Ağız Kokusu

Ağız Kokusu

Son dakika ağız kokusu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ağız kokusu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ağız kokusu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ağız Kokusu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ağız kokusu gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 ağız kokusu haberi bulunmuştur. Tüm ağız kokusu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler
Ağız kokusunu sorun olmaktan çıkarın! İşte nedenleri ve yapılması gerekenler Ağız kokusu, muhtemelen bir kişinin yaşayabileceği en rahatsız edici durumlardan biri. Bu sorunun ortaya çıkmasının farklı nedenleri var. Birçok kişi diş dolgusunun ağız kokusu yapıp yapmadığını merak ediyor. İşte detaylar...
22.04.2024 Yaşam
Ramazan'da ağız kokusuna çözüm sahurda: Bir bardağıyla niyet edin, iftara kadar idare ediyor!
Ramazan'da ağız kokusuna çözüm sahurda: Bir bardağıyla niyet edin, iftara kadar idare ediyor! Ramazan ayında oruç tutacak olanlar için heyecan şimdiden başladı. Ancak doğal olarak oruç tutarken ağız kokusu da beraberinde geliyor. Pek çok kişi "ağız kokusu nasıl önlenir, sahurda neler yenilir?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Eğer kronik diş rahatsızlığınız yoksa bu doğal çözüm iftarada kadar sizi idare edebiliyor.
29.02.2024 Yaşam
Mineral İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Mineral Barındıran Gıdalar Listesi...
Mineral İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Mineral Barındıran Gıdalar Listesi... Mineral, vücudun aldığı besinlerin yakılmasından sonra vücutta kalan inorganik maddelerdir. Vücutta kalan mineraller besinlerin içerisinde kendiliğinden de bulunur.
1.02.2024 Yaşam
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi
Selin Şekerci'nin 'kamyoncu tekniği' sonrası Yasemin Allen'dan sakız önerisi geldi Oyuncu Selin Şekerci, geçtiğimiz günlerde öpüşme sahnesiyle ilgili 'kamyoncu tekniği' itirafıyla gündem olmuştu. Etiler'de görüntülenen Yasemin Kay Allen da öpüşme sahnelerinde oyuncuların ağız kokusu yaşaması durumu hakkında çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
31.01.2024 Magazin
Tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı
Tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı Karadeniz’de son yılların en bereketli hamsi sezonu geride kalırken, tezgâhlarda hamsinin yerini istavrit almaya başladı. Trabzon Balık Hali’nde bu günlerde tezgâhlarda bol miktarda görülen istavrit 50 TL'den satılırken, normalde Ağustos aylarında denizde görülen çingene palamudunun da ağlara takılması ve tezgâhlarda yerini alması balıkçıları şaşırttı.
16.01.2024 Ekonomi
Diş fırçası kadar etkili: Ağız kokusu gün boyu kayboluyor! Taptaze nefes için 5 doğal yiyecek
Diş fırçası kadar etkili: Ağız kokusu gün boyu kayboluyor! Taptaze nefes için 5 doğal yiyecek Özellikle iş yerleri ve okullarda bulunuyorsanız ağız kokusu gerçekten kabus olabilir. Bazı gıdalar koku yaparken bazı durumlarda başlı başına hastalığın habercisi olabiliyor. Ağız kokusunu gün boyu ortadan kaldıran ve taptaze bir nefese kavuşturan 5 doğal yiyecek içeriğimizde.
16.01.2024 Yaşam
Diş Eti İltihabı Nasıl Geçer? Diş Eti İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Diş Eti İltihabı Nasıl Geçer? Diş Eti İltihabı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Diş eti iltihabını engellemede diş ve ağız bakımının yapılması çok önemlidir. Her gün dişleri fırçalamak ve diş ipi kullanmak büyük ölçüde dişlerin temizlenmesini sağlar. 
