Asgari Ücret Görüşme

Asgari Ücret Görüşme

Son dakika Asgari ücret görüşme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Asgari ücret görüşme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Asgari ücret görüşme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücret Görüşme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücret görüşme gelişmeleri de dahil olmak üzere 131 asgari ücret görüşme haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücret görüşme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL... Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücrete yapılacak zam oranlarına çevrildi. "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aranıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri de yakından takip ediliyor. 2022 asgari ücret zammı için ilk toplantı 1 Aralık'ta düzenlendi. 2022 asgari ücretinin belirlenmesi ile ilgili kritik haftaya girildi. İkinci toplantı 7 Aralık Salı günü, üçüncü toplantı ise 9 Aralık Perşembe günü yapılacak. Asgari ücret belirlenirken vergi ve desteğin de artırılması gündemde. Sadece asgari ücretliler değil tüm çalışanlar için de vergi desteği ihtimali ortaya çıktı. İşçi sendikalarının masaya getirdikleri 'tüm maaşların içindeki asgari ücret kadar kısım vergiden muaf olsun' teklifi eğer kabul görürse bütün çalışanlar için bir vergi avantajı doğmuş olacak. 2021 asgari ücret rakamına göre damga vergisi ve gelir vergisi olarak kesilen 483.83 liralık kesinti tüm çalışanlar için iade edilecek. Asgari ücret zam sonrası 3.500 TL olur ve alınan vergi çalışana ödenirse işçinin eline 4.025 lira geçer. Bu rakam 3.750 liralık asgari ücrette 4.312 liraya kadar çıkıyor. İşte 2022 Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
5.12.2021 Çalışma Hayatı
Maaşlara zam müjdesi! Ve kabul edildi, resmen belli oldu: 5 bin liraya kadar...
Maaşlara zam müjdesi! Ve kabul edildi, resmen belli oldu: 5 bin liraya kadar... Maaşlara zam müjdesi. Milyonlarca sağlık çalışanını yakından ilgilendiriyor. Resmen kabul edildi. Detaylar belli oldu. 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2.500-5.000 lira arası zam yapacağız" dedi. Bakan Recep Tayyip Erdoğan da yaptı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor" ifadelerini kullandı. Gelen son dakika haberine göre hekimlere ek gösterge zammı, TBMM Genel Kurulu'nda teklife eklenerek kabul edildi. Bütün pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere, diş hekimleri dahil olmak üzere 5 bin lira ek gösterge zammı teklife eklendi ve kabul edildi.
1.12.2021 Memur
Zam müjdesi geldi! 'Tarihte görülmemiş' dedi ve açıkladı: Yüzde 42 artıyor
Zam müjdesi geldi! 'Tarihte görülmemiş' dedi ve açıkladı: Yüzde 42 artıyor Zam geliyor. Müjdeli haberi resmen duyurdu. Yüzde 30 artış olacak. Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "Biraz önce Resmi Gazete'ye avukatlık asgari ücret tarifesini enflasyon oranının üzerinde yüzde 25 artışla gönderdik. CMK tarifesinde beklentimiz yüzde 30 gerçek zam, KDV indirimiyle yüzde 42 bir zam. Tarihte görülmemiş bir zam olacak.." dedi.
19.11.2021 Çalışan Hakları
AGİ ne kadar? 2022 AGİ ne kadar olacak, Asgari Geçim İndirimi 2022 tahminleri!
AGİ ne kadar? 2022 AGİ ne kadar olacak, Asgari Geçim İndirimi 2022 tahminleri! Asgari ücret ile birlikte AGİ de belli oluyor. Asgari ücret zammı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2021 yılının sonu yaklaştıkça asgari ücret zam görüşmeleri merakla takip ediliyor. Enflasyon rakamları asgari ücrete yapılacak zammın belirlenmesinde etkili olduğundan, enflasyon oranlarına göre 2022 yılı için tahmini asgari ücret oranları paylaşılıyor. Peki, asgari ücret ne kadar olacak, 2022 AGİ ne kadar?
