Yığınak

Yığınak

Son dakika yığınak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yığınak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yığınak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yığınak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yığınak gelişmeleri de dahil olmak üzere 508 yığınak haberi bulunmuştur. Tüm yığınak haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'nin tankları sınırda! Yunanistan, Dedeağaç'ta askeri  yığınak yapıyor
ABD'nin tankları sınırda! Yunanistan, Dedeağaç'ta askeri yığınak yapıyor Amerika Birleşik Devletleri,(ABD) Türkiye ile Yunanistan sınırı olan Dedeağaç'a askeri yığınak yapmaya devam ediyor.Dokuz ay boyunca dönüşümlü konuşlandırılacak yeni birlikleri getiren dev gemiden, M1A2 Abrams tankları ve M2 Bradley zırhlı araçları indi. Yunan medyası ise, Atina yönetiminin Dedeağaç'la gurur duyduğunu belirtip limanın bir başarı hikayesi olduğunu belirtti.
15.03.2024 Gündem
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı
ABD-Meksika sınırında göçmen krizi! 25 eyalet valisi Beyaz Saray'a karşı bildiri yayınladı tansiyon arttı ABD'den göçmen krizi büyüyor. Ülkedeki 25 eyalet, ABD Başkanı Joe Biden ile Teksas eyaleti arasında yaşan sınır güvenliği tartışmasında Teksas'a destek veren bildiri yayınladı. CNN TÜRK Washington temsilcisi Yunus Paksoy ABD - Meksika sınırına giderek son gelişmeleri aktardı.
27.01.2024 Dünya
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu Mısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023 Gündem
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor
İsrail'den katliama devam sinyali! Kara harekatı için hazırlıklarını sürdürüyor İsrail-Filistin savaşında 17 gün geride kalırken, çatışmalar Gazze Şeridi’ne yıkım ve ölüm getirdi. İsrail’in Gazze’ye yönelik ablukası ve bombardımanı altında binlerce Filistinli hayatını kaybederken, saldırılarını kesmeyen İsrail ordusu bir yandan da kara harekâtı için hazırlıklarını sürdürüyor.
24.10.2023 Gündem
Gazze'de abluka sürüyor! İsrail, kara harekatını erteledi
Gazze'de abluka sürüyor! İsrail, kara harekatını erteledi İsrail’in tahliyeler için verdiği sürenin 16.00’da dolmasıyla da Gazze’den dumanlar yükseldi. İsrail’in Filistinlilerin 16.00’ya kadar Gazze’den ayrılmasına ilişkin açıklamasında verilen sürenin dolmasından sonra İsrail’in Gazze sınırındaki Sderot kentinde tank hareketliliği yaşanıyor. Ordu Sözcüsü, Gazze'de rehineler için sınırlı kara operasyonları düzenlendiğini açıklarken; İsrail Ordu Radyosu, düzenlenecek olası bir kara harekatının ertelendiğine dair bir duyuru geçti.
23.10.2023 Dünya
Bölgede korkulan oldu! İsrail kara harekatına başladı, Gazze'ye baskın
Bölgede korkulan oldu! İsrail kara harekatına başladı, Gazze'ye baskın İsrail Hamas arasındaki savaş 8. gününde devam ediyor... Gazze'deki Filistinlilere evlerini terk etmeleri için 24 saat süre veren İsrail, dün gece kara baskınlarına başladı. İşgal altındaki Batı Şeria'da çatışmaların devam ettiği öğrenilirken, İsrail'in sivillerin geçişi için verdiği süre saat 16:00 itibarı ile sona erdi. İsrail tankları Gazze sınırına yığınak yaparken, bölgedeki tansiyona giderek yükseliyor
14.10.2023 Dünya
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu! Son bir haftada 53 terörist etkisiz hale getirildi Terör örgütüne operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bir haftada 53 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
10.08.2023 Gündem
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı
Rusya'daki Wagner krizinin ardından Fulya Öztürk Moskova'daki son durumu aktardı Rusya'yı sarsan silahlı ayaklanma bitti. Peki, Wagner'in eteklerine kadar geldiği başkent Moskova'da son durum ne? CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ve Kameraman Halil Kahraman, bölgeden izlenimlerini aktardı.
25.06.2023 Dünya
Bahçeli'den 'İmamoğlu kararı' açıklaması: Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanı'dır
Bahçeli'den 'İmamoğlu kararı' açıklaması: Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanı'dır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medyadan İmamoğlu davasındaki kararla ilgili açıklama yaptı. Bahçeli "Operasyonun hedefi CHP Genel Başkanıdır. Kılıçdaroğlu’nun adaylığına soğuk ve şaşı bakanların Saraçhane tantanasına can havliyle sarılması, İP Başkanı’yla İmamoğlu’nun sevinç içinde kucaklaşmaları, bu şarkı burada bitmeyecek nakaratları tam bir düzenbazlıktır." dedi.
15.12.2022 Siyaset
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: S-300'le yapılan taciz karşılıksız bırakılmamalı MHP lideri Bahçeli, TBMM açılır açılmaz sosyal medya düzenlemesinin kanunlaşması gerektiğini belirtti. Bahçeli, Yunanistan'ın bardağı taşırmak üzere olduğunun altını çizerek 'S-300'le yapılan taciz karışılıksız bırakılmamalı' ifadelerini kullandı. Seçim için de hazır olduklarını kaydeden MHP lideri "Adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.
1.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Komşularