Yılan Adası

Yılan Adası

Son dakika yılan adası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılan adası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılan adası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılan Adası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılan adası gelişmeleri de dahil olmak üzere 47 yılan adası haberi bulunmuştur. Tüm yılan adası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı
Letonyalı politikacı Rus heyete küfür etti! Salon bir anda alkışlamaya başladı Birleşmiş Milletler toplantısında söz alan Letonyalı politikacı Rihards Kols, dünya gündemine oturdu. Rus işgalinin başında yaşananlara atıfta bulunan Kols küfür etti, salondakilerin tepkisi ise dünya basınına bomba gibi düştü.
28.02.2023 Gündem
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı
Zelenskiy: Bin 800 yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Bin 800'den fazla yerleşim yeri Rus işgalinden kurtarıldı" dedi.
28.12.2022 Dünya
Rusya ile Ukrayna arasında 100 esir takas edildi
Rusya ile Ukrayna arasında 100 esir takas edildi Rusya ile Ukrayna arasında yapılan esir takasında Rusya 50, Ukrayna ise 50 askeri serbest bıraktı.
24.11.2022 Dünya
Türk SİHA'larına büyük övgü: Durdurulamıyor
Türk SİHA'larına büyük övgü: Durdurulamıyor Birleşik Krallık merkezli yayın kuruluşu BBC'nin Rusça servisi, yerli ve milli SİHA'ların mucidi Haluk ve Selçuk Bayraktar ile bir röportaj gerçekleştirdi. Analiz haberde, Türk SİHA'larının başarısından, "Bayraktar TB2'lerin dünyada en popüler drone: Doğru zamanda doğru yerde olmayı başarıyorlar." ifadeleriyle söz edildi. Haberde görüşlerine başvurulan BBC Rusça Savunma Muhabiri Pavel Aksyonov, "Piyasada yüksek taktik ve teknik özellikleri olan pek çok rakibi bulunsa da Bayraktar TB2, orta menzilli ve uzun ömürlü İHA'lar arasında en popüleri. Burada Bayraktar'ın geçmişinin başarılarla dolu olmasının etkisi var: Bu model aynı anda birden fazla cephede kullanıldı ve durdurulamadı. Ukrayna öncesinde Azerbaycan tarafından Dağlık Karabağ'da, Türkiye tarafından Şubat 2020'deki Suriye operasyonunda ve Libya'da Halife Hafter'e karşı başarıyla kullanılmıştı." dedi.
27.08.2022 Ekonomi
Türkiye'nin hamlesine büyük övgü! Bu kez Almanlar yazdı
Türkiye'nin hamlesine büyük övgü! Bu kez Almanlar yazdı Türkiye'nin hamlesine büyük övgü. Bu kez Almanlar yazdı. Türkiye’nin askeri teknoloji üretiminde benimsediği yerli ve milli üretim anlayışı, yabancı basında bir kez daha manşete taşındı. Alman Handelsblatt gazetesi, Türkiye’nin silah üretim hamlesini tüm ayrıntılarıyla incelediği bir analiz kaleme aldı. Analizde, Türkiye ile Almanya da kıyaslandı.
28.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü Türkiye'de! Kritik anlaşma imzalanacak!
Dünyanın gözü Türkiye'de! Kritik anlaşma imzalanacak! En büyük küresel buğday tedarikçilerinden olan Rusya ve Ukrayna arasında 24 Şubat’ta Rusya’nın Ukrayna’ya saldırısı ile başlayan savaş küresel gıda fiyatlarını artırdı ve gıda krizine neden oldu. Savaşın durdurduğu sevkiyatı yeniden başlatabilmek için Türkiye'nin öncülüğünde, bugün, bir anlaşma imzalanacak. Ukrayna ve Rusya taraflarının katılımıyla, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Guterres'in hazır bulunacağı tahıl sevkiyatı anlaşması imzası savaşta bir dönüm noktası olabilir. Peki gemiler Karadeniz'den nasıl geçecek? İşte tüm detaylar...
