9 Gün Tatil

9 Gün Tatil

Son dakika 9 gün tatil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 9 gün tatil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 9 gün tatil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

9 Gün Tatil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 9 gün tatil gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.269 9 gün tatil haberi bulunmuştur. Tüm 9 gün tatil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı?
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılmasının ardından gözler Kurban Bayramı tatiline çevrildi. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi bu yıl haziran ayında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı tarihi…
20.04.2024 Yaşam
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı?
Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı? Özel hastaneler bayramda açık mı, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak. 9 gün tatil olması nedeniyle hastanelerin pazartesi günü açık olup olmadığını merak ediyor. Hastanelerin yanı sıra sağlık ocakları, poliklinikler, aile hekimliği ve diş hastanelerinin de bayram kapsamında mesai günleri sorgulanıyor. Peki, Bayramın birinci günü ve 8 Nisan 2024 Pazartesi hastaneler açık mı, doktorlar çalışıyor mu, acil servisler hizmet verecek mi?
6.04.2024 Yaşam
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün?
Ramazan Bayramı’ndan sonra okullar ne zaman açılacak 2024? Okullarda bayram tatili kaç gün? Bayramdan sonra okullar ne zaman açılıyor? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Bayram tatili sonrası ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki öğrenciler için eğitim öğretim kaldığı yerden devam edecek.
5.04.2024 Gündem
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı?
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı? Bayram tatilinde bankaların çalışma durumu için araştırmalar hızlandı. Bu yıl Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan tarihine denk geliyor. Dini bayramlar kategorisine yer alan Ramazan Bayramı'nda kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığına duyurunca kargo firmalarının çalışma günleri merak ediliyor. Peki, kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo firmaları açık mı kapalı mı, PTT, MNG, Yurtiçi, ARAS, Sürat kargo kaç gün kapalı?
4.04.2024 Gündem
Borsa bayram tatilinde kapalı mı 💹 Bayramda borsa kaç gün kapalı 2024? 8-12 Nisan arası borsa açık mı, ne zaman kapanıyor?
Borsa bayram tatilinde kapalı mı 💹 Bayramda borsa kaç gün kapalı 2024? 8-12 Nisan arası borsa açık mı, ne zaman kapanıyor? Borsa bayram tatilinde kapalı mı, bayramda borsa açık mı 2024? Bayram tatilinin 9 olduğunun duyurulmasının ardından bayram tatili boyunca bazı kurumların da kapalı olması nedeniyle yatırımcılar borsanın bayram mesaisini sorgulamaya başladı. Ramazan Bayramı 9 günlük tatilde borsanın işlem görüp görmeyeceği merak konusu oldu. Peki, borsa 9 gün kapalı mı, bayramda borsa kaç gün kapalı, borsa 9 gün tatil mi?
3.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olsun çağrısı
Ramazan Bayramı tatili 9 gün olsun çağrısı Antalya'da turizmciler, 8 Nisan'ın da resmi tatil ilan edilip, böylece 2 hafta sonunun birleştirerek Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasına yönelik çağrı yaptı. Antalya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, "Ramazan Bayramı'nda da eğer önceden açıklanabilirse, tatil dönemi 1 gün uzatılırsa; toplam 9 gün tatil söz konusu olacak" dedi.
11.03.2024 Ekonomi
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci için 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili bugün başladı. Antalya'da sezon sonuna yaklaşıldığı günlerde turizmcinin gözü, ara tatilde hareketlilik oluşturacak yerli turistte. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle yazdan kalma günlerin yaşandığı kentte geçen yılki ara tatil turizm hareketliliğine oranla yüzde 20 artış var. İşte haberin detaylar...
10.11.2023 Ekonomi
Okullar 9 gün tatil oluyor! Kişi başı geceleme maliyeti 2 bin liradan başlıyor
Okullar 9 gün tatil oluyor! Kişi başı geceleme maliyeti 2 bin liradan başlıyor Okullar 9 günlük tatile giriyor. Antalya'da sezon sonuna yaklaşıldığı günlerde turizmcinin gözü, ara tatilde hareketlilik oluşturacak yerli turistte. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle yazdan kalma günlerin yaşandığı kentte geçen yılki ara tatil turizm hareketliliğine oranla yüzde 20 artış var. Yerli turist, kentte kişi başı geceliği 2 bin ile 5 bin lira arası tatil yapabilecek.
9.11.2023 Ekonomi
Borsa kaçta kapanıyor, Arefe Günü borsa açık mı 2023? Borsa bugün kaçta kapanıyor, arefe günü borsa kaça kadar açık?
Borsa kaçta kapanıyor, Arefe Günü borsa açık mı 2023? Borsa bugün kaçta kapanıyor, arefe günü borsa kaça kadar açık? Borsa ne zaman açılıyor, borsa ne zaman tatile girecek, borsa ne zaman kapanacak? Yeni haftaya yatırım yaparak başlayacaklar 28 Haziran Çarşamba gününe denk gelen Kurban Bayramı nedeniyle borsanın ne zaman kapanacağını araştırıyor. Bayram tatili için 9 gün tatil ilan edildi. Borsa'nın bayramda çalışıp çalışmadığı merak edilirken yatırım ve finans işlemleri olanlar borsa ne zaman tatil, Borsa ne zaman açılacak, borsa ne zaman kapanıyor? Sorularına yanıt arıyor.
27.06.2023 Ekonomi
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti
Turizmde bayram yoğunluğu! Fiyatlar yükselişe geçti Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması ve erken açıklanması, iç pazarda rezervasyonları hızlandırdı. Çeşitli bölgelerde bu kapsamda otellerin yüzde 100 doluluk beklediği ifade ediliyor.
8.06.2023 Ekonomi
9 gün tatil özel sektörü kapsıyor mu 2023, 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor 2023? 9 gün tatil kimleri kapsıyor 2023, resmi tatil mi?
9 gün tatil özel sektörü kapsıyor mu 2023, 9 günlük bayram tatili ne zaman başlıyor 2023? 9 gün tatil kimleri kapsıyor 2023, resmi tatil mi? Bayram tatili ne zaman başlıyor, 9 gün tatil resmi tatil mi 2023? Kabine Toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan "Kurban Bayramı ile ilgili özellikle turizm sektörümüzü hareketlendireceğine inandığım bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Bu sene Kurban Bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonları ile birlikte vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır. Bu kararımızın da tüm milletimize hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.
7.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı
Kurban Bayramı tatili öncesi başladı! Yüzde 25 indirim fırsatı, rezervasyonlar arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını söylemesi ardından turizmde hareketlilik başladı.
7.06.2023 Ekonomi
Pazartesi okul var mı, yarın okullar tatil mi? 24 Nisan okullar tatil mi 2023, bayramdan sonra okullar ne zaman açılacak 2023?
Pazartesi okul var mı, yarın okullar tatil mi? 24 Nisan okullar tatil mi 2023, bayramdan sonra okullar ne zaman açılacak 2023? 24 Nisan 2023 okullar tatil mi, yarın okullar açık mı, 24 Nisan Pazartesi okul var mı? sorularına yanıt aranıyor. Ramazan Bayramı tatili ile okullarda 2. ara tatil birleşti. Bayram tatiliyle birlikte 9 gün tatil yapan öğrenciler ara tatilin sona ereceği tarihi araştırıyor. Ramazan Bayramı tatili 23 Nisan Pazar günü sona eriyor. Öğrenciler ise 24 Nisan’da ders olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, Yarın okullar tatil mi, dersler ne zaman başlayacak, 24 Nisan Pazartesi okullar açılıyor mu?
23.04.2023 Eğitim
Son ders zili bugün çalıyor! İlk ara tatil kaç gün olacak? Okullar ne zaman açılacak? Bakan Özer'den öğrencilere mesaj!
Son ders zili bugün çalıyor! İlk ara tatil kaç gün olacak? Okullar ne zaman açılacak? Bakan Özer'den öğrencilere mesaj! Okullarda ilk ara tatil bugün başlıyor. Milyonlarca öğrenci iki aylık eğitim sürecinin ardından tatile girecek. Bugün çalacak son ders ziliyle birlikte öğrenciler ara tatilde dinlenecek. Müzeler başta olmak üzere sanat kurumları, yerel yönetimler öğrenciler için bir dizi ara tatil etkinlik programı oluşturdu. Peki, Okulların ara tatili ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Okullarda ara tatil kaç gün? 9 gün tatil ne zaman başlıyor, bugün tatil mi? İşte detaylar…
11.11.2022 Eğitim
Okullarda kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kasım tatili kaç gün?
