A.A.

A.A.

Son dakika a.a. haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan a.a. ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını a.a. haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A.A.

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a.a. gelişmeleri de dahil olmak üzere 340.319 a.a. haberi bulunmuştur. Tüm a.a. haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü!
Küçük çocuk kuzeni tarafından acımazsıca öldürüldü! Kahramanmaraş'ta küçük çocuk kuzeni tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 4 yaşındaki Sultan Akgül'ün kendisine taş attığı için öldürdüğünü öne sürdüğünü belirtmesi üzerine jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine konuldu.
24.04.2024 Gündem
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek
İstanbul'da metro hattında eğitim seferi sırasında kaza! 25 Nisan’da normale dönecek İstanbul'da M5 Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'nda dün sabah meydana gelen ve yaklaşarıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak yapılıyor. İBB'ye bağlı Metro İstanbul, "temas" sonucu zarar gören kuplajların tamir işlemlerinin devam ettiğini duyurdu.
23.04.2024 Gündem
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem!
Tokat'ta 5.6 büyüklüğünde deprem! Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı, çevre illerde de hissedildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, "Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı" ifadelerini kullandı.
18.04.2024 Gündem
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem!
Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem! AFAD, Akdeniz açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
15.04.2024 Gündem
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki!
Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı satıldı' iddiasına sert tepki! İsrail'e jet yakıtı sattıklarına yönelik iddialara yanıt veren Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na seslendi.
10.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
Ankara Hurdacılar Sitesi'ndeki yangına 5 gözaltı
Ankara Hurdacılar Sitesi'ndeki yangına 5 gözaltı Ankara'da dün Hurdacılar Sitesi'nde çıkan yangına sebebiyet verdikleri değerlendirilen ve görgü tanığı tarafından teşhis edilen 5 kişi gözaltına alındı.
4.04.2024 Gündem
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor
Yurt dışından telefon alanlar dikkat! e-Devlet'ten yapılıyor, süre uzatılıyor Yurt dışında ikamet edenlerin getirdikleri cep telefonlarının kayıtsız kullanım süresi uzatılabilecek.
2.04.2024 Gündem
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı
Feci kaza! Hafif ticari araç, TIR'ın altına girdi: 3 ölü, 1 ağır yaralı Manisa’nın Salihli ilçesinde, hafif ticari aracın, sabun yüklü TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada; aynı aileden Nadi Çekin (68), Alime Çekin (65) ve Halime Yıldız Çekin'in (30) hayatını kaybetti, A.A.Ç. (3) ağır yaralandı.
1.04.2024 Gündem
Ücretsiz özel derste iki kardeşe cinsel istismar iddiası! Sınıf öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Takdir etmek için dokundum
Ücretsiz özel derste iki kardeşe cinsel istismar iddiası! Sınıf öğretmenin ifadesi ortaya çıktı: Takdir etmek için dokundum Ankara'da, ilkokulda sınıf öğretmeni Hüseyin G. (65) hakkında, 4'üncü sınıf öğrencisi F.A.A. (10) ile ablası A.A.A.'ya (12), ücretsiz özel ders vermek için gittiği evlerinde cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 16 yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı.
1.04.2024 Gündem
Muğla’da 4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu
Muğla’da 4 büyüklüğünde deprem! AFAD duyurdu Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
25.03.2024 Gündem
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem
Balıkesir'de 4 büyüklüğünde deprem AFAD, Balıkesir merkezli 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
21.03.2024 Gündem
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi
Trabzonspor-Fenerbahçe maçında olaylara karışan 7 kişi adliyeye getirildi Süper Lig’in 30. haftasında 17 Mart Pazar günü akşamı Trabzonspor’un kendi saha ve seyirci önünde Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup olmasının ardından tribünden atlayıp sahaya girerek Fenerbahçeli futbolculara saldıran 12 taraftardan 7’si gözaltı işlemlerinin sonrasında bugün sabah saatlerinde adliyeye çıkartıldı.
