Askıya Alma

Askıya Alma

Son dakika askıya alma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askıya alma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askıya alma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askıya Alma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askıya alma gelişmeleri de dahil olmak üzere 427 askıya alma haberi bulunmuştur. Tüm askıya alma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
ABD'de enflasyon sebebiyle acil durum ilan edildi
ABD'de enflasyon sebebiyle acil durum ilan edildi Georgia Valisi Brian Kemp, Washington DC'den gelen politikaları suçlayarak yüksek enflasyona tepki olarak acil durum ilan etti. Karar dün ABD'de enflasyon açıklanmadan önce alındı ancak veri ile birlikte artışın hızlandığı görülünce daha geniş yankı buldu.
14.09.2023 Ekonomi
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı Hafta sonu ofisteki yer yatağında uyurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallayan Twitter yöneticisi, haftalar sonra işten çıkarıldığını bilgisayar sistemlerine erişiminin engellendiğini görünce anladı. Twitter kullancıları ise Elon Musk'ın 'dalkavuğu' olmakla suçladıkları Esther Crawford'a öfke kustu.
28.02.2023 Dünya
AK Parti'nin 'torba kanun teklifi' Meclis'e sunuldu
AK Parti'nin 'torba kanun teklifi' Meclis'e sunuldu AK Parti, 7 ayrı kanunda değişiklik öngören, 21 maddelik torba kanun teklifini TBMM Başkanlığı'na sundu.
13.01.2023 Gündem
Rusya'dan tahıl anlaşması ilgili flaş açıklama: Türkiye ve BM ile görüşmeleri sürdürüyoruz
Rusya'dan tahıl anlaşması ilgili flaş açıklama: Türkiye ve BM ile görüşmeleri sürdürüyoruz Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, askıya alınan tahıl anlaşması konusunda Türkiye ve BM ile görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi. Rusya Savunma Bakanlığı, askıya alınan tahıl anlaşması hakkında yaptığı açıklamada, “Rusya bu anlaşmadan çıkmıyor, uygulanmasını askıya alıyor" dedi.
31.10.2022 Gündem
AB ve ABD'den tahıl anlaşması açıklaması: Rusya’yı bu karardan dönmeye çağırıyoruz
AB ve ABD'den tahıl anlaşması açıklaması: Rusya’yı bu karardan dönmeye çağırıyoruz ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Rusya’nın tahıl anlaşmasını askıya alma karası sonrası yaptığı açıklamada, “Rusya yeniden gıdayı silah olarak kullanıyor” dedi. Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ise “AB, Rusya’yı bu karardan dönmeye çağırıyor” ifadelerini kullandı.
30.10.2022 Ekonomi
AB, Rus turistlere vize verilmesini kolaylaştıran anlaşmayı askıya aldı
AB, Rus turistlere vize verilmesini kolaylaştıran anlaşmayı askıya aldı Avrupa Birliği (AB) dışişleri bakanları, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen toplantıda, Rus turistlere vize verilmesini kolaylaştıran anlaşmayı askıya alma ve vize ücretlerini arttırma kararı aldı.
31.08.2022 Dünya
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor?
Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var? Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor? Irak'ta Sadr Grubu Şii lideri Mukteda Sadr'ın siyaseti bırakma kararını açıklaması ardından Irak'ta gerilim tırmandı. Sadr'ın destekçileri korunaklı Yeşil Bölge'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın önünde toplanarak, sarayı basarken, görüntülerde sarayın bahçesinde bulunan havuza girdikleri görüldü. Söz konusu gelişmenin ardından “Irak'ta ne oluyor, neden sokağa çıkma yasağı var?” sorularına yanıt aranırken Sadr kimdir, Sadr yanlıları ne istiyor, Sadr yanlıları kim, Sadr ne demek, Sadr hareketi ne demek? gibi soruların da yanıtı araştırılmaya başlandı.
30.08.2022 Dünya
Google’a telif hakkı için yasa hazırlığı başladı! Askıya alma cezası dahil çok sayıda yaptırım...
Google’a telif hakkı için yasa hazırlığı başladı! Askıya alma cezası dahil çok sayıda yaptırım... Google’ın AB üyesi bazı ülkelerde verilerini kullandığı yaklaşık 300 medya kuruluşuna telif hakkı ödemeyi kabul etmesinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesinde Türkiye’deki yayıncıların telif hakkı alabilmesi için yasa çalışması başlatıldı.
8.06.2022 Siyaset
Dünya Turizm Örgütü Rusya’nın üyeliğini askıya aldı
Dünya Turizm Örgütü Rusya’nın üyeliğini askıya aldı Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO), yapılan oylamada Ukrayna’ya saldırıları nedeniyle Rusya’nın üyeliğini askıya aldı. Oylama öncesi ise Rusya, UNWTO’dan çekildiğini duyurdu.
27.04.2022 Dünya
Rusya - Japonya arasında kriz büyüyor
Rusya - Japonya arasında kriz büyüyor Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Rusya'nın 2. Dünya Savaşı sonrası barış antlaşması müzakerelerini Tokyo'nun Ukrayna politikası karşısında askıya alma kararının kabul edilemez olduğunu belirterek, Rusya'nın adımını şiddetle protesto ettiklerini kaydetti.
22.03.2022 Dünya
Rusya'nın en zengin iş insanı servetinin dörtte birini kaybetti! Putin'i uyardı...
Rusya'nın en zengin iş insanı servetinin dörtte birini kaybetti! Putin'i uyardı... Yaptırımlar nedeniyle milyarlarca dolar zarara uğrayan Rusya'nın en zengin iş insanı Potanin, Ukrayna'nın işgali sonrasında Batı yaptırımlarına kendi yaptırımlarıyla karşılık vermeye hazırlanan Kremlin'i uyardı.
12.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi...
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi... Rusya - Ukrayna savaşıyla beraber FIFA'nın sert yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rus kulüpleri yabancı futbolcularıyla yollarını ayırma tehlikesiyle karşı karşıya...
8.03.2022 Futbol
Rusya Ukrayna savaşı son durum! Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü?
Rusya Ukrayna savaşı son durum! Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü? RUSYA-Ukrayna savaşı 12. Gününde devam ederken, Ukrayna, 'kıtlık' endişesiyle gıda ürünlerinin ihracatını askıya aldı. Buğday, et, yulaf ve şeker dahil gıda ürünleri ihraç edilmeyecek. Rusya, saat 10:00 itibariyle ateşkes ilan etti, birçok kentten tahliyeler gerçekleştirilecek. Peki, Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü? Rusya Ukrayna savaşı son durum….
7.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna, gıda kıtlığı riskine karşı bazı ürünlerin ihracatını askıya aldı
Ukrayna, gıda kıtlığı riskine karşı bazı ürünlerin ihracatını askıya aldı Ukrayna hükümeti, Rusya ile devam eden savaşın ardından ülkede gıda kıtlığı riski nedeniyle, aralarında et, yulaf ve şeker dahil olmak üzere bazı gıda ürünlerinin ihracatını askıya alma kararı aldığını duyurdu.
7.03.2022 Dünya
Zelenskiy'den peş peşe kritik görüşmeler! Kozmik projeler ve...
Zelenskiy'den peş peşe kritik görüşmeler! Kozmik projeler ve... Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, ABD Başkanı Joe Biden ile Ukrayna’nın güvenliği, Ukrayna’ya mali destek konuları ve Rusya’ya yönelik yaptırımlara ilişkin telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini duyurdu. Zelenskiy, ayrıca ABD'li iş adamı Elon Musk ile de video konferans yöntemiyle bir görüşme gerçekleştirdi.
6.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi...
Rusya-Ukrayna savaşında son dakika gelişmesi! Amerikan askerleri kritik bölgede görüntülendi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşda kritik gelişmeler yaşanıyor. Dünyanın beklediği Rusya ve Ukrayna arasındaki görüşme başladı. Cephe hattında Rus ordusu Bayraktar TB2 SİHA'lar karşısında çaresiz. Belarus sınırına yakın Chernihiv kenti ve çevresi bombardıman altında. Borodyanka'dan Makariv'e doğru ilerleyen Rus tanklarındaki askerler, Ukraynalılarla çatıştı. Zelenskiy, Rus askerlerine "Gidin ve canınızı kurtarın" diyerek seslendi. Associated Press (AP) haber ajansı ise, çok ses getirecek fotoğraflar servis etti.
28.02.2022 Dünya
Galatasaray'da son dakika! Sezon sonuna kadar dayanamadılar sözleşmesini feshediyorlar
Galatasaray'da son dakika! Sezon sonuna kadar dayanamadılar sözleşmesini feshediyorlar Dün Gervinho'nun sözleşmesini fesheden Trabzonspor'un 'kontenjan' taktiğini Galatasaray da yapmaya karar verdi. Başkan Burak Elmas yabancı kontenjanında yer açmak için yıldız futbolcunun sözleşmesini askıya alma yolunu izledi.
30.01.2022 Galatasaray
Kripto parada flaş gelişme! Askıya alındı
Kripto parada flaş gelişme! Askıya alındı Singapur, Bitget'in faaliyetlerini Army Coin ismi konusunda Güney Koreli müzik grubu BTS ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle askıya aldı.
6.12.2021 Ekonomi
Macron'un Erdoğan takıntısı yaktı! Fransa'nın Mağrip'te Türkiye korkusu...
Macron'un Erdoğan takıntısı yaktı! Fransa'nın Mağrip'te Türkiye korkusu... Orta Doğu uzmanı Fransız tarihçi Jean-Pierre Filiu, Le Monde gazetesinde "Fransa'nın Mağrip'te Türkiye'ye yönelik garip takıntısı" başlıklı blog yazısı yayımladı.
18.10.2021 Dünya
YouTube'dan flaş koronavirüs kararı: Aşı karşıtı tüm videoları kaldırırlacak!
YouTube'dan flaş koronavirüs kararı: Aşı karşıtı tüm videoları kaldırırlacak! Gelen son dakika haberine göre; Video paylaşım platformu YouTube koronavirüs salgınıyla ilgili çok önemli bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Şirketin aldığı karara göre aşı karşıtı tüm içerikler yasaklanacak. Üstelik buna sadece Kovid-19 aşıları değil tüm aşılar dahil!
29.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Meclis Başkanı Şentop’tan flaş Tunus tepkisi
Meclis Başkanı Şentop’tan flaş Tunus tepkisi Son dakika haberi... TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Tunus'ta Cumhurbaşkanı Kays Said'in Başbakan Hişam el-Meşişi görevden almasına tepki gösterdi.
27.07.2021 Gündem
Güney Afrika, Johnson and Johnson'ın aşısının kullanımını durdurdu
Güney Afrika, Johnson and Johnson'ın aşısının kullanımını durdurdu Güney Afrika, ABD'li ilaç şirketi Johnson and Johnson'ın (J&J) ürettiği tek dozluk yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının kullanımını, kanda pıhtılaşmaya yol açtığı iddiası nedeniyle durdurdu.
13.04.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Askıya Alma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askıya alma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.