Almanya

Almanya

Son dakika Almanya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Almanya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Almanya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Almanya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan almanya gelişmeleri de dahil olmak üzere 42.797 almanya haberi bulunmuştur. Tüm almanya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararı
Alman turiste VIP dolandırıcılık şoku! Şikayetine rağmen savcılıktan takipsizlik kararıAlman turist Jurgen S., Denizli'de daha önce alışveriş yaptığı halı firmasından 'VIP müşteri' olarak aldığı ücretsiz seyahate katılıp, 40 bin euro değerinde 4 halı daha aldı ve 10 bin euro ödedi. Ülkesine dönen ve halıların gümrükte takıldığı söylenince kalan parayı da ödeyen; ancak halılar teslim edilmeyen Alman turist suç duyurusunda bulununca, firma 33 bin euro'yu geri ödedi. Savcılık da maddi zarar büyük ölçüde giderildiği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
26.07.2024Gündem
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendi
Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir kazandı! UEFA ülke puanı güncellendiFenerbahçe'nin ardından Trabzonspor ve Başakşehir de Avrupa'da çıktığı maçları kazandı. Temsilcilerimizden gelen galibiyetler sonrası UEFA ülke puanı güncellendi. İşte detaylar...
26.07.2024Süper Lig
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?
Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır?Kupa terapisi diğer bir adıyla hacamat, Orta Doğu ve Uzak Doğu’da 3 bin yıldır tıbbi tedavilerde kullanılan tedavi metotlarından biri. Uzmanlar tarafından önerilen ve hastalıklara karşı bağışıklık kazandırdığı bilinen hacamat, Sağlık Bakanlığı'nın onay verdiği hastanelerde yapılıyor. Koruyucu sağlık yöntemi olarak yılda 1 veya mevsim geçişlerinde kupa terapisi yani hacamat yaptırılabilir. Peki, Hacamat nedir, faydaları nelerdir? Hacamat nasıl yapılır? İşte hacamat hakkında merak edilenler…
26.07.2024Sağlık
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!
AJet,'ten 9 euro ve dolara yurt dışı uçak bileti!AJett ucuz bilet kampanyası başlattı. 9 euro ve dolar + vergilerden başlayan fiyattan yurt dışı bileti satmaya başladı.
26.07.2024Ekonomi
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyeceklerİki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bağlı eğitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da Dışişleri Bakanlığı’ndan nota verildiğini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaşlarının kabul edilmeyeceğini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaşanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduğunu belirtti...
25.07.2024Gündem
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirim
THY'den ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimTürk Hava Yolları, tatilini Turkish Airlines Holidays ile Almanya, Avusturya, Hollanda, İsviçre, Fransa, İspanya ve İtalya'daki seçili noktalara planlayan müşterilerine yüzde 40'a varan indirimler veriyor.
24.07.2024Ekonomi
Bu kasabada tüm binalar elmas ile kaplı! Halk yeni keşfetti: Bilim insanları teorilerini doğruladılar
Bu kasabada tüm binalar elmas ile kaplı! Halk yeni keşfetti: Bilim insanları teorilerini doğruladılarBu inanılmaz kasaba Almanya'da yer alıyor ve görenleri hayrete düşürüyor. Bir asteroit kraterinde bulunan kasaba dünyaya saniyede 25 km ile hızla çarpan bir asteroid sayesinde adeta masalsı bir yere dönüştü.
23.07.2024Dünya
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!
Fenerbahçeli Samet Akaydin'a Bundesliga'dan talip!Fenerbahçe'nin 30 yaşındaki stoperi Samet Akaydin'ın Bundesliga'dan talibi var...
22.07.2024Şampiy10
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklar
Karşıyaka'dan transfer atağı! İmza üstüne imza atacaklarTFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta transfere geç kalmakla eleştirilen Karşıyaka, yeni hafta imzaları üst üste attırmaya hazırlanıyor.
21.07.2024Şampiy10
Büyük Saat Kulesi
Büyük Saat KulesiAdana Büyük Saat Kulesi Seyhan ilçesi Ali Münif Caddesi üzerinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödül
MIXX Awards Europe’da Türkiye’ye 12 ödülEn başarılı dijital reklamların ödüllendirildiği MIXX Awards Europe 2024’te Türkiye üçü altın toplamda 12 ödülün sahibi oldu.