22.07.2022 Siyaset
Selçuk Bayraktar savaşın seyrini değiştiren TB2’yi anlattı!
Selçuk Bayraktar savaşın seyrini değiştiren TB2’yi anlattı! Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşta kuralları baştan yazan Türkiye yapımı drone’lar İngiliz basınında bir kez daha manşet oldu. Kiev'e Rus ordusuna karşı en belirleyici zaferlerinden bazılarını kazandıran Bayraktar TB2 insansız hava aracı, The Telegraph tarafından üretildiği yerde incelendi ve bir makaleye konu oldu.
11.07.2022 Gündem
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Üst üste indirim! Benzin, motorin, LPG...
Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Üst üste indirim! Benzin, motorin, LPG... Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Akaryakıt fiyatlarına peş peşe indirim geliyor. Motorin fiyatları düşüyor. 29 haziran gece yarısı gelen zammın ardından 30 Haziran gece yarısı bir indirim daha geldi. Brent petrol fiyatlarındaki düşüşün pompaya yansıması sonrası gözler benzin LPG ve motorin fiyatlarına çevrildi. İşte 1 Temmuz itibarıyla güncel rakamlar...
1.07.2022 Ekonomi
Ukrayna'nın Odesa şehri resmen kabusa uyandı! Rusya'dan intikam saldırısı...
Ukrayna'nın Odesa şehri resmen kabusa uyandı! Rusya'dan intikam saldırısı... Rus ordusunun 24 Şubat'ta Ukrayna'ya girmesiyle başlayan savaş ülkenin doğu bölgelerinde son sürat devam ediyor. Rusya bir yandan da Ukrayna şehirlerine füze saldırıları düzenliyor. Rusya'nın hedefi bu sefer Odesa oldu. Sabahın erken saatlerinde gerçekleştirilen füze saldırısında en az 17 kişinin öldüğü belirtiliyor. İşte bölgeden gelen ilk görüntüler...
1.07.2022 Dünya
F-16'lar ile ilgili son dakika açıklaması! Biden duyurdu: Satmalıyız!
F-16'lar ile ilgili son dakika açıklaması! Biden duyurdu: Satmalıyız! ABD Başkanı Joe Biden NATO Liderler Zirvesi sonrası son dakika açıklamalarında bulundu. NATO'nun her karış toprağını savunacaklarını ifade eden Biden, “Hiç olmadığımız kadar güçlü olacağız" dedi. Biden, Türkiye'ye F-16 satışı için yaptığı açıklamada da, "Türkiye’ye F-16 satmalıyız. Kongre’nin onay vermesi lazım, bunu başarabiliriz" dedi.
30.06.2022 Dünya
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon!
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon! Ukrayna tarafından Neptün füzeleriyle batırılan Rusya'nın amiral gemisi Moskva'ya gizli bir operasyon düzenleyerek askeri teçhizatları ve askerlerin cansız bedenlerini topladığı iddia edildi. Ürkütücü operasyon iddiası Ukrayna'dan gelirken Batı medyası operasyonun askerlerin ailelerinin öfkesinin artması sonrası gerçekleştirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya
Putin: Ortak amaç, Nazizm’in yeniden doğuşunu engellemektir
Putin: Ortak amaç, Nazizm’in yeniden doğuşunu engellemektir Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 9 Mayıs Zafer Günü’nün 77’nci yıl dönümü kapsamında eski Sovyetler Birliği ülkelerinin liderlerine mesaj gönderdi. Putin, “Bugün ortak amaç, farklı ülkelerden insanlara çok acı getiren Nazizm'in yeniden doğuşunu engellemektir” dedi.
8.05.2022 Dünya
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Yılan Adası vuruldu! Dünya gündemine oturdu! İşte o anlar...
