Zehir

Zehir

Son dakika zehir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zehir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zehir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.690 zehir haberi bulunmuştur. Tüm zehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
81 ilde Narkoçelik-13 operasyonu: 194 gözaltı!
81 ilde Narkoçelik-13 operasyonu: 194 gözaltı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde uyuşturucu imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik eş zamanlı düzenlenen 'Narkoçelik-13' operasyonlarında 451 kg uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hal ele geçirildiğini duyurdu. Ayrıca Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 194 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.
21.04.2024 Gündem
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı
İstanbul'da 'Mahzen-27 operasyonu! Kırmızı bültenle aranan Nurlan Zharımbetov yakalandı İnterpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçundan, sarı bültenle de 2 ayrı hırsızlık suçundan hakkında arama kararı çıkardığı Kazakistan uyruklu Nurlan Zharımbetov İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-27’ operasyonuyla yakalandı.
16.04.2024 Gündem
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış!
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
8.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri sokakları karıştırmak istedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birileri sokakları karıştırmak istedi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik mensupları ile bir araya geldiği iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Teröre yer olmadığını dost düşman herkese göstermekte kararlıyız. Seçimlerle beraber bu kararlılığımız perçinlenmiştir. Bazı illerimizde sokaklarımızı karıştırma hadiseleri yaşandı. Birileri yine sokaklarımızı terörize etmeye kalkmıştır. Emniyet güçlerimiz olayların büyümesini engellemiştir. Türkiye cumhuriyeti bir çadır devleti değildir, olmayacaktır" dedi.
3.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerinin akıl almaz yöntemi! peçeteye emdirilmiş uyuşturucu yakalandı
Zehir tacirlerinin akıl almaz yöntemi! peçeteye emdirilmiş uyuşturucu yakalandı Afyonkarahisar’da polis tarafından düzenlenen operasyonda 1 şahıs 414 kullanımlık peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ile yakalandı.
3.04.2024 Gündem
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
Zehir tacirlerine 55 ilde büyük darbe! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 46 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 9 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “Narkoçelik-10” operasyonlarında; 1 ton 19 kg uyuşturucu madde ve 1 milyon 23 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.
2.04.2024 Gündem
Uyuşturucu satıcılarına operasyon! 434 zehir taciri yakalandı
Uyuşturucu satıcılarına operasyon! 434 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-9 Operasyonları'nda 1 ton 43 kilogram uyuşturucu madde ve 387 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini duyurdu. Yerlikaya operasyonlarda 434 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını açıkladı.
28.03.2024 Gündem
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır
MHP Lideri Bahçeli Bahçeli: DEM’lenmiş CHP’nin perdesi 31 Mart’ta kapanmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Belçika'da bir Türk mahallesine bölücü teröristlerin saldırması, bir vatandaşımızın yaralanması ve Ülkü Ocağımızın kundaklanması hainlerin nerelere kadar yuvalandığını açıkça gözler önüne sermiştir. CHP'nin ortakları her yerde Türk vatandaşlarına nefret saçmaktadır. Ülkü Ocağımızı yakmaya kalkışan hainler kuşkusuz bu alçak eylemlerinin hesabını mutlaka vereceklerdir" dedi.
27.03.2024 Gündem
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin
Bahçeli'den Belçika'daki saldırıya sert tepki: Sabrımızı test etmeye cüret etmeyin Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" yazılı açıklama yaptı. Bahçeli, Belçika'daki saldırıya sert tepki göstererek '(Belçika'daki Türklere saldırılar) Ocağımızı ateşe verenlerin iki dünyası da cehennem ateşindedir ve sabrımızı test etmeye hiçbir bedhah, hiçbir Türkiye düşmanı cüret etmemelidir' dedi.
27.03.2024 Gündem
Kimine göre nimet kimine göre baş belası: Unutkanlığın tek doğal ilacı evinizde var!
Kimine göre nimet kimine göre baş belası: Unutkanlığın tek doğal ilacı evinizde var! Unutkanlığın en büyük sebeplerinden birisi de B12 eksikliğidir. Bunun yanısıra anksiyete, kullanılan antidepresanlar da neden olabilir. Diğer yandan ilerleyen yaş da bunda etkilidir. Ancak molada konuştuğunuzu ofiste hatırlamayacak kadar unutkansanız kırmızı lahana tam da size göre. Uzmanlar kırmızı lahana tüketenlerin zehir gibi bir hafızaya sahip olabileceğni söylüyor.
21.03.2024 Yaşam
25 ilde 'Narkoçelik-6' operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: 245 zehir taciri  yakalandı
25 ilde 'Narkoçelik-6' operasyonu! Bakan Yerlikaya duyurdu: 245 zehir taciri yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına yönelik 25 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-6' operasyonlarında 654 kilo uyuşturucu madde ve 796 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini; 245 zehir taciri ve sokak satıcısının yakalandığını duyurdu.
