Yuva

Yuva

Son dakika yuva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yuva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yuva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yuva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yuva gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.375 yuva haberi bulunmuştur. Tüm yuva haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Portakal" leylek 4 yıldır çok sevildiği mahalleye geliyor! "Onları çok seviyoruz"
"Portakal" leylek 4 yıldır çok sevildiği mahalleye geliyor! "Onları çok seviyoruz" Adana'nın Kozan ilçesinde "Portakal" ismi verilen ve mahalleli tarafından çok sevilen leylek, 4 yıldır aynı mahalleye gelip, aynı noktaya yuva yapıyor.
17.04.2024 Adana
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti
2024 yılında evlenmenin maliyeti belli oldu! Hepsi 2 kat arttı, işte yuva kurmanın maliyeti 2024 yılında evlenmenin maliyeti daha da arttı. Evlenmeye karar veren çiftlerin cebinden toplam ne kadar çıkacak belli oldu. Çiftler söz, nişan, kına ve düğün, çeyiz, ev eşyası, gelin ve damat kıyafeti, kuaför masrafları, fotoğraf ve video çekimleri için yüz binlerce lira harcıyor. İşte her şeyiyle ev kurmanın bedeli...
13.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar
İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul'a tek bir çivi çakmadılar Arnavutköy'de vatandaşlara hitap eden AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İBB yönetimine tepki gösterdi. Kurum, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi.
30.03.2024 Gündem
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir
Ali Koç'tan Fenerbahçelilere çağrı: Artık zaruret haline gelmiştir Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç kongre üyelerine çağrıda bulundu.
27.03.2024 Fenerbahçe
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız
Murat Kurum: Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gaziosmanpaşa mitinginde vatandaşlarla bir araya geldi. Miting programında konuşan Kurum, “İlk günden itibaren İstanbul’un bütün sokaklarında, 31 Mart zaferine inandınız. Ve bu omuzlara kutlu bir sorumluluğu yüklediniz. Bu öyle bir sorumluluk ki; bizi asla laf üretirken bulmayacaksınız. Bizi daima kapınızın önünde, dizinizin dibinde bulacaksınız. Tarihin ve milletin önünde size söz veriyoruz. Ama bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez. Onlar sözleri bile hatırlamıyor, unutuyorlar. Sordukları zaman ‘Yetişmezdi zaten’ diyorlar. Biz söz verdik mi o sözü tutarız" dedi.
23.03.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Adana'da yüzde 70'i engelli 254 sokak hayvanına yuva kurdu
Adana'da yüzde 70'i engelli 254 sokak hayvanına yuva kurdu Adana’nın Kozan ilçesinde 20 yıldır kendini sokak hayvanlarına adayan Nevra Ünlü, kurduğu barınak ile yüzde 70'i engelli 254 köpeğin sokaklarda değil sağlıklı bir yuvada yaşaması için kadın başına mücadele ediyor.
8.03.2024 Adana
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İki parti gizli kapaklı anlaşmalar yaptı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Turgut Özal Spor Salonu önünde partisinin Antalya mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "CHP'nin Genel Başkanı önce İstanbul'da, Mersin'de ve kimi başka yerlerde DEM ile DEM'lendi. İttifak yaptı. Bu iki parti kendi aralarında yaptıkları gizli kapaklı anlaşmalarla belediye başkan adaylıklarını, meclis üyeliklerini, belediye yönetimlerini paylaştılar. Sonra da utanmadan DEM'le ittifakımız yok diye demeç veriyor. Yalan bunların ağzına yuva yapmış" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan CHP'ye dönüşüm tepkisi!
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum'dan CHP'ye dönüşüm tepkisi! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Eyüpsultan’da '5500 Bağımsız Bölümlük Kentsel Dönüşüm Projeleri Temel Atma ve Yıkım Töreni’nde konuştu. Kurum, "İnanın nerede dönüşümü durdurma dilekçesi varsa, durdurma eylemi varsa altında muhakkak CHP'nin imzası vardır. İstanbullular CHP'li İBB adayına Ekrem Bey'e, depremle ilgili şu altı soru soruyorlar. 115 bin konut sözü verip yapmayanlar siz değil misiniz? İBB'nin deprem bütçesini düşürüp o bütçeyi reklama algıya harcayanlar siz değil misiniz? " diye konuştu.
22.02.2024 Gündem
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı
İstanbul afetlere nasıl hazırlanacak? AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, “Risksiz İstanbul” tanıtım toplantısında İstanbul’da 5 yılda 650 bin konut yapacaklarını açıkladı. Kurum, “İstanbul’da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar durmayacağız, dinlenmeyeceğiz, hep birlikte çalışacağız” dedi.
15.02.2024 Gündem
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 18 istasyona sahip raylı sistemi İstanbul'a kazandıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi sona erdi. Toplantının ardından Erdoğan açıklamalarda bulundu.
12.02.2024 Gündem
Bekarlara evlilik kapısını açıyor: Hayırlı bir eş için 3 Cuma aralıksız yapın! 2 sure 4 zikir...
