Açıköğretim Fakültesi

Açıköğretim Fakültesi

Son dakika açıköğretim fakültesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan açıköğretim fakültesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını açıköğretim fakültesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Açıköğretim Fakültesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan açıköğretim fakültesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 871 açıköğretim fakültesi haberi bulunmuştur. Tüm açıköğretim fakültesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ATA AÖF kayıt yenileme 2024: ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır?
ATA AÖF kayıt yenileme 2024: ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak? ATA AÖF kayıt yenileme nasıl yapılır? Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) Bahar dönemi kayıt yenileme süreci başladı. Yükseköğrenim hedeflerine açık ve esnek bir şekilde ilerlemek isteyen öğrenciler, kayıt yenileme süreciyle birlikte ders seçimlerini yapacak. ATA AÖF kayıt yenilenin nasıl yapılacağı ve kayıt yenileme ücretinin ne kadar olduğu merak konusu oldu. Peki, ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme nasıl yapılır, ATA AÖF kayıt yenileme ücreti 2024 ne kadar, hangi bankaya yatırılacak?
13.02.2024 Gündem
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri
AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı? AÖF kayıt yenileme tarihleri Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi kayıt yenileme sürecinin bitip bitmediği sorgulanıyor. 2023-2024 AÖF sınav takvimine göre ara sınav 23-24 Mart’ta yapılacak. Öğrenciler sınav için sayarken AÖF kayıt yenileme tarihleri 2024 sorgulaması deva ediyor. Peki, AÖF bahar dönemi kayıt yenileme uzatıldı mı, Açıköğretim kayıt yenileme nasıl yapılır 2024?
13.02.2024 Gündem
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapıldı. Yüz yüze gerçekleştirilen AÖF sınavların ardından adaylar sonuçları öğrenmek için gözler AÖF duyuru sayfasına çevrildi. Peki, AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı…
30.01.2024 Gündem
Yakup Üçüncüoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Sinop Belediye Başkan adayı Yakup Üçüncüoğlu'nun siyasi kariyeri
Yakup Üçüncüoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? AK Parti Sinop Belediye Başkan adayı Yakup Üçüncüoğlu'nun siyasi kariyeri AK Parti Sinop Belediye Başkan adayı Yakup Üçüncüoğlu oldu. Sinoplu vatandaşlar Yakup Üçüncüoğlu'nun hayatını ve siyasi kariyerini araştırmaya başladı. Peki Yakup Üçüncüoğlu kimdir, kaç yaşında?
7.01.2024 Gündem
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı: AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir?
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı: AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir? AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi ara sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihleri arasında oldu. Yapılan sınavların ardından gözler sınav sonuçlarına çevrildi. 2023-2024 eğitim öğretim yılında ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Sınav değerlendirme sürecinde 4 yanlış 1 doğru cevabı götürecek. Peki, AÖF sınav sonuçları nereden öğrenilir? AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? İşte AÖV vize sonuçları e devlet sorgulama ekranı ve sınavın açıklanacağı tarih…
18.12.2023 Eğitim
AÖF soruları açıklandı mı? 11 Aralık AÖF cevap anahtarı açıklandı mı Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranı!
AÖF soruları açıklandı mı? 11 Aralık AÖF cevap anahtarı açıklandı mı Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranı! AÖF soruları ve ara sınav cevap anahtarı açıklandı mı sorusunun cevabı için gözler Anadolu.edu.tr AÖF cevap anahtarı sorgulama ekranında olacaj. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi sınavı 9-10 Aralık tarihinde düzenlendi. AÖF cevap anahtarı e-kampüs üzerinden erişime açıldı. Öğrencilerin gözü kulağı AÖF cevap anahtarında. Sınavlara katılan adaylar karşılarına gelen soruların doğru yanıtlarını AÖF cevap anahtarı ile sorguluyor. Peki AÖF soruları açıklandı mı? AÖF ara sınav cevap anahtarı açıklandı mı?
11.12.2023 Eğitim
AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?
AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak? 2023 2024 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Ara Sınavları 9-10 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecek. AÖF ara sınavı ilk oturum 9 Aralık Cumartesi (bugün) saat 10.00'da başladı. Sınavda her ders için 20 adet soru sorulacak ve 30'ar dakika süre verildi. Ders başarı puanı ara sınavın %30’u, dönem sonu sınavının da %70 i alınarak hesaplanıyor. Peki, AÖF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF sınav soruları ve cevapları nereden bulabilirim, AÖF sınav soruları ne zaman açıklanacak?
9.12.2023 Eğitim
AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı?
AÖF sınav soruları nasıldı? AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi AÖF sınavları sona erdi. Bu yıl AÖF sınavları 9-10 Aralık tarihlerinde üç oturumda yapıldı. Sınavların sona ermesi sonrası öğrenciler sınavın zorluk kolaylık derecesini araştırmaya başladı. Peki, AÖF sınav soruları zor muydu, Açıköğretim sınav soruları kolay mı? AÖF sınav soruları nasıldı?
9.12.2023 Eğitim
AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF 2023-2024 AKADEMİK TAKVİMİ
AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF 2023-2024 AKADEMİK TAKVİMİ Anadolu Üniversitesi (AÖF) Güz Dönemi Ara Sınavları 09-10 Aralık 2023 tarihlerinde üç oturumda yüz yüze tamamlanacak. Sınavlar sabah saat 9.30'da öğleden sonra ise saat 14.00'da başlıyor. Her ders için 20 soru soruluyor ve 30'ar dakika sınav süresi veriliyor. AÖF vize sınavının sonuçları için gözler Anadolu Üniversitesi'nden yapılacak açıklamaya çevrildi. Peki, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanıyor, AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama…
9.12.2023 Eğitim
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım?
AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, vizeye girmeyen finale girebilir mi? AÖF vize sınavına girmedim finalde kaç almalıyım? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi 1. ara sınavları bu hafta sonu yapılacak. Vizelere girmek istemeyenler ise finallere girme haklarının olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, AÖF vize sınavına girmezsem ne olur, AÖF vize sınavına girmeyen finale girebilir mi? AÖF vizeye girmedim finalden kaç almalıyım 2023, AÖF sınavında vizenin yüzde kaçı alınıyor?
9.12.2023 Eğitim
AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023?
AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınavları hafta sonu gerçekleştirilecek. AÖF (Açıköğretim Fakültesi) sınav sistemine dair en merak edilen konu ise AÖF sınavında 4 yanlışın 1 doğruyu götürüp götürmediği oldu. Peki, AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖF vize sınavında kaç net yapmak gerekir, AÖF sınavında kalem veriyorlar mı 2023?
8.12.2023 Eğitim
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor? AÖF güz dönemi vize sınavları başlıyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri (AÖF) 2023-2024 öğretim yılı güz ve bahar dönemi sınav takvimine göre AÖF vize sınavları bu hafta içerisinde yapılacak. Peki, AÖF vizeler online mı, AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF sınavları kaç dk, kaç saat sürüyor?
8.12.2023 Eğitim
ALES 3 ne zaman 2023, ALES 3 2023 başvuru ne zaman? ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 belli oldu mu, ALES 3 başvuru ne zaman 2023?
ALES 3 ne zaman 2023, ALES 3 2023 başvuru ne zaman? ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 belli oldu mu, ALES 3 başvuru ne zaman 2023? ALES 2 sınavı geride kalırken, gözler hem sonuç tarihine hem de ALES 3 başvuru tarihine çevrildi. Yılın ikinci ALES sınavı 20 Ağustos Pazar günü uygulandı. Yılda 3 kez düzenlenen ALES sınavını ilki nisan ayında, ikincisi ağustos ayında yapıldı. Peki, ALES 3 başvuru ne zaman, ALES 3 ne zaman? İşte ALES 3 başvuru tarihi ve ücreti 2023 ile ilgili merak edilenler…
24.08.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF yaz okulu sınav sonuçları kaç günde açıklanır?
AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF yaz okulu sınav sonuçları kaç günde açıklanır? AÖF yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları ne zaman açıklanır? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı 19 Ağustos tarihinde yüz yüze gerçekleşti. Öğrenciler 6 haftalık eğitimin ardından, sorumlu oldukları derslerin sınavına girdi. Sınavları geride bırakan AÖF öğrencileri AÖF yaz okulu sınav sonuçları için heyecanlı bekleyişe başladı. Peki, Açıköğretim yaz okulu sınav sonuçları açıklandı mı?
24.08.2023 Eğitim
AÖF öğrencisi vergisiz telefon alabilecek mi, Açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilir mi? Vergisiz telefon Açıköğretim için geçerli mi?
AÖF öğrencisi vergisiz telefon alabilecek mi, Açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilir mi? Vergisiz telefon Açıköğretim için geçerli mi? Açıköğretim (AÖF) üniversite öğrencileri vergisiz telefon alabilecek mi, vergisiz telefon Açıköğretim için geçerli mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim vaatlerinden biri olan üniversite öğrencilerinin 1 defaya mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar almasını sağlayacak düzenlemenin akıbeti merak ediliyor. Vergisiz telefonun ne zaman başlayacağı merak edilirken, aynı zamanda AÖF öğrencisi vergisiz telefon alabilir mi? sorusunun da yanıtını araştırıyor. Peki, Açıköğretim öğrencileri vergisiz telefon alabilir mi?
19.08.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, AÖF yaz okulu sınavları online mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu dersleri ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023
AÖF yaz okulu sınavı ne zaman, AÖF yaz okulu sınavları online mı? Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu dersleri ne zaman başlıyor? AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023 AÖF yaz okulu sınav takvimi 2023 belli oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu sınav tarihleri duyuruldu. Sınav takviminin açıklanmasıyla “AÖF yaz okulu sınavı ne zaman?” sorusu da yanıt buldu. Peki, AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak? İşte AÖF yaz okulu sınav tarihi 2023 ve Anadolu Üniversitesi AÖF yaz okulu sınav takvimi…
25.07.2023 Eğitim
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >>  Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları
2 yıllık ve 4 yıllık AÇIK ÖĞRETİM taban puanları 2023 >> Açıköğretim AÖF-ATA AÖF-AUZEF taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları AÖF taban puanları ve başarı sıralamaları, YKS sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasının ardından gündeme geldi. Açıköğretim taban puanları da bu kapsamda merak ediliyor. Eğitimine açıktan devam etmek isteyenler İktisat ve İşletme Fakültesi de olmak üzere birçok bölümün olduğu Açıköğretim Fakültesinin taban puanlarını sorguluyor. ATA AÖF, AUZEF ve AÖF’te eğitim alma planın yapanlar gözlerini AÖF taban puanları, başları sıralaması ve kontenjanlara çevirdi. İşte TYT AYT AÖF Açıköğretim AÖF taban puanları…
21.07.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu kayıt 2023! AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu ne zaman? Anadolu AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ne? AÖF yaz okulu kayıt ekranı
AÖF yaz okulu kayıt 2023! AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu ne zaman? Anadolu AÖF yaz okulu kayıt tarihleri ne? AÖF yaz okulu kayıt ekranı Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde öğrencileri final sonuçlarının açıklanmasının ardından yaz okulu sürecine dair araştırmalarını hızlandırdı. 3 Temmuz itibarıyla AÖF yaz okulu kayıtları başladı. Peki, AÖF yaz okulu kayıt ücreti ne kadar, AÖF yaz okulu kayıt yenileme nasıl yapılır, AÖF yaz okulu kayıt 2023 online mı olacak, AÖF yaz okulunda kaç ders alınır?
4.07.2023 Eğitim
AÖF yaz okulu online mı 2023? AÖF yaz okulu kayıt tarihi ve sınav ücreti: AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023?
