Acente

Acente

Son dakika acente haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acente ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acente haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acente

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acente gelişmeleri de dahil olmak üzere 300 acente haberi bulunmuştur. Tüm acente haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu
Yunan adalarına Türk akını başladı! Kuyruklar oluştu Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı. Kapıda vize uygulaması, Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatili Yunanistan’ın Ege’deki adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.
8.04.2024 Ekonomi
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi!
Kapıda vize uygulamasına yoğun ilgi! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandığını belirten acente yetkilisi Kadir İnandı, "Bayram yoğunluğunu karşılanmak için gerek buradaki acente yetkililerimiz gerek karşıdaki acente yetkililerimiz ile hummalı bir çalışmanın içerisine girdik" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı
Ucuz otel rezervasyonu dolandırıcılığı! Müşteriler kapıda kaldı Marmaris'te lüks otel odalarını ucuz rezervasyonla satın alıp kar vaadiyle turist gruplarına satmak için anlaştığı yakın çevresini kar payı vermeyerek dolandırdığı iddia edilen turizm acentası çalışanı Zeynep A. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zeynep A'nın "Zincirleme şekilde nitelikli dolandırıcılık" suçundan 17 yıl 6 aya kadar hapsi istendi. Zeynep A'nın 22 kişiyi toplam 8,5 milyon TL ve 90 bin dolar dolandırdığı ileri sürülüyor. 
12.09.2023 Gündem
Vizesi olana indirim dönemi başladı! Özel promosyonlar var
Vizesi olana indirim dönemi başladı! Özel promosyonlar var Schengen vizesinde ret oranları artınca seyahat acenteleri turu doldurmak için yeşil pasaportlu ve vizeli müşteri arayışına girdi. Bazı acenteler hazırda vizesi bulunan veya yeşil pasaport sahibi kişilere özel promosyonlar yapmaya bile başladı.
4.08.2023 Ekonomi
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın
Sahte tatil sitesi tuzağı! Dolandırıcılara karşı uyarı: Şahsa değil seyahat acentelerine yapın Tatil planı yapmayı düşünen milyonları ilgilendiren son dakika uyarısı! Dolandırıcıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Uzmanlar, internet üzerinden yapılan tatil rezervasyonlarında sahte tatil sitelerine dikkat edilmesi gerektiğini söyledi. Her yıl binlerce insanın online ödeme yöntemleri üzerinden dolandırıldığını söyleyen Avukat Oğulcan Dinçer, böyle bir duruma düşmemek için neler yapılması gerektiğini detayları ile anlattı.
1.04.2023 Yaşam
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak
DASK ile ilgili tüm detaylar ortaya çıktı! 24 saat içinde hesaplara yatırılacak Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm bölgede yaralar sarılmaya çalışılırken depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Konuyla ilgili merak edilen DASK hangi hasarları kapsar? Hangi konutlar kapsamda? DASK, ne kadar hasar ödeyecek? Zararın tamamı ödenir mi? Hasar ihbarı nasıl yapılacak? sorularına uzman isimler ve sektör temsilcileri cevap verdi. İşte detaylar...
15.02.2023 Gündem
Zorunlu Deprem Sigortası tarifesi değişti! İşte yeni teminat ve prim tutarları
Zorunlu Deprem Sigortası tarifesi değişti! İşte yeni teminat ve prim tutarları Zorunlu Deprem Sigortası (DASK) ile ilgili son dakika gelişmesi! Teminat ve primler arttı, yeni dönem tarifesini açıklandı. Depremde hasar gören evler için ödenecek yeni azami teminat tutarı belli oldu. Primler de bu oranda yükseldi. İşte tüm iller için prim miktarı...
10.01.2023 Ekonomi
Talep arttı, harekete geçtiler! Paranız boşa gitmesin
Talep arttı, harekete geçtiler! Paranız boşa gitmesin İnternet sitelerinden yapılan otel rezervasyonlarında artış yaşanıyor. Ancak yoğun talebi fırsata çeviren dolandırıcılar sahte rezervasyonlar ile insanları avına düşürüyor. Vatandaş ise tatil umudu ile paralarını dolandırıcılara kaptırıyor. İşte haberin detayları...
3.12.2022 Ekonomi
Arabası olan herkes için geçerli! Havale ve EFT ile ödeme yok, uyarı geldi
Arabası olan herkes için geçerli! Havale ve EFT ile ödeme yok, uyarı geldi Trafik sigortası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yeni yol haritasına göre trafik sigortasına sıfırıncı ve sekizinci basamak uygulaması geliyor, sistem değişiyor. Düzenlemeye göre sıfırıncı basamağa yüzde 200 sürprim, sekizinci basamağa yüzde 50 indirim yapılacak. Düzenleme kazasız sürücüler için avantaj sağlayacak. Uzmanlar bu gelişmeye ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulunurken, aynı zamanda son dönemde artan dolandırıcılıklara karşı da uyarılar geliyor. Online poliçe ödemelerinde, sigorta şirketlerinin kişisel IBAN’lar üzerinden havale/EFT gibi yöntemlerle ödeme almadığına vurgu yapılıyor. İşte detaylar...
