Yks Duyuru

Yks Duyuru

Son dakika YKS duyuru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan YKS duyuru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını YKS duyuru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yks Duyuru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yks duyuru gelişmeleri de dahil olmak üzere 58 yks duyuru haberi bulunmuştur. Tüm yks duyuru haberleri aşağıda listelenmiştir.
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik...
YKS başvuru süresi yarın sona eriyor! Flaş değişiklik... Yüz binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. Yarın son gün. ÖSYM tarafından bu yıl yeni uygulama başlatıldı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
1.03.2021 Eğitim
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların...
YKS ile ilgili flaş açıklama! Adayların... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. YKS'ye girecek adaylar için uyarı yapıldı. 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuruları 4 Şubat’ta başladı. 2 Mart Salı günü sona erecek başvurular için rehberlik uzmanlarından önemli uyarılar geldi. Uzmanlar, adayların işlemlerini son güne bırakmamalarını hatırlattı.
17.02.2021 Eğitim
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren...
MEB duyurdu! Ve başladı, bugünden itibaren... MEB’den flaş karar! Binlerce öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Öğrenciler için fırsat niteliğinde bir yeniliğe imza atıldı. Bugün itibarı ile başladı. 11 Haziran tarihine kadar devam edecek. İsteyen tüm öğrenciler ücretsiz olarak yararlanabilecek. YKS’ye girecek adaylar için 'YKS İnteraktif Soru Çözümleri Platformu’ oluşturuldu. Tüm adaylara açık platformda canlı yayında sorulan sorulara öğrenciler yanıt verebilecek.
8.02.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te...
MEB resmen duyurdu! Yarın saat 15.00'te... Binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor. MEB tarafından resmen duyuruldu. Yarın başlıyor. Çok önemli yenilik. Bakan Selçuk da sosyal medyadan detayları paylaştı. YKS'ye girecek adayları yakından ilgilendiren bilgilendirmede Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Ortaöğretim Genel Müdürlüğünce hazırlanan "interaktif" sorular ile ilgili bilgi verdi.
7.02.2021 Eğitim
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı
Öğrenciler merakla bekliyordu! Bugün başladı Binlerce öğrenci bekliyordu. ÖSYM’den flaş karar! Bugün başladı. Daha önce yapılmayan bir yenilik hayata geçirildi. Öğrenciler T.C. kimlik kartı ve e-Devlet şifresi ile yapabilecekler. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) adayları için büyük kolaylık sağlanacak.
4.02.2021 Eğitim
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu
YKS geç başvuru süreci başladı! ÖSYM Başkanı duyurdu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Bayram Ali Ersoy, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) geç başvuru sürecinin başladığını açıkladı.
5.03.2024 Gündem
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?
İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müfredat değişikliği yapılacak. Bakan Yusuf Tekin, yeni müfredatın hazır olduğunu ifade ederek tarih paylaşımında bulunurken öğrenciler “İntegral kalktı mı 2024? YKS mantık limit türev integral kalktı mı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
24.02.2024 Gündem
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi?
Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılacak? Ne zaman açılıyor 2023, üniversiteler 2 Ekim’e mi ertelendi? Üniversitelerin açılış tarihi değişti mi? Yeni eğitim öğretim yılı iple çekilirken, YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla üniversiteli olan öğrencilerin üniversitelerin açılış tarihine yönelik araştırmaları da başladı. Lisans eğitimine başlayacaklar ve hâlihazırda lisans öğrencisi olanlar YÖK duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor.  Öte yandan ise üniversite açılış tarihinin ertelendiği iddiaları dolaşıma sokuldu. Bu paylaşımları gören öğrenciler “Üniversiteler 2 Ekim’de mi açılıyor, üniversitelerin açılış tarihi 2 Ekim’e mi ertelendi?” sorularına yanıta arıyor. Peki, Üniversiteler ne zaman açılacak, üniversitelerin açılış tarihi ertelendi mi?
