Askeri Personel

Askeri Personel

Son dakika askeri personel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan askeri personel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını askeri personel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Askeri Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan askeri personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.507 askeri personel haberi bulunmuştur. Tüm askeri personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı
İşçileri ve askeri personelleri taşıyan servis araçları çarpıştı: 5’i askeri personel, 16 yaralı Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, fabrika personelini taşıyan midibüsün, içinde askeri personel bulunan minibüse arkadan çarptığı kazada 5'i askeri personel, 16 kişi yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Konya'da Türk Yıldızları'nın askeri eğitim uçağı düştü: Pilot sağ kurtuldu, 1 personel şehit oldu
Konya'da Türk Yıldızları'nın askeri eğitim uçağı düştü: Pilot sağ kurtuldu, 1 personel şehit oldu Konya'da askeri eğitim uçağı düştü. Pilot uçaktan atlayarak kurtuldu. Uçağın düştüğü bölgede pist onarım çalışması yapan bir personel ise şehit oldu.
14.03.2024 Gündem
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi?
TSK yan ödeme kararnamesi 2024! Yan ödeme kararnamesi 7000 TL verilecek mi, askeri personel yan ödeme kararnamesi Meclis'ten geçti mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL (YediBin TürkLirası) verileceğinin Cumhurbaşkanlığınca onaylandığına dair iddialar sonrası TSK yan ödeme kararnamesi 2024 için araştırmalar hızlandı. Peki, askere ek zam mı var 2024, yan ödeme kararnamesi 7000 TL iyileşme mi oldu?
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi?
Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024! Jandarmaya yan ödeme verilecek mi? Yan ödeme kararnamesi ile birlikte Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak 7000 TL verileceği iddiaları sosyal medyada yayıldı. İddialara göre kararname Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylandı. TSK yan ödeme kararnamesi ile ilgili iddiaların ardından Jandarma personeline yan ödeme verilip verilmeyeceği sorgulanmaya başlandı. Jandarma yan ödeme kararnamesi 2024 ile ilgili merak edilenler…
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı
Para ve altınlarını kaptıran kadın, bir gün sonra başka dolandırıcıları yakalattı Çanakkale'de para ve altınları telefon dolandırıcılarına kaptıran İ.S. (80) adlı kadın, bir gün sonra kendisini aynı yöntemle dolandırmaya çalışan başka şüphelileri suçüstü yakalattı.
13.01.2024 Gündem
'Askeri personel' olduklarını söyleyerek 500 bin TL dolandıran şüpheliler yakalandı
'Askeri personel' olduklarını söyleyerek 500 bin TL dolandıran şüpheliler yakalandı Çanakkale’nin Yenice ilçesinde yaşayan M.S.’ye kendilerini 'askeri personel' olarak tanıtarak terör örgütüne karıştığını söyleyip, 500 bin TL dolandıran H.B. ve V.E. jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.
25.12.2023 Gündem
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi
Japonya otomobil devi Türkiye'den çekildi Japon otomobil firması Mazda, Türkiye'den çekildi. Yedek parça tedariği ise devam edecek
9.11.2023 Otomobil
Depremzede askeri personel, ‘bu fiyata ev bulamazsın' vaadiyle 250 bin lirasını kaptırdı
Depremzede askeri personel, ‘bu fiyata ev bulamazsın' vaadiyle 250 bin lirasını kaptırdı Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası memleketi Konya'ya tayini çıkan askeri personel, satın almak istediği daire için görüştüğü ve kendisini emlakçı olarak gösteren kişilere 250 bin lirasını kaptırdı. Konut kredisi çekmek için bankaya gittiğinde tapu kaydıyla ilgili sorun yaşayınca durumu anlayan askeri personel N.Y., geri istediği kaporayı 3 aydır alamayınca avukatıyla savcılığa şikayetçi oldu.
9.11.2023 Yaşam
Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl?
Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl? Dünya Astsubaylar Günü, uluslararası düzeyde kutlanan ve astsubayların askeri ve savunma alanlarında yaptıkları çalışmaları ve katkıları onurlandırmak amacıyla düzenlenen özel bir gündür. Astsubaylar, askeri personelin bir parçası olarak silahlı kuvvetlerde görev yapan ve askeri liderlik, eğitim, disiplin ve operasyonlarda önemli roller üstlenen kişilerdir. Peki, Dünya Astsubaylar Günü neden 17 Ekim? Astsubaylar Günü nedir? Dünya Astsubaylar günü ne zaman ortaya çıktı, nasıl?
17.10.2023 Gündem
Karabağ’da anti-terör operasyonu! 192 Azerbaycan askeri şehit düştü
Karabağ’da anti-terör operasyonu! 192 Azerbaycan askeri şehit düştü Azerbaycan Sağlık Bakanlığı, Karabağ’daki iki günlük anti-terör operasyonunda 192 Azerbaycan askerinin şehit düştüğünü duyurdu.