20.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez
Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama: Şoke edici, kesinlikle kabul edilemez Süper Lig'de haftanın kritik mücadelesi Trabzonspor - Fenerbahçe maçında yaşananların ardından FIFA Başkanı Infantino'dan açıklama geldi...
18.03.2024 Süper Lig
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı! Bakan Yerlikaya: 12 kişi gözaltında İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün akşam oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe Süper Lig futbol karşılaşması sonrası meydana gelen olaylarla ilgili olarak ilk belirlemelere göre 12 kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Sahaya atlayıp korner bayrağıyla Fenerbahçeli futbolculara koşan kişinin, başkasının Passolig'i ile maça girdiği öğrenildi.
18.03.2024 Futbol
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu
Olaylı derbinin davasında mütalaa açıklandı, istenen cezalar belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada duruşma savcısı mütalaasını açıkladı. Savcı, duruşmanın tek tutuklu sanığı Furkan Ersanlı hakkında 'silahla kasten yaralama', 'spor alanlarına yasak madde sokulması ve müsabaka düzeninin bozulması' suçlarından cezalandırılmasını talep etti. Mütalaada ayrıca, 5 sanık hakkında 'spor alanlarına yasak madde sokulması', 1 sanık hakkında 'spor alanlarına sokulan yasak maddeyi seyircilere temin etme', 8 sanık hakkında da 'müsabaka düzeninin bozulması' suçundan ceza istendi. Ayrıca 9 sanığın beraati talep edildi. Savcı, 15 sanığın güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını seyirden yasaklanması yönünde de görüş bildirdi.
14.03.2024 Gündem
Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Antalya'da 4.7 büyüklüğünde deprem! AFAD Antalya Demre açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
10.03.2024 Gündem
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu
Servis Varank'tan hesap Aktaş'tan! Gençlerin gözdesi oldu TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Tarihi Çarşıbaşı Meydanında hizmete sunulan Burfaş Kafe’de barista önlüğü giyerek tezgahının başına geçti ve gençlere kahve ikram etti. Varank, kahveleri hazırlarken Aktaş ise hem sipariş aldı hem de hesabı ödedi.
6.03.2024 Gündem
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi Çanakkale'nin Yenice ilçesinde saat 21.38'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden hissedildi. Bakan Yerlikaya depremle ilgili olumsuz durum olmadığını bildirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da depremden korkup ikinci kattan atlayan bir vatandaşın hayatını kaybettiğini bildirdi.
4.03.2024 Gündem
Bayraktar Akıncı, ASELFLIR-500 ile vurdu
Bayraktar Akıncı, ASELFLIR-500 ile vurdu Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı), ASELFLIR-500 ile ilk atış testinde deniz üstünde seyreden hareketli hedefi başarıyla imha etti.
22.02.2024 Ekonomi
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi
Marmara'da korkutan deprem! AFAD'dan açıklama geldi Marmara güne sarsıntıyla başladı. İstanbul ve Bursa'da hissedilen bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 3.5 olarak açıkladı. merkez üssü ise Bursa-Gemlik. Sarsıntı yerin 13.2 km derinliğinde gerçekleşti.
19.02.2024 Gündem
Adana'da 4.4 büyüklüğünde deprem
Adana'da 4.4 büyüklüğünde deprem Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 01.01'de 12.56 kilometre derinlikte 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
25.01.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta, 1300 yıllık tarihi Tevrat ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta, 1300 yıllık tarihi Tevrat ele geçirildi Kahramanmaraş’ta jandarma tarafından yapılan operasyonda 1300 yıllık olduğu tahmin edilen deri üzerine yazılmış Tevrat ele geçirildi.
25.01.2024 Gündem
Antalya'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Antalya'da 4.1 büyüklüğünde deprem Antalya'nın Kumluca ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
23.01.2024 Gündem
Adıyaman'da korkutan deprem
Adıyaman'da korkutan deprem Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
18.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

A.A. ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a.a. haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.