kullanılıyor mu? Hiperbarik Oksijen Tedavisi hangi durumlarda kullanılır? İşte detaylar…
15.10.2022 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır programını iptal etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır programını iptal etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bartın'da maden ocağında meydana gelen patlama sebebiyle yarınki Diyarbakır programını iptal etti. 
14.10.2022 Gündem
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha açıklandı
MHP'de 55 belediye başkan adayı daha açıklandı MHP, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 6 ilçe ve 49 belde olmak üzere, 55 belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gabar'da petrol üretimi 35 bin varili geçti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'taki Madenci Anıtı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Enerjide tam bağımsızlığı yakalamak en önemli hedefimizdir. Gabar'daki petrolün günlük üretimi, müjdeye dikkat, 35 bin varili geçti. 2024 sonunda 100 bin varile çıkmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.
10.02.2024 Gündem
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası
Türkiye haritası || (İller ve bölgeler) Şehir isimleri ile detaylı renkli büyük boy Türkiye Siyasi İller Haritası ile Deprem Risk Haritası Türkiye Siyasi Haritası kuşbakışı bir düzlem üzerinden ülke sınırlarını, sınırlar dahilinde var olan askeri bloklaşmayı, kıta düzeylerini görmek isteyenlerin sık araştırdıkları konulardan birini oluşturuyor. Kullanım amaçlarına göre haritalar siyasi ölçekli harita, idari sınır ve kıta düzlemini belirtmek için kullanılır. Türkiye haritasını öğrenmek için ise öncelikle siyasi haritalar, özellikleri, neleri gösterir gibi detayları bilmek gerektiğinden haberimiz Türkiye İller Haritası ve haritalara yönelik merak edilenleri derledik.
25.01.2024 Gündem
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı
Türkiye'nin diri fay haritası güncellendi! Büyük risk oluşturuyor, il il açıklandı Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde depremler olmaya devam ederken, MTA tarafından Türkiye'nin diri fay haritası da güncellendi. Yapılan araştırmada 45 ilde 5,5 ve üzeri deprem üretebilecek 485 diri fay bulunurken, birinci derece risk altında olan şehirler; İzmir, Balıkesir, Manisa, Muğla, Aydın, Denizli, Isparta, Uşak, Bursa, Bilecik, Yalova, Sakarya, Düzce, Kocaeli, Kırşehir, Bolu, Karabük, Hatay, Bartın, Çankırı, Tokat, Amasya, Çanakkale, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Hakkari, Osmaniye, Kırıkkale ve Siirt oldu. Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz Türkiye'deki deprem üretebilen fayları anlatarak risk haritasını yorumladı.
21.12.2023 Gündem
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır?
TTK kura listesi 2023 (isim listesi) TTK kura sonuçları | TTK kura çekimi ne zaman 2023? Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Zonguldak 1500 işçi alımı kura çekimi canlı yayında noter huzurunda gerçekleştirildi. Karabük ve Bartın illerinde gerçekleştirilecek bin 500 işçi alımı kura çekimi de bugün yapılacak. TTK işçi alımı kura çekimi tarihi ve saati netlik kazanındı. Peki, Bartın ve Karabük TTK 500 işçi alımı kura sonuçları 2023 nasıl sorgulanır? İşte TTK kura sonuçları ve TTK kura listesi 2023…
20.10.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız
Bakan Bayraktar: Doğal gazda dışa bağımlılığımızı yüzde 30 oranında azaltmış olacağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sisteme verdiğimiz günlük 4 milyon metreküplük gazla yaklaşık 1,5 milyon hanenin günlük ihtiyacını karşılayabiliyoruz. İlk aşamada bu üretim günlük 10 milyon metreküpe, birkaç yılda ise 40 milyon metreküpe çıkacak. Böylece doğal gazda dışa bağımlılığımızı yaklaşık yüzde 30 oranında azaltmış olacağız" dedi.
13.10.2023 Gündem
Bakan Kurum: 13 farklı bilim kurulu oluşturduk
Bakan Kurum: 13 farklı bilim kurulu oluşturduk Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "13 farklı bilim kurulu oluşturduk. Her bir kurulu oluşturulurken, afet yönetim sürecini bir bütün olarak ele almaya gayret ettik. Bu kurullarımızda jeolojiden jeofiziğe, şehir bölge planlamadan inşaat mühendisliğine, mimarlıktan tarihe, hukuktan sosyolojiye, iktisattan afet yönetimine kadar birçok alanda bilim insanlarımız yer alıyor" dedi.