AÖF yaz okulu online mı 2023? AÖF yaz okulu kayıt tarihi ve sınav ücreti: AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023? AÖF yaz okulu sınavları online mı olacak 2023, AÖF yaz okulu kayıt tarihi 2023 ne? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) yaz okulu kayıt tarihleri için araştırmalar hızlandı. Bahar dönemi sona erdi, final sınavlarının bitmesiyle adaylar "AÖF yaz okulu sınavı online mı, ne zaman, kayıt tarihi ne?" sorularına yanı aranıyor. İşte, 2023 AÖF yaz okulu sınav tarihi…
20.06.2023 Eğitim
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, AÜ AÖF sınav sonuçları ayın kaçında açıklanır?
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, AÜ AÖF sınav sonuçları ayın kaçında açıklanır? Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) final sınavlarının ikinci oturumu 10-11 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlendi. Sınava katılım sağlayan öğrenciler AÖF final sonuçlarının tarihine çevrildi. Peki, AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÜ AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır, AÖF sınav sonuçları 2023 ne zaman belli olacak?
13.06.2023 Eğitim
AUZEF final sınavı giriş ekranı! İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları online sınav girişi nasıl, nereden yapılır?
AUZEF final sınavı giriş ekranı! İstanbul Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavları online sınav girişi nasıl, nereden yapılır? AUZEF 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bitirme Sınavı başladı. Sınav https://esinav.istanbul.edu.tr/ adresinden gerçekleştirilecek. Sınavda her bir ders için öğrencilere 20 adet çoktan seçmeli soru yöneltilecek ve 30 dakika sınav süresi verilecek. AUZEF online sınav girişi nasıl, nereden yapılır? İşte AUZEF final sınavı giriş ekranı…
10.06.2023 Eğitim
ATA AÖF sınav takvimi 2023 final tarihi! ATA AÖF final sınavı ne zaman, ATA AÖF final sınavları online mı?
ATA AÖF sınav takvimi 2023 final tarihi! ATA AÖF final sınavı ne zaman, ATA AÖF final sınavları online mı? ATA AÖF final sınavı ne zaman, 2023 ATA AÖF final sınavları online mı olacak? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavı tarihi için araştırmalar devam ediyor. Yurt genelinde sınavlara katılım gösterecek öğrenciler arama motorlarına yönelerek "ATA AÖF final sınavları ne zaman, online mı olacak?" sorusuna çevrildi. İşte 2023 ATA AÖF final sınav tarihleri...
8.05.2023 Eğitim
AÖF sonuçları açıklandı mı? 2023 AÖF güz dönemi final sınav sonucu ne zaman açıklanacak?
AÖF sonuçları açıklandı mı? 2023 AÖF güz dönemi final sınav sonucu ne zaman açıklanacak? AÖF sonuçlarının genellikle 15 gün içerisinde açıklandığı biliniyor. AÖF güz dönemi final sınavının yapılmasının ardından gözler de sonuç açıklanma tarihine çevrildi. Soru ve cevaplar yayınlandı. Öğrencilerin, "AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak" araştırması başladı.
29.01.2023 Eğitim
Hafta sonu sınav var mı, bu hafta sonu hangi sınav var? 14 15 Ocak 2023 sınav var mı
Hafta sonu sınav var mı, bu hafta sonu hangi sınav var? 14 15 Ocak 2023 sınav var mı 14 15 Ocak 2023 sınav var mı, bu hafta sonu hangi sınav var? MEB, ÖSYM ya da bazı kurumlar Türkiye'nin 81 ilinde genellikle hafta sonları çeşitli sınavlar uyguluyor. Bu hafta sonu sınav olup olmadığı ise merak ediliyor. Peki, hafta sonu sınav var mı? 14 15 Ocak hangi sınavlar yapılacak?
13.01.2023 Eğitim
ATA AÖF final soruları ve cevap anahtarı 2023! ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak?
ATA AÖF final soruları ve cevap anahtarı 2023! ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak? ATA AÖF sınav soruları ve cevapları sınava giren öğrenciler tarafından sorgulanıyor. 7-8 Ocak’ta gerçekleşen sınavların ardından ATA AÖF final sınavı soruları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman yayımlanacak sorularına yanıt arıyorlar.
7.01.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Açıköğretim Fakültesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki açıköğretim fakültesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.