Ukrayna - Rusya savaşında kritik gelişme! Yılan Adası vuruldu! Dünya gündemine oturdu! İşte o anlar... Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sürerken, Kiev'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Ukrayna savaşın ilk günlerinden beri gündemde olan Yılan Adası'na saldırı düzenledi. Ülke basını bu gelişmeyi 'Yılan Adası'nın intikamı alındı' şeklinde yorumlarken saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. İşte dünya gündemine oturan o anlar...
8.05.2022 Dünya
Ukrayna dünyaya duyurdu: TB2 SİHA'sı ile Rus çıkarma gemisini yok ettik!
Ukrayna dünyaya duyurdu: TB2 SİHA'sı ile Rus çıkarma gemisini yok ettik! Ukrayna-Rusya savaşında kritik gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna ordusu, Yılan Adası’nda demirli olan Rus donanmasına ait "Serna" sınıfı çıkarma gemisinin vurulduğunu açıkladı.
7.05.2022 Dünya
SİHA'lar görev başında: İki Rus devriye botunu vurduk
SİHA'lar görev başında: İki Rus devriye botunu vurduk Ukrayna Savunma Bakanlığı, Karadeniz'de bulunan yılan adası yakınlarında iki Rus devriye botunu vurduğunu açıkladı. Botların vurulduğu anların görüntülerini paylaştı.
2.05.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika ve Karayipler Parlamentosu Başkanı ile görüştü
Bakan Çavuşoğlu, Latin Amerika ve Karayipler Parlamentosu Başkanı ile görüştü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, PARLATINO’nun yeni Başkanı Arjantinli Senatör Silvia del Rosairo Giacoppo, İcra Sekreteri Elias Castillo ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.
28.04.2022 Siyaset
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rus işgalinin faturasını açıkladı
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Rus işgalinin faturasını açıkladı Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ülkesindeki maddi kaybın 600 milyar dolara ulaştığını belirtti.
28.04.2022 Dünya
Yılan Adası intikamı alındı! Ukrayna ordusu dünyaya duyurdu: Hepsi füzelerle yok edildi...
Yılan Adası intikamı alındı! Ukrayna ordusu dünyaya duyurdu: Hepsi füzelerle yok edildi... Ukrayna-Rusya savaşında çatışmalar ve bombalamalar devam ederken Ukrayna ordusundan dikkat çeken bir açıklama geldi. Ordu savaşın ilk günlerinden beri gündemde olan Yılan Adası'na saldırı düzenledi. Ülke basını bu gelişmeyi 'Yılan Adası'nın intikamı alındı' şeklinde yorumladı.
28.04.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski duyurmuştu: Tanesi 100 dolara satılıyor!
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski duyurmuştu: Tanesi 100 dolara satılıyor! Ukrayna-Rusya savaşının ilk günlerinde Yılan Adası'nda yaşanan olaylar adeta savaşın simgelerinden biri haline gelmişti. Kahramanca adayı savunan askerlerin bir kısmı ölmüş bir kısmı da esir düşmüştü. Ukrayna hükümeti bu kritik anın hatırasını özel pullar bastırarak yaşatmak istedi. İşte bu ilginç karar ve devamında yaşananlar...
21.04.2022 Dünya
Ukrayna'nın vurduğu Rus gemisi Moskva ile ilgili son dakika gelişmesi! Rusya resmen açıkladı
Ukrayna'nın vurduğu Rus gemisi Moskva ile ilgili son dakika gelişmesi! Rusya resmen açıkladı Ukrayna, Rusya'nın Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'yı vurduğunu açıkladı. Savaşın ilk günlerin Yılan Adası'nı kuşatan gemi ile ilgili Rusya'dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Rusya Savunma Bakanlığı geminin battığını duyurdu.
14.04.2022 Dünya
Rusya: Kruvazör gemisi Moskova, çıkan yangında mühimmatın infilak etmesiyle ağır hasar gördü
Rusya: Kruvazör gemisi Moskova, çıkan yangında mühimmatın infilak etmesiyle ağır hasar gördü Rusya Savunma Bakanlığı, "Moskova" kruvazör gemisinde çıkan yangın sonucu mühimmatın infilak ettiğini ve gemide ağır hasar meydana geldiğini açıkladı.