30.11.2022 Ekonomi
Tatili bedavaya getiriyorlar! Tazminat oyunu ile ceplerine ekstra para ekleyerek gidiyorlar
Tatili bedavaya getiriyorlar! Tazminat oyunu ile ceplerine ekstra para ekleyerek gidiyorlar Fethiye ve Marmaris çevresindeki oteller başta kötü niyetli İngiliz turistler olmak üzere organize oyunlarla boğuşuyor. Bazıları, kaza süsü verilmiş hareketlerle otelde ya son gün şikâyetçi oluyor veya şikayetini ülkesine gidince yapıyor. Sadece Marmaris'te bir sezonda otellerin 1-1,5 milyon poundu bu yolla kesintiye uğruyor..
14.07.2022 Ekonomi
Son dakika tatilcilerine 'dolandırıcı' uyarısı
Son dakika tatilcilerine 'dolandırıcı' uyarısı 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesi rezervasyonlarını son dakikaya bırakan tatilcilere, dolandırıcı uyarısı geldi. Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Akdeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanı Ferit Turgut, web sitelerinde yanıltıcı reklam içeren, şahsi IBAN numaralarına havale isteyenlere itibar edilmemesi gerektiğini, güvenilir rezervasyonun dijital doğrulama sistemi olan acente sitelerinden yapılması gerektiğini bildirdi.
7.07.2022 Yaşam
Paralar buhar oldu! Rezervasyon yaptıracaklar dikkat, bunu sakın yapmayın
Paralar buhar oldu! Rezervasyon yaptıracaklar dikkat, bunu sakın yapmayın Tatil planı yapanları çok yakından ilgilendiriyor. Milyonlarca lira buhar oldu. Herkesin başına gelebilir. Lüks otel ya da acentelerin internet sitelerini kopyalayarak yapılan 'rezervasyon' dolandırıcılığı ile ilgili turizm sektörünün 9 ayda 2 milyon dolar zarara uğradığı belirtildi.
12.06.2022 Ekonomi
İranlılar o ile akın etti! Oteller doldu taştı
İranlılar o ile akın etti! Oteller doldu taştı Ülkelerindeki 3 günlük resmi tatili değerlendirmek için Van'ı tercih eden İranlı turistler, kentteki otelleri doldurdu. Van Otelciler ve Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yüksel, İranlı turistlerin gelişiyle kentte ciddi bir hareketlilik yaşandığını, bunun esnafa da büyük oranda yansıdığını belirterek, "İlk gün itibariyle yaklaşık 5 bin kişi geçiş yaptı. Geçişler devam ediyor" dedi.
5.06.2022 Gündem
İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar?
İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar? İzmir-Midilli Adası vapur seferleri başlıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, İzmir-Midilli arasındaki ilk vapur seferi, Alsancak Limanı'ndan başlayacak. Peki, İzmir Midilli Adası arasındaki vapur seferleri ne zaman başlıyor? İzmir Midilli Adası arası vapur ücretleri ne kadar? İzmir Midilli Adası arası kaç saat? İzmir Midilli Adası seferleri hangi gün yapılacak? İşte detaylar…
28.05.2022 Gündem
Tatil planı yapanlara çok kritik uyarı! Dolandırıcılar böyle avlıyor
Tatil planı yapanlara çok kritik uyarı! Dolandırıcılar böyle avlıyor Bodrum, Datça, Marmaris ve Fethiye gibi turizm merkezlerinin bağlı bulunduğu Muğla'da, lüks otellerin internet sayfalarının kopyalanarak, oluşturulan sahte rezervasyonlara karşı tatilciler uyarıldı. Tespit edilen 26 kopya site erişime kapatırken, Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) Başkan Yardımcısı Sabahattin Duman, "Acenteler üzerinden rezervasyon yapılmasını tavsiye ediyoruz" dedi.
24.04.2022 Yaşam
Bayramda ucuz tatil! Otobüs bileti fiyatına 3 gece 4 gün...
Bayramda ucuz tatil! Otobüs bileti fiyatına 3 gece 4 gün... Ucuz tatil için harekete geçildi. Otobüs bileti fiyatına tatil yapma imkanı sağlandı. Genç turizmciler hazırladıkları kampanyayla bilet fiyatına tatil sunuyor. Bayramda Bodrum’a otobüsle gidiş-dönüş bileti 1.000 TL iken, 3 gece 4 günlük tatil, ulaşım dahil 1.300 TL.
