Anamur

Anamur

Son dakika Anamur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anamur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anamur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anamur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anamur gelişmeleri de dahil olmak üzere 566 anamur haberi bulunmuştur. Tüm anamur haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım!
MSB'den F-35 ve Eurofighter açıklaması: KAAN'a odaklanmamız lazım! Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından Türkiye’nin F-35’e geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soruya yanıt verildi. Yanıtta KAAN vurgusu yapılırken İngiltere'den talep Eurofighter uçaklarıyla ilgili de son durum paylaşıldı.
14.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mersin mitinginde konuştu. Muhalefete sert sözlerle yüklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlarda vizyon, program, proje, müktesebat zaten yok. Hayalleri sadece kendi siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Bunların genel merkezleri, genel başkanları ne ki Mersin’deki adayları teşkilatları ne olsun" ifadelerini kullandı. Ayrıca Erdoğan "Mersin, bu zübük siyasetçileri sırtında taşımak zorunda değil. Gelin 31 Mart'ta bu kıyafetsiz muhterislerin devrini kapatalım" dedi.
7.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır
MHP lideri Devlet Bahçeli: CHP zihniyeti hepten çuvallamıştır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Başarısızlar gönderilmeli, başaracak olan vatan, millet ve Mersin sevdalıları şehremini vazifesini üstlenmelidir. Artık beceriksizlere kapıyı göstermeliyiz. İş bilmeyenlere, üretmeyenlere, insanımıza dokunamayanlara, Mersin'i tanımayanlara, akıntının tersine kürek çekenlere 'uğurlar olsun' demeliyiz. Gün doğmuş, vakit gelmiştir. Mersin için ümitler yeşermiş, huzur meşalesi yakılmıştır. Mersin bizim, Türkiye hepimizindir" dedi. 
28.01.2024 Gündem
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı
DEAŞ'ın istihbarat elemanı Mersin'de yakalandı Mersin'de yapılan istihbari çalışmada, kaçak yollarla Türkiye'ye gelen ve eylem hazırlığında olduğu tespit edilen DEAŞ'ın yabancı uyruklu istihbarat elemanı Baker Alomar, operasyonla yakalandı.
20.01.2024 Gündem
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir?
Masif Arazi Nedir, Nerelerde Görülür? Türkiye'deki Masif Arazi Örnekleri Nelerdir? Dünyanın değişik ülkelerinde olduğu gibi Türkiye'nin farklı bölgelerinde ve şehirlerinde de masif arazi bulunmaktadır. Aynı zamanda bu araziler günümüzde birçok farklı amaç altında ele alınır ve kullanılır. Genel çerçevede ise deprem bölgesi içerisinde olmayan oluşumlar şeklinde anlatılan arazilerdir. Yani bu bölgeler deprem unsurlarını geçmiş ve artık depremin etkilemediği alanlar şeklinde ifade edilebilir. Özellikle yüz binlerce ve hatta milyonlarca yıl içerisinde oluşmuş olan kara parçaları biçimde de anlatmak mümkündür.
18.12.2023 Eğitim
Mersin'de av tüfeğiyle katliam yaptı! Kız kardeşini, eniştesi ve yeğenini katletti...
Mersin'de av tüfeğiyle katliam yaptı! Kız kardeşini, eniştesi ve yeğenini katletti... Duyanı dehşete düşüren olay Mersin'de yaşandı. M.T. (50) tartıştığı kardeşi Serap (47), eniştesi Murat (50) ve yeğeni Ferhat Mücahit Akdağ'ı (21) av tüfeği ile öldürüp, kaçtı.
31.10.2023 Gündem
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi
AFAD, AKUT ve UMKE devredeydi! Dünyadaki en kapsamlı kurtarma operasyonunda 9. günde güzel haber geldi Araştırma yapmak için girdiği Morca Mağarası’nda mide kanaması geçirince 1040 metrede doktorların tedavi ettiği ABD’li Mark Dickey 11’inci günde yeryüzüne çıkarıldı. Operasyonun son aşamasında Türk kurtarma ekiplerince çıkarılan Dİckey tedavi altına alındı.
