Zehirledi

Zehirledi

Son dakika zehirledi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zehirledi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zehirledi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehirledi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehirledi gelişmeleri de dahil olmak üzere 174 zehirledi haberi bulunmuştur. Tüm zehirledi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi
Sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştırdılar, çıkan gaz 16 öğrenciyi zehirledi Diyarbakır'da, sınıflarına temizlik malzemesi getirip karıştıran öğrencilerden 16'sı çıkan gazdan etkilenince hastaneye kaldırıldı.
28.03.2024 Gündem
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu
Kocasını zehirleyerek öldürdü kahraman ilan edildi! Kurabiye canavarı katil ülkede gündem oldu İki çocuk sahibi kadının yaşadıkları ülkede gündem oldu. Avustralya’nın Victoria bölgesinde bulunan küçük bir şehir olan Walpeup’ta yaşayan Rebecca ve Noel Payne çifti korkunç bir olayın başrollerinin isimleri oldu. Kurabiye canavarı katil diye adlandırılan kadın yaşanan olayların ardından kahraman ilan edildi.
22.05.2023 Dünya
Vahşet 10 yıl sonra ortaya çıktı! Dini nikahlı kocasını zehirleyip öldürdükten sonra yakıp gömdü
Vahşet 10 yıl sonra ortaya çıktı! Dini nikahlı kocasını zehirleyip öldürdükten sonra yakıp gömdü Aksaray’da 10 yıldır kayıp olarak aranan 45 yaşındaki Kamber Demir'in dini nikahlı karısı tarafından zehirlenerek öldürüldüğü ve sonra yakılarak gömüldüğü ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden kadın ile birlikte 2 oğlu ve 2 şüpheli gözaltına alınırken kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
31.03.2023 Yaşam
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Pelin Kaya oldu. Sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırdı.
20.01.2023 Yaşam
Kayınpederini baklavayla zehirledi! Cezası belli oldu
Kayınpederini baklavayla zehirledi! Cezası belli oldu Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, eşinin ailesine gönderdiği baklava ile kayınpederini zehirlediği iddiasıyla tutuklanan Ferudun Alkan, 8 yıl 22 gün hapse çarptırıldı.
19.01.2023 Yaşam
Küçük kız 61 yıl önce ortadan kayboldu! 'Ted Bundy' detayı dehşete düşürdü
Küçük kız 61 yıl önce ortadan kayboldu! 'Ted Bundy' detayı dehşete düşürdü ABD'de sabahın erken saatlerinde gizemli bir şekilde ortadan kaybolan ve bir daha haber alınamayan küçük kız ile ilgili Ted Bundy detayı duyanları şoke etti. ABD ve dünya tarihinin en çok tanınan seri katillerinden biri olan Bundy'nin kurbanı ile ilgili söyledikleri kan dondurdu.
1.01.2023 Dünya
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Cinsel organını kesip zehirledi
Kocasını en yakın arkadaşıyla bastı! Cinsel organını kesip zehirledi Zimbabve’de yaşayan 33 yaşındaki Janet Ekpe isimli bir kadın kocasının kendisini yakın arkadaşıyla aldattığını öğrenince korkunç bir intikam planına imza attı. Kocasının ihanetini affetmeyen kadın eşinin yemeğine zehir koydu. Ardından ise eşinin cinsel organını keserek çöpe attı. Olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı.
31.12.2022 Dünya
Kamboçya'da otel yangınında can kaybı 27'ye yükseldi
Kamboçya'da otel yangınında can kaybı 27'ye yükseldi   Kamboçya'nın Poipet kentindeki Grand Diamond City adlı otelde çıkan yangın sonucu hayatını kaybedenlerin sayısının 27'ye yükseldiği bildirilirken, kayıp 20 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.  
30.12.2022 Dünya
Sema Baysal kimdir, Müge Anlı Nahit Şansal olayı nedir? Sema Baysal sunucu mu, mesleği ne?
Sema Baysal kimdir, Müge Anlı Nahit Şansal olayı nedir? Sema Baysal sunucu mu, mesleği ne? Babası Nahit Şansal’ın üvey kızı İpek tarafından zehirlendiğini ve kendisi için de kiralık katil tutulduğunu iddia eden Sema Baysal (Şansal), Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Söz konusu olayın ardından Müge Anlı Nahit Şansal olayı nedir, Sema Baysal kimdir? sorularına yanıt aranırken Sema Baysal’ın programı Sema Baysal ile İşkolik hakkında da araştırma yapılmaya başlandı.
5.12.2022 Gündem
Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü?
Üç Kız Kardeş'te Türkan'ın bebeği öldü mü? Kanal D'nin ilgi ile izlenen dizisi Üç Kız Kardeş, 15 Kasım Salı akşamı yayınlanan 26’ncı bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in son bölümünde Mine yine ne yaptı, ne etti kendini Korman malikanesine sokmayı başardı. Türkan ile Mine arasında büyük savaş başladı. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde...
16.11.2022 Magazin
Uyuşturucu kabusu! Hem kendini hem de çocuğunu zehirledi
Uyuşturucu kabusu! Hem kendini hem de çocuğunu zehirledi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde bir şahsın evinin içerisinde kullandığı uyuşturucu maddenin dumanı, hem kendisini hem de 4 yaşındaki çocuğunu hayattan kopardı.
16.10.2022 Yaşam
Emine Erdoğan: Savaşlar tabiata da büyük zarar veriyor
Emine Erdoğan: Savaşlar tabiata da büyük zarar veriyor Antalya Diplomasi Forumu'nda (ADF) konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, savaşların sivil altyapıya olduğu kadar, kültürel hazinelere ve tabiata da büyük zarar verdiğini belirterek, geçmiş savaşlardan örnekler verdi. Erdoğan, Hayvanlar da en az insanlar kadar yuvasız kalıyor, yerlerinden ediliyor, ölüyor ya da sakatlanıyor" dedi.
12.03.2022 Gündem
Güney Afrika’daki son Osmanlı FETÖ'den kurtarıldı
Güney Afrika’daki son Osmanlı FETÖ'den kurtarıldı İngilizler tarafından Güney Afrika’da görevi başında esir alınıp 1916’da vefat eden Osmanlı diplomatı Mehmet Remzi Bey’in naaşı, 100 yıl boyuncu metfun olduğu Johannesburg merkezindeki “asıl” mezar yerine geri defnedildi.
20.01.2022 Dünya
Dede ve babaannesi zehirlenerek öldü! Küçük Zeynep inanılmaz bir şekilde kurtuldu
Dede ve babaannesi zehirlenerek öldü! Küçük Zeynep inanılmaz bir şekilde kurtuldu Aydın'ın Söke ilçesinde meydana gelen olayda, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybederken, aynı odada kalan torunları 11 yaşındaki Zeynep Bayraktar kurtuldu. Küçük kızın tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.
20.12.2021 Gündem
Cani baba 13 günlük bebeğini zehirledi! 'Rahatımı bozuyordu'
Cani baba 13 günlük bebeğini zehirledi! 'Rahatımı bozuyordu' Yalova’da 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katarak öldürmeye çalıştığı iddiasıyla tutuklanan Serhat Oskan (41), hakkındaki iddianame tamamlandı. Serhat Oskan'a 'Tasarlayarak alt soya, beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak kişiye karşı öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2021 Yaşam
Böyle baba olmaz olsun! 13 günlük bebeğini karınca zehriyle zehirledi
Böyle baba olmaz olsun! 13 günlük bebeğini karınca zehriyle zehirledi Yalova'da 13 günlük bebeğinin mamasına karınca zehri katıp öldürmeye çalıştığı gerekçesiyle gözaltına alınan baba Serhat Oskan (41), sevk edildiği adliyede tutuklandı. Oskanın emniyetteki ifadesinde, Sarhoştum. Bebeğin rahatımı bozduğunu düşünüyordum. Bir kaşık zehri mamasına karıştırdım, ondan kurtulmak istemiştim dediği öğrenildi.
24.11.2021 Yaşam
Kredi fırsatı, faizsiz, 3 yıl geri ödemesiz! Pazartesi başlıyor e-Devlet'ten başvuru...
