Arsuz

Arsuz

Son dakika arsuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arsuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arsuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arsuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arsuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 arsuz haberi bulunmuştur. Tüm arsuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti?
Hatay yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay belediyesi hangi partiye geçti? Hatay yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu Hatay'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Hatay Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 Hatay yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı
Bedir bebekten güzel haber! Yaşam savaşını kazandı Hatay’da 27 haftalıkken 1 kilo olarak dünyaya gelen Bedir bebek, 8 ay boyunca kaldığı kuvözde hayata tutunup sonunda ailesine kavuştu. Evladını 8 ay sonra kucaklayan anne, "Ümidimizi kesmedik, bugün ilk defa kucağımıza aldık" dedi.
28.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı, Hatay'ın ilçe adayları belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.
3.02.2024 Gündem
Hatay'da toplu temel atma töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremi istismar eden değil, hizmet eden olduk
Hatay'da toplu temel atma töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremi istismar eden değil, hizmet eden olduk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantı yaparak katıldığı Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Seçim döneminde depremzedelere bedava ev sözü verenler hem sözlerini hem de Hatay'la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu. Bugün temellerini attığımız projelerimizle birlikte Hatay'ın kent meydanının, şehir merkezinin inşası için de ilk kazmayı vuruyoruz" dedi.
2.09.2023 Gündem
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Sakıp Özberk denizde boğuldu! Birçok Süper Lig takımını çalıştırmıştı
Sakıp Özberk denizde boğuldu! Birçok Süper Lig takımını çalıştırmıştı Eski futbolcu ve teknik direktör Sakıp Özberk, 78 yaşında hayatını kaybetti. 
16.08.2023 Süper Lig
Polis, araçlara zarar veren şüphelinin evine gitti, babasını öldürdüğü ortaya çıktı
Polis, araçlara zarar veren şüphelinin evine gitti, babasını öldürdüğü ortaya çıktı Hatay'ın Arsuz ilçesinde park halindeki araçlara zarar verdiği belirlenen Mahmut Soyer (30) hakkında işlem yapmak için evine giden polis, şüphelinin babası Naim Soyer'i (60) bıçaklanarak öldürülmüş buldu. Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Mahmut Soyer, tutuklandı.
18.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hükümet programımızın ilk maddesi kentsel dönüşüm olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hükümet programımızın ilk maddesi kentsel dönüşüm olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın İskenderun ilçesinde deprem konutları ve yeni devlet hastaneleri temel atma törenine katıldı. Erdoğan, "Bize düşen asıl görev can kaybı yaşanan 11 ilimizi ve özellikle en büyük yıkıma ve acıya maruz kalan Hatay'ı bir an önce ayağa kaldırmaktır. Ancak bu şekilde insanlarımızın yeniden hayata tutunmalarını, umutlarını yeşertmelerini, geleceklerine güvenle bakmalarını sağlayabiliriz" dedi.
24.03.2023 Gündem
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz
Bakan Özer: 27 Mart'ta afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki 4 ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz” dedi.
22.03.2023 Gündem
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor
Bakan Özer duyurdu! 4 ilde eğitim kademeli olarak başlıyor Deprem nedeniyle eğitime ara verilen 4 ilde kademeli eğitim başlıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman ve Hatay'da eğitim-öğretimin 27 Mart'ta kademeli olarak başlayacağını duyurdu..
21.03.2023 Gündem
Bakan Koca’dan ishal salgını iddialarına yalanlama
Bakan Koca’dan ishal salgını iddialarına yalanlama Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kendisini İskenderun Sahra Hastanesi Başhekimi olarak tanıtan şahsın bölgede salgın olduğu iddialarını yalanladı.
18.03.2023 Gündem
Hatay'da 4.2 büyüklüğünde deprem!
Hatay'da 4.2 büyüklüğünde deprem! Hatay'ın Arsuz ilçesinde saat 14:02'de 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
6.03.2023 Gündem
Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem
Hatay'da 4 büyüklüğünde deprem AFAD'ın verilerine göre saat 08.46'da merkez üssü Hatay'ın Arsuz ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
24.02.2023 Gündem
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor
Depremde hasar gören tren raylarını onarım çalışmaları tamamlanıyor Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası AFAD ile koordineli olarak afet bölgelerinde hasar gören tren raylarının bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.
15.02.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'helalleşme' tepkisi: Bu millet artık bunları yutmaz ve 2023 bunun cevabı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete 'helalleşme' tepkisi: Bu millet artık bunları yutmaz ve 2023 bunun cevabı olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tek parti faşizminden başlayarak 27 Mayıs’tan 28 Şubat’ta kadar toplum hafızamızda derin yaralar açan acıları iyileştirmenin çabasında olduk. Eski Türkiye’nin inkarcı, dışlayıcı, kısıtlayıcı o nobran yaklaşımını tüm izleriyle ortadan kaldırmak için çalıştık” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen helalleşmeye gideceksen önce gel Diyarbakır anneleriyle helalleş." dedi ve "Bu millet artık bunları yutmaz ve 2023 bunun cevabı olacak” şeklinde konuştu.
18.12.2022 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Yaban keçisi avlayan kişiye 254 bin TL ceza
Yaban keçisi avlayan kişiye 254 bin TL ceza Hatay'da yaban keçisi avlayan kişiye 4 bin 912 lira idari para ve 250 bin lira tazminat cezası uygulandı.
5.07.2022 Yaşam
Üniversiteli Deniz Can'ın acı ölümü! Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi
Üniversiteli Deniz Can'ın acı ölümü! Kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi Hatay’ın Arsuz ilçesinde serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren Deniz Can Korkmaz (22), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
23.05.2022 Yaşam
Hatay ve Burdur'da korkutan orman yangını
Hatay ve Burdur'da korkutan orman yangını Hatay’ın Belen ile Arsuz ilçelerinde ve Burdur'un Bucak ilçesinde orman yangını çıktı. Hatay'daki yangınlar kontrol altına alınırken, Burdur'da yangına müdahale devam ediyor.
21.05.2022 Gündem
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti
Hatay’dan KKTC'ye deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti Hatay’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne deniz otobüsü HADO ile ilk sefer gerçekleşti.
19.05.2022 Yaşam
HADO ilk seferine KKTC'ye yapıyor
HADO ilk seferine KKTC'ye yapıyor Hatay Deniz Otobüsü (HADO) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda uluslararası sulardaki ilk seferini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne düzenleyecek.
18.05.2022 Gündem
İlişki çetesi çökertildi! Çok sayıda gözaltı var
İlişki çetesi çökertildi! Çok sayıda gözaltı var Hatay’ın 4 ilçesindeki 16 adrese, polis ekiplerince eş zamanlı düzenlenen fuhuş operasyonunda; 18 kişi gözaltına alındı, 12 kadın da kurtarıldı.
20.12.2021 Yaşam
Aşı olmayan 8 aylık hamile Burcu, koronavirüsten yaşamını yitirdi
Aşı olmayan 8 aylık hamile Burcu, koronavirüsten yaşamını yitirdi Hatay'ın Arsuz ilçesinde koronavirüs tedavisi gören 8 aylık hamile Burcu Kırılmış (26), hayatını kaybetti. Bebeği sezaryenle alınan Kırılmış'ın koronavirüs aşısı olmadığı belirtildi.
5.10.2021 Yaşam
Hatay'da korkutan deprem!
Hatay'da korkutan deprem! Hatay'ın Arsuz ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
9.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arsuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arsuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.