Trump

Trump

Son dakika Trump haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Trump ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Trump haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trump

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trump gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.370 trump haberi bulunmuştur. Tüm trump haberleri aşağıda listelenmiştir.
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması
Clinton’dan Trump uyarısı! Güneş tutulması açıklaması Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaşan ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, eski başkanı Trump’ın 2017’deki tutulmayı çıplak gözle takip ettiği fotoğrafı paylaştı. Clinton,“ Hatırlatma: Lütfen güneş tutulmasına doğrudan bakan bir adamdan tıbbi tavsiye almayın” dedi.
9.04.2024 Gündem
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir
Trump için süre bugün doluyor! Sahip olduğu mal varlıkları ile banka hesaplarına el konulabilir Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sivil dolandırıcılık davasında çarptırıldığı 464 milyon dolarlık cezayı ödemesi için verilen süre bugün sona erecek.
25.03.2024 Dünya
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti
Başbakan'ın hareketi infial yarattı! Kadın muhabiri kameralar önünde itti, özür dilemeyi reddetti Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, kendisine Sazan adasındaki bir yatırım projesi ile ilgili soru soran kadın gazeteciyi kameralar önünde ittikten sonra özür dilemeyi reddetti.
20.03.2024 Gündem
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi?
Nikki Haley kimdir? Nikki Haley ABD başlıkta seçiminde neden adaylıktan çekildi? ABD’de Cumhuriyetçi Parti’nin başkan aday adayı Nikki Haley başkanlık yarışından çekildi. "Artık kampanyamı askıya alma zamanı geldi" diyen Haley, "Hiçbir pişmanlığım yok. Artık aday olmayacak olsam da, inandığım şeyler için sesimi çıkarmaktan vazgeçmeyeceğim" ifadelerini kullandı. Peki, Nikki Haley kimdir, nereli, Yahudi mi? Nikki Haley neden adaylıktan çekildi?
7.03.2024 Dünya
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu
İran, 50 milyon dolar değerindeki ABD’ye ait petrole el koydu İran, geçtiğimiz yıl el koyduğu ABD’li şirket tarafından işletilen "Advantage Sweet" adlı petrol tankerinde bulunan en az 50 milyon dolar değerindeki petrole mahkeme kararıyla el koydu.
6.03.2024 Dünya
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: Türkiye NATO’nun güney kanadı için önemli
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg: Türkiye NATO’nun güney kanadı için önemli NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye’nin NATO’nun güney kanadı için önemli bir müttefik olduğunu söyledi.
15.02.2024 Dünya
'İnci Taneleri'ne astrolog yorumu!
'İnci Taneleri'ne astrolog yorumu!  “Donald Trump’ın astroloğu” olarak ünlenen Michaela Astro, çok ses getiren “İnci Taneleri” dizisini astrolojik olarak yorumladı.
6.02.2024 Magazin
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı
Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse dikkat: Kesinlikle kullanılmamalı Whatsapp, Telegram, Signal gibi uygulamalar kullananlar dikkat. Etik hacker Tamer Şahin mesajlaşma uygulamalarının taşıdığı güvenlik risklerine değinerek, “Bu uygulamalar normal kullanıcılar için bile güvenli değil, kamu görevlileri kesinlikle kullanmamalı” uyarısında bulundu...
13.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı
Kripto para piyasasında Bitcoin ETF geri sayımı Bu hafta ABD'de Bitcoin tarafından desteklenen borsa yatırım fonlarını başlaması için geri sayımlarda heyecan dorukta. Yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot bitcoin ETF'sine ilişkin kararını sabırsızlıkla bekliyor. Yatırımcıların ETF'lerin onaylanacağına dair iddiaları sonucu Bitcoin (BTC-USD) fiyatları son birkaç hafta içinde sıçradı.
8.01.2024 Ekonomi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü?
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü? İran'da Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin dördüncü ölüm yıl dönümünde, mezarı yakınında düzenlenen tören sırasında art arda iki patlamanın meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü sayısı artarken vatandaşlar Kasım Süleymani’nin kim olduğunu sorguluyor.  Peki, Kasım Süleymani kimdir, ne zaman öldü, Kasım Süleymani’yi kim öldürdü, Süleymani’nin mezarı nerede?
3.01.2024 Gündem
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir"
Dolar ile ilgili çarpıcı analiz! "Bu durumda yükselir" Dolar endeksi Fed'in son açıklamalarının faiz oranlarını artırmayı bitirdiği ve gelecek yıl faiz indirimine başlayabileceği yönündeki görüşleri güçlendirmesiyle üç aydan uzun bir sürenin en düşük seviyelerinde seyrediyor. Ancak JPMorgan, gerileyen doların ABD seçimlerine bağlı olarak yükselebileceğini öngördü.
29.11.2023 Ekonomi
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri...
