Ara tatil iptal mi? Okullarda ara tatil ne zaman, 2. ara tatil olacak mı, Nisan ara tatili iptal edilecek mi? Öğrencilerin gözü MEB’de!
Ara tatil iptal mi? Okullarda ara tatil ne zaman, 2. ara tatil olacak mı, Nisan ara tatili iptal edilecek mi? Öğrencilerin gözü MEB’de! Ara tatil iptal mi, 2. ara tatil olacak mı? Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem sonrası ara verilen okullarda eğitim ve öğretim faaliyetleri 71 il için pazartesi günü başladı. 71 ilde okulların açılmasıyla ikinci ara tatil tarihi gündeme geldi. Öğrenciler nisan ara tatilinin iptal edilip edilmeyeceği sorgulamaya başladı. Peki, okullarda ara tatil ne zaman, ikinci ara tatil hangi ay ve kaç gün sürecek? Nisan ara tatili iptal edilecek mi?
25.02.2023 Eğitim
2. dönem ara tatil ne zaman 2022, nisan ara tatili kaç gün? Okullarda ara tatil uzayacak mı, okullar ne zaman kapacak?
2. dönem ara tatil ne zaman 2022, nisan ara tatili kaç gün? Okullarda ara tatil uzayacak mı, okullar ne zaman kapacak? Okullarda 2. ara tatil ne zaman, kaç gün? Mart sonu yaklaştıkça öğrencilerin 2. dönem ara için heyecanı da artıyor. MEB eğitim öğretim takvimine göre 2. dönem öğrenciler ve öğretmenler bir haftalık ara tatil yapacak. İlk dönem ara tatiline Kasım ayında çıkan öğrenciler, şimdi ikinci arar tatil için geri sayıma başladı. Peki, nisan ara tatil tarihi? Okullarda ara tatil kaç gün?
24.03.2022 Eğitim