29.08.2023 Eğitim
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta, YKS 2023 açıklandı mı? 2023 YKS sonuçları ÖSYM takvimi: ÖSYM YKS sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak?
YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta, YKS 2023 açıklandı mı? 2023 YKS sonuçları ÖSYM takvimi: ÖSYM YKS sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları 2023 için gözler ÖSYM’ye çevrildi. 17-18 Haziran 2023 tarihlerinde TYT, AYT ve YDT olmak üzere üç oturuma gören adaylar, hayalindeki üniversiteyi kazanmak için heyecanla YKS sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. YKS sonuçları, ÖSYM tarafından sonuç.osym.gov.tr adresi üzerinden erişime açılacak. Peki, YKS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? İşte 2023 YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih...
19.07.2023 Eğitim
YKS SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2023 | Üniversite sınavı (YKS) sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı 2023?
YKS SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2023 | Üniversite sınavı (YKS) sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı 2023? YKS sonuçları açıklandı mı, bugün açıklanır mı? YKS sonuçları açıklandı, duyurusu adaylar tarafından merakla bekleniyor. 17-18 Haziran'da TYT AYT ve YDT sınavlarına katılan adaylar üç oturum olarak yapılan üniversite sınavını geride bırakırken, ÖSYM sonuçları açıklayacağı tarihe gözlerini çevirdi. 3 milyondan fazla aday YKS sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Sorularına yanıt arıyor. sonuç.osym.gov.tr üzerinden ilan edilecek sınav sonucu için nefesler tutuldu. Peki, YKS sınav sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı, YKS erken açıklanır mı?
17.07.2023 Eğitim
ÖSYM YKS sonuçları sorgulama: YKS açıklandı mı, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken mi açıklanacak? ÖSYM YKS'yi 20 Temmuz'dan önce açıklar mı?
ÖSYM YKS sonuçları sorgulama: YKS açıklandı mı, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken mi açıklanacak? ÖSYM YKS'yi 20 Temmuz'dan önce açıklar mı? YKS sınav sonuçları sabırsızlıkla bekleniyor. Üniversite hayali kuran adaylar 17-18 Haziran tarihlerinde TYT, AYT, YDT oturumlarına girdi. Sınav sonuçları ÖSYM sonuç ekranı (https://sonuc.osym.gov.tr/) üzerinden erişime açılacak. Puan türüne göre detaylı sonuç belgesini adaylar T.C kimlik numarası ve şifreleri ile öğrenilecek. ÖSYM YKS sınavı sonuçlarına ilişkin tarih verdi ancak, bazı dönemlerde ÖSYM YKS sonuçlarını erken açıklıyor. Peki, YKS sonuçları erken açıklanır mı, YKS sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
12.07.2023 Eğitim
YKS sonuçları açıklandı mı, YKS ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları erken açıklanır mı 2023?
YKS sonuçları açıklandı mı, YKS ne zaman açıklanacak? ÖSYM YKS sonuçları erken açıklanır mı 2023? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak 2023, erken açıklanır mı, YKS sonuçları açıklandı mı? Üniversite adayları sabırsızlıkla YKS sınav sonuçlarının açıklanmasını bekliyor, gözler ÖSYM’nin sonuç duyuru sayfasına çevrildi. Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden veya mobil uygulamasından öğrenebilecek. Peki, 2023 YKS sınav sonuçları açıklandı mı, ÖSYM YKS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, üniversite sınav sonuçları erken açıklanır mı?
11.07.2023 Eğitim
YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı
YKS soru kitapçıkları ve cevap anahtarları erişime açıldı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2023-YKS) oturumları temel soru kitapçıkları ve cevap anahtarları, ÖSYM'nin internet sitesinde erişime açıldı.
