Bahçeköy

Bahçeköy

Son dakika bahçeköy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bahçeköy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bahçeköy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahçeköy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahçeköy gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 bahçeköy haberi bulunmuştur. Tüm bahçeköy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi
Sarıyer'de dehşete düşüren olay! Çöp konteynerindeki not polisi harekete geçirdi Sarıyer'de çöp konteynerinin üzerindeki "ceset aşağıda" yazısı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, yaklaşık 300 metre uzaklıkta bir ceset buldu.
18.03.2024 Gündem
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı Eğlenmek için bir araya geldiklerini söyleyen grup, beyaz renkli bir Audi’den Kalaşnikof’la tarandı. Saldırıda Abdülmelik Ateş ve Şakir Zana vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla hayatını kaybederken Burak E. de hafif yaralandı.
8.08.2023 Yaşam
Sarıyer'de 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi
Sarıyer'de 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi Sarıyer'de motosikletteki 2 kişiye uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıda motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.
7.08.2023 Yaşam
Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı
Ajda Pekkan'ın evinin fiyatı dudak uçuklattı Sarıyer-Bahçeköy’de bulunan villasını uzun yıllardır satmaya çalışan Ajda Pekkan, evin fiyatına zam yaptı!
28.05.2023 Magazin
Bakan Soylu: Uyuşturucu satıcıları yüzde 15 civarında azaldı
Bakan Soylu: Uyuşturucu satıcıları yüzde 15 civarında azaldı Sarıyer'de vatandaşlara seslenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Uyuşturucu satıcıları yüzde 15 civarında azaldı. Sahada nefes aldırmıyoruz. Türkiye'nin her yerinde eksiğimiz, aksağımız olabilir. Ama tepelerindeyiz" dedi.
23.04.2023 Gündem
Facianın eşiğinden dönüldü! İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı
Facianın eşiğinden dönüldü! İETT otobüsü ile otomobil kafa kafaya çarpıştı Sarıyer'de içinde yolcuların bulunduğu İETT otobüsü ile lüks bir otomobil, yağışın etkisiyle kaygan olan yolda kafa kafaya çarpıştı. Faciadan kıl payı dönülen kazada ölen ya da yaralanan olmazken, yolda uzun araç kuyruğu oluştu.
5.10.2022 Yaşam
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması
İSKİ'den 14 saatlik su kesintisi açıklaması İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin çalışmaları çerçevesinde Sarıyer'de bazı mahallerde 14 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı belirtildi.
5.09.2022 Gündem
Belgrad Ormanı'nı çöplüğe çevirdiler
Belgrad Ormanı'nı çöplüğe çevirdiler Belgrad Ormanı'nda piknikçilerin geride bıraktığı çöpler kirliliğe yol açtı
23.05.2022 Yaşam
İstanbul'da sır olay! Bu halde buldular, sabah evden çıktı ve...
İstanbul'da sır olay! Bu halde buldular, sabah evden çıktı ve... Sarıyer'de sabah evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Taşkın Eyibil, ormandaki kuyuda ölü olarak bulundu.
23.04.2022 Yaşam
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti
23 Nisan coşkusu yeniden sokaklarda! Atatürk çocuklara armağan etti Pandemi nedeniyle 2 yıldır evlerde ve kısıtlı etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu, salgının etkisini azaltmasıyla yeniden sokaklara taştı. Ankara'da 23 Nisan törenleri başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilden gelen çocuklarla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, başkanlık ettiği heyet Anıtkabir'i ziyaret etti. Törene, TBMM Başkanı Şentop’un yanı sıra AK Parti Grup Başkanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti Grup Başkanvekili Dursun Musavat Dervişoğlu ve diğer yetkililer katıldı. Şentop, anıta çelenk koydu. Daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
23.04.2022 Gündem
Hamit Egemen bulundu mu, öldü mü? Müge Anlı’da aranan İTÜ öğrencisi Hamit Egemen kimdir, olayı nedir?
Hamit Egemen bulundu mu, öldü mü? Müge Anlı’da aranan İTÜ öğrencisi Hamit Egemen kimdir, olayı nedir? Sarıyer Bahçeköy''deki KYK yurdunda kalan İstanbul teknik üniversitesi mühendislik fakültesi öğrencisi Bahçeköy Kredi yurtlar kurumunda kalırken 6 gün önce çıktı ve ortadan kayboldu. Peki, Hamit Egemen bulundu mu, öldü mü? Müge Anlı’da aranan Hamit Egemen kimdir, olayı nedir?
6.04.2022 Yaşam
İstanbul'da kayıp üniversite öğrencisinin cesedi ormanda bulundu
İstanbul'da kayıp üniversite öğrencisinin cesedi ormanda bulundu İstanbul Sarıyer, 6 gün önce kaldığı öğrenci yurdundan ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi Hamit Egemen'in, cesedi bulundu. Yurdun yakınlarındaki ormanda, yanında av tüfeği ile cansız bedeni bulunan Egemen'in ilk incelemelere göre intihar ettiği değerlendiriliyor.
6.04.2022 Yaşam
Sarıyer'de kebapçıda çıkan yangın evlere ve itfaiye aracına sıçradı
Sarıyer'de kebapçıda çıkan yangın evlere ve itfaiye aracına sıçradı Sarıyer Bahçeköy İnönü Caddesi'ndeki kebapçıda yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle alevler 5 binaya sıçradı. Yangına müdahale eden bir itfaiye aracına da alevler sıçradı.
2.04.2022 Haber
İstanbul'da kebapçıdaki yangın itfaiye aracına da sıçradı
İstanbul'da kebapçıdaki yangın itfaiye aracına da sıçradı Sarıyer Bahçeköy'de bir kebapçıda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek yandaki 3 binaya sıçradı. Yangına müdahale eden bir itfaiye aracı da alev topuna döndü. Bölgeye sevk edilen çok sayıda itfaiye sevk edildi.