19.07.2024Yaşam
Crowdstrike nedir? Crowdstrike Arızası > Crowdstrike falcon sensor ne demek, ne işe yarar?
Crowdstrike nedir? Crowdstrike Arızası > Crowdstrike falcon sensor ne demek, ne işe yarar?Online bilgi güvenliği firması CrowdStrike kaynaklı bir bilgisayar ve internet sorunu tüm dünyayı vurdu. Şirket, sorunun Falcon sensörüyle ilgili bir hata kontrolü olduğunu belirtirken vatandaşlar CrowdStrike ile ilgili araştırmalara yoğunlaştı. Peki, crowdstrike falcon sensor nedir, crowdstrike falcon virüs mü, crowdstrike blue screen ne anlama geliyor? İşte falcon sensorü hakkında merak edilenler…
19.07.2024Gündem
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!
MSB'den Suriye ile ilişkilerle ilgili açıklama!Milli Savunma Bakanlığı'ndan terörle mücadeleye ilişkin yapılan açıklamada, son bir haftada 72 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Öte yandan F-16 ile ilgili iddialara cevap verildi.
18.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kabine sonrası enflasyon açıklaması: Fiyat balonu sönüyorCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Kabine toplantısı Beştepe'de yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası gündeme dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Geçen aydan itibaren enflasyonun ateşi düşmeye başladı. Amacımız kalıcı refahı sağlamak. Sene sonunda enflasyonu hedeflediğimiz seviyelere indireceğiz. Fahiş fiyat ve fırsatçılıkla mücadelede kararlı adımlar atıyoruz." ifadelerini kullandı. Dış politikaya ilişkin de mesajlar veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Müttefiklerimiz tarafından ülkemize adeta bin bir nazla verilen silahlar, bakıyorsunuz, bölücü terör örgütünün sığınaklarından çıkıyor. Suyu yokuşa sürme çabaları görüyoruz. İttifak anlayışı ile bağdaşmadığı ortadadır." ifadelerini kullandı.
16.07.2024Gündem
Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurtdışı çıkış harcı var mı?
Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurtdışı çıkış harcı var mı?Yurt dışına çıkış harcına zam geldi. Yurtdışına çıkış harcı 500 TL oldu. Yurt dışı çıkış harcı yeniden değerleme oranında her yıl zamlanacak. Peki, Yurt dışı çıkış harcı neden var, yurt dışı çıkış harcı nedir? Diğer ülkelerde yurt dışı çıkış harcı var mı?
16.07.2024Gündem
Immobile'den sonra hedef Haller
Immobile'den sonra hedef HallerCenk Tosun'a yeni kontrat vermeyen, Aboubakar ve Muleka ile yollarını ayırmanın planlarını yapan siyah-beyazlı kulüp, Dortmund'un golcüsünü renklerine katmayı hedefliyor.
16.07.2024Şampiy10
İspanya 4. kez Avrupa şampiyonu oldu
İspanya 4. kez Avrupa şampiyonu olduİspanya, Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın (EURO 2024) finalinde İngiltere'yi 2-1 yenerek kupayı kazandı.
14.07.2024Futbol
EURO 2024’te dev final en yüksek oranlarla Misli’de!
EURO 2024’te dev final en yüksek oranlarla Misli’de!14 Haziran’dan bu yana futbol şöleni yaşadığımız EURO 2024’te kupanın sahibi belli oluyor. Futbolseverlerin merakla beklediği dev finalin heyecanı Misli’de “En Yüksek Oranlar” ile yaşanacak.
14.07.2024İddaa
Beşiktaş yıldız transfere doymuyor! Rafa Silva, Paulista ve Immobile’nin ardından bomba patladı
Beşiktaş yıldız transfere doymuyor! Rafa Silva, Paulista ve Immobile’nin ardından bomba patladıBeşiktaş, Rafa Silva, Paulista ve Immobile’nin ardından alman stoperi de renklerine bağlıyor. Bu yaz transfer ettiği tüm yabancı futbolcuları 2024-25 sezonunda giyilecek formalarla İstanbul’a getiren siyah beyazlılar, Felix Uduokhai’yi de bir başka yeni formayla taraftarlarının önüne çıkaracak. Augsburg’dan alınan 27 yaşında ve 1.93 metre boyundaki Uduokhai bu hafta gelip sözleşme imzalayacak.
