Asker

Asker

Son dakika asker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asker gelişmeleri de dahil olmak üzere 24.345 asker haberi bulunmuştur. Tüm asker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Demirören Medya'nın görüntüleri dünya basınında yer aldı
Demirören Medya'nın görüntüleri dünya basınında yer aldıDemirören Medya ekipleri uzun süredir Lübnan'da. Ekiplerimizin çektiği görüntü ve fotoğraflar dünya basınında da yer alıyor. Demirören Görsel Medya Muhabiri Uğur Yıldırım'ın çektiği fotoğraflarsa yabancı gazeteler tarafından sık sık kullanılıyor. İsrail'in Lübnan'a saldırılarının anbean fotoğrafını çeken Uğur Yıldırım, CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtladı.
20.10.2024Gündem
Lübnan tezkeresi TBMM'de
Lübnan tezkeresi TBMM'deBirleşmiş Milletler Geçici Görev Gücü (UNIFIL) kapsamında Lübnan'da bulunan Türk askerinin görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Başkanlığına sunuldu.
19.10.2024Gündem
Yapay zekada korkutan detay! Sahte tarih tsunamisi her şeyi çarpıtabilir
Yapay zekada korkutan detay! Sahte tarih tsunamisi her şeyi çarpıtabilirYapay zeka ile oynanmış fotoğraflar hayatın her alanına girerken, yapay zeka dokunuşlu sahte tarihi fotoğraflar da giderek yaygınlaşmaya başladı. Tüm geçmişimizi bulanıklaştırabilecek detaylar...
17.10.2024Gündem
TBB'den dijital dolandırıcılığa karşı uyarı
TBB'den dijital dolandırıcılığa karşı uyarıTürkiye Bankalar Birliği'nden, internet ve mobil kanallarda yaşanan dolandırıcılık vakalarının artması nedeniyle yapılan açıklamada, dijital kanallarda güvenli işlemler için sıkça karşılaşılan dolandırıcılık yöntemlerine ve bu yöntemlerden korunma yollarına dair bilgilere yer verildi.
12.10.2024Ekonomi
MSB duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit düştü
MSB duyurdu! Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit düştüMilli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir askerin şehit olduğunu bildirdi.
9.10.2024Gündem
Erzurum Valisi Çiftçi dolandırılmaktan nasıl kurtulduğunu anlattı
Erzurum Valisi Çiftçi dolandırılmaktan nasıl kurtulduğunu anlattıDolandırılmaktan kurtulma hikayesini anlatan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, vatandaşların dolandırıcıların tuzağına düşmemesi için uyarılarda bulundu.
9.10.2024Gündem
İsrail ordusu, Gazze'de bir askerinin daha öldüğünü duyurdu
İsrail ordusu, Gazze'de bir askerinin daha öldüğünü duyurduİsrail ordusu, Gazze'de Filistinli gruplarla yaşanan çatışmalarda 1 askerin öldüğünü, 1 askerin de ağır yaralandığını duyurdu.
8.10.2024Dünya
100 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı
100 asker gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye kaldırıldıKayseri'de yedikleri akşam yemeği sonrası rahatsızlanan yaklaşık 100 asker zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.
7.10.2024Gündem
Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki askeri noktaları vurdu
Hizbullah, İsrail'in kuzeyindeki askeri noktaları vurduHizbullah, İsrail'in kuzeyindeki askeri mevkilere ve İsrail askerlerine füze ve insansız hava araçlarıyla (İHA) saldırılar düzenlendiğini açıkladı.
7.10.2024Dünya
Ağrı'da meydana gelen araç kazasında 1 asker şehit oldu
Ağrı'da meydana gelen araç kazasında 1 asker şehit olduMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Ağrı'da yaşanan araç kazası sonucu Piyade Uzman Çavuş Burak Geniş'in şehit olduğunu açıkladı.
2.10.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya İsrail çağrısı: BMGK gerekirse güç kullanmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya İsrail çağrısı: BMGK gerekirse güç kullanmalıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. "Gözünü kan bürümüş bir avuç radikal siyonist bölgemizi ve dünyayı ateşe atmaktadır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güvenlik Konseyi gerekli iradeyi göstermezse, kuvvet kullanma yetkisi süratle devreye alınmalıdır. İsrail'in haydutluğuna daha fazla sessiz kalınamaz. Zulme en büyük tepkiyi müslümanlar vermelidir. Kardeşlerimize önce biz sahip çıkmazsak, başkalarının destek olmasını zaten bekleyemeyiz" ifadelerini kullandı.
30.09.2024Gündem
Trafiği birbirine katan çakarlı düğün konvoyuna operasyon: 19 kişiye ceza!
Trafiği birbirine katan çakarlı düğün konvoyuna operasyon: 19 kişiye ceza!İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Maltepe ve Beykoz’da düğün konvoyu sırasında çakarlı lüks araçlarla drift atarak trafik güvenliğini tehlikeye düşüren sürücüler hakkında idari para cezası uygulandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya paylaşımında, “Bu tür araç kullananları ve trafik güvenliğini hiçe sayanları 112’ye bildirin. Biz gereğini yapıp, adalete teslim edelim” ifadelerine yer verdi.
30.09.2024Gündem
Ukrayna İHA'sı yaralı Rus askerini kurtardı
Ukrayna İHA'sı yaralı Rus askerini kurtardıUkrayna-Rusya savaşında cephe hattında bitkin düşen Maxim adındaki Rus askeri, Ukrayna İHA operatörü tarafından kurtarıldı. İHA operatörleri önce Maxim’e bir şişe su verdi ve ardından kendi bölgelerine yönlendirerek teslim olmasını sağladı. Maxim’in su aldıktan sonra İHA operatörlerine teşekkür ettiği görüldü.
