1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

Son dakika 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 mayıs emek ve dayanışma günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 519 1 mayıs emek ve dayanışma günü haberi bulunmuştur. Tüm 1 mayıs emek ve dayanışma günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil?
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil? Ramazan Bayramı geldi çattı, Borsa açık mı kapalı mı diye merak edenler de arttı. 8-9-10-11-12 Nisan’da borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Borsa bayramda kapalı mı? 10 Nisan borsa açık mı?
6.04.2024 Yaşam
Yeni yılda yapılacak resmi tatiller: 2024'te kaç gün resmi tatil var? Hafta içine mi denk geliyor?
Yeni yılda yapılacak resmi tatiller: 2024'te kaç gün resmi tatil var? Hafta içine mi denk geliyor? Yeni yıla kısa bir süre kaldı. 2024 yılında yapılacak resmi tatiller de şimdiden araştırılmaya başlandı. Öğrencilerin, velilerin, memurların dört gözle merak ettiği yeni yılda resmi tatiller takvimlerde yerini aldı. Buna göre 2024 yılında toplam 15 gün resmi tatil var.
31.12.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı
Emine Erdoğan'dan 1 Mayıs mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Üretime varlığıyla değer katan kadınlar başta olmak üzere, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun" dedi.
1.05.2023 Gündem
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi
Taksim'e yürümek isteyen gruplara polis müdahalesi Şişli'de toplanarak izinsiz olarak Taksim'e yürümek isteyen eylemcilere polis müdahale etti. Gözaltına alan eylemciler polis otobüsüne bindirildi.
1.05.2023 Gündem
Bakan Muş: Orta Karadeniz Serbest Bölgesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Bakan Muş: Orta Karadeniz Serbest Bölgesi kararı Resmi Gazete'de yayımlandı Samsun'da Hizmet İş Sendikası ziyaretinde konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Samsun’da 10 bin ilave istihdam ve 1,5 milyar dolar ihracat imkanı yaratması öngörülen Orta Karadeniz Serbest Bölgesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile bugün kurularak Resmi Gazete'de yayımlandı" dedi.
1.05.2023 Ekonomi
Çocuklarını ayakkabı boyayarak okuttu: 'Emeklilik yok, emeğimiz ile çalışıyoruz'
Çocuklarını ayakkabı boyayarak okuttu: 'Emeklilik yok, emeğimiz ile çalışıyoruz' Kırıkkale'de ekonomik kazançlarını sağlamak için tezgahlarını kuran ayakkabı boyacıları ve simitçiler, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde de mesailerine devam etti. Ayakkabı boyacılığı yapan Bülent Kızgın, 44 yıldır sürdürdüğü bu meslek sayesinde ailesini geçindirdiğini ve çocuklarını da okuttuğunu söyledi.
1.05.2023 Yaşam
Çavuşoğlu: Karşımızda yerli ve milli bir muhalefet yok
Çavuşoğlu: Karşımızda yerli ve milli bir muhalefet yok Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Biz daha güçlü Türkiye hedefi için çalışırken karşımızda yerli ve milli şuurla hareket eden bir muhalefeti görememenin de üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizler milletin refah seviyesini arttıracak atılımları konuşurken, onlar milletine düşman odaklara özgürlük vaatleri veriyor" dedi.
1.05.2023 Gündem
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu
Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Bilgin duyurdu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda , “Temmuz ayında yeniden emeği koruyacak asgari ücret düzenlemesini devreye sokacağız. Sosyal devlet anlayışıyla çalışanlarımızla omuz omuza vererek her bir vatandaşımızın refah seviyesinin yükselmesi, istihdamın artması için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
DİSK Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı
DİSK Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı DİSK üyeleri Taksim Meydanı'ndaki Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı.
1.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs paylaşımı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 1 Mayıs paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
1.05.2023 Gündem
500 bin kişiden fazla kişi oyunu kullandı
500 bin kişiden fazla kişi oyunu kullandı AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel, "Yurtdışı seçmenlerimizin oy verme süreci devam ediyor, 4 günde oy kullanan sayısı 500 bini geçti" dedi.
1.05.2023 Gündem
Maltepe’de 1 Mayıs hazırlıkları
Maltepe’de 1 Mayıs hazırlıkları Maltepe’de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün kutlanacağı miting alanına giriş yerleri polis ekipleri tarafından kapatıldı. Alanda sendika ve sivil toplum kuruluşlarının hazırlıkları başladı.
1.05.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
Bugün (1 Mayıs) kapalı yollar var! 1 Mayıs hangi yollar trafiğe kapalı? İşte güzergahlar...
Bugün (1 Mayıs) kapalı yollar var! 1 Mayıs hangi yollar trafiğe kapalı? İşte güzergahlar... 1 Mayıs trafiğe kapalı yollar paylaşıldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle resmi tatil yapılacak. Öte yandan trafiğe kapalı yollar da valilik tarafından ilan edildi. Alternatif güzergah arayanlar araştırmalara başladı. 1 Mayıs 2023 Pazartesi günü trafipğe kapalı yollar hangileri? İşte açık yollar...
30.04.2023 Gündem
1 Mayıs neden İşçi Bayramı? İşçi bayramı hangi ülkede ortaya çıktı? Türkiye'de 1 Mayıs ilk ne zaman kutlandı?
1 Mayıs neden İşçi Bayramı? İşçi bayramı hangi ülkede ortaya çıktı? Türkiye'de 1 Mayıs ilk ne zaman kutlandı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü olarak dünya çapında kutlanan işçi bayramının kökeni 1856 yılına dayanıyor. Avustralya'da işçilerin yürüyüşü ile ortaya çıkan 1 Mayıs İşçi Bayramı ilk olarak 1856 yılında kutlanmaya başlandı. Türkiye'de ise daha sonraki yıllarda kutlanmaya başlandı. Peki 1 Mayıs neden işçi bayramı? 1 Mayıs'ta ne oldu?
