Zafer Günü

Zafer Günü

Son dakika zafer günü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zafer günü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zafer günü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zafer Günü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zafer günü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.059 zafer günü haberi bulunmuştur. Tüm zafer günü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabağ mesajı: Kıyamete kadar Azerbaycan toprağıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Karabağ mesajı: Kıyamete kadar Azerbaycan toprağıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan'ın 8 Kasım Zafer Günü'ne ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, "Karabağ Azerbaycan toprağıdır ve inşallah kıyamete kadar da öyle kalacaktır." dedi.
8.11.2023 Gündem
Putin’den dünyaya Zafer Günü Mesajı: Rusya için ne batıda ne de doğuda düşman yok
Putin’den dünyaya Zafer Günü Mesajı: Rusya için ne batıda ne de doğuda düşman yok II. Dünya Savaşı'nın sonunda Nazi Almanyasının kayıtsız şartsız teslimiyetini müttefik ülkelerle imzaladığı 9 Mayıs’ı, Zafer Günü olarak kutlayan Rusya’nın Devlet Başkanı Vladimir Putin “Bizim için, Rusya için ne batıda ne de doğuda dost olmayan veya düşman millet yok” dedi.
9.05.2023 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar Azerbaycan’da: Haklı davalarında hep yanlarında olduk
Milli Savunma Bakanı Akar Azerbaycan’da: Haklı davalarında hep yanlarında olduk Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi, resmi temaslarda bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi. Akar ve beraberindeki heyet, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.
5.12.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın 8 Kasım Zafer Günü’nü kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan’ın 8 Kasım Zafer Günü’nü kutladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Destansı bir mücadelenin verildiği 44 günün ardından Karabağ’ın yeniden özgürlüğüne kavuştuğunun nişanesi olan Azerbaycan’ın 8 Kasım Zafer Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Karabağ Azerbaycan’dır ve hep Azerbaycan olarak kalacaktır” dedi.
8.11.2022 Siyaset
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz
Bakan Akar: Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Biz Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki ilişkilerin normalleşmesi için her türlü çabayı destekliyoruz. Fakat çözümsüzlüğü körükleyen bazı girişimler var, bunlara karşı durduğumuzu herkesin bilmesi lazım" dedi.
7.11.2022 Gündem
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu!
Rus ordusunda yer yerinden oynadı, Putin kovdu! Karadeniz Filosu'nun başındaki Koramiral Osipov ile seçkin 1'inci Muhafız Tank Ordusu'nu komuta eden Korgeneral Kisel'in görevden alındığı bildirildi. Rusya lideri Putin, 5 milyon dolarlık süper tankının Ukrayna'da imha edilmesinin ardından bu kez Terminatör'ü cephe hattına sürdü.
19.05.2022 Dünya
Putin kan kanserine yakalandı! Şoke eden iddia
Putin kan kanserine yakalandı! Şoke eden iddia Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile yakın bağları olan bir oligarka ait ses kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda Rus oligark Batılı iş ortağına, Putin'in kan kanseri olduğunu söylerken duyuldu. Bununla birlikte, Putin son zamanlarında çekilen fotoğraf ve videolarında kontrolsüz br şekilde titrerken ve sürekli olarak bir yere tutunma ihtiyacı duyarken görüldü.
17.05.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi!
Rusya - Ukrayna savaşında flaş gelişme! Kritik bölge el değiştirdi! Dünyanın gözü kulağı haftalardır Ukrayna'dan gelen haberlerde. Savaş ülkenin doğusunda yoğunlaşırken kritik bölge el değiştirdi. Ukrayna cephesinden konu ile ilgili peş peşe flaş açıklamalar geldi.
15.05.2022 Dünya
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz!
Rus Oligark Putin'in nasıl öleceğini açıkladı: Hepimiz bunu umuyoruz! Ukrayna ve Rusya arasında devam eden savaşın 80’inci gününe girildi. İşgalin ilk gününden beri verdiği kararlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu kez de sağlığıyla ilgili olarak manşetlere taşındı. Basının eline geçen ses kayıtlarında söylenenler adeta duyanı şaşkına çevirdi…
14.05.2022 Dünya
Kabine toplantısı başladı!  Suriyeli sığınmacılar, fahiş fiyat artışları, enflasyon masada...
Kabine toplantısı başladı! Suriyeli sığınmacılar, fahiş fiyat artışları, enflasyon masada... Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Suriyeli sığınmacıların geri dönüşünden, enflasyona kadar birçok iç ve dış gelişme bugün gerçekleştirilecek kabine toplantısında masada olacak.