27.09.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’e Gazze tepkisi: Gereken dersi vermek en önemli görevdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail’e Gazze tepkisi: Gereken dersi vermek en önemli görevdirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 79. oturumunda dünyaya önemli mesajlar verdi. Kritik zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı.
26.09.2024Gündem
Savaş patladı, dünya ayakta! İsrail Lübnan'ı vurmaya devam ediyor
Savaş patladı, dünya ayakta! İsrail Lübnan'ı vurmaya devam ediyorLübnan'da can kaybı 558'e çıkarken, ABD'nin Orta Doğu'ya ek asker gönderme kararı şok etkisi yarattı. Rusya, Türkiye, Çin ve birçok ülkeden arka arkaya açıklamalar geliyor.
24.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin huzurundan taviz vermeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin huzurundan taviz vermeyizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Jandarma ve Emniyet teşkilatlarına 7204 yeni aracın hizmete alım töreninde açıklamalarda bulundu. Terörle mücadele vurgusu yapan Erdoğan, "Türkiye'nin huzurundan en ufak taviz vermeyiz. Son derece kararlıyız. Milletimize, demokrasimize yönelik en ufak tehdidi dahi görmezden gelmiyoruz. Hemen her gün üst düzey teröristin imha haberini alıyoruz." dedi. Savunma alanında Türkiye'nin geldiği noktaya dikkat çeken Erdoğan, "Lübnan'daki terör saldırıları ile bunun ne kadar önemli olduğunu gördük. Milli teknoloji hamlemizin yatırımların kıymeti anlaşılmış oldu. Savunma sanayiinde tam bağımsız Türkiye hedefine ulaşana kadar çalışmalarımızı devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.
20.09.2024Gündem
Devlet Bahçeli: Vatan ve millet mücadelemiz devam edecek
Devlet Bahçeli: Vatan ve millet mücadelemiz devam edecekMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu Toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Kim olursa olsun, hangi mevkide bulunursa bulunsun, Anayasanın ilk 4 maddesine şaşı bakanlar ve şaibeli tavır gösterenler bizim için yok hükmündedir" dedi.
19.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Masum yavrumuzun hesabı sorulacak, Narin için her türlü adım atılacaktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Masum yavrumuzun hesabı sorulacak, Narin için her türlü adım atılacaktırCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı'nda yaptığı konuşmasında, "85 milyon olarak hepimizin yüreğini yakan Narin yavrumuzun vahşice katledilmesi hadisesinde, birileri daha olayın ilk anından itibaren, bu cinayeti bir kamplaşma bir kutuplaşma aracına dönüştürmek için her yola başvurdu" dedi.
14.09.2024Gündem
Efes'in 'ışıltısı' Milliyet Arkeoloji'de
Efes'in 'ışıltısı' Milliyet Arkeoloji'deMilliyet Arkeoloji dergisi, 15 Eylül Pazar günü yayımlanacak 41. sayısında Efes’i mercek altına alıyor. Dergide ayrıca Avusturya’nın başkenti Viyana’da bulunan Efes Müzesi’nde, Anadolu tarihine ait önemli eserler inceleniyor.
13.09.2024Yaşam
Zeytin Dalı bölgesinde bir asker şehit oldu
Zeytin Dalı bölgesinde bir asker şehit olduMilli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı bölgesinde Piyade Uzman Çavuş Onur Çapan'ın, silah kazası sonucu şehit olduğunu bildirdi.
11.09.2024Gündem
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacak
Bakan Tekin duyurdu! Okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacakMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tunceli'de meydana gelen trafik kazasında şehit olan 4 asker için yarın eğitim- öğretim yılının ilk gününde 81 ildeki okullarda bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını açıkladı.
8.09.2024Gündem
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştü
Tunceli'de askeri araç devrildi! 4 asker şehit düştüTunceli'de askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.
8.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çelik Kubbe'yi hayata geçireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çelik Kubbe'yi hayata geçireceğizCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Hava Harp Okulu Komutanlığı Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuştu. Erdoğan, “Sistemler sistemi olarak geliştireceğimiz Çelik Kubbe projemizi inşallah tüm unsurlarıyla hayata geçireceğiz. Birilerinin Demir Kubbesi varsa bizim Çelik Kubbemiz olacak" dedi.
31.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TSK dünyanın en saygın ordularındandır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TSK dünyanın en saygın ordularındandırCumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Filistin'e desteğin Türkiye için önemine vurgu yapan Erdoğan, "Kim Kudüs'ten bize ne diyorsa bu milletin tarihini bilmiyor demektir. Yan yana şehit olduğumuz kardeşlerimizle aramıza kim duvar örebilir. Gazi, niçin Bingazi'deydi, oraya niye gitmişti, mücadele etmişti? İşte bu vatan aşkı ile bu ruhun adımıydı." ifadelerini kullandı.
30.08.2024Gündem
Gaziantep'te gürültü çıkardığı için öldürülen çocuğun ölmeden önceki görüntüsü ortaya çıktı
Gaziantep'te gürültü çıkardığı için öldürülen çocuğun ölmeden önceki görüntüsü ortaya çıktıGaziantep'te gürültü yaptığı iddiasıyla mahalledeki manav tarafından pompalı tüfekle öldürülen 10 yaşındaki Emir Baki Bayındır'ın abisini ziyarete gittiği Kıbrıs'ta asker selamlama görüntüleri ortaya çıktı.
30.08.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Asker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.