18.06.2023 Gündem
4 il için YKS kararı! Ücret alınmayacak
4 il için YKS kararı! Ücret alınmayacak YKS tarihi ÖSYM tarafından az önce yapılan resmi duyuru ile internet sitesinden açıklandı. YKS başvuru süreci heyecanla bekleniyordu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) 17-18 Haziran 2023'te yapılacak. Deprem sebebiyle afet bölgesi ilan edilen 11 il ve bir ilçemizde ikamet eden, deprem sonrasında başka il ve ilçelere göç eden adaylarımızdan sınav ve başvuru ücreti alınmayacak. İşte YKS süreci ile ilgili merak edilen tüm detaylar
8.03.2023 Gündem
Bakan Özer: Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri 1 yıl ertelendi
Bakan Özer: Öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülükleri 1 yıl ertelendi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem felaketi nedeniyle öğretmenlerin zorunlu çalışma yükümlülüğünün bir yıl ertelendiğini duyurdu.
8.03.2023 Eğitim
KYK ek tercih yurt başvuruları 2022 ne zaman, KYK yurt ek başvuruları var mı?
KYK ek tercih yurt başvuruları 2022 ne zaman, KYK yurt ek başvuruları var mı? KYK yurt ek başvuruları ne zaman? KYK ek tercih yurt başvuruları aramalar arttı. KYK yurt tercih sonuçları açıklandıktan sonra kayıtlarını yapan öğrenciler yurtlara yerleşti. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde sayıları belli boş kontenjanları belli olunca KYK ek yurt başvurusu var mı, nasıl yapılır? 2022 KYK ek tercih yurt başvuruları hakkında merak edilenler…
29.09.2022 Eğitim
3. ek tercih var mı, YKS 3. ek tercih olacak mı? ÖSYM YKS 3. ek tercih tarihleri açıklandı mı, ne zaman?
3. ek tercih var mı, YKS 3. ek tercih olacak mı? ÖSYM YKS 3. ek tercih tarihleri açıklandı mı, ne zaman? YKS 3. ek tercih var mı, 3. ek tercih olacak mı? YKS ek tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından 3. ek tercih olup olmayacağı sorgulanıyor. YKS ek yerleştirme sonuçlarında da bir yere yerleşemeyen öğrenciler ÖSYM duyuru sayfasını sık sık ziyaret ediyor. Pek, ek tercih var mı 2022?
20.09.2022 Eğitim
KYK yedek sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? KYK yedek yurt sonuçları açıklandı mı?
KYK yedek sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? KYK yedek yurt sonuçları açıklandı mı? KYK yedek bekleyenler sık sık KYK yedek sonuçları için arama yapıyor. 41 ilde açıklanan KYK yurt yerleştirmeleriyle tüm yurtlarda asillerin bütün kontenjanları doldu. Üniversitelerde 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemine kısa bir süre kala yurtlara yerleşmeyen öğrenciler KYK yedek yurt başvuru tarihleri, nasıl yapılacağı ve sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Peki, KYK yedek sonuçları ne zaman açıklanacak, saat kaçta? KYK yedek sonuçları açıklandı mı? İşte KYK yedek sırası bekleyenler ve KYK yedek sonuçları hakkında son durum…
12.09.2022 Eğitim
ÖSYM ek tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ÖSYM ek tercih nasıl yapılır? YKS ek tercih yapma ekranı açıldı mı?
ÖSYM ek tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ÖSYM ek tercih nasıl yapılır? YKS ek tercih yapma ekranı açıldı mı? YKS ek tercih ne zaman, bu ay başlıyor mu? YKS ek tercih yapma ekranı ile tercihlerini yapacaklar arama motorlarına ve ÖSYM AİS sayfasına yöneldi. Ek tercih tarihleri ve kılavuzun yayınlanıp yayınlandığı merak ediliyor. Peki, ÖSYM ek tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı, ÖSYM ek tercih nasıl yapılır? YKS ek tercih yapma ekranı açıldı mı?
