Gazete Vatan Logo

Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Karanfil kürü son dönemin en popüler kürlerinden biridir. Çok fazla kişinin hazırladığı ve içtiği bu kür ödemin hızla atılmasına yardımcı olur. Ağız kokusu ve bademcik iltihabı gibi durumları tamamen gideren bu kür aynı zamanda sindirimi çalıştırma üzerinde etki sağlar.

Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...karanfil Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Antibiyotik görevi sayesinde bağışıklık sistemini güçlendirir. Ağız yaralarını iyileştirmede ve diş ağrılarını gidermede en faydalı olan kürlerden biridir. Vücudunda yağlanma sorunu yaşayan kişiler de bu kür sayesinde hızla kilo vermektedir. Kilo verme hızını ikiye katlayan bu durum vücut ısısının artmasında etkilidir.

Karanfil Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri

Karanfil kürü tarifi ılık su içerisin1 1 avuç atılan karanfillerin bekletilmesi ile hazırlanmaktadır. İsteğe bağlı keçiboynuzu, tarçın ya da limon eklenmektedir. Tüm malzemeler kilo verdiren ürünlerden oluşmaktadır. Aynı şekilde bu suyun gün içerisinde devamlı içilmesi sindirimi çalıştırmakta ve bağırsakları temizlemektedir.

Vücutta biriken zararlı hücre ve toksinlerin atılmasında da en faydalı besinlerden biridir. Aynı zamanda metabolizmayı hızlandıran etkisi sayesinde günlük koşturmada kilo vermeye yardımcı olan bir kür çeşididir.

Karanfil Kürü Nasıl Yapılır?

Karanfil kürü nasıl yapılır soruları için çeşitli malzemeler kullanılarak bu kür tarifi hazırlanmaktadır. Karanfil dışında tarçın da bu kürün ana malzemesi yerine geçmektedir. Tamamen sağlıklı bir tüketim sunan karanfil kürü gün içerisinde mideyi ve bağırsakları temizlemeye yardımcıdır. Kan dolaşımını hızlandırarak yağların vücuttan hızla atılmasını sağlar.

Haberin Devamı

Karanfil Kürü Nasıl Kullanılır?

Karanfil kürü su içerisinde bir tutam karanfil eklenmesi ve bir süre bekletilmesi ile tüketilmektedir. Karanfil suyu hem sağlık açısından faydalı hem de kilo verme oranını arttırmaktadır. Vücut ısısını arttırarak metabolizmanın çalışmasını sağlar. Aynı zamanda vücutta biriken ödemi bu şekilde atar. Pek çok kişi gün içerisinde devamlı karanfil kürü tüketerek kilo verme hızını da arttırmaya başlamaktadır.

Karanfil Kürünün Faydaları Nelerdir?

Etkili ve kalıcı kilo vermek isteyen kişiler karanfil kürü tüketimine özen göstermelidir. Karanfil kürü terletmede ve idrar söktürmede en başarılı besinlerden biridir. Ödemi bu şekilde vücutta atan karanfil kürü şişkinliklerin de giderilmesini sağlar. Bağırsakları çalıştırarak sağlıklı bir sindirim oluşturur.

Haberin Devamı