14.04.2022 Dünya
Neptün füzesi kimin, kime ait? Neptün füzesi nedir ve özellikleri nelerdir?
Neptün füzesi kimin, kime ait? Neptün füzesi nedir ve özellikleri nelerdir? Ukrayna, Rusya Donanması’na ait Moskova isimli kruvazör gemisini vurduğunu açıkladı. Söz konusu gelişmenin ardından “Neptün füzesi kimin, kime ait? Neptün füzesi nedir ve özellikleri nelerdir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
14.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk...
Zelenski yakalandığını dünyaya bizzat duyurmuştu! İşte 'Gri Kardinal'den 'Karanlıklar Prensi'ne Putin'in yakın dostu Viktor Medvedçuk... Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski'nin dün sosyal medya kanalları üzerinden yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Zelenski, Putin yanlısı Ukraynalı politikacı ve milyoner iş insanı Viktor Medvedçuk'un yakalandığını duyurdu. Muhalefet Plaformu - Yaşam İçin Partisi'nin lideri olan Medvedçuk, ayrılıkçı Donetsk ve Lugansk yönetimlerine finansal destek sağladığı gerekçesiyle 2021 yılında vatana ihanetle suçlanmış ve yargılanmayı beklediği dönemde ev hapsine mahkum edilmişti. Şubat ayı sonlarında ev hapsinden kaçan Medvedçuk o günden beri aranıyordu.
14.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Çok konuşulacak itiraf: 22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik, Zelenski'ye suikast...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! Çok konuşulacak itiraf: 22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik, Zelenski'ye suikast... 24 Şubat'ta başlayan Rus işgali Ukrayna topraklarında şiddetli çatışmalar ve bombalamalarla devam ediyor. Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya katılmasının Rusya'nın düşmanlarında birkaç artışa neden olacağını belirten Medvedev, Baltık bölgesine nükleer silah konuşlandırma sinyali verdi. Azak Denizi'ndeki Berdyansk limanında demirli Rus gemilerini Mart ayında hedef alan Ukrayna ordusu, bu kez Karadeniz Filosu'nun amiral gemisi Moskva'ya (Moskova) Neptün füzeleri fırlattı. Rusya Savunma Bakanlığı, geminin ağır hasar aldığını ve mürettebatın tahliye edildiğini kabul eden bir açıklama yaptı. Gün içinde ise taraflardan farklı açıklamalar geldi. Moskova geminin halen su üstünde olduğunu belirtiyor, Ukrayna ise batmaya başladığını kaydediyor. Öte yandan Ukrayna Milli Güvenlik ve Savunma Konseyi Sekreteri Aleksey Danilov, Rusya’nın Ukrayna’ya saldıracağına dair istihbarata 22 Şubat’ta sahip olduklarını ifade ederek, “22 Şubat’ta savaş başlıyor diyemezdik” dedi.
14.04.2022 Dünya
Zelenskiy Rus medyasına konuştu ortalık karıştı! Flaş yasaklama kararı
Zelenskiy Rus medyasına konuştu ortalık karıştı! Flaş yasaklama kararı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, çevrimiçi olarak Rus muhalif gazeteciler ile röportaj yaptı. Röportajın ardından Rusya Federal Bilgi Teknolojileri ve Kitle İletişim Denetleme Kurumu'ndan (Roskomnadzor) röportajın yayınlanmaması konusunda uyarı yayınlandı. Asker varken referandumun olmayacağını söyleyen Zelenski, "Ülke topraklarında herhangi bir yasal dayanağı olmayan birlik veya silahlı yasadışı oluşumlar veya başka bir devletin yasal oluşumları varsa, hiç kimse referandumun sonuçlarını saymayacaktır." dedi.
27.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yılan Adası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılan adası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.