17.04.2022 Ekonomi
18 Mart uçuşlar iptal mi? TYH İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesini sorgulama!
18 Mart uçuşlar iptal mi? TYH İstanbul Havalimanı iptal edilen uçuşlar listesini sorgulama! “Uçak seferleri iptal mi? ve “18 Mart iptal olan uçuşlar hangileri?” sorularının yanıtı araştırılıyor. Meteorolojinin kar uyarısı yapmasının ardından vatandaşlar uçak seferlerinin iptal edilip edilmediğini sorguluyor. İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı merkezli uçuşları olan yolcular arama motorlarına yöneldi ve 18 Mart iptal edilen uçak seferleri araştırmasına başladı. TÜRK Hava Yolları (THY), İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu.  
17.03.2022 Gündem
THY'den son dakika sefer ve uçuş kararı! İptal edildi
THY'den son dakika sefer ve uçuş kararı! İptal edildi Türk Hava Yolları (THY) son dakika açıkladı. Seyahat edecek yolcuları yakından ilgilendiriyor. Sefer ve uçuşlarla ilgili flaş karar. Birçoğu iptal edildi. THY, İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan 18 Mart'ta planlanan 57 seferin iptal edildiğini duyurdu.  İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Ekonomi
THY'den son dakika sefer kararı! Resmen iptal etti
THY'den son dakika sefer kararı! Resmen iptal etti THY'den son dakika sefer kararı. Resmen duyurdu. THY, 26 Şubat için planlanan Rusya'nın Soçi kenti çıkışlı ve varışlı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
25.02.2022 Ekonomi
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı...
Yunanistan'da felaket! Yanan feribotta 237 yolcu arasında Türkler de vardı... 237'si yolcu olmak üzere 288 kişinin bulunduğu İtalya bandıralı feribotta Yunanistan açıklarında yangın çıktı. Kurtarma operasyonuna en az 3 sahil güvenlik gemisi katılıyor. 46 kişi ise kayıp. Gemideki Türk yolcular facia anlarını anlattı.
18.02.2022 Dünya
Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi alma adımları
Schengen vizesi nasıl alınır? Schengen vizesi alma adımları Lüksemburg'un Schengen kasabasında 1985 yılında yapılan sözleşme ile beraber, belli başlı bazı Avrupa ülkelerinin topraklarını kapsayan anlaşmaya Schengen denmektedir. Günümüzde 25 kadar ülke Schengen anlaşmasına dahil olarak bu vize üzerinden seyahat imkanı tanımaktadır.
16.02.2022 Yaşam
Bakan Ersoy: Turizmde 35 milyar dolar gelir hedefi ulaşılabilir
Bakan Ersoy: Turizmde 35 milyar dolar gelir hedefi ulaşılabilir Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT, 25’inci kez kapılarını açtı. Fuarın açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “İleriye dönük erken rezervasyon oranları da geçen seneye göre artmış durumda. Bütün bunlar bize 2022 için belirlediğimiz 35 milyar dolar gelir hedefinin ne kadar ulaşılabilir olduğunu gösteriyor. Biz bu hedefleri sektör olarak yeterli görmemeliyiz ve daha yukarılara taşımak için çalışmalıyız. Bu adını koyduğumuz bir rakam. El birliğiyle geçen seneki gibi gayret ederek bunu daha yukarılara taşıyacağız” dedi.
9.02.2022 Ekonomi
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Trafik sigortası ile ilgili flaş karar! Yüzde 20 arttı
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Trafik sigortası ile ilgili flaş karar! Yüzde 20 arttı Araba sahibi olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Trafik sigortası ile ilgili flaş değişiklik. Trafik sigortasında tavan primi 1 Şubat'tan itibaren yüzde 20 oranında artırılırken, aylık tavan artışları yüzde 1,5 olarak belirlendi. Dünkü Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yapılan değişiklikle birlikte, zorunlu trafik sigortasında tavan prim 1 Şubat 2022'den itibaren yüzde 20 oranında artırıldı. Bununla birlikte yine aynı tarihte geçerli olmak üzere aylık tavan artışların yüzde 1,5 olarak uygulanacağı kararı verildi.
1.01.2022 Ekonomi
Trafik sigortası 2022 ne kadar, fiyatları arttı mı? Zorunlu Trafik Sigortası fiyatları 2022!
Trafik sigortası 2022 ne kadar, fiyatları arttı mı? Zorunlu Trafik Sigortası fiyatları 2022! Trafik sigortası arttı mı, ne kadar oldu 2022? Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelikte değişikliğe gitti. İşte Zorunlu Trafik Sigortası fiyatları 2022…
1.01.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Acente ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acente haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.