Baba Vanga’nın bir kehaneti daha gerçek oluyor! İşte ünlü kâhinin 2024 kehanetleri... 11 Eylül saldırıları, 2004 yılında Hint Okyanusu'ndaki yıkıcı tsunami ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş ile birlikte Barack Obama'nın da ABD başkanlığını tahmin eden Baba Vanga'nın bir kahaneti daha gerçek oluyor. Şaşırtıcı doğruluktaki kehanetleri ile “Balkanların Nostradamus'u” olarak tanınan Baba Vanga ölümünden önce 2024 yılı için de pek çok kehanette bulundu. Görme yetisi bulunmayan Bulgar kadın, gelecek yıl Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e suikast düzenleneceğini, ABD'nin eski Başkanı Donald Trump'ın ise gizemli bir hastalığa yakalanacağını öngördü. Bulgar kahin ayrıca, gelecek yıl deprem, yangın ve sel gibi çok sayıda felaket yaşanacağını tahmin etti. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından dünyanın sonunun geleceği yıla Baba Vanga'nın kehanetleri...
10.10.2023 Gündem
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül Türkiye’nin sırrı ne? 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ve Simpsonlar kehanetleri, 20 Eylül 2023 takvim yaprağı
20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül Türkiye’nin sırrı ne? 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ve Simpsonlar kehanetleri, 20 Eylül 2023 takvim yaprağı Astrologlar burç yorumları dışında ülkeleri neler bekliyor, dünyada ne gibi olaylar yaşanacak gibi yorumlarda da bulunuyor. Astrolog Nuray Sayarı da Türkiye ile ilgili konuşarak "Türkiye'nin istikbali 20 Eylül'de başlıyor... Çok bingo bir gün, astrolojik anlamda sır perdesi aralanacak." Yorumunda bulundu. Söz konusu açıklamanın ardından “20 Eylül 2023 ne olacak, 20 Eylül 2023 astroloji yorumu ne? 20 Eylül Türkiye’nin sırrı nedir?” sorularına yanıt arıyor. İşte 20 Eylül kehanetleri, Simpsonlar’da yer alan görüntüler ve 20 Eylül 2023 takvim yaprağı…
20.09.2023 Gündem
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi
Yeni salgın Polonya'da yayılıyor! Hasta sayısı 150'ye yükseldi Yeni salgın ülkede yayılıyor. Polonya’nın güneydoğusunda yayılan lejyoner hastalığı nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 14’e yükseldi.
29.08.2023 Dünya
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi...
Trump için kader tarihi belli oldu! Federal Mahkeme kararını verdi... ABD’de 2020 yılındaki seçim sonuçlarını kendi lehine çevirmekle suçlanan eski Başkan Donald Trump’ın 4 Mart 2024’te yargılanacağı açıklandı.
28.08.2023 Dünya
ABD'de ilk bir başkanın sabıka fotoğrafı çekildi! Tarihe geçen olay
ABD'de ilk bir başkanın sabıka fotoğrafı çekildi! Tarihe geçen olay Seçim sonuçlarına müdahale davası için teslim olan eski ABD Başkanı Donald Trump, sabıka fotoğrafı çekilen ilk Amerikan Başkanı olarak tarihe geçti.
25.08.2023 Dünya
FBI evini basıp öldürdü! Dünya gündem oldu: Hasta oğluna bakan zararsız bir adamdı
FBI evini basıp öldürdü! Dünya gündem oldu: Hasta oğluna bakan zararsız bir adamdı ABD’de Başkan Joe Biden’ı sosyal medya hesabından tehdit ettiği için, FBI’ın evine baskın düzenlediği ve vurarak öldürdüğü Craig Robertson'ın komşuları yaşlı adamı 'kimseye zarar olmayan biri' olarak tanımladılar.
11.08.2023 Dünya
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında
Trump son 4 ayda 3’üncü kez hakim karşısında ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2020'de kaybettiği başkanlık seçimlerinin sonucuna müdahale etmekle suçlandığı davanın ilk duruşması kapsamında hakim karşısına çıktı. Trump, son 4 ay içinde farklı davalar kapsamında 3’üncü kez hakim karşısına çıkmış oldu.
3.08.2023 Dünya
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak
Eski ABD Başkanı Donald Trump, 20 Mayıs 2024’de yargılanacak ABD’de gizli belgeleri saklamakla suçlanan eski ABD Başkanı Donald Trump’ın duruşması 20 Mayıs 2024’te başlayacak.
21.07.2023 Dünya
ABD’nin eski Başkanı Trump yeni bir soruşturmanın hedefinde
ABD’nin eski Başkanı Trump yeni bir soruşturmanın hedefinde ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, 2020'deki başkanlık seçimlerinin sonuçlarına itiraz girişimleri ve 6 Ocak Kongre baskınıyla ilgili yürütülen federal soruşturmanın hedefi olduğunu paylaştı.
18.07.2023 Dünya
Simpsonlar'ın kehaneti 18 yıl sonra ortaya çıktı! Sonbaharda Kosova savaşı...
Simpsonlar'ın kehaneti 18 yıl sonra ortaya çıktı! Sonbaharda Kosova savaşı... Sevilen animasyon dizi Simpsonlar'ın kehanetlerinin ortaya çıkması tüm dünyanın dikkatini çekmişti. Yıllar önce çektikleri bölümleri gerçeğe dönüşen ünlü çizgi dizi Simpsonlar'ın son tahminini ABD'li gazeteci gündeme getirdi. Öte yandan Trump’ın başkanlığı, Kolomb heykelinin başının kesilmesi, akıllı saatler, ebola virüsü, korona virüsü ve 11 Eylül saldırıları gibi dünyayı sarsan gelişmeleri önceden bilen Simpsonlar son olarak Titanik'in enkazına dalarken patlayan Oceangate isimli denizaltıyı tahmin etmişlerdi.
18.07.2023 Dünya
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem!
Türkiye ile ABD ilişkilerinde yeni dönem! Salı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden bir araya geldi. İsveç'in NATO'ya onayı sonrası olumlu bir havada geçen görüşme sonrası BBC'den iki ülkenin yeni dönemdeki belirleyici unsurlarına dair bir analiz geldi.
14.07.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Trump ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trump haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.