9.05.2022 Siyaset
ABD’de 3 çocuk evde ölü bulundu! Anne tutuklandı
ABD’de 3 çocuk evde ölü bulundu! Anne tutuklandı ABD’nin Los Angeles kentinde üç çocuğu evde ölü bulunan bir anne cinayet şüphesiyle tutuklandı. Komşu Prisila Canales, olaydan bir gün önce annenin “Ailem bana zarar veriyor” şeklinde bağrışlarını duyduğunu söyledi.
9.05.2022 Dünya
Rusya'da 9 Mayıs Zafer Günü kutlanıyor! Putin'den dünyaya kritik mesaj...
Rusya'da 9 Mayıs Zafer Günü kutlanıyor! Putin'den dünyaya kritik mesaj... Ukrayna'daki Rus ordusunun işgalinde 75. güne girildi. Dünyanın gözü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bugün Kızıl Meydan'da düzenlenen 'Zafer Günü' geçit törenindeki konuşmasına çevrildi.
9.05.2022 Dünya
9 Mayıs ne günü, 9 Mayıs Zafer Günü nedir? 9 Mayıs Rusya için neden önemi?
9 Mayıs ne günü, 9 Mayıs Zafer Günü nedir? 9 Mayıs Rusya için neden önemi? Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Putin'in eski Sovyet ülkeleri liderlerine 9 Mayıs Zafer Günü nedeniyle tebrik mesajı gönderdiğini duyurdu. Putin'in Gürcistan ve Ukrayna halklarını kutladığı belirtildi. Peki, 9 Mayıs ne günü, 9 Mayıs Zafer Günü nedir? 9 Mayıs Rusya için neden önemi?
9.05.2022 Dünya
Putin: Ortak amaç, Nazizm’in yeniden doğuşunu engellemektir
Putin: Ortak amaç, Nazizm’in yeniden doğuşunu engellemektir Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 9 Mayıs Zafer Günü’nün 77’nci yıl dönümü kapsamında eski Sovyetler Birliği ülkelerinin liderlerine mesaj gönderdi. Putin, “Bugün ortak amaç, farklı ülkelerden insanlara çok acı getiren Nazizm'in yeniden doğuşunu engellemektir” dedi.
8.05.2022 Dünya
Kıyamet uçağı göründü! Dünya nefesini tutup izliyor...
Kıyamet uçağı göründü! Dünya nefesini tutup izliyor... Ukrayna savaşında umduğu zaferi bulamayan Rusya'da 9 Mayıs Zafer Günü askeri geçit töreni provası, başkent Moskova'nın Kızıl Meydanı'nda bugün yapıldı. Rus Ordusunun birçok biriminin katıldığı tören provası, Rusya'nın askeri gücünün bir gösterisi oldu.
7.05.2022 Dünya
Putin'den 9 Mayıs öncesi kritik hamle! Savaşa odaklandı, zafer için...
Putin'den 9 Mayıs öncesi kritik hamle! Savaşa odaklandı, zafer için... Rusya Devlet Başkanı Putin'in ülke yönetimini başbakana devrederek Ukrayna'daki günlük operasyonların komutasını üstlendiği iddia edildi. 9 Mayıs öncesi zafer elde etmek isteyen Putin'in 'imkansız taleplerde' bulunduğu ve 'paranoyak fikirlere' takıntılı hale geldiği konuşuluyor.
3.05.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Ukrayna operasyonlarının 9 Mayıs Zafer Bayramı hedefi yok
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov: Ukrayna operasyonlarının 9 Mayıs Zafer Bayramı hedefi yok Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rusya’nın Ukrayna’daki askeri operasyonlarını 9 Mayıs tarihine kadar tamamlamayı hedeflediği iddialarına ilişkin, “Ukrayna operasyonlarının 9 Mayıs Zafer Bayramı hedefi yok” dedi.
2.05.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında kritik gün! Putin topyekün savaş ilan etmeye hazırlanıyor: Tüm ülkeyi seferber edecek...
Ukrayna-Rusya savaşında kritik gün! Putin topyekün savaş ilan etmeye hazırlanıyor: Tüm ülkeyi seferber edecek... Ukrayna-Rusya savaşında 66. güne girildi. Rus kaynaklara ve Batılı yetkililere göre Putin, Zafer Günü kutlamalarında Ukrayna'ya 'birkaç gün içinde topyekün savaş' ilan etmeye hazırlanıyor. Eski NATO lideri, 'güce saygı duyuyor' diyerek Putin'i caydırmanın tek bir yolla mümkün olduğunu söyledi. Rusya’nın BM Genel Sekreteri’nin ziyareti sırasında Kiev’e yönelik saldırısında bir gazeteci öldü. Avrupa medyası “Putin bir kez daha dünyaya meydan okudu” dedi. CNN, 22 yaşındaki ABD vatandaşı Willy Joseph Cancel'ın Ukrayna'daki çatışmalar sırasında hayatını kaybettiğini duyurdu. Kanada’nın Ukrayna’daki büyükelçiliğini kısa süre içinde yeniden açmayı planladığı açıklandı. Kiev’de gerçekleştirilen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği Rus saldırısının hedefi olan sivil binada arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
30.04.2022 Dünya
Kiev'i alamayan Putin gözünü Donbas'a çevirdi! Tanklar ilerleyişe geçti...