2.04.2022 Yaşam
Kocası tarafından bıçaklandı, "Mutlu musun şimdi?" diye bağırdı
Kocası tarafından bıçaklandı, "Mutlu musun şimdi?" diye bağırdı Sarıyer'de boşanma aşamasındaki eşi tarafından vücudunun 4 yerinden bıçaklanan kadın, yaralı yerde yatarken "Mutlu musun şimdi?" diye bağırdı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirilen koca polis tarafından gözaltına alındı. Yerde yatan kadının tepkisi cep telefonu kayıtlarına yansıdı. 
26.02.2022 Yaşam
Tekirdağ'da fırtına ve kar! Eğitim uçuşları ile deniz seferleri iptal edildi
Tekirdağ'da fırtına ve kar! Eğitim uçuşları ile deniz seferleri iptal edildi Tekirdağ'da, kar yağışı ile birlikte tam fırtına etkili oldu. Çorlu Atatürk Havalimanı'ndan eğitim uçuşları ile Marmara Denizi'nde feribot seferleri iptal edildi.
12.01.2022 Gündem
Ajda Pekkan villasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı...
Ajda Pekkan villasını satıyor! Fiyatı dudak uçuklattı... Süperstar Ajda Pekkan, yaklaşık dört yıldır satışta olan villası için yeni hamlede bulundu. Geçtiğimiz yıl malikanesi için 38 milyon TL isteyen Pekkan, fiyatı iki katından fazla arttırdı.
31.12.2021 Magazin
İstanbul'da can pazarı! Ölü ve yaralılar var
İstanbul'da can pazarı! Ölü ve yaralılar var Sarıyer'de minibüs seyir halindeyken kapısı açıldı. İddialara göre şoför açılan kapıyı kapatmak isterken yağmur nedeniyle de kayganlaşan yolda bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan minibüs bir ağaca vurarak durdu. Kazada 7 kişi yaralanırken, şoför hayatını kaybetti. Minibüsten çıkarılan yaralılar kaldırıma oturarak ambulansların gelmesini bekledi.
7.11.2021 Yaşam
İstanbul'da ağaçlar devrildi! Korku dolu anlar yaşandı
İstanbul'da ağaçlar devrildi! Korku dolu anlar yaşandı Kadıköy'de öğle saatlerinde etkili olan rüzgar nedeniyle bir binanın bahçesinde bulunan ağaç, aydınlatma direğinin üzerine devrildi. Kartal'da ise hastanedeki eşini otomobilin içerisinde beklerken abdest almak için çıkan bir kişi, otomobilden çıktıktan sonra devrilen ağacın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Devrilen ağaç nedeniyle şehir hastanesi ve adliyeye giden yolun trafiği uzun süre aksadı.
7.09.2021 Yaşam
Sarıyer'de yağmurun kayganlaştırdığı yolda kaza: 3 yaralı
Sarıyer'de yağmurun kayganlaştırdığı yolda kaza: 3 yaralı İstanbul Sarıyer'de yabancı plakalı bir otomobil sürücüsü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda viraja hızla girince kontrolü kaybetti. Kayarak karşı şeride geçen otomobil, bir otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobil başka bir hafif ticari araca çarparak durabildi. Kazada 3 kişi yaralandı.
6.09.2021 Gündem
14’üncü Türkiye’nin En’leri Ödül Töreni’nde Demirören Medya’ya ödül yağmuru
14’üncü Türkiye’nin En’leri Ödül Töreni’nde Demirören Medya’ya ödül yağmuru 14’üncü Türkiye’nin En’leri Ödül Töreni, Mehmet Akif Ersoy Tabiat Parkı Bahçeköy’de gerçekleşti.
25.08.2021 Gündem
Sarıyer'de 11 katlı boş bina çöktü!
Sarıyer'de 11 katlı boş bina çöktü! Sarıyer'de 11 katlı boş binanın çökmesi sonucu civarda park halindeki 3 otomobilde hasar oluştu.
26.06.2021 Yaşam
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu?
Arefe günü pazarlar açık mı, pazar yerleri 12 Mayıs arefe günü kurulur mu? Arefe günü pazarlar açık mı? İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz günlerde Pazar yerleri genelgesi yayımlanmış, 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgeyle İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesini belirlemişti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
12.05.2021 Gündem
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri…
Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık? 8 Mayıs Pazar yerleri hangi gün kurulacak, hangi semtlerde? Semt pazarları genelgesi ve saatleri… Pazarlar bugün açık mı, Pazarlar kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “Pazar Yerleri” konulu genelge gönderdi. Genelgeye göre tam kapanma dönemi içerisinde 8 ve 15 Mayıs 2021 tarihlerine denk gelen Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze-meyve ile fide satışı yapan pazaryerleri açık olacak. İşte İstanbul’da açık olan semt pazarları...
8.05.2021 Gündem
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi?
8 Mayıs cumartesi pazar yerleri! Pazara gitmek serbest mi? Cumartesi pazar kurulacak mı, pazara arabayla gitmek serbest mi? Pazar kurulacak mı, pazara girmek serbest mi? Pazar kurulacak yerler merak ediliyor. Pazar yerleri genelgesi İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliklerine gönderildi. Genelgenin ardından İstanbul'da açık olan pazar yerleri listesi de netleşti. Pazar yerleri tam kapanma sürecinde cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında sadece yaş sebze/meyve ile fide satışı yapabilecekler. Vatandaşlar en yakın pazar yerlerine giderek alışverişlerini gerçekleştirebilecekler.
8.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bahçeköy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahçeköy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.