Akçaabat

Akçaabat

Son dakika Akçaabat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Akçaabat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Akçaabat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Akçaabat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan akçaabat gelişmeleri de dahil olmak üzere 487 akçaabat haberi bulunmuştur. Tüm akçaabat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı! Trabzon'da bir evin duvarına çarpıp, devrilen yolcu midibüsündeki 1'i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Raporda; yaralı sürücünün, kazadan saatler önce ilk kez teslim aldığı aracın frenlerinin sertleştiğini ilgililere bildirmesine rağmen yola devam ettiği, kronik fren arızasının giderilmediği, kapasitesi üzerinde ayakta yolcu alınan ve arka fren mekanizmasında yağ kaçağı tespit edilen midibüsün rutin bakımların usulüne uygun yapılmadığı belirlendi. Kaza anına dair araç içi görüntüler ortaya çıkarken; belediye bünyesindeki ilgili şirket 'asli', tahliye edilen sürücü 'tali' kusurlu bulundu.
7.02.2024 Gündem
Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları
Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları 4000 yıllık tarihi geçmişiyle, Roma ve Bizans dönemlerini yaşayan, Fatih Sultan Mehmet’in Fethettiği,  Yavuz Sultan Selim’in Valilik yaptığı, Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün üç kez ziyaret ettiği şehir Trabzon tarihi ve doğa güzellikleriyle dillere destan olmayı sürdürüyor. Peki, Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları
14.08.2023 Gündem
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı!
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı! Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yavru kedileri ayağıyla ezerek öldüren cani geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Mahkemedeki ifadesinin ardından akıl sağlığı raporu alınması şartıyla ev hapsi cezası verilen Ö.Ü. çıkar çıkmaz yeniden yaşadığı mahalleye gelerek kedileri toplamaya başladı.
4.08.2023 Yaşam
Trabzon'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Görüntüler ortaya çıktı
Trabzon'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Görüntüler ortaya çıktı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 11 suç kaydı olduğu belirlenen S.V.'nin (36) Atatürk heykeline balyozla saldırdığı anlara dair cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.07.2023 Yaşam
Trabzon'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Görüntüler ortaya çıktı
Trabzon'da Atatürk heykeline çirkin saldırı! Görüntüler ortaya çıktı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde 11 suç kaydı olduğu belirlenen S.V.'nin (36) Atatürk heykeline balyozla saldırdığı anlara dair cep telefonu kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
22.07.2023 Haber
Balyozla Atatürk heykeline saldıran şüpheli yakalandı
Balyozla Atatürk heykeline saldıran şüpheli yakalandı Trabzon'da skandal olay. Trabzon'un Akçaabat ilçesinde balyozla Atatürk heykeline saldıran S.V. (36), gözaltına alındı.
18.07.2023 Gündem
Köfte Kaç Kalori? Köfte Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Köfte Kaç Kalori? Köfte Besin Değerleri Ve Kalorisi... Köfte, Türk mutfağının demirbaş lezzeti sayılabilmektedir. Yöresel olarak katkı farklılıkları olsa da köfte her yörede sevilmektedir. Özellikle çocuklar için anne köftenin yerini hiçbir şey tutamamaktadır. Kızartma, fırın köfte, sulu köfte, içli köfte gibi sayısız köfte türü bulunmaktadır.
9.07.2023 Sağlık
Bakan Karaismailoğlu: Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı
Bakan Karaismailoğlu: Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Bu dengesi bozulmuş, gözü koltuktan başka bir şeyi görmeyenlerin halini 14 Mayıs gecesi gördük. Televizyon ekranlarında oynadıkları kazandık tiyatrosunu hep birlikte takip ettik. Sandığın rengi belli oldukça yalanları ortaya çıktı. Manipülasyon yapmak istedikleri belli oldu. Buna rağmen, yanlış yönlendirdikleri seçmenlerinden de kamuoyundan da özür dilemediler" dedi.