Okullarda kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kasım tatili kaç gün? Okullarda ara tatil heyecanı yaşanıyor. İlk tatile kısa bir süre kala milyonlarca, öğrenci, öğretmen ve veli bir haftalık tatil için gün sayıyor. Hafta sonu tatilleri ile birlikte 9 güne çıkacak tatil için şimdiden planlamalar yapıldı. Peki, Okullarda kasım ara tatili ne zaman? Ara tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Kasım tatili kaç gün? İşte detaylar…
7.11.2022 Eğitim
9 gün tatil ne zaman? Okulların ara tatili ne zaman? İşte kasım ara tatili tarihleri!
9 gün tatil ne zaman? Okulların ara tatili ne zaman? İşte kasım ara tatili tarihleri! Kasım ayının gelmesiyle birlikte ara tatil tarihleri merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) 4 yıldır uyguladığı tatil programına göre okullar birinci ve ikinci dönemde bir haftalık ara tatil yapıyor. MEB, 2022-2023 eğitim öğretim takviminde tatil tarihlerini duyurmuştu. Peki, Ara tatile kaç gün kaldı? 9 gün tatil ne zaman? Okulların ara tatili ne zaman? İşte kasım ara tatili tarihleri!
31.10.2022 Eğitim
Kasım tatili ne zaman, ayın kaçında? Kasım ara tatiline kaç gün kaldı, ilk ara tatil kaç gün?
Kasım tatili ne zaman, ayın kaçında? Kasım ara tatiline kaç gün kaldı, ilk ara tatil kaç gün? 2022-2023 eğitim-öğretim yılı devam ederken, öğrenci ve öğretmenler ilk ara tatilin tarihini sorguluyor. Peki, Kasım tatili ne zaman, ayın kaçında? Kasım ara tatiline kaç gün kaldı, ilk ara tatil kaç gün?
17.10.2022 Eğitim
Kasım tatili ne zaman, ilk ara tatil ne zaman? MEB 2022 Kasım tatili!
Kasım tatili ne zaman, ilk ara tatil ne zaman? MEB 2022 Kasım tatili! Kasım tatili için gün sayılıyor. MEB 2022 tatil takviminin yayınlanmasıyla hafta sonuyla 9 güne çıkacak ilk ara tatil tarihi sorgulanıyor. Ara tatil birinci dönemde 1 hafta ikinci dönemde 1 hafta olmak üzere devreye alındı. Peki, Kasım tatili ne zaman, ilk ara tatil ne zaman?
24.09.2022 Eğitim
Sağlık ocakları ne zaman açılacak? Sağlık ocakları açık mı? 13-14 Temmuz’da sağlık ocakları açık olacak mı?
Sağlık ocakları ne zaman açılacak? Sağlık ocakları açık mı? 13-14 Temmuz’da sağlık ocakları açık olacak mı? Kurban Bayramı nedeniyle 13-14 Temmuz’un idari izin ilan edilmesiyle birlikte kamu çalışanlarına 9 günlük tatil oluştu. Kamu kurum ve kuruluşları için resmi tatil devam ediyor. Uzun tatil süreci nedeniyle pek çok kişi sağlık ocaklarının çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Peki, Sağlık ocakları ne zaman açılacak? Sağlık ocakları açık mı? 13-14 Temmuz’da sağlık ocakları açık olacak mı? İşte detaylar…
14.07.2022 Gündem
2022 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Bayram tatili ne zaman bitecek?
2022 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Bayram tatili ne zaman bitecek? Kurban Bayramı’na çok kısa süre kaldı. Milyonlar bayramı karşılamaya hazırlanırken, hazırlıklar da tamamlanıyor. Kimi bayramı tatil olarak değerlendirirken kimi de kurban ibadetinin yerine getirmek için evlerde olacak. 9 gün tatil yapacak pek çok kişi bayram tatilinin ne zaman başlayıp ne zaman biteceğini araştırıyor. Peki, 2022 Kurban Bayramı ne zaman? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor? İşte detaylar…
6.07.2022 Gündem
Bayramın 7 yıldızına tatilcilerden olağanüstü ilgi! İşte en çok tercih edilen rotalar...