11.03.2024 Gündem
Suç örgütü çökertildi! Elebaşı yakalandı
Suç örgütü çökertildi! Elebaşı yakalandı Yalova’da eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-6” operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildi.
8.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Narkoçelik-4' operasyonlarında 1 ton uyuşturucu ele geçirildi
Bakan Yerlikaya duyurdu: 'Narkoçelik-4' operasyonlarında 1 ton uyuşturucu ele geçirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu imalatçıları ve satıcılarına yönelik düzenlenen 'Narkoçelik-4' operasyonlarında 1 ton 180 kilogram uyuşturucu madde ile 23 bin 457 uyuşturucu hap ele geçirildiğini ve 27 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.
5.03.2024 Gündem
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu!
Survivor All Star'da Hakan fırtınası: Oyun alanını bir hışımla terk etti, eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da düello sonrası sular durulmuyor. Hatipoğlu yarışma öncesinde takımına zehir zemberek ifadelerde bulundu. Hatipoğlu bazı arkadaşlarını için yarışmak istemediğini ifade ederek oyun alanını terk etti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar zorlu parkurları geçmek için ellerinden geleni yaptılar. Peki, Survivor dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 ikinci eleme adayı kim oldu?
4.03.2024 Magazin
Ankara'da Mahzen-1 Operasyonu! 'Pekmez Kardeşler' suç örgütü çökertildi
Ankara'da Mahzen-1 Operasyonu! 'Pekmez Kardeşler' suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da düzenlenen 'Mahzen-1 Operasyonu'nda 'Pekmez Kardeşler' organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.
1.03.2024 Gündem
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler
Survivor'da iki eleme adayı belli oldu! Diskalifiye edilen Seda'dan zehir zemberek sözler Survivor'da heyecan devam ediyor. Dün akşam gerçekleştirilen acil durum konseyi nedeniyle eleme adayı belli olamamıştı. Sema ile Pınar'ın kavgası sonrası Sema Survivor'dan diskalifiye olmuştu. Bugün yapılan konseyde 3. ve 4. eleme adayı belli oldu. Acun Ilıcalı konseyde konuştu: Zor günler geçiriyoruz. Şimdiye kadar bir çok olayı beraber yaşadık. Açıkçası Survivor'ın gelmiş geçmiş en gergin sezonu. Sebebi de performans üzerine ve SMS oylaması olmaması yarışmacıları daha frensiz hale getirdi bence. Maalesef Sema ile Pınar arasında istemediğimiz görüntüler oluştu.
28.02.2024 Magazin
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı
46 ilde 'Narkoçelik-2' operasyonu: 227 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “Narkoçelik-2” Operasyonlarında; 983 kg uyuşturucu madde ve 92 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 227 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: 1.663 sokak satıcısı gözaltına alındı
Bakan Yerlikaya: 1.663 sokak satıcısı gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarda 1.663 şüphelinin yakalandığını, bunlardan 167'sinin tutuklandığını duyurdu.
17.02.2024 Gündem
Zehir tacirlerine darbe: 36 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi
Zehir tacirlerine darbe: 36 milyon liralık uyuşturucu ele geçirildi Gümrük Muhafaza ekiplerince, İstanbul Ambarlı Limanına gelen bir konteynere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 22 kilo 500 gram ağırlığında ve yaklaşık 36 milyon Türk Lirası değerinde metamfetamin maddesi ele geçirdi.
17.02.2024 Gündem
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı!
İnternet üzerinden uyuşturucu ağı! Skandal kargo detayı ortaya çıktı! Kullanımı her geçen gün artan uyuşturucuya internetten kolayca ulaşılıyor. Sosyal medyadan satış yapan zehir tacirleri elden teslim yaptığı gibi Türkiye’nin her yerine kargoyla gönderme garantisi sunuyor.
16.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin partisinden istifa ettiğini duyurdu. Tekin, "Partinin her makamında görev alma onuruna erişmiş, her zaman sokakta, halkın içerisinde Türkiye’de iktidar olmak için çalışmış benim için ortaya çıkan bu tablo acı ve üzüntü vericidir." ifadelerini kullandı.
13.02.2024 Gündem
15 ilde uyuşturucu tacirlerine operasyon: 456 gözaltı
15 ilde uyuşturucu tacirlerine operasyon: 456 gözaltı Uyuşturucu imalatçıları ve satıcılarına yönelik "Narkogüç" operasyonları sürüyor. "Narkogüç-48" ve "Narkogüç-49" operasyonlarında 456 kişi yakalandı, 2 ton 149 kilogram uyuşturucu geçirildi.
9.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: 7 ildeki operasyonda 34 DEAŞ'lı terörist yakalandı İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen 'Kafes-35 Operasyonu'yla haklarında İnterpol’ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama kaydı bulunan 34 yabancı uyruklu DEAŞ üyesi şüpheli yakalandı1 ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı yakalandı
Kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı yakalandı Hollanda tarafından kırmızı bültenle aranan uyuşturucu kartelinin elebaşı Rawi Ali Qureshı İstanbul'da yakalandı.
3.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.