14.07.2024Beşiktaş
Selçuk Şahin Çeşme'de! Eşiyle romantik anları objektiflere böyle yansıdı
Selçuk Şahin Çeşme'de! Eşiyle romantik anları objektiflere böyle yansıdı2003-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de oynayan daha sonra da antrenörlük kariyerine adım atan Selçuk Şahin, Almanya'dan döner dönmez tatile başladı. Şahin, Çeşme'de objektiflere yansıdı.
14.07.2024Magazin
Misli, finallere de damga vuruyor! Nefes kesecek final maçları “En Yüksek Oranlar” ile Misli’de!
Misli, finallere de damga vuruyor! Nefes kesecek final maçları “En Yüksek Oranlar” ile Misli’de!İddaacılar, yazın keyfini düzenlenen pek çok farklı turnuvayla çıkarmaya devam ediyor. Futbolda EURO 2024 ve Copa America’da şampiyonları belirlemek için final mücadeleleri oynanacakken; Wimbledon’da da tek erkeklerde ise finalde tenisin gözde iki ismi karşı karşıya gelecek.
14.07.2024İddaa
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'da
Bakan Yerlikaya: Firari FETÖ'cülerin yüzde 16'sı ABD, yüzde 23'ü Almanya'daİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini açıkladı.
13.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor
Bakan Yerlikaya'dan FETÖ ile mücadele mesajı: Operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyorİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) firari üyelerinin yaklaşık yüzde 16'sının ABD'de, yüzde 23'nün de Almanya'da olduğunun değerlendirildiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya, "FETÖ'nün ülkemizdeki faaliyetlerine devam etmeye çalıştığını biliyoruz. Kolluk kuvvetlerimiz tarafından adli mercilerle koordineli yürütülen çalışmalarla bu faaliyetler yakından takip ediliyor ve tespit edilen hedeflere yönelik operasyonlar aralıksız gerçekleştiriliyor" ifadelerini kullandı.
13.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO zirvesi sonrası Suriye mesajı: Farkında ve hazırlıklıyızCumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de düzenlenen NATO’nun 75. kuruluş yıl dönümü törenleri dönüşü uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. ABD'de ile yapılan F-16 savaş uçağı anlaşmasına ilişkin soruyu yanıtlayan Erdoğan, "Bizim burada önceliğimiz F-16 talebimizin karşılanması. Parasal ilişkileri pek gündeme almak istemiyoruz. Çünkü biz F-35 üzerinden zaten ödememizi yaptık. Son görüşmede ABD Başkanı Biden “3-4 hafta içerisinde F-16 sorununu çözeceğim” dedi." ifadelerini kullandı. Suriye ile ilişkiler ve Esed ile görüşme konusunda da açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dışişleri Bakanım şu anda muhataplarıyla görüşmek suretiyle işin bütün yol haritasını belirleyecekler. Şu ana kadar bu süreç olumlu istikamette gelişti. Suriye’de inşa edilecek hakkaniyetli bir barış, en çok bize fayda sağlayacak. Temenni ediyorum ki yakın bir zamanda somut adımları da atarız." diye konuştu. Terörle mücadeleye ilişkin de mesajlar veren Erdoğan, "Irak ziyaretimizden sonra Irak yönetiminde ilk defa PKK ile mücadele konusunda sahada çok somut adımlar atıldığını gördük. Erbil yönetiminin iş birliği memnuniyet verici. Irak’ta Süleymaniye yönetimi ile Erbil yönetimi arasındaki gerilim de devam ediyor. Süleymaniye yönetimi PKK ile aralarına mesafe koymadıkça bizim Süleymaniye'ye karşı tavrımızda bir değişiklik olmayacak. Hava sahasına yönelik ambargo devam edecek." dedi
12.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Almanya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki almanya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.