Bekarlara evlilik kapısını açıyor: Hayırlı bir eş için 3 Cuma aralıksız yapın! 2 sure 4 zikir... Bekarlar için huzur ve saadet dolu bir yuva kurmak her şeyden önce gelir. Sevdiğiyle aynı çatı altında yaşamak isteyenlerin yapması gereken bazı rutinler de vardır. Kişi, hayırlı bir eş ile hem bu dünyasını hem de ahiretini kurtarabilir. Dinimizde evlilikle ilgili dualar da yer alır. İşte 3 Cuma günü aralıksız yapmanız gereken o dua ve zikirler...
8.02.2024 Dini Bilgiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yıl sonuna kadar 200 bin konutu teslim edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da ilk etapta inşa edilen deprem konutlarının teslimine katıldı. Erdoğan, "Defne Hastanesi ile ilgili ne dediler? 'Yok öyle bir şey' dediler. Ne oldu, Defne'yi yaptık mı? Yaptık. Açılışını bizzat bu kardeşiniz, bakanıyla tüm ekibiyle gerçekleştirdi mi? Gerçekleştirdi. Çünkü biz yalan üzerine hiçbir zaman hakikati bina etmedik. Bu hususta vatandaşlarımız müsterih olsun. Devletlerine ve bize güvensin. Kimsenin hakkı yerde kalmayacak, kimse mağdur olmayacak" dedi.
3.02.2024 Gündem
Van'da yolcu midibüsü devrildi: 7'si çocuk 27 yaralı
Van'da yolcu midibüsü devrildi: 7'si çocuk 27 yaralı Van'ın Gevaş ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yolcu midibüsü yan yattı. Kazada 7'si çocuk 27 kişi yaralandı.
22.01.2024 Gündem
Kaçtığını sandığı arılar, kullanılmayan bavula bal yapmış
Kaçtığını sandığı arılar, kullanılmayan bavula bal yapmış Düzce’nin Yığılca ilçesinde, bahçesinde bal üretimi yapan İlhami Yörük'ün (44) kovandan kaçan arıları, evinin balkonunda kullanılmayan eski bavulu yuva edinerek 60 kilo petek bal yaptı.
17.01.2024 Gündem
Rüyada Yol Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Uzun Yolda Olmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yol Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Uzun Yolda Olmak Nasıl Yorumlanır? Rüyada yol görmek hayırlı rüyalar arasında sayılmaktadır. Rüyasında yol gören kişilerin belirli bir inanç ve ilke doğrultusunda yaşadığını göstermektedir.
16.01.2024 Eğitim
Rüyada Sel Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sel Basması Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Sel Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Sel Basması Nasıl Yorumlanır? Keder ve sıkıntılardan kurtulmak üzerine rüyada sel olduğunu görmek yorumlanır. Her ne kadar kötü ve doğal bir afet olsa bile, bu durum gerçek yaşamda rüya sahibi için olumlu biçimde ifade edilir. Sorun ve sıkıntıların son bulması, maddi açıdan rahatlamak ve aile hayatında mutlu bir yaşam biçiminde rivayet edilir.
15.01.2024 Eğitim
Rüyada Beyaz Peynir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Peynir Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Beyaz Peynir Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Beyaz Peynir Yemek Nasıl Yorumlanır? Doğru kararlar vermek üzerinden rüyada beyaz peynir görmek ifade edilir. Özellikle hem iş hayatında hem de sosyal yaşantısında vereceği kararlar ile istediği noktaya geleceğine yönelik yorumlanır. Ancak yine de içerisindeki insanlara danışması gerektiğine dair delalet eder.
9.01.2024 Eğitim
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı
'Yuva yıkan kadın' olarak damgalanmıştı! Kardeşi Konsort Kraliçe Camilla'nın ilk kez Kral ile ilişkisini anlattı 1970'lerden beri Kral Charles ile yasak aşk yaşayan ve Kral'ın eşi Prenses Diana ile evliliğinin bitme sebeplerinden biri olup 'yuva yıkan kadın' olarak anılan Camilla Parker Bowles, yıllar sonra muradına ererek Konsort Kraliçe olmuştu. Camilla'nın kız kardeşi Annabel Elliot ve yakın arkadaşı Fiona Lansdowne, ilk kez Kral ile Kraliçe'nin ilişkisi hakkında konuştu.
27.12.2023 Magazin
Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaptı
Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaptı Ermenistan işgalinden kurtarılan Hankendi, 30 yıl sonra Azerbaycan futboluna ev sahipliği yaparken, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, “Dört yıl önce bu stadyumda bazı kişiler, Karabağ Ermenistan’dır demişti. Onlara Karabağ'ın Azerbaycan olduğunu kanıtladık” dedi.
21.12.2023 Dünya
Orojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Orojenez Dağ Örnekleri Nelerdir?
Orojenez Nedir, Nasıl Oluşur? Türkiye'deki Orojenez Dağ Örnekleri Nelerdir? Dağ oluşumu yüz yılların neticesinde oluşan fay hareketlerinin bir tür sonucu olarak karşımıza çıkar. Genel olarak oldukça büyük çaplı olarak görülen bu doğa olayları pek çok canlının da yuva tespiti edilmesinde işe yarar. Aynı zamanda pek çok canlı varlık ve değerli kayalar da dağ oluşunu yani orojenez ile meydana gelir.
19.12.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yuva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yuva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.