18.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Resmen anlaştılar, yüzde 30 zam ve... Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen anlaştılar. Belli oldu. Milyonlarca vatandaş 'asgari ücrete ne kadar zam gelecek?' sorusunun cevabını merak ediyor. Konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Türk-İş, Hak-İş ve DİSK, 2022'de geçerli olacak asgari ücretle ilgili görüş alışverişinde bulunmak için bir araya geldi. Türk-İş'in ev sahipliğindeki toplantıda genel başkanlar, 2022'de geçerli olacak asgari ücretin belirlenmesi sürecinde izlenecek yol haritasını görüşerek temel alınacak ilkeler konusunda teknik düzeyde çalışmalar yapılmasını kararlaştırdı
17.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Yarın...
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Yarın... Asgari ücret ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca asgari ücretli zam oranlarını merak ederken asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalar art arda geliyor. Asgari ücret ile ilgili yarın önemli bir gün. Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammına ilişkin olarak AK Parti harekete geçiyor. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan AK Parti MKYK'sında asgari ücret oranı masaya yatırılacak. CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
14.11.2021 Gündem
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı
Asgari ücret belli oldu! Bakan Işıkhan 2024 asgari ücretini açıkladı, işte zam oranı 2024 Asgari ücret zammı için Ankara'da kritik toplantı sona erdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, işçi, işveren ve hükümet temsilcilerini Ankara'da kabul etti. Kritik toplantı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni yılda geçerli olacak asgari ücreti açıkladı. 1 Ocak 2024'ten itibaren asgari ücret 17 bin 2 lira olacak. Bu rakamın 700 lirası asgari ücret desteği olarak belirlendi.
27.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi?
Asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı? 27 Aralık yeni asgari ücret Meclis'ten geçti mi? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonunu için gözler Beştepe’ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret zam oranını belirlemek için partisinin genel merkezinde işçi ve işverenlerle bir araya geldi. Peki, Asgari ücret Meclis’ten geçti mi 27-28 Aralık, yeni asgari ücret Resmi Gazete'de yayımlandı mı?
27.12.2023 Gündem
Asgari ücret son toplantı ne zaman? 2024 asgari ücrette üçüncü toplantı tarihi...
Asgari ücret son toplantı ne zaman? 2024 asgari ücrette üçüncü toplantı tarihi... Asgari ücret zammının belli olacağı son toplantı hakkında araştırmalar sürerken AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu açıklam yaptı. Tespit komisyonu tarafından belirlenen asgari ücret son toplantı ne zaman? Asgari ücret tespit komisyonu son kez ne zaman toplanacak?
25.12.2023 Ekonomi
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Asgari ücret zam oranın belli olacağı tarih açıklandı
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarih belli oldu. AK Parti'den asgari ücret açıklaması...
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık AB bu yanlıştan vazgeçmelidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Budapeşte ziyaretine Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak ile Sandor Sarayı’nda yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Karmelita Manastırı’na geçen Erdoğan, burada Macaristan Başbakanı Viktor Orban ile bir araya geldi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
19.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'da önemli görüşme: Yeni dönem güçlenerek başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Atina'da önemli görüşme: Yeni dönem güçlenerek başlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin Beşinci Toplantısı vesilesiyle gittiği Yunanistan’ın başkenti Atina’ya ulaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yunanistan ile yeni bir dönem güçlenerek başlıyor.' dedi.
7.12.2023 Gündem
Kabine Toplantısı başladı! İşte gündemdeki konular...
Kabine Toplantısı başladı! İşte gündemdeki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'na başkanlık ediyor. Toplantıda kritik başlıklar masada olacak.
6.12.2023 Gündem
Bakan Işıkhan: Bütün emeklilerimiz 5 bin lira ikramiyeyi alacak
Bakan Işıkhan: Bütün emeklilerimiz 5 bin lira ikramiyeyi alacak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, fiilen çalışmayanların dışındaki emeklilere de bir defaya mahsus verilecek 5 bin liraya ilişkin, "Meclis’te kabul edilir edilmez çalışmalara başlayacağız. Bütün emeklilerimiz 5 bin lira ikramiyeyi almış olacak" dedi.
30.11.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakan Işıkhan duyurdu, tek tek hesaplandı
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi! Bakan Işıkhan duyurdu, tek tek hesaplandı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücret görüşmelerinin aralık ayında başlayacağını söyleyerek, "Sosyal diyaloğu ve taraflar arasındaki maksimum faydayı gözeterek, verimli bir görüşme gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi. Öte yandan asgari ücret zammında olası senaryolar ortaya çıktı. Bunun yanında işsizlik ödeneği, kıdem tazminatı tabanı, Genel Sağlık Sigortası (GSS) primi, 65 yaş aylığı, stajyer maaşı, askerlik ve doğum borçlanması primleri, isteğe bağlı sigorta primi ve engelli aylıklarında değişiklik yaşanacak.
30.11.2023 Ekonomi
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
20.06.2023 Gündem
Yeni asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı, asgari ücret zammı ne? İşte 2023 Brüt Net asgari ücret…
Yeni asgari ücret ne kadar oldu? Asgari ücrete yüzde kaç zam yapıldı, asgari ücret zammı ne? İşte 2023 Brüt Net asgari ücret… Asgari ücrete ara zam için 3. görüşme sona erdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan asgari ücret toplantısına ilişkin olarak yaptığı açıklamada asgari ücrette oran açıklandı. Peki, Yeni asgari ücret belli oldu mu?
20.06.2023 Çalışan Hakları
Dünyanın gözü bu zirvede! Hakan Fidan ile ilk görüşme
Dünyanın gözü bu zirvede! Hakan Fidan ile ilk görüşme Dünyanın gözü Türkiye'nin İsveç konusunda atacağı adımda. NATO umudunu Türkiye'nin kararına bağlayan İsveç için girişimlerini sıkılaştıran ABD'den dikkat çeken bir hamle geldi. İsveç'in aksine Türkiye'nin taleplerini yerine getiren Finlandiya NATO'ya üye olurken İsveç'in bu tutumu değişmeye başladı.
20.06.2023 Gündem
Asgari Ücret Komisyonu üçüncü kez toplanıyor
Asgari Ücret Komisyonu üçüncü kez toplanıyor Asgari Ücret Tespit Komisyonu, asgari ücrete yapılacak ara zam oranını belirleme çalışmaları kapsamında saat 11.00’de toplanacak.
20.06.2023 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi tedbirleri artırdı
Ticaret Bakanlığı, bayram öncesi tedbirleri artırdı Ticaret Bakanlığı bayram öncesi alışverişlerde vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına tedbirlerini artırdı.
19.06.2023 Ekonomi
BBC, tekne faciasıyla ilgili Yunan yetkililerin şüpheli ifadelerini tespit etti
BBC, tekne faciasıyla ilgili Yunan yetkililerin şüpheli ifadelerini tespit etti BBC, Yunanistan açıklarında Çarşamba günü gerçekleşen ve en az 78 kişinin hayatını kaybettiği tekne kazasıyla ilgili Yunan sahil güvenlik yetkililerinin açıklamalarına gölge düşüren kanıtlara ulaştı.
19.06.2023 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
'Hayalet Evler' kiracıları isyan ettirdi! "Yüksek vergi uygulanmalı"
'Hayalet Evler' kiracıları isyan ettirdi! "Yüksek vergi uygulanmalı" Türkiye genelinde kira ve ev fiyatları yükselişe geçti. Geçen yıllara göre fiyatlarda yüzde 152 artış gerçekleşti. Bunun yanında yeni ortaya çıkan 'hayalet evler' sebebiyle fiyatlar bir miktar daha yükseldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan emlakçı Mustafa Başaran, "Birden fazla evi olan ve evini kiraya vermeyen boş tutan ev sahiplerinden yüksek vergi alınmalı." dedi.
19.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücret Görüşme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücret görüşme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.