Tff 2. Lig

Tff 2. Lig

Son dakika TFF 2. Lig haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TFF 2. Lig ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TFF 2. Lig haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tff 2. Lig

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tff 2. lig gelişmeleri de dahil olmak üzere 726 tff 2. lig haberi bulunmuştur. Tüm tff 2. lig haberleri aşağıda listelenmiştir.
Play-off maçları ne zaman oynanacak? TFF 2. Lig ve 3. Lig play-off maçları hangi gün? TFF 2. Lig play-off çeyrek final eşleşmeleri!
Play-off maçları ne zaman oynanacak? TFF 2. Lig ve 3. Lig play-off maçları hangi gün? TFF 2. Lig play-off çeyrek final eşleşmeleri! TFF 2. Lig ve 3. Lig play-off maçları ne zaman, hangi gün oynanacak? Sorgularının yanıtı merak ediliyor. Futbol tutkunu vatandaşlar tuttukları takımların play-off maçlarını izlemek için TFF 2. lig ve 3. lig play-off eşleşmelerinin maç programını araştırıyor. Peki, TFF 2. Lig ve 3. Lig play-off maçları ne zaman, hangi gün oynanacak? İşte TFF 2. Lig play-off çeyrek final eşleşmeleri…
9.05.2022 Futbol
Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak?
Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak? Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı ve ulaşımda yaşanan aksamalar nedeniyle ligler ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu, geçtiğimiz günlerde “Ülkemizi etkisi altına alan elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 26 Ocak Çarşamba günü oynanması planlanan 22. Hafta karşılaşmalarının tamamı ileri bir tarihe ertelendi.” Açıklamasını yapmıştı. Peki, Ligler ne zaman başlayacak? Ertelenen maçlar ne zaman oynanacak? Bu hafta maç var mı? İşte ertelenen maçlar ve liglerde haftanın yeni programı…
26.01.2022 Gündem
TFF 2'nci Lig maçları elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelendi
TFF 2'nci Lig maçları elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelendi TFF 2'nci Lig’de 26 Ocak’ta oynanacak 22'nci hafta maçları elverişsiz hava koşulları ve ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
24.01.2022 Şampiy10
TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’e harcama limiti geliyor
TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’e harcama limiti geliyor TFF Başkanı Nihat Özdemir, kademeli olarak TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’e harcama limiti getirmeyi planladıklarını açıkladı.
1.09.2020 Futbol
Süper lig ne zaman oynanacak? Maçlar ne zaman başlıyor?
Süper lig ne zaman oynanacak? Maçlar ne zaman başlıyor? Süper Lig yeniden ne zaman oynanacak sorusu son günlerde futbolseverler tarafından merak edilen konuların başında geliyor. Kulüpler çalışmalarına başladı. Corona virüs önlemleri altında antrenmanlar yapılıyor. İnternette sıklıkla 'Süper lig ne zaman başlayacak? Maçlar ne zaman oynanacak? Süper lig ne zaman oynanacak?' soruları aratılıyor. İşte futbolda maçların oynanacağı tarih...
25.05.2020 Gündem
Kastamonuspor 1966’da silahlı saldırı 2 yaralı
Kastamonuspor 1966’da silahlı saldırı 2 yaralı TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor 1966’nın İsmail Dikmenli Tesisleri'nde çıkan silahlı kavga sonucu 2 kişi yaralandı.
5.02.2018 Futbol
Sarıyer’de Saffet Akkoyun yeniden başkan
Sarıyer’de Saffet Akkoyun yeniden başkan TFF 2. Lig ekiplerinden Sarıyer’de yapılan olağanüstü genel kurulda Saffet Akkoyun yeniden başkanlığa seçildi.
8.01.2018 Futbol
Altay'a şok! Transfer yaşağı ile karşı karşıya!
Altay'a şok! Transfer yaşağı ile karşı karşıya! TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Altay’ın yine transfer yasağı ile karşı karşıya kaldığı açıklandı.
29.11.2017 Futbol
Oktay Derelioğlu isyan etti ve kovuldu
Oktay Derelioğlu isyan etti ve kovuldu Teknik direktör Oktay Derelioğlu, TFF 2. Lig takımlarından Kahramanmaraşspor Kulübünün sözleşmesini tek taraflı feshettiğini söyledi.
16.11.2017 Futbol
Karşıyaka'ya şirketleşme yetkisi
Karşıyaka'ya şirketleşme yetkisi AĞIR borç yüküyle mali olarak tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayıp futbolda TFF 2. Lig Beyaz Grup, basketbolda da Tahincioğlu Basketbol Ligi'nde düşme hattında yer alan Karşıyaka'da yönetim, şirketleşme görüşmeleri için olağanüstü mali genel kuruldan yetki aldı.