21.05.2023 Gündem
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı
Trabzon'da AK Parti 4, CHP 1, İYİ Parti 1 milletvekili çıkardı Trabzon'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde resmi olmayan kesin sonuçlara göre; AK Parti 4, CHP ve İYİ Parti 1’er milletvekilliği kazandı. 2020 yılandan beri Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Adil Karaismailoğlu memleketi Trabzondan milletvekili oldu.
15.05.2023 Gündem
Kalpleri seçim heyecanına dayanamadı! 3 kişi sandık başında yaşamını yitirdi
Kalpleri seçim heyecanına dayanamadı! 3 kişi sandık başında yaşamını yitirdi Rize’nin Pazar ilçesinde çay alım yerinde kurulan sandık başında kalp krizi geçiren AK Parti'nin sandık görevlisi Şeref Kurt (64), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Trabzon’un Akçaabat ilçesinde oy kabininde kalp krizi geçiren Aysel Ulusoy (75), hayatını kaybetti. Giresun’un Espiye ilçesinde ise İbrahim Yıldız (85) oy kullanırken geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. Artvin'de girdiği oy kabininde fenalaşıp, kalp krizi geçirdiği belirlenen Ergin Asıliskenderoğlu (54), hastaneye kaldırıldı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Sonucu alana kadar disiplin ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Sonucu alana kadar disiplin ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Seçim akşamı, sonucu alana kadar hiçbir şekilde disiplinden ve iş takibinden taviz vermeyeceğiz. Sandık, oy namustur. Milletin bize verdiği emanettir. Onu yerine teslim edene kadar uyumayacağız" dedi.
13.05.2023 Gündem
Trabzon'daki kazada hayatını kaybeden 4 kişi son yolculuklarına uğurlanacak
Trabzon'daki kazada hayatını kaybeden 4 kişi son yolculuklarına uğurlanacak Trabzon’un Akçaabat ilçesinde dün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden biri çocuk, 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlanacak.
5.05.2023 Yaşam
Trabzon'da belediye otobüsü kaza yaptı: 4 ölü, 21 yaralı
Trabzon'da belediye otobüsü kaza yaptı: 4 ölü, 21 yaralı Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bugün akşam saatlerinde belediye otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre biri çocuk 4 kişi öldü, 21 yolcu da yaralandı. Ölü ve yaralı sayısının artmasından endişe ediliyor.
4.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya bu aziz millete bir lider seçeceğiz
Bakan Karaismailoğlu: Ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya bu aziz millete bir lider seçeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, " Ülkemizin geleceğini aydınlatmayı da, en hızlı ve en doğru biçimde sürdüreceğiz. Bizim için durmak yok. 14 Mayıs’ta ya 6'lı Masa'ya bir sekreter seçeceğiz ya da bu aziz millete bir lider seçeceğiz. Ya teröristlerin desteklediğini seçeceğiz ya teröristlerle mücadele eden Recep Tayyip Erdoğan’ı seçeceğiz” dedi.
1.05.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Önümüzdeki günler, 5G'li- 6G'li yıllar olacak
Bakan Karaismailoğlu: Önümüzdeki günler, 5G'li- 6G'li yıllar olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kitaplara sığmaz, saatlerce anlatılamayacak işler yaptık. Bakın, Türksat 5A, Türksat 5B uydularından bahsediyoruz. Bugün İMECE uydumuzu gönderdik. Önümüzdeki günler, 5G’li- 6G’li yıllar olacak" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
İlhan Palut bombası! Sergen Yalçın dediler ama...
İlhan Palut bombası! Sergen Yalçın dediler ama... Yeni hoca arayışlarına devam eden Trabzonspor, Konyaspor'da başarılı işler yapan İlhan Palut'u gündemine aldı.