1.01.2024 Sağlık
Bademcik Şişmesi Nasıl Geçer? Bademcik Şişmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bademcik Şişmesi Nasıl Geçer? Bademcik Şişmesi Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bademcik iltihabının tanısı için boğaza bakılır ve sonrasında da burun ve kulak bölgesi kontrol edilir. Bademcik şişmesinin nedeni bulunduğunda tedaviye başlanabilir. 
28.12.2023 Sağlık
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı'
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı' Niğde Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Naife Yüksel Can, sürekli ağız kokusunun birçok nedeni olabileceğini belirterek, sistemik rahatsızlıkların araştırılmasına ve düzenli ağız bakımına dikkati çekti.
24.12.2023 Yaşam
Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?
Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır? Karanfil kürü son dönemin en popüler kürlerinden biridir. Çok fazla kişinin hazırladığı ve içtiği bu kür ödemin hızla atılmasına yardımcı olur. Ağız kokusu ve bademcik iltihabı gibi durumları tamamen gideren bu kür aynı zamanda sindirimi çalıştırma üzerinde etki sağlar.
17.12.2023 Sağlık
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi.
24.11.2023 Gündem
Geçmeyen ağız kokusuna kesin şifa olacak 7 yöntem! Diş hekimleri mutlaka öneriyor
Geçmeyen ağız kokusuna kesin şifa olacak 7 yöntem! Diş hekimleri mutlaka öneriyor Geçmeyen ağız kokusuna 7 etkili çare var. Diş hekimlerinin de mutlaka tavsiye ettiği bu yollar diş ve diş eti sorunlarından kaynanklanan ağız kokusunu geçiriyor.
18.10.2023 Sağlık
İbni Sina döneminden bu yana şifa dağıtıyor! Bin yıllık tarifle ne ağız kokusu ne baş ağrısı şikayeti kalıyor!
İbni Sina döneminden bu yana şifa dağıtıyor! Bin yıllık tarifle ne ağız kokusu ne baş ağrısı şikayeti kalıyor! İbni Sina. Ellerin verdiği isimle Avicenna. Bugünün tıbbının temellerini atan bilim insanı, pek çok hastalığın tedavisini doğal yollarla çözmeyi bildi. Aslına bakılırsa onun döneminde yaşayan insanlar çok şanslıydı. İlk kez görülmesine rağmen hastalıkları geçirmesini bildi. Üstelik bitkisel tedaviler işin sırrıydı. Biz de İbni Sina'nın şikayet bırakmayan bu tarifine haberimizde yer verdik.
14.07.2023 Sağlık
Bebek'te ünlü restoranda iğrenç olay! Savunması ortaya çıktı, davada karar verildi
Bebek'te ünlü restoranda iğrenç olay! Savunması ortaya çıktı, davada karar verildi İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, şikayetçi R.D.'nin avukatı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı hazır bulundu. Duruşmaya tutuksuz sanık A.İ. de avukatıyla katıldı. Şikayetçi taraf, sanığın cezalandırılması talebinde bulundular. Mahkeme, sanık A.İ'yi "Cinsel saldırı" suçunun sarkıntılık seviyesinde kalması nedeniyle 3 yıl hapis cezasına çarptırdı. Sanık, "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ise beraat etti.
14.07.2023 Gündem
Udi Hindi Yapı Nasıl Kullanılır? Udi Hindi Yapı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Udi Hindi Yapı Nasıl Kullanılır? Udi Hindi Yapı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Bir uzak doğu Asya bitkisi olarak bilinen udi hindi bitkisi, özellikle yağı üzerinden değerlendirilen bir türdür. Genelde tarçına benzeyen ve çubuk şeklinde bir görüntüsü bulunur. Üzerinden özel bir şekilde hazırlanan, üretilen ve değerlendirilen udi hindi yağı, dünya çapında önemli bir yer taşımaktadır.
18.06.2023 Sağlık
Ağız Kokusu Nasıl Geçer? Ağız Kokusu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Ağız Kokusu Nasıl Geçer? Ağız Kokusu Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Ağız kokusu sosyal hayatı etkileyen bir durum olarak karşımıza çıkar. Tek başına bir sağlık sorunu olmasa da altında yatan farklı problemler olabilir.