12.09.2023 Gündem
Bin 40 metre derinlikte büyük operasyon! ABD’li mağaracı 4 günde çıkarılacak
Bin 40 metre derinlikte büyük operasyon! ABD’li mağaracı 4 günde çıkarılacak Mersin'deki Morca Mağarası'nda 1040 metre derinlikte araştırma yaparken rahatsızlanıp, bulunduğu noktada doktorların tedavisine başladığı ABD'li Mark Dicky için büyük bir operasyon başlatıldı.
8.09.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Otoban gişelerinde bariyere çarpan araç alev topuna döndü!
Otoban gişelerinde bariyere çarpan araç alev topuna döndü! Mersin'in Anamur ilçesinden yüklenen muzlarla Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen kamyonet, otoban gişelerinde bariyere çarparak alev aldı. Kamyonet itfaiyenin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale gelirken, yaralanan şoför hastaneye kaldırıldı.
2.08.2023 Yaşam
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez"
Şehit babası Eker: "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" Muğla’nın Marmaris ilçesinde polis memuru olarak görev yaparken 15 Temmuz 2016 günü FETÖ’nün darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru Nedip Cengiz Eker için satın alıp, "Bu ev torunlarımın torunlarına kadar kalacak diyen" babası Nihat Eker o gece oğlu ile yaptığı son konuşmayı anlatırken, "Bu ülkeyi bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.
14.07.2023 Gündem
Mersin'de yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var
Mersin'de yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı! Ölü ve yaralılar var Mersin'in Anamur ilçesinde yağış ve sis nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı.
4.06.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu varlık seçimidir. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bay bay Kemal'in PKK'lı dostları varsa bizim de milletimiz var milletimiz. " dedi.
6.05.2023 Gündem
Mersin'de jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonu: 60 gözaltı
Mersin'de jandarmadan Kökünü Kurutma Operasyonu: 60 gözaltı Mersin'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik jandarma tarafından düzenlenen Kökünü Kurutma Operasyonu'nda 60 şüpheli gözaltına alındı.
6.04.2023 Gündem
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü
Deniz suyu 100 metre çekildi! Gören şaşkına döndü Mersin'in tatil beldesi Kızkalesi'nde deniz suyu yaklaşık 100 metre çekildi. Geçen hafta Anamur ve Bozyazı'da çekilen deniz suyu ise yükselip tekrar eski seviyesine ulaştı.
22.02.2023 Yaşam
Depremler Mersin'de de yoğun şekilde hissedildi! 'Ciddi riskler barındırıyor'
Depremler Mersin'de de yoğun şekilde hissedildi! 'Ciddi riskler barındırıyor' Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremlerin yoğun olarak hissedildiği Mersin'de, Jeoloji Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Erkan Demir, "Kentin yapı stokunun yarısından fazlası 40 yılın üzerinde binalardan oluşuyor. Bu da yakın civarda olacak 6 ve üzeri depremde risk barındırıyor" dedi.
21.02.2023 Gündem
Anamur ve Bozyazı'da deniz çekildi
Anamur ve Bozyazı'da deniz çekildi Mersin'in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde son bir hafta içinde deniz suyu gözle görülür oranda çekildi.
20.02.2023 Gündem
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır?
Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi! Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, Merkez kura çekilişi sonuçları nasıl sorgulanır? Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları merakla sorgulanıyor. TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim sosyal konut projesi kapsamdaki kura çekiminin 6. etabı başladı. TOKİ kura takvimine göre bugün kuralar Mersin için çekildi. 14 Ocak 2023 tarihinde saat 10:00’da başlayan Mersin Silifke, Tarsus, Anamur, Aydıncık, Mut, Toroslar, merkez için 5.100 konutun kura çekimi 17 Ocak’a kadar sürecek. Mersin TOKİ kura çekiminin tamamlanmasıyla 5 bin 100 konut hak sahibini bulacak. Peki, Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları açıklandı mı, Mersin TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte Mersin TOKİ kura çekimi sonuçları 2023 isim listesi…
14.01.2023 Ekonomi
Akdeniz'i istila etti! Tek çözüm yemek
Akdeniz'i istila etti! Tek çözüm yemek İstilacı pijamalı gargur balığının aşırı artışından endişe eden uzmanlar, “Bu balığı durduramayız ama yiyebiliriz. Pijamalı garguru tüketmeden Akdeniz’i koruyamayız” diyor.
18.10.2022 Yaşam
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Abdülhamid Han gemisinin görev yapacağı Gazipaşa Yörükler 1 kuyusu nerede?
Abdülhamid Han gemisinin görev yapacağı Gazipaşa Yörükler 1 kuyusu nerede? Abdülhamid Han sondaj gemisi görevine başladı. Hüdrokarbon arayacak olan Abdülhamid Han gemisinin rotası da belli oldu. Gemi, Gazipaşa Yörükler 1 kuyusunda çalışamalarına başlayacak. Peki, Gazipaşa nerede? Gazipaşa Yörükler 1 kuyusu nerede? İşte detaylar…
9.08.2022 Gündem
İzmir, Hatay ve Mersin'de orman yangını! Müdahale ediliyor
İzmir, Hatay ve Mersin'de orman yangını! Müdahale ediliyor İzmir, Mersin ve Hatay'dan peş peşe orman yangını haberleri geliyor. Yangın bölgesine giden ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sürüyor.
31.07.2022 Gündem
Zam gelecek! Sebze-meyveye fiyatları artacak
Zam gelecek! Sebze-meyveye fiyatları artacak Sebze-meyve fiyatlarındaki fahiş artış devam ediyor. Havaların ısınması ile fiyatların düşeceği beklentisi oluşmuştu. Ancak fiyatların yeniden artacağı açıklandı. Mersin’de geçen ay yaşanan zirai don, etkisini bu günlerde göstermeye başladı. Zirai don, hem Mersin’in hem Türkiye’nin sebze-meyve deposu merkez Akdeniz ilçesinde hemen hemen tüm sebze ve meyveyi vurdu. Üretimde çok ciddi oranda verim düşüklüğü yaşanırken, başta domates, biber, patlıcan, salatalık, şeftali, nektarin, erik ve badem olmak üzere sebze ve meyvenin tüketiciye ulaşması neredeyse hayal oldu. Üreticiler, ürün azlığının fiyatları yükselteceği uyarısında bulundular.
20.04.2022 Ekonomi
Alime Toprak kaç yıl ceza aldı, neden kocasını öldürdü? Alime Toprak davası ne oldu, Ali Toprak cinayeti nedir?
Alime Toprak kaç yıl ceza aldı, neden kocasını öldürdü? Alime Toprak davası ne oldu, Ali Toprak cinayeti nedir? Mersin'in Anamur ilçesinde, geçen yıl 31 Ağustos'ta Alime Toprak (32), çalıştıkları muz serasında eşi Ali Toprak'ı (44) başına tarım aletiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından televizyon programına çıkan Toprak, cinayeti itiraf etti. Alime Toprak'ın (32) avukatı Şifa Özdemir, davanın yarın görülecek karar duruşmasında nefsi müdafaa talebinde bulunacaklarını söyledi. Peki, Alime Toprak cinayeti nasıl itiraf etti? Alime Toprak davası ne oldu, Ali Toprak cinayeti nedir, kaç yıl ceza aldı, neden kocasını öldürdü? İşte Alime Toprak ifadesi ve diğer merak edilen detaylar…
11.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Anamur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anamur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.