27.09.2023 Dünya
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi
Kırklareli'deki selde hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükseldi Kırklareli' de sel felaketinde kayıp olan 2 kişiden 1' inin cansız bedenine ulaşıldı. Ölü sayısı 5' e yükselirken, kayıp 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
6.09.2023 Gündem
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar
Pençe Kilit şehitlerine acı veda... Gözyaşlarıyla son yolculuklarına uğurlandılar Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz ateşinde 6 asker şehit olmuştu. Şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ (24), Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş (27), Piyade Uzman Onbaşı Uğur Özdemir'in (30) son yolculuklarına uğurlandı. Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale'nin (27) cenazesi memleketi Sivas'a, Piyade Uzman Çavuş Mustafa Sezer’in cenazesi memleketi Zonguldak'a, İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in (26) cenazesi Denizli'ye getirildi.
11.08.2023 Gündem
Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı
Çanakkale’deki orman yangını kontrol altına alındı Çanakkale'nin merkeze bağlı Sarıbeyli köyünde dün saat 22.30 sıralarında çıkan orman yangını, 16 saat sonra kontrol altına alındı. 14 hektar alanın zarar gördüğü yangında soğutma çalışmaları sürüyor.
27.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç’ın Eskişehir’deki annesi oğlunun fotoğrafı ve odasıyla her gün hasret gideriyor.
15.07.2023 Gündem
Kiralık ev arayanlar dikkat! İstanbul'da dolandırıcıların kapora oyunu
Kiralık ev arayanlar dikkat! İstanbul'da dolandırıcıların kapora oyunu İstanbul Sultangazi'de son aylarda 'sahte kiralık daire' ilanları ile birçok kişi dolandırıldı. Mağdur olanların bir kısmı savcılığa giderek suç duyurusunda bulunurken, gayrimenkul danışmanları 'Kapora dolandırıcılığı'na karşı vatandaşları uyardı.
20.06.2023 Gündem
Beşiktaş - Trabzonspor maçında tanıştılar! Asker, polis aşkı nikah masasında noktalandı
Beşiktaş - Trabzonspor maçında tanıştılar! Asker, polis aşkı nikah masasında noktalandı Beşiktaş Trabzonspor müsabakasında tanışan asker Sedat Kasal ve polis memuru Merve Yazıcı, Denizli’de üniformalarıyla nikah masasına oturdu.
8.06.2023 Yaşam
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında aralarında görevde bulunan bir astsubayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli yakalandı.
31.05.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, tamamı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'yla ilişkili olan 30 şüpheli yakalandı.
24.05.2023 Gündem
Sözleşmeli erlere kadro verilecek mi? 7 yılını dolduran sözleşmeli erlere kadro gelecek mi? Sözleşmeli askeri personele kadroda son durum!
Sözleşmeli erlere kadro verilecek mi? 7 yılını dolduran sözleşmeli erlere kadro gelecek mi? Sözleşmeli askeri personele kadroda son durum! Sözleşmeli erler kadro bekliyor. Kamuda 3 yılını dolduran sözleşmeli personellerin aday memur olacağının duyurulmasının ardından sözleşmeli askeri personeli kadroya geçip geçmeyeceği de merak konusu oldu. Peki, Sözleşmeli erlere kadro verilecek mi? Sözleşmeli askeri personele kadroda son durum…
10.05.2023 Çalışma Hayatı
Nevşehir'de, kaza şehidi asker için tören
Nevşehir'de, kaza şehidi asker için tören Nevşehir'de ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobilin çarpması ile şehit olan Jandarma At ve Köpek Eğitim Merkezi'nde (JAKEM) görevli Uzman Onbaşı Oğuzhan Kabayel (21) için tören düzenlendi.
8.05.2023 Gündem
Kaza şehidi astsubay, son yolculuğuna uğurlandı
Kaza şehidi astsubay, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen kazaya müdahale ederken başka otomobilin çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Tansu Çolak (33), son yolculuğuna uğurlandı.
8.04.2023 Gündem
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası AFAD ile koordineli olarak afet bölgelerinde hasar gören tren raylarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
15.02.2023 Gündem
Depremde hasar gören demir yolları onarılıyor
Depremde hasar gören demir yolları onarılıyor Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden geçen toplam 1275 kilometrelik demir yolu hattında hasar meydana geldi. Ekiplerin çalışmasıyla 1060 kilometrelik hat, onarılarak yeniden ulaşıma açıldı. Kalan bölümde ise çalışmalar sürdürülüyor.
15.02.2023 Gündem
Bakanlık: 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildi
Bakanlık: 158 tren seferi ile 30 bin depremzede tahliye edildi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca deprem nedeniyle trafiğe kapalı güzergah bulunmadığı, 158 tren seferi ile afetten etkilenen yaklaşık 30 bin kişinin tahliye edildiği açıklandı.
13.02.2023 Gündem
Deprem bölgesine konteyner kent kurulmaya başlandı
Deprem bölgesine konteyner kent kurulmaya başlandı Türkiye'yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrasında vatandaşların barınma ihtiyaçları için çalışmalar devam ediyor. Gaziantep'in Islahiye ilçesinde barınma sorununun çözülmesi için 15 bin konteryner kurulacak. İlk etabı için ise 500 konteyner kurulumu başladı.
9.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Askeri Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki askeri personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.