10.03.2023 Ekonomi
Maden faciasından yaralı kurtuldu, deprem bölgesine yardıma koştu
Maden faciasından yaralı kurtuldu, deprem bölgesine yardıma koştu Bartın'ın Amasra ilçesinde maden faciasından yaralı kurtulup, yıkıcı depremden sonra Kahramanmaraş'taki arama-kurtarma çalışmalarına katılan işçi Umut Güneş (29), "Eğer burada kalsaydım, vicdan azabı çekerdim. Çünkü ne olup ne bittiğini bilen bir insanım, ailelerin nasıl perişan olabildiğini biliyoruz. Vicdanım artık rahat, kafama yastığa gönül rahatlığı ile koyuyorum. Allah, bir daha böyle afet göstermesin" dedi.
16.02.2023 Gündem
Amasra'daki maden faciasında ses kaydı ortaya çıktı
Amasra'daki maden faciasında ses kaydı ortaya çıktı Bartın'ın Amasra ilçesinde 42 kişinin hayatını kaybettiği maden faciasında, işçilere, "Ayağı boşaltın, boşaltın komple" talimatının iletildiği ses kaydı ortaya çıktı.
16.01.2023 Gündem
Maden faciasında 4 yönetici için 1080’er yıl hapis istemi
Maden faciasında 4 yönetici için 1080’er yıl hapis istemi Bartın’ın Amasra ilçesinde 42 madencinin hayatını kaybettiği maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturmada savcılık, 4 yönetici hakkında 1080’er yıl hapis cezası talep etti.
15.01.2023 Gündem
Facianın yaşandığı madendeki yangın sönme eğiliminde
Facianın yaşandığı madendeki yangın sönme eğiliminde Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 işçinin hayatını kaybettiği maden ocağında süren yangın, faciadan 45 gün sonra sönme eğilimine girdi.
28.11.2022 Gündem
Bartın'daki maden patlamasında can kaybı 42'ye yükseldi
Bartın'daki maden patlamasında can kaybı 42'ye yükseldi Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden ocağında meydana gelen grizu patlamasından sonra İstanbul'da tedavileri süren maden işçilerinden biri yaşamını yitirdi. Böylece hayatını kaybedenlerin sayısı 42'ye çıktı.
4.11.2022 Gündem
Maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, 16 kişi serbest bırakıldı
Maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı, 16 kişi serbest bırakıldı  Bartın'ın Amasra ilçesinde maden faciasıyla ilgili yürütülen soruşturmada aralarında TTK Amasra Müessese Müdürü Cihat Özdemir'in de bulunduğu 8 kişi tutuklanırken, 4'ü adli kontrolle olmak üzere 16 kişi ise serbest bırakıldı.
1.11.2022 Gündem
Bartın'daki maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı
Bartın'daki maden faciası soruşturmasında 8 kişi tutuklandı Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden faciasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 kişinin ifadeleri alınırken, adliyeye sevklerine başlandı. Bartın'ın Amasra ilçesinde 41 madencinin hayatını kaybettiği müessesenin müdürü Cihat Özdemir tutuklandı. Tutuklananların sayısı böylece 8'e yükseldi.
31.10.2022 Gündem
28 Ekim Cuma hutbesi! Diyanet cuma hutbesi konusu nedir?
28 Ekim Cuma hutbesi! Diyanet cuma hutbesi konusu nedir? Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her hafta kaleme alınarak resmi site üzerinden okumaya sunulan 28 Ekim 2022 tarihli Cuma Hutbesi’nin konusunun ne olduğu merak ediliyor. Peki, Diyanet 28 Ekim cuma hutbesi konusu nedir, yayınlandı mı?
27.10.2022 Gündem
Hastane randevuları ile ilgili yeni tedbir! Bakan Koca duyurdu
Hastane randevuları ile ilgili yeni tedbir! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sorun yaşanan hastane randevularıyla ilgili yeni tedbirleri hızla aldıklarını belirterek, "Tamamen istediğimiz noktada olmasa da sorun giderek azaldı. Biliyorsunuz kamuya dönen hekimlerimiz oldu. Yaklaşık 6 bine yakın hekim döndü. Sanıyorum onlarda önümüzdeki 3-4 hafta içinde göreve başlamış olurlar. Sorunun her geçen gün azalacağını söyleyebilirim" dedi.
25.10.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bartın Maden ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bartın maden haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.