Asgari Ücret Son Durum

Asgari Ücret Son Durum

Son dakika asgari ücret son durum haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan asgari ücret son durum ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını asgari ücret son durum haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Asgari Ücret Son Durum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan asgari ücret son durum gelişmeleri de dahil olmak üzere 419 asgari ücret son durum haberi bulunmuştur. Tüm asgari ücret son durum haberleri aşağıda listelenmiştir.
Maaşlara zam mı geliyor? Tarihi duyurdu, asgari ücrete temmuz zammı...
Maaşlara zam mı geliyor? Tarihi duyurdu, asgari ücrete temmuz zammı... Asgari ücrete zam ile ilgili son dakika açıklaması. Milyonlar çalışan merakla bekliyordu. Maaşlara zam mı gelecek sorusunu yanıtladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, temmuz ayında asgari ücrete ek zam yapılıp yapılmayacağına ilişkin soruya yanıt verdi. "Ekstra önlem alınması gerekiyorsa bununla alakalı ilgili bakanlarımız çalışmalarını yapmaya devam ediyorlar" diyen Kandemir, sonbahardan itibaren enflasyonda hissedilir bir düşüş olacağını ifade etti. İşte son dakika haberinin detayları...
25.05.2022 Çalışan Hakları
Maaşlara zam ile ilgili son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı: Asgari ücrete ek zam...
Maaşlara zam ile ilgili son dakika gelişmesi! Resmen açıkladı: Asgari ücrete ek zam... Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlar çalışan merakla bekliyordu. Temmuz ayına az bir süre kala asgari ücret ne kadar olacak, ikinci zam gelecek mi? Soruları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin'den asgari ücret ile ilgili açıklama geldi. Zengin katıldığı canlı yayınında asgari ücrete temmuz ayında ek zam yapılıp yapılmayacağı yönündeki soruya "Bakanlarımızın bu konu hakkında çalışmalar yaptığını biliyorum." ifadesini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yükselen enflasyonla birlikte vatandaşların beklediği asgari ücrete ikinci zam konusuna son dakika açıklamasında bulundu. Peki, Asgari ücrete zam gelecek mi ve Temmuz'da ek zam var mı? 2022 Asgari ücrete ikinci zam gelecek mi? İşte son dakika haberinin detayları...
12.05.2022 Çalışan Hakları
Asgari ücretliye güzel haber! Flaş maaş detayı belli oldu, borcu olan ve..
Asgari ücretliye güzel haber! Flaş maaş detayı belli oldu, borcu olan ve.. Asgari ücretliyi ilgilendiren son dakika kararı! Resmen bugün duyurdular. Asgari ücret ile çalışan pek çok kişiyi yakından ilgilendiren gelişmede borcu olanların maaşına haciz işlemi uygulanamayacağı açıklandı. Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) yeni kararın detaylarını paylaştı. Maaşı asgari ücret veya altında olan kişilerin borçlarını artık haczetmeyecek.
19.01.2022 Ekonomi
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Flaş karar duyuruldu, net 4.000 TL, yarın...
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Flaş karar duyuruldu, net 4.000 TL, yarın... Asgari ücret zammında geri sayım başladı. Milyonlarca çalışanın gözü zam oranlarına çevrildi. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklamaları art arda geliyor. 'Net asgari ücret ne kadar olacak?', 'Asgari ücret 2022'de ne kadar artacak?' en çok merak edilen soruların başında geliyor. 8 milyon asgari ücretliyi doğrudan etkileyecek zam görüşmelerinde son perde açılıyor. İşçi ve işverenler taleplerini net bir şekilde ortaya koyuyor. Asgari ücret zammı dolaylı olarak tüm çalışanları ilgilendiriyor. Hem özel sektördeki diğer çalışanların zam oranın hem de AGİ, kıdem tazminatı, işsizlik maaşı, 65 yaş aylığı gibi ödemelerin belirlenmesinde asgari ücrete yapılacak zam belirleyici oluyor. Asgari ücrette ilk rakamlar belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yapılan çalışmalar neticesinde işçi tarafının 3750-4000 lira arasında, işveren tarafının ise 3500-3750 lira arasında asgari ücret istediğini belirtmişti. Konu ile ilgili yeni bir açılama yapan Bakan Bilgin çalışanlara güzel haberi duyurdu. Bilgin, asgari ücretin açıklandığında bir bayram havası oluşturacağını belirterek, "Biz buradan sizlerin beklentisi nedir bilmiyorum ama toplumun beklentisini karşılayacak ciddi bir asgari ücret artışı gerçekleştireceğiz" dedi. Öte yandan asgari ücrette net rakamların yarın belirlenip duyurulması bekleniyor. Asgari ücret zammında kritik haftaya giriliyor. İşte asgari ücrette son dakika gelişmeleri, işçi ve işveren tarafının beklentileri ve son dakika zam tahminleri...
