Asker Şehit Oldu

Asker Şehit Oldu

Son dakika asker şehit oldu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asker şehit oldu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asker şehit oldu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asker Şehit Oldu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asker şehit oldu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.786 asker şehit oldu haberi bulunmuştur. Tüm asker şehit oldu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğunu açıkladı.
1.05.2024 Gündem
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30.04.2024 Gündem
MSB duyurdu: Pençe- Kilit'te 1 asker şehit oldu
MSB duyurdu: Pençe- Kilit'te 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralanıp, hastaneye kaldırılan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın şehit olduğunu duyurdu.
9.04.2024 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: Araç kazası sonucu bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Araç kazası sonucu bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde araç kazası sonucu yaralanan Tankçı Sözleşmeli Er Abdulkadir Akıncı'nın şehit olduğunu açıkladı.
23.03.2024 Gündem
Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
Acı haberi MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ayrıca ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
19.03.2024 Gündem
Kaza kırıma uğraması ne demek, kaza kırıma uğramak nedir? Helikopter kaza kırıma uğradı ifadesinin anlamı
Kaza kırıma uğraması ne demek, kaza kırıma uğramak nedir? Helikopter kaza kırıma uğradı ifadesinin anlamı Konya’da 3. Ana Jet Üssü'nde eğitim için havalanan Türk Yıldızları'na ait uçağın kaza kırıma uğraması sonucu 1 asker şehit oldu.
15.03.2024 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Hakkari- Şırnak Otoyolu'nda, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazasında şehit olan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel'in (23) acı haberi, memleketi Hatay'ın Hassa ilçesindeki baba evine ulaştı.
13.02.2024 Gündem
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu
MSB kahreden haberi duyurdu! 1 asker şehit oldu Pençe - Kaplan Harekatı bölgesinde aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş’in (39) acı haberi, Kütahya’nın Altıntaş ilçesindeki ailesine ulaştı.
11.02.2024 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı
Irak'ın kuzeyinde 1 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde teröristlerin taciz atışı sonucu Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.
3.02.2024 Gündem
Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun ne demek? Kutlu tini şad olsun ne anlama geliyor? İşte tini şad mekanı uçmağ olsun anlamı…
Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun ne demek? Kutlu tini şad olsun ne anlama geliyor? İşte tini şad mekanı uçmağ olsun anlamı… Pençe Kilit bölgesinde teröristlerce düzenlenen taciz ve sızma girişimi neticesinde 9 asker şehit oldu. Operasyonda ilk belirlemelere göre 20 terörist etkisiz hale getirildi. Sosyal medya hesapları üzerinden şehitlere rahmet paylaşımları arasında “Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun” sözü de vardı. Sözü ilk kez duyanlar “Kutlu tini şad olsun” ifadesinin ne anlama geldiğini araştırmaya başladı. Peki, Kutlu tini şad mekanı uçmağ olsun ne demek?
13.01.2024 Gündem
9 vatan evladı şehit oldu! Ünlü isimlerden taziye mesajları
9 vatan evladı şehit oldu! Ünlü isimlerden taziye mesajları Türkiye, Pençe-Kilit bölgesinden gelen haberle yasa boğuldu. TSK’nın Kuzey Irak’taki üssüne sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 9 asker şehit oldu. Yürek yakan acı haber sonrası ünlü isimlerde taziye mesajı paylaştı.
13.01.2024 Magazin
5 şehitin memleketleri ve isimleri belli oldu! Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan 5 asker nereli?
5 şehitin memleketleri ve isimleri belli oldu! Pençe Kilit Operasyonu'nda şehit olan 5 asker nereli? Pençe Kilit Operasyonu'nda 5 şehit: Kuzey Irak'taki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle girilen çatışmada 5 asker şehit oldu. 3'ü ağır 8 askerin de yaralı olduğu bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı, 5 şehit askerin memleketlerini ve isimlerini henüz açıklamadı. Vatandaşlar, bölgede süren operasyonlarda şehit düşen 5 askerin isimlerini ve memleketlerini araştırmaya başladı. 12 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlar aralıksız sürüyor.
12.01.2024 Gündem
Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 asker şehit oldu
Denizkurdu Tatbikatı'nda 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Denizkurdu Tatbikatı kapsamında mayın temizleme eğitimi icra eden TCG Edremit’te görevli Mayın Harbi Dalgıcı Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Canbulat'ın dalış eğitimi esnasında rahatsızlanarak kaldırıldığını hastanede şehit olduğunu açıkladı.
11.01.2024 Gündem
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu
Türkiye'nin kalbine şehit ateşi düştü! Şehitlerimizin kimlikleri belli oldu Türkiye’nin kalbine şehit ateşi düştü. Pençe- Kilit Harekatı bölgesinde üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Şehitlerimizin kimlikleri belli olurken, ortaya çıkan bir video da yürekleri yaktı.
24.12.2023 Gündem
MSB 'Şehitlerimiz için!' diyerek duyurdu! 29 hedef imha edildi
MSB 'Şehitlerimiz için!' diyerek duyurdu! 29 hedef imha edildi Milli Savunma Bakanlığı Irak ve Suriye'nin kuzeyine gerçekleştirilen hava harekatında 29 hedefin imha edildiğini duyurdu.
23.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit askerler için taziye mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit askerler için taziye mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 6 asker için taziye mesajı yayınladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, ne pahasına olursa olsun Irak’ın veya Suriye’nin kuzeyinde bir terör yapılanmasına müsaade etmeyecektir” dedi.
23.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun | Şehitlerin isimleri ve memleketleri ile kimlikleri belli oldu! 6 şehit nereli? Şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun | Şehitlerin isimleri ve memleketleri ile kimlikleri belli oldu! 6 şehit nereli? Şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri Irak'ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırıda 6 asker şehit oldu. Saldırı sonrası, terör örgütü PKK hedeflerine yönelik düzenlenen hava harekatında 7 terörist etkisiz hale getirildi. Peki, Şehit olan askerler kim? Şehit olan askerlerimizin isimleri ve 6 şehidimizin memleketleri…
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu
Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu Piyade Teğmen Eril Alperen Emir'in şehit olduğunu açıkladı.
12.12.2023 Gündem
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 3 asker şehit oldu
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 3 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada yaralanan Piyade Sözleşmeli Er Fevzi Kızıltaş’ın tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu açıkladı. Şehit sayısı 3’e yükseldi.
26.11.2023 Gündem
MSB: 1 asker şehit oldu, 5 terörist etkisiz hale getirildi
MSB: 1 asker şehit oldu, 5 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütü mensupları ile sağlanan temas sonucunda, 1 askerin şehit olduğunu ve 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.11.2023 Gündem
MSB: Van'da 1 asker şehit oldu
MSB: Van'da 1 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Van'ın Başkale ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK’lı teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Sözleşmeli Er Samet Bektaş'ın şehit olduğunu açıkladı.
4.11.2023 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! Bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyon bölgesindeki bir üs bölgesine yapılan taciz ateşi sonucu Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Musa Esat Kaya'nın şehit olduğunu duyurdu.
13.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Asker Şehit Oldu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asker şehit oldu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.