6.04.2023 Trabzonspor
Yer: Trabzon... 57 yaşında jigolo olmak isteyince hayatının şokunu yaşadı
Yer: Trabzon... 57 yaşında jigolo olmak isteyince hayatının şokunu yaşadı Sosyal medyada gördüğü bir linke tıklayarak jigolo olmak için form dolduran Trabzonlu 57 yaşındaki şahıs kendisini arayan kişinin verdiği banka hesap numarasına 74 Bin Türk Lirası parayı havale ederek göndermesi sonrasında dolandırıldığını anlayarak polis merkezine giderek şikayette bulundu.
9.12.2022 Yaşam
Lise öğrencisi genç kız sabah balkondan düşerek ağır yaralandı!
Lise öğrencisi genç kız sabah balkondan düşerek ağır yaralandı! Trabzon’un Akçaabat ilçesinde lise öğrencisi genç kız 6. kattaki evinin balkonundan düşerek ağır yaralandı.
9.12.2022 Yaşam
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yolu yapılamayan 7 evde yaşayan aileler, sarp arazideki patika yolu kullanıp, ulaşım sağlıyor. Özellikle yağışlı havalarda kayganlaşan patika yol, büyük tehlike oluşturuyor. Hasta babaannesi Halime Kaya'yı (84), dik ve dar yoldan sırtında taşıyıp, hastaneye götüren Mustafa Kaya, (40) " Patika yoldan ana yola çıkmak için metrelerce yol gidiyoruz. Düşeceğim de babaanneme, bir şey olacak diye çok korkuyorum. İstediğimiz sadece bir yol" dedi.
28.11.2022 Haber
'Arazi anlaşmazlığı' eziyete döndü! ‘Oturup ağlıyorum’ deyip çaresizliği anlattı
'Arazi anlaşmazlığı' eziyete döndü! ‘Oturup ağlıyorum’ deyip çaresizliği anlattı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı adeta çileye dönüştü. Yol yapılamadı, patikadan ulaşım sağlanıyor. Tehlike saçan yoldan 84 yaşındaki hasta babaannesini taşıyan Mustafa Kaya ise yaşadığı çileyi anlattı. Can tehlikesi ile karşı karşıya olduklarını belirten Kaya, ‘çok korkuyorum’ deyip yetkililerden bir konuda destek istedi.
28.11.2022 Yaşam
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor
'Arazi anlaşmazlığı' çilesi; babaannesini sırtında taşıyor Trabzon'un Akçaabat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yolu yapılamayan 7 evde yaşayan aileler, sarp arazideki patika yolu kullanıp, ulaşım sağlıyor. Özellikle yağışlı havalarda kayganlaşan patika yol, büyük tehlike oluşturuyor. Hasta babaannesi Halime Kaya'yı (84), dik ve dar yoldan sırtında taşıyıp, hastaneye götüren Mustafa Kaya, (40) " Patika yoldan ana yola çıkmak için metrelerce yol gidiyoruz. Düşeceğim de babaanneme, bir şey olacak diye çok korkuyorum. İstediğimiz sadece bir yol" dedi.
28.11.2022 Yaşam
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne?
Tam Bana Göre Festival Ankara 2022! Gençlik festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Festival nerede, konser programı ne? Tam Bana Göre Gençlik Festivali'nin 2'ncisi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı. Peki, Tam Bana Göre Festivali ücretli mi, Tam Bana Göre Gençlik Festivali nerede, festival programı ne?
5.10.2022 Kültür Sanat
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım
Av sezonu başladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni’ne telefonla bağlanarak, “Vira Bismillah’ deyip inşallah yeni sezonu başlatalım” dedi. Öte yandan Sarıyer-Kireçburnu Balıkçı Barınağı'ndaki 2022-2023 Su Ürünleri Av Sezonu Açılış Töreni, Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta, bakanlık tarafından üretilen kalkan, levrek ve mersin balığı yavruları denize bırakıldı, törene katılanlara balık dağıtıldı.
31.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Akçaabat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki akçaabat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.