12.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen duyurdu: Bayram havası yaratacak
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Bakan resmen duyurdu: Bayram havası yaratacak Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca çalışan merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin "Asgari ücrette toplumun, işçinin beklentisini karşılayacak ciddi bir rakam belirleyeceğiz. Bayram havası yaratacak, rahat bir nefes aldıracak bir seviyede belirleneceğini belirtmek isterim" açıklamasında bulundu.
11.12.2021 Ekonomi
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! İşçi 4000 TL, işveren 3500 TL...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! İşçi 4000 TL, işveren 3500 TL... Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücret ile ilgili peş peşe açıklamalar geliyor. Asgari ücret ile ilgili Türk-İş kırmızı çizgisini açıkladı. Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, asgari ücret zammında 4 bin liranın altında bir ücretin kabul edilemez olduğunu söyledi. TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol ise "En az 3500 TL'yi geçtik. Daha fazlası için çalışıyoruz" açıklaması yaptı.
10.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL...
Asgari ücrette son dakika gelişmesi! Milyonlarca çalışan bekliyordu, 4.000 TL... Milyonlarca çalışanın gözü asgari ücrete yapılacak zam oranlarına çevrildi. "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusuna yanıt aranıyor. Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri de yakından takip ediliyor. 2022 asgari ücret zammı için ilk toplantı 1 Aralık'ta düzenlendi. 2022 asgari ücretinin belirlenmesi ile ilgili kritik haftaya girildi. İkinci toplantı 7 Aralık Salı günü, üçüncü toplantı ise 9 Aralık Perşembe günü yapılacak. Asgari ücret belirlenirken vergi ve desteğin de artırılması gündemde. Sadece asgari ücretliler değil tüm çalışanlar için de vergi desteği ihtimali ortaya çıktı. İşçi sendikalarının masaya getirdikleri 'tüm maaşların içindeki asgari ücret kadar kısım vergiden muaf olsun' teklifi eğer kabul görürse bütün çalışanlar için bir vergi avantajı doğmuş olacak. 2021 asgari ücret rakamına göre damga vergisi ve gelir vergisi olarak kesilen 483.83 liralık kesinti tüm çalışanlar için iade edilecek. Asgari ücret zam sonrası 3.500 TL olur ve alınan vergi çalışana ödenirse işçinin eline 4.025 lira geçer. Bu rakam 3.750 liralık asgari ücrette 4.312 liraya kadar çıkıyor. İşte 2022 Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri...
5.12.2021 Çalışma Hayatı
Asgari ücretin açıklanacağı tarih belli oldu!
Asgari ücretin açıklanacağı tarih belli oldu! Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca işçi merakla bekliyor. Türk-İş Genel Sekreteri Nazmi Irgat asgari ücretin sonuçlanacağı gün için yeni bir tarih verdi.
1.12.2021 Ekonomi
Maaşlara zam müjdesi! Ve kabul edildi, resmen belli oldu: 5 bin liraya kadar...
Maaşlara zam müjdesi! Ve kabul edildi, resmen belli oldu: 5 bin liraya kadar... Maaşlara zam müjdesi. Milyonlarca sağlık çalışanını yakından ilgilendiriyor. Resmen kabul edildi. Detaylar belli oldu. 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2.500-5.000 lira arası zam yapacağız" dedi. Bakan Recep Tayyip Erdoğan da yaptı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor" ifadelerini kullandı. Gelen son dakika haberine göre hekimlere ek gösterge zammı, TBMM Genel Kurulu'nda teklife eklenerek kabul edildi. Bütün pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimlere, diş hekimleri dahil olmak üzere 5 bin lira ek gösterge zammı teklife eklendi ve kabul edildi.
1.12.2021 Memur
Asgari ücret ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı
Asgari ücret ne kadar olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında açıkladı Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması. Asgari ücret ne kadar olacak? sorusunun cevabını milyonlarca çalışan merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, asgari ücretle ilgili son dakika açıklamasında bulundu.