27.08.2022 Eğitim
KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler!
KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler! Milyonlarca öğrenci üniversite yerleştirme sonuçlarını bekliyor! Gözler ÖSYM’ye çevrilirken pek çok aday ve üniversite öğrencisi de Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve yurt başvurularının ne zaman başlayacağını araştırıyor. Peki, KYK burs başvuruları başladı mı? KYK yurt başvuruları ne zaman başlayacak? İşte KYK burs miktarı ve yurt ücretleri ile ilgili bilmeniz gerekenler!
14.08.2022 Eğitim
YKS açıklandı mı? 2022 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı?
YKS açıklandı mı? 2022 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı? YKS sonuçları açıklandı mı, ÖSYM tarafından YKSK sonuçları açıklandı mı? soruları Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen YKS 2022 sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kala gündeme geldi. İşte YKS sonuçlarının açıklanacağı tarih…
16.07.2022 Eğitim
YKS sonuçları açıklandı mı? 2022 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları sorgulama, TYT, AYT, YDT 2022 YKS sonuçları...
YKS sonuçları açıklandı mı? 2022 YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS sonuçları sorgulama, TYT, AYT, YDT 2022 YKS sonuçları... 2022 YKS sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. ÖSYM tarafından Haziran ayında TYT, AYT ve YDT olmak üzere toplamda 3 oturumda yapılan YKS sonuçları için geri sayım başladı. Sınava giren yüz binlerce öğrenci YKS sonuçları açıklandı mı? YKS sonuçları ne zaman açıklanacak, erken açıklanır mı? sorusunun cevabını merak ediyor. Sonuçların açıklanmasının ardından tercih işlemleri başlayacak. Adaylar; YKS puanları, üniversitelerin taban ve tavan puanları ile branş sıralamalarına göre tercihlerini yapacak. Bu noktada TYT sonuçları ile AYT sonuçları büyük önem taşırken üniversite sınavı sonuç tarihi, ÖSYM takvimiyle belli oldu. İşte son dakika haberinin detayları...
14.07.2022 Eğitim
LGS ve YKS ile ilgili flaş açıklama! Resmen duyuruldu
LGS ve YKS ile ilgili flaş açıklama! Resmen duyuruldu LGS ve YKS ile ilgili son dakika açıklaması! Bakanlık harekete geçti. Tamamen ücretsiz. Millî Eğitim Bakanlığı, LGS ve YKS’ye katılacakların sınava hazırlıklarına destek amacıyla öğrencilere bugüne kadar 15 milyon yardımcı kaynak ulaştırdı.
23.05.2022 Eğitim
MEB resmen duyurdu! Bugün başladı, LGS ve YKS'ye girecek milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, tamamen ücretsiz...
MEB resmen duyurdu! Bugün başladı, LGS ve YKS'ye girecek milyonlarca öğrenciyi kapsıyor, tamamen ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. 81 ildeki milyonlarca öğrenci için geçerli. 8 ve 12’nci sınıf öğrencileri ücretsiz olarak yararlanacak. Millî Eğitim Bakanlığı, LGS ve YKS sınavına girecek öğrencilere destek olmak amacıyla hazırlanan çalışma kitaplarından 12 milyon bastırarak 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerine ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.
14.04.2022 Eğitim
ÖSYM’den ALES adayları için geç başvuru günü hatırlatması! ALES sınavı ne zaman?
ÖSYM’den ALES adayları için geç başvuru günü hatırlatması! ALES sınavı ne zaman? ÖSYM duyurdu! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 17 Nisan’da gerçekleştirilecek Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2022 ALES/1) için geç başvuru süreci başladı. Peki, Ales başvurusu nasıl yapılır? Ales sınavı ne zaman? Ales geç başvuru ne zaman bitiyor? Ales geç başvuru ücreti ne kadar? İşte detaylar…
15.03.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Yks Duyuru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yks duyuru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.