Kiev'i alamayan Putin gözünü Donbas'a çevirdi! Tanklar ilerleyişe geçti... Ukrayna topraklarını işgal eden Rus ordusunun ilk hedefi Ukrayna'nın kalbi Kiev'i almak olan ancak haftalarca süren kuşatmaya rağmen kenti düşüremeyen Rusya'nın yeni hedefi belli oldu. Ukrayna'dan yapılan açıklamada 'Rusya Donbas'ta yeni bir saldırıya hazırlanıyor, tanklar ilerleyişe geçti' denildi.
12.04.2022 Dünya
Dünyanın gözü 9 Mayıs’ta! Rusya lideri Putin o gün ne diyecek?
Dünyanın gözü 9 Mayıs’ta! Rusya lideri Putin o gün ne diyecek? Kiev kuşatması başarısız olan ve ordusu zor durumda kalan Moskova, savaşı Ukrayna’nın doğusuna kaydırırken, Sovyetler Birliği’nin 1945’te Nazileri yenilgiye uğrattığı gün olan 9 Mayıs’ta Rusya lideri Putin’in ne mesaj vereceği merak ediliyor. Uzmanlar, Rus ordusunun Donbas’ta bir ‘zafer’ baskısı altında olabileceğini değerlendiriyor.
9.04.2022 Dünya
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı...
Rus ordusunun uydu görüntüleri Ortaya çıktı! İşte Rusya'nın yeni Kiev planı... Rusya'nın Ukrayna işgalinde 27 gün geride kalırken Ukrayna'nın pek çok kentinde yaşanan şiddetli çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rus ordusunun hala düşüremediği Kiev'in çevresinden gelen uydu görüntüleri ise kısa sürede gündemin bir numaralı maddesi oldu. Görüntüleri inceleyen askeri uzmanlar Rus ordusunun yeni planını açıkladı.
22.03.2022 Dünya
Milli Savunma Bakanı Akar, Azerbaycan’da Zafer Günü törenine katıldı
Milli Savunma Bakanı Akar, Azerbaycan’da Zafer Günü törenine katıldı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 8 Kasım Zafer Günü kutlamaları kapsamında geldiği Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Haydar Aliyev Kültür Merkezi’nde kutlama programına katıldı. Burada konuşma yapan Akar, “Azerbaycan Türkü yaşadığı zorluklar karşısında yılmamış, 'artık yeter' diyerek vatanına, hakkına, hukukuna, öz topraklarına sahip çıkmıştır” dedi.
8.11.2021 Siyaset
'Kafkasların, 'zenginliği paylaşma' bölgesine dönüşmesini arzu ediyoruz'
'Kafkasların, 'zenginliği paylaşma' bölgesine dönüşmesini arzu ediyoruz' TBMM Başkanı Mustafa Şentop, "Biz Türkiye olarak Kafkasların, 'zenginliği paylaşma, mutluluğu çoğaltma' bölgesine dönüşmesini arzu ediyoruz" dedi.
4.11.2021 Siyaset
Dağlık Karabağ'da 2 bin 783 Azerbaycan askeri hayatını kaybetti
Dağlık Karabağ'da 2 bin 783 Azerbaycan askeri hayatını kaybetti Azerbaycan Savunma Bakanlığı Dağlık Karabağ'da 44 gün süren Azerbaycan Ermenistan savaşında 2 bin 783 Azerbaycan askerinin hayatını kaybettiği açıkladı.
3.12.2020 Dünya
Putin: Rusya'da salgın zirve noktasını geçti
Putin: Rusya'da salgın zirve noktasını geçti Rusya Devlet Başkanı Putin, ülkede Kovid-19 salgınının zirve noktasını geçtiğini söyleyerek, Sovyetler Birliği’nin Nazi Almanyası'nı mağlup etmesinin 75. yılı nedeniyle askeri geçit törenlerinin ülke genelinde 24 Haziran’da yapılacağını açıkladı.
26.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zafer Günü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zafer günü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.