15.11.2017 Basketbol
Sarıyer'den bir transfer bombası daha!
Sarıyer'den bir transfer bombası daha! Sarıyer transfere doymuyor.
10.08.2017 Futbol
Sarıyer'de birlik ve beraberlik gecesi
Sarıyer'de birlik ve beraberlik gecesi TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk parolasıyla yola çıkan ve yaptığı transferlerle dikkat çeken Sarıyer'de birlik ve beraberlik gecesi düzenlendi.
9.08.2017 Futbol
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı
Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK cezaları açıklandı. Trabzonspor Kulübü'ne 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Büyük saha içi olaylarının yaşandığı Trabzonspor-Fenerbahçe maçının PFDK kararları açıklandı. Fenerbahçeli Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'ın cezaları belli oldu. Osayi-Samuel ise ceza almadı.
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı?
Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa ceza alacak mı? Fenerbahçe'de tarihi kongre sona erdi ve kararlar verildi. Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylar, TFF'nin geç gelen disiplin sevkleri ve Süper Lig'de yaşanan gelişmelerin ardından sarı lacivertliler ligden çekilme hakkında resmi açıklama yapıldı. Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde için yönetim kuruluna tam yetki verdi. Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmazsa nasıl bir ceza alacak? U19 takımı ile çıkabilir mi? İşte oluşabilecek yaptırımlar...
3.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Erden Timur'a ateş püskürdü: Suç makinesi, terbiyesiz Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, olağanüstü genel kurul toplantısında Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Futbol
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi!
PFDK sevkleri açıklandı: Osayi, Oosterwolde, İrfan Can tedbirsiz sevk edildi! Trabzonspor Fenerbahçe arasında oynana Süper Lig müsabakasının ardından çıkan saha olayları ve futbolcuların karıştığı kavgalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu PFDK sevklerini açıkladı. Açıklamaya göre Fenerbahçe'den Osayi, oosterwolde, İrfan Can Eğribayat tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.
1.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi
Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı! TFF'den yeni erteleme teklifi Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.
29.03.2024 Fenerbahçe
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi
Ali Koç, Dursun Özbek ve Ertuğrul Doğan PFDK'ya sevk edildi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
27.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gönderme: Utanan yüzler Süper Lig'de şampiyonluk yarışının kızıştığı dönemde Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki demeç savaşları devam ediyor.
27.03.2024 Fenerbahçe
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama!
TFF'den sızan hakem konuşmalarının ardından açıklama! Türkiye Futbol Federasyonu sosyal medyaya sızan konuşmaların ardından açıklama yaptı.
26.03.2024 Süper Lig
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Dursun Özbek ve Erden Timur'a videolu gönderme! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Sarı - lacivertli kulübün başkanı, Dursun Özbek ve Erden Timur'a sert yanıt verdi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması! TFF, 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.
13.03.2024 Futbol
TFF 2. ve 3. Lig maçları TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacak
TFF 2. ve 3. Lig maçları TFF YouTube kanalında canlı yayınlanacak Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta birer maçın TFF kurumsal YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını duyurdu.
6.03.2024 Futbol
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam
Süper Lig'in yayın ihalesi sonuçlandı! İşte ödenecek rakam Trendyol Süper Lig'de 29 Şubat'ta iptal edilen yayın ihalesinde olumlu gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu yayın ihale komisyonu son yapılan teklifi kabul etti, rakam belli oldu.
2.03.2024 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Tff 2. Lig ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tff 2. lig haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.