Gazete Vatan Logo

Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı?

Özel hastaneler bayramda açık mı, pazartesi günü hastaneler tatil mi? Ramazan Bayramı bu yıl 10-11-12 Nisan tarihlerinde kutlanacak. 9 gün tatil olması nedeniyle hastanelerin pazartesi günü açık olup olmadığını merak ediyor. Hastanelerin yanı sıra sağlık ocakları, poliklinikler, aile hekimliği ve diş hastanelerinin de bayram kapsamında mesai günleri sorgulanıyor. Peki, Bayramın birinci günü ve 8 Nisan 2024 Pazartesi hastaneler açık mı, doktorlar çalışıyor mu, acil servisler hizmet verecek mi?

Hastaneler pazartesi günü açık mı, acil servisler, poliklinikler, sağlık ocakları tatil mi? Hastanelerde bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? Özel hastaneler bayramda açık mı?

8 Nisan Pazartesi hastaneler açık mı, sorusunun yanıtı sorgulanıyor. 10-11-12 Nisan tarihleri arasında Ramazan Bayramı idrak edilecek. Hastaneler pazartesi açık mı? Sorusu gündeme geldi. Bayram tatilini resmî kurumlar ve kamu çalışanları için 9 gün idari izinli ilan eden Cumhurbaşkanı, özel sektörün bu kararı uygulamasını tavsiye etti.

PAZARTESİ HASTANELER AÇIK MI, BAYRAMDA HASTANELER TATİL Mİ?

Özel sektör çalışanları için bayram 8-9 Nisan resmi tatil değil, Bayram boyunca hastane, kargo firmaları ve bankalar kapalı olacak. Hastanelerin acil bölümlerini kullanabilir veya MHRS üzerinden bayram sonrası için bir randevu oluşturabilirsiniz.

Hastaneler, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü, öğlene kadar mesai yapacak. Öğleden sonra resmi tatil başlayacak. Ramazan Bayramı tarihlerinin resmi tatil olarak değerlendirilmesi sebebiyle hastanelerde poliklinikler açık olmayacak.

Ancak acil servis hastanelerde hazır bulunacak.

Aciller 7/24 nöbette olacak.