30.04.2023 Gündem
Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları! Demir bariyerler yerleştirildi
Taksim'de 1 Mayıs hazırlıkları! Demir bariyerler yerleştirildi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için Taksim Meydanı’na demir bariyerler yerleştirildi.
30.04.2023 Gündem
1 Mayıs'ta bayrak asılır mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı okullara, resmi kurumlara bayrak asılır mı, bayrak asılan bayramlar hangileri?
1 Mayıs'ta bayrak asılır mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı okullara, resmi kurumlara bayrak asılır mı, bayrak asılan bayramlar hangileri? 1 Mayıs nedeniyle vatandaşlar resmi kurumlara, okullara ya da işyerlerine bayrak asılıp asılmadığını sorguluyor. Peki, 1 Mayıs’ta bayrak asılır mı?
28.04.2023 Gündem
700 binden fazla kamu işçisini kapsıyor! Zam ile ilgili kritik tahmin
700 binden fazla kamu işçisini kapsıyor! Zam ile ilgili kritik tahmin Kamudaki 700 binden fazla kamu işçisinin mali ve sosyal haklarının belirleneceği Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması bekleniyor. Peki yeni maaşlar ne kadar olacak? Ekonomist Muhammet Bayram konuyla ilgili tahminini açıkladı.
28.04.2023 Çalışan Hakları
Ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı
Ücretsiz olacak! Resmi Gazete'de yayımlandı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürk'ü anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ankara, İstanbul ve İzmir'de raylı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak.
25.04.2023 Ekonomi
1 Mayıs resmi tatil mi, 1 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? 1 Mayıs işçi bayramı tatil mi?
1 Mayıs resmi tatil mi, 1 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? 1 Mayıs işçi bayramı tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil mi, 1 Mayıs 2023 Pazartesi Emek ve Dayanışma Günü tatil mi? Resmi tatillerde kamu kurum ve kuruluşlarda birçok işletmenin çalışma saatleri değişiyor. 1 Mayıs’ta çalışacak olanlar ise “Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil mi?” sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki, 1 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi, işçi bayramında okullar tatil mi?
23.04.2023 Eğitim
28 Ekim üniversiteler tatil mi 2022, 28 Ekim Cuma öğleden sonra ders var mı? 28 Ekim’de üniversiteler yarım gün mü?
28 Ekim üniversiteler tatil mi 2022, 28 Ekim Cuma öğleden sonra ders var mı? 28 Ekim’de üniversiteler yarım gün mü? 28 Ekim Cuma üniversiteler tatil mi, 28 Ekim üniversiteler yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kamu kurumları gibi üniversiteler de tatil olacak. 29 Ekim resmi tatilken 28 Ekim’in tatil olup olmayacağı sorgulanıyor. Peki, 28 Ekim Cuma öğleden sonra ders var mı? 28 Ekim üniversiteler tatil mi 2022?
26.10.2022 Gündem
Avans ödenecek! Paralar hesaba yatacak! Çalışan milyonları ilgilendiriyor
Avans ödenecek! Paralar hesaba yatacak! Çalışan milyonları ilgilendiriyor Paralar hesaba yatacak. Çalışan milyonlarca vatandaşa avans ödenecek. İşçilerin yıllık izne hak kazanabilmeleri için son işyerinde en az bir yıl çalışmaları gerekiyor. Yıllık izin süresi, o işyerindeki çalışma süresine göre hesaplanıyor. Kullanılmayan yıllık izin ücreti çalışırken ödenmiyor. Çalışması bir yıldan beş yıla kadar olanlara 14 gün; 5 yıldan fazla 15 yıldan az olanlara 20 gün; çalışması 15 yıl ve daha fazla olanlara 26 gün yıllık ücretli izin veriliyor. Yıllık izin, bu sürelerin altında olamaz ama toplu iş sözleşmesiyle veya işverenle işçi arasındaki iş sözleşmesiyle artırılabiliyor. Kullanılmayan yıllık izin ücreti çalışırken ödenmiyor. Öte yandan Yönetmeliğe göre, işveren, yıllık ücretli iznini kullanan her işçiye izin dönemine ilişkin ücreti ile ödenmesi bu döneme rastlayan diğer ücretleri, izne başlamadan önce peşin olarak vermek veya avans olarak ödemek zorunda. İşte yıllık izin ile ilgili milyonlarca çalışanı ilgilendiren detaylar...
21.06.2022 Çalışan Hakları
Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi?
Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi? Ramazan Bayramı nedeniyle bayramlaşmalara gitmek veya bayramı gezerek değerlendirmek isteyenler sıklıkla toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığını araştırıyor. Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma araçlarını kullanacak vatandaşlar ulaşım araçlarının ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğunu merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de toplu ulaşım için Ramazan Bayramı kararı yayınlanmıştı. Peki, Bayramda ulaşım ücretsiz mi? Bayramda otobüsler ücretsiz mi? Bayramda otobüs, metrobüs, metro, tramvay ücretsiz mi? İşte detaylar…
2.05.2022 Gündem
Ünlü isimlerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü paylaşımları
Ünlü isimlerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü paylaşımları Sanat ve eğlence dünyasının ünlü isimleri, sosyal medya hesaplarından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları paylaşıyor. İşte ünlülerin 1 Mayıs paylaşımları...
1.05.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 mayıs emek ve dayanışma günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.