24.03.2023 Sağlık
Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir?
Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir? Şarkıcı Ebru Polat’ın sadece sakıza 900 lira ödemesi sosyal medyada gündem oldu. Doğal olarak elde edilen damla sakızının pek çok faydası bulunuyor. Türk mutfağında tatlı ve kurabiyelerde de sıklıkla kullanılan damla sakızının akciğeri temizleyici, hipertansiyonu düşürücü ve böbrekleri çalıştıran yönüyle faydaları saymakla bitmiyor. Peki, Damla sakızı neden üretiliyor? Damla sakızı işe yarar, ne için kullanılır? Damla sakızı zayıflatır mı? Damla sakızı faydaları nelerdir? Damla sakızı fiyatı ne kadar? İşte detaylar…
17.10.2022 Sağlık
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor
Yargıtay’dan dikkat çeken boşanma kararı! Bu kusur evliliği bitiriyor Evli çiftler, ilk başlarda işler iyi ilerlese de sonrasında birbirlerine olan tahammüllerini kaybedebiliyor. Çok ufak tartışmalar, zaman geçtikçe fiziksel şiddete kadar uzanabiliyor, evliliklerin sonunu getirebiliyor. Bu boşanmalara, son yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddet dışında cimrilik, ter kokma, ağız kokusu da eklendi. Yargıtay cimrilik ile ter kokmayı kusur saydı ve boşanmaya haklı sebep olarak gördü. Kararla evli çiftler arasındaki kişisel bakıma özen gösterme ve bu durumun boşanmaya kadar gitmesi gündeme gelince konuya ilişkin uzmanlar kritik açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
29.09.2022 Gündem
Alzheimer, kanser, diyabet, tansiyon, kolesterole karşı savaşçı, beyazından 2 kat daha fazla etkili! Mısır piramitlerinin sırrı olarak da biliniyor...
Alzheimer, kanser, diyabet, tansiyon, kolesterole karşı savaşçı, beyazından 2 kat daha fazla etkili! Mısır piramitlerinin sırrı olarak da biliniyor... Kansere karşı daha fazla koruyucu, kalp sağlığını koruyor, beyin hücrelerini serbest radikal hasarına karşı koruyor ve bu sayede hafıza bozuklukları semptomlarını azaltıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor, karaciğeri koruyor, diyabet semptomlarını iyileştiriyor, kronik böbrek rahatsızlıklarında, tedavinin toksik etkisini azaltıyor. Tansiyonu düzenlemeye yardım ediyor, yaşlanmayı geciktiriyor. Doğal mide koruyucu, saç ve cilt sağlığını koruyor. Kolesterolü düşüren bir madde içeriyor, 2 kat daha fazla antioksidan içeriyor, kronik hastalıklar, dolaşım sistemi hastalıkları, romatoid arterit ve Alzheimer'a karşı oldukça etkili. Korkulduğu gibi ağız kokusuna neden olmuyor. Japonya, Avustralya, Amerika ve Avrupa ülkelerinde oldukça popüler olan bu besin, Mısır piramitlerinin sırrı olarak biliniyor. İşte mucize besinin saymakla bitmeyen faydaları...
1.05.2022 Sağlık
Çürük yumurta ve amonyak benzeri kokuya dikkat!
Çürük yumurta ve amonyak benzeri kokuya dikkat! Ağız kokusu problemi, boğaz ve diş sorunlarından kaynaklanabileceği gibi sindirim sistemindeki sorunlardan dolayı ortaya çıkabiliyor. Akciğer ve böbrek hastalıklarının da ağız kokusuna yol açabildiğini belirten Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. A. Murat Koca, mide ve sindirim sistemi rahatsızlıklarında çürük yumurta kokusu, böbrek rahatsızlığında ise amonyak benzeri koku oluştuğunu ifade ediyor. Op. Dr. A. Murat Koca, ağız kokusunu önlemek için tüketilen su miktarına dikkat edilmesini, mide asidini yükselten gıdalardan uzak durulmasını ve mutlaka bir uzmana danışılmasını tavsiye ediyor.
