Gazete Vatan Logo

Sema Baysal kimdir, Müge Anlı Nahit Şansal olayı nedir? Sema Baysal sunucu mu, mesleği ne?

Babası Nahit Şansal’ın üvey kızı İpek tarafından zehirlendiğini ve kendisi için de kiralık katil tutulduğunu iddia eden Sema Baysal (Şansal), Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Söz konusu olayın ardından Müge Anlı Nahit Şansal olayı nedir, Sema Baysal kimdir? sorularına yanıt aranırken Sema Baysal’ın programı Sema Baysal ile İşkolik hakkında da araştırma yapılmaya başlandı.

Sema Baysal kimdir, Müge Anlı Nahit Şansal olayı nedir? Sema Baysal sunucu mu, mesleği ne?

Müge Anlı'nın sunduğu programa konuk olan Sema Baysal’ın iddiaları izleyenlerin dikkatini çekti. Üvey kardeşinin babasını öldürdüğünü iddia eden Sema Baysal gündem oldu. Peki, Sema Baysal kimdir, Müge Anlı Nahit Şansal olayı nedir? Sema Baysal sunucu mu, mesleği ne?

MÜGE ANLI NAHİT ŞANSAL OLAYI NEDİR?

Üvey kardeşi İpek hakkında iddialarda bulunan Sema Baysal, “Babamı zehirledi, benim için de kiralık katil tuttu.” Diyerek  babasının katilini aradığını söyledi.

Sema Baysal ayrıca babası ve üvey annesinin 3 gün arayla ölmesine de dikkat çekti. Kiralık katiller ile konuştuğunu söyleyen Sema Hanım, konunun yargıya taşındığını ve üvey kardeşinin ifadesine başvurulduğunu belirtti. İpek’in ifadesinde şaka yaptım dediğini anlatan Baysal, güvenliğinden endişe duyduğunu ifade etti.

Nahit Şansal’ın kaldığı bakımevindeki hemşireler de konuştu. Hemşireler, ölmeden bir hafta önce eşi tarafından eve götürüldüğünü ve giderken çok sağlıklı olduğunu belirttiler.

SEMA BAYSAL KİMDİR?

Müge Anlı’nın programına konuk olan Sema Baysal, programda kendini televizyoncu ve spiker olarak tanıtmıştı.

Haberin Devamı

Sema Baysal İstanbul Üniversitesi Sosyoloji ve Antropoloji bölümünden mezun. Bir televizyon kanalında program sunuculuğu yapan Baysal, yaklaşık 14 yıldır ekranlarda yer alıyor.

Sema Baysal, ''Ben aslında seni 1982 yılında kaybettim babam. Hayatımıza giren o iğrenç mahlukat şimdi mezarında rahat uyuyamayan Güler seni o zaman çaldı bizden ve öylesine yalan yanlış, çalınmış ve eğreti bir hayat kurdu ki seninle kendisine… Aslında hiçbir zaman onun da içine sinmedi bu hayat ve hep eksiklerini yamalamaya çalıştı. İlk yaması 1986 yılında adını İpek koyacağı Ümraniye’de yaşayan durumu oldukça zor bir aileden çaldığı sakat bir kız çocuğu oldu ve kendi üzerine evlat olarak geçirdi. İnsanlara çok saçma gelebilir bu yazdıklarım, bugün de özellikle… Ama ne var ki senin bizim için zamansız o mahlukatlar için tam da planlanmış zamanda ölümünü gerçekleştirmelerini artık herkese açıklamak gerektiğini bugüne denk getirmek istedim. Çünkü artık büyük T.C.nin çok kıymetli savcıları bu planlanmış ve sır olan tüm gerçeklerin peşine düştü. Sen yerinde rahat uyu. Güneşi balçıkla sıvayamayacakları gün geldi artık. Kısıtlı zamanlarda gördüğüm yüzünü ve şefkatini, çok özlüyorum. Her şeye rağmen senin öz kızın olmanın gururunu yaşıyorum. Gerçekten baba olmayı yaşayan ve yaşatan tüm Babaların günü kutlu olsun. Babamız Nahit Baysal

Haberin Devamı

-1937-2022-'' açıklamasıyla sosyal medyada dikkatleri üzerine çekmişti.