Bayramın 7 yıldızına tatilcilerden olağanüstü ilgi! İşte en çok tercih edilen rotalar... Bayram tatili 9 güne çıkınca tatil bölgelerine ilgi arttı. Erken rezervasyon avantajlarıyla aylar öncesinde tatillerini satın alanlar dışında, işini son dakikaya bırakanlar da var. Kurban Bayramı’nın birinci günü 9 Temmuz Cumartesi, dördüncü günü ise 12 Temmuz Salı gününe denk geliyor. Ancak çarşamba ve perşembe günlerinin de tatil ilan edilmesiyle bayram tatilinin süresi 9 güne çıktı. Tatil süresinin uzamasıyla tatil bölgelerine olan ilgi de arttı. Biz de bayram tatili için en çok hangi bölgelerin tercih edildiğini, sektör temsilcilerine sorduk.
6.07.2022 Ekonomi
Kurban Bayramı tatiliyle ilgili flaş açıklama! 9 gün...
Kurban Bayramı tatiliyle ilgili flaş açıklama! 9 gün... Kurban Bayramı kaç gün? Kurban Bayramı tatili ile ilgili son dakika gelişmesi. Kurban Bayramı 9 gün olur mu? Kurban Bayramı öncesi çok sayıda vatandaş tatil planlarını yapmaya başladı. Peki bayram tatili 9 gün olur mu? Turizmcilerin beklentileri neler? İşte son dakika gelişmesinin detayları...
22.06.2022 Gündem
Bayram izni kaç gün? Ramazan Bayramı’nda 9 gün tatil oldu mu? Ramazan Bayramı tatili ne zaman bitiyor?
Bayram izni kaç gün? Ramazan Bayramı’nda 9 gün tatil oldu mu? Ramazan Bayramı tatili ne zaman bitiyor? Milyonlar Ramazan Bayramı’nı karşılamaya hazırlanıyor. Bayram öncesi, yollarda, terminallerde ve havaalanlarında yoğunluk sürerken bayram tatilini uzakmak isteyenlerde Ramazan Bayramı tatilinin kaç gün olduğunu araştırıyor. Özellikle kamuda görev alan pek çok kişi bayram tatilinin kaç gün olduğunu, bu konuda hükümet tarafından açıklama yapılıp yapılmadığını sorguluyor. Peki, Bayram izni kaç gün? Ramazan Bayramı’nda 9 gün tatil oldu mu? Ramazan Bayramı tatili kaç gün olacak? İşte detaylar…
1.05.2022 Gündem
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 31 Mayıs...
MEB resmen duyurdu ve belli oldu! 31 Mayıs... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması! MEB resmen duyurdu. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu açıklandı. Usul ve esaslar, öncelik sırası, yapılacak işlemler ve başvuru ile atama süreci ile ilgili tüm detaylar tek tek duyuruldu. Yer değiştirme işlemleri tercihler dikkate alınarak puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek ve elektronik ortamda yapılacak. Puan hesabında 31 Mayıs ve 30 Haziran tarihleri esas alınacak. Gerekli şartlar taşınmadığı halde onaylanırsa veya farklı bir belgeyle başvuru yapılırsa işleme alınmayacak ve yer değiştirme işlemleri iptal edilecek. Atamalara ilişkin sonuçlar, bakanlığın internet adresinden duyurulacak. Milli Eğitim Bakanlığı Şube Müdürlerinin 2022 Yılı Yer Değiştirme Kılavuzu...
30.04.2022 Eğitim
Üniversite bayram tatili kaç gün, üniversiteler 9 gün tatil mi? Hangi üniversitelerde 9 gülük tatil kararı alındı?
Üniversite bayram tatili kaç gün, üniversiteler 9 gün tatil mi? Hangi üniversitelerde 9 gülük tatil kararı alındı? Üniversiteler 9 gün tatil mi, üniversite bayram tatili kaç gün? sorusu, birçok üniversitenin açıklaması sonrası sorulmaya başlandı. Bayram tatili ardından, 2 günlük iş gününü tatil eden üniversiteler öğrencilerine 9 günlük tatil imkanı sağlayacak. Öğrencilerin memleketlerine gitmesine olanak sağlayan 9 günlük tatil kararının hangi üniversiteler tarafından verildiği merak ediliyor. Peki, hangi üniversiteler 9 gün tatil olacak?
28.04.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

9 Gün Tatil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 9 gün tatil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.