27.04.2022 Sağlık
Ramazan ayında ağız ve diş bakımını ihmal etmeyin
Ramazan ayında ağız ve diş bakımını ihmal etmeyin Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Rıza Tunçdemir, Ramazan ayında ağız ve diş bakımının ihmal edilmemesi gerektiğini belirterek, ağız ve diş sağlığını korumak adına yapılması ve uzak durulması gereken davranışları anlattı
18.04.2022 Ramazan
Ramazan’da nefes kokusu kabus olmasın! İşte oruçluyken ağız kokusunu önlemenin yolları!
Ramazan’da nefes kokusu kabus olmasın! İşte oruçluyken ağız kokusunu önlemenin yolları! Ramazan sofralarında baş köşeye oturan aşırı şekerli ve karbonhidratlı yemekler, diş çürümelerine kapı aralarken, hoş olmayan nefes kokularına neden olabiliyor. Uzmanlar iftar ve sahurun ardından yapılan düzenli ağız temizliğinin dişlerin bakterilere karşı savaşını destekleyerek vücut sağlığını koruduğunu belirtiyor.
1.04.2022 Ramazan
İlk gün oruç tutup sonra tutmamak günah mı, oruç tutmanın sevabı nedir?
İlk gün oruç tutup sonra tutmamak günah mı, oruç tutmanın sevabı nedir? Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) Veda Hutbesinde Müslümanlara namazlarınızı kılın ve oruçlarınızı tutun diye buyurması, Ramazan ayına az bir süre kala oruç tutamayanların oruç hakkında sorular sormasına neden oldu. Oruç ibadetini yerine getiremeyecek olan vatandaşlar “İlk gün oruç tutup sonra tutmamak günah mı, Ramazanın ilk günü oruç tutmanın sevabı nedir?” gibi sorulara yanıt arıyor. Oruç tutmanın sevabı ile ilgili merak edilenler…
31.03.2022 Dini Bilgiler
Bir lokmayı 20 kez çiğneyemiyorsanız dikkat! Kilo almanıza yol açabilir!
Bir lokmayı 20 kez çiğneyemiyorsanız dikkat! Kilo almanıza yol açabilir! Salata yerine makarnayı tercih ediyorsanız dikkat! Çürük dişler fazla kilo almanıza yol açabilir! Bazı hastalıklar, beslenme ve hareket etme alışkanlıklarımız gibi nedenler, kilo almamıza yol açıyor. Bu nedenlerin arasında çoğumuzun çok da farkında olmadığı ağız ve diş sağlığı ile ilgili sorunlar da bulunuyor. Çürük dişten ağız içindeki iltihaplara kadar farklı durumlar, kilo almamıza yol açabiliyor. Diş Hekimi Hatice Ağan, fazla kilo almamızın ya da obezitenin ağız ve diş sağlığı ile yakından ilişkisini anlattı.
20.03.2022 Sağlık
Kandaki mineral dengesini bozuyor, böbreğin düzgün çalışmasını engelliyor! Fazlası zararlı...
Kandaki mineral dengesini bozuyor, böbreğin düzgün çalışmasını engelliyor! Fazlası zararlı... Kandaki mineral dengesini bozuyor, bununla birlikte böbreğin düzgün çalışmasını engelliyor. Fazla tüketilmemesi büyük önem taşıyor. İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Levent, böbrek rahatsızlıklarının tedavi ve önleme yöntemleri hakkında bilgi vererek, “Fazla tuzdan kaçının, çok tuzlu yiyecekler kandaki mineral dengesini bozarak, böbreğin düzgün çalışmasını zorlaştırabilir” uyarısında bulundu.
14.03.2022 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Ağız Kokusu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ağız kokusu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.