Kredi fırsatı, faizsiz, 3 yıl geri ödemesiz! Pazartesi başlıyor e-Devlet'ten başvuru... Kredi müjdesinin detayları belli oldu. 3 yıl geri ödemesiz ve faizsiz kredi için başvurular başlıyor. Bu kapsamda, mikro işletmelere 30 bin, küçük işletmelerin ise 75 bin liraya kadar kredi verilecek. Ödeme 2024’ten itibaren 4’er aylık dönemlerde 6 taksitte yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı 5 milyar liralık KOSGEB Hızlı Destek Programı'na başvuruların pazartesi gününden itibaren e-Devlet aracılığıyla yapılabileceğini belirterek, "İşletmelerimizi, girişimcilerimizi başvurmaya davet ediyorum." dedi.
1.05.2021 Ekonomi
4 yaşındaki çocuk fare zehriyle annesi ve kardeşini zehirledi
4 yaşındaki çocuk fare zehriyle annesi ve kardeşini zehirledi Samsun'un Vezirköprü ilçesinde oyun oynarken içine fare zehri kattığı sütten içen 4 yaşındaki çocuk, kardeşi ve annesi zehirlendi.
13.01.2021 Yaşam
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan sert tepki! 'Büyük saçmalık'
AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş'tan sert tepki! 'Büyük saçmalık' AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Sözcü'nün Ayasofya haberi hakkında ise "Büyük saçmalık!" ifadesini kullandı.
2.01.2021 Siyaset
Damattan kayınpederine zehirli baklava tuzağı!
Damattan kayınpederine zehirli baklava tuzağı! Antalya’da, geçen hafta boşanma aşamasındaki eşinin gittiği babasının evini kurşunlayan Feridun A., 3 gün önce de sosyal hizmetler görevlisi gibi eve gönderdiği 2 arkadaşının ikram ettiği baklavayla kayınpederi Metin K.'yi zehirledi. Olayla ilgili Feridun A. ile O.G. ve M.E. gözaltına alındı. Zehirli baklavayı yiyen Metin K.'nin tedavisi, yoğun bakımda sürüyor.
29.11.2020 Yaşam
Murat Ceylan'dan evlilik açıklaması!
Murat Ceylan'dan evlilik açıklaması! Survivor yarışmasında sunuculuk görevini üstlenen Murat Ceylan, Cihangir’de objektiflere yansıdı. Evliliğe dair açıklamalar yaptı.
10.09.2020 Magazin
Murat Ceylan: Anneme sözüm var
Murat Ceylan: Anneme sözüm var Motosiklet tutkusuyla bilinen Murat Ceylan, "Sizi yarış motorlarıyla hiç göremedik" yorumuna, "Anneme sözüm var" yanıtını verdi.
9.09.2020 Magazin
İstanbul'da sokakta yaşandı: "Eşim beni zehirledi"
İstanbul'da sokakta yaşandı: "Eşim beni zehirledi" İstanbul Esenyurt’ta sokakta yerde yatan adam eşinin kendisini zehirlendiğini iddia ederek, vatandaşlardan yardım istedi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri şahsı hastaneye kaldırırken, adam hakkında eşine şiddetten şikayetin olduğu öğrenildi.
19.04.2020 Yaşam
Bakan'dan o iddialara deneyli cevap!
Bakan'dan o iddialara deneyli cevap! Kamuoyundaki tartışma üzerine çamaşır suyunun dönerde değişikliğe yol açıp açmadığını makamında test ettiğini açıklayan Bakan Pakdemirli, "Döneri çamaşır suyuna bastırdım, rengi değişmedi" dedi.
13.02.2020 Siyaset
Ispanak üreticisi perişan oldu: İftira atıldı
Ispanak üreticisi perişan oldu: İftira atıldı Aydın’da en fazla tüketilen sebzeler arasında yer alan ve üreticilerin büyük bir umutla ektiği ıspanağın fiyatı 5 TL’den 1 TL’ye düşünce üretici perişan oldu.
21.11.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zehirledi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehirledi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.