30.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oldu, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak
Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi! Detaylar belli oldu, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak Asgari ücretle ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca çalışan bu haberi bekliyor. Detaylar belli oluyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın süresi gelmeden asgari ücretin ne olacağını açıklayacağını kaydederek, “Cumhurbaşkanımız hiçbir çalışanı, sabit ücretliyi, dar gelirliyi enflasyon karşısında zor durumda bırakmayacak. Daha süresi gelmeden Cumhurbaşkanımız asgari ücretin ne olacağını ilan edecektir. Bu konuda bizler de bekliyoruz” dedi.
25.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücretliye güzel haber! Yüzde 20 zam...
Asgari ücretliye güzel haber! Yüzde 20 zam... Asgari ücret tartışmaları bu yıl erken gündeme gelse de, asıl pazarlık aralıktaki ilk toplantıyla başlayacak. Bu yıl artış oranının yüzde 20'nin üzerinde olması beklenirken, yapılacak artış tüm çalışanları etkileyecek.
21.11.2021 Çalışma Hayatı
Zam müjdesi geldi! 'Tarihte görülmemiş' dedi ve açıkladı: Yüzde 42 artıyor
Zam müjdesi geldi! 'Tarihte görülmemiş' dedi ve açıkladı: Yüzde 42 artıyor Zam geliyor. Müjdeli haberi resmen duyurdu. Yüzde 30 artış olacak. Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "Biraz önce Resmi Gazete'ye avukatlık asgari ücret tarifesini enflasyon oranının üzerinde yüzde 25 artışla gönderdik. CMK tarifesinde beklentimiz yüzde 30 gerçek zam, KDV indirimiyle yüzde 42 bir zam. Tarihte görülmemiş bir zam olacak.." dedi.
19.11.2021 Çalışan Hakları
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Yarın...
Asgari ücret ile ilgili son dakika gelişmesi! Yarın... Asgari ücret ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca asgari ücretli zam oranlarını merak ederken asgari ücret zammı ile ilgili açıklamalar art arda geliyor. Asgari ücret ile ilgili yarın önemli bir gün. Milyonlarca kişinin beklediği asgari ücret zammına ilişkin olarak AK Parti harekete geçiyor. Yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanacak olan AK Parti MKYK'sında asgari ücret oranı masaya yatırılacak. CNN Türk muhabiri Arda Erdoğan konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.
14.11.2021 Gündem
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! İşte yeni karar, tarih belli oldu, geliyor...
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi! İşte yeni karar, tarih belli oldu, geliyor... Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Resmen belli oldu. Flaş karar verildi. Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Tarih belli oldu. Asgari ücret ve 3600 ek gösterge ile ilgili yeni gelişme. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili bir açıklama daha geldi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in "Öncelikli gündemimiz değil" sözlerinin ardından AK Parti'den son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...
12.11.2021 Çalışan Hakları
Zam oranları ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca asgari ücretli için...
Zam oranları ile ilgili flaş açıklama! Milyonlarca asgari ücretli için... Aralık ayının yaklaşmasıyla maaşlara yapılacak zam oranları da merak edilmeye başladı. Özellikle asgari ücretli olarak çalışanlar yeni maaşların ne kadar olacağını araştırıyor. 2022 asgari ücret zammı için geri sayım devam ederken asgari ücrette önemli bir artışa hazırlanan hükümet yeni bir düzenlemeye daha hazırlanıyor. İşte Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri
11.11.2021 Çalışan Hakları
2021 Asgari ücret ne zaman belli olacak? 2021 Asgari ücret ne kadar olacak? İşte tüm detaylar!
2021 Asgari ücret ne zaman belli olacak? 2021 Asgari ücret ne kadar olacak? İşte tüm detaylar! '2021 Asgari ücret ne zaman belli olacak? 2021 Asgari ücret ne kadar olacak?' soruları milyonlarca çalışan tarafından merak ediliyor. Asgari ücret görüşmeleri devam ederken 2021 yılı asgari ücreti gündemde yer almaya devam ediyor. 2021 yılı asgari ücret tutarı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İşçi ve işveren sendikalarının gerçekleştireceği 4. toplantının ardından yeni askeri ücret tutarı için karar verilmiş olacak. Bu zamana kadar 2 toplantı gerçekleştirildi. Asgari ücret görüşmelerinde gözler 3. toplantıda. Peki, 2021 Asgari ücret ne zaman belli olacak? 2021 Asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret ne zaman açıklanacak? İşte asgari ücrette son durum...
20.12.2020 Ekonomi
DİSK'ten asgari ücret açıklaması!
DİSK'ten asgari ücret açıklaması! Milyonlarca asgari ücretli yapılacak zam oranını merak ederken DİSK'ten açıklama geldi. DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, asgari ücretin bir geçim ücreti olması gerektiğini belirterek, "İnsan onuruna yaraşır bir asgari ücret istiyoruz." dedi.
16.12.2020 Ekonomi
Asgari ücret son (4’üncü) toplantı ne zaman? | Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2020?
Asgari ücret son (4’üncü) toplantı ne zaman? | Asgari ücret ne zaman açıklanacak 2020? Asgari ücret son durum hakkında yapılan araştırmalar aralık ayının bitmesine yakın hızlandı. Milyonlarca çalışan, 2020 asgari ücret zam oranını ne olacağını merak ediyor. Gözler işçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu arasında gerçekleşecek 4’üncü toplantıya çevrildi. Peki, asgari ücret son toplantısı ne zaman?
24.12.2019 Çalışan Hakları
Asgari ücret 2020 ne kadar olur? Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi
Asgari ücret 2020 ne kadar olur? Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi Asgari ücret 2020 zammıyla ilgili son gelişmeler art arda yaşanıyor. Son habere göre, milyonlarca çalışan Asgari Ücret Tespit Komisyonundan çıkacak asgari ücret zammı kararını bekliyor. "Asgari ücret 2020 zammı ne kadar olur?" sorusunun yanıtı da bu hafta belli olacak. Peki asgari ücret zammı ne kadar olacak? Asgari ücret toplantısında ne karar çıkacak? İşte asgari ücretle ilgili yeni haberler...
23.12.2019 Ekonomi
Son dakika... Sendikalar TÜRK-İş, Hak-İş ve DİSK Asgari ücret 2020 zam talebini açıkladı! 2 bin 578 lira olsun
Son dakika... Sendikalar TÜRK-İş, Hak-İş ve DİSK Asgari ücret 2020 zam talebini açıkladı! 2 bin 578 lira olsun SON DAKİKA! Türk-İş, Hak-İş ve DİSK'ten asgari ücret 2020 zammına ilişkin son dakika açıklaması yapıldı. Gelen habere göre sendikalar, 2020 yılında geçerli olacak yeni asgari ücretin 2 bin 578 lira olması gerektiğini belirttiler. İşte Asgari ücret belli oldum mu? sorusunun detayları.
20.12.2019 Ekonomi
Asgari ücret toplantısı bitti mi? | Asgari ücret 4. toplantısı ne zaman?
Asgari ücret toplantısı bitti mi? | Asgari ücret 4. toplantısı ne zaman? İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, bugün 3. Kez TİSK’in ev sahipliğiyle bir araya geldi. Toplantıya, Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder başkanlığında Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nda toplanan komisyonda, işçileri temsilen Türk-İş Genel Eğitim Sekreteri Nami Irgat, işverenleri temsilen TİSK Genel Sekreterleri Akansel Koç yer aldı. Peki Asgari ücret toplantısı bitti mi?
17.12.2019 Çalışan Hakları
Asgari ücret ne kadar olacak? Son dakika gelişmesi, ilk rakam..
Asgari ücret ne kadar olacak? Son dakika gelişmesi, ilk rakam.. Milyonlarca kişinin gözü kulağı orada. İşçi, işveren ve hükümet temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2020'de uygulanacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında üçüncü kez toplandı. Toplantıda, TÜİK temsilcileri, asgari ücret tespitinde dikkate alınan, bir işçinin aylık gıda harcama tutarını ağır statüdeki işlerde 2 bin 331 TL, orta statüde 2 bin 86 TL, hafif statüde bin 940 TL olarak hesaplandığını açıkladı.
17.12.2019 Çalışan Hakları
Asgari ücret 2020 zammında kritik gün! Asgari ücret ne zaman açıklanır?
Asgari ücret 2020 zammında kritik gün! Asgari ücret ne zaman açıklanır? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren asgari ücret pazarlığında üçüncü toplantı bugün Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu'nun (TİSK) ev sahipliğinde gerçekleşecek. Peki, Asgari ücret ne zaman açıklanır?
17.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Asgari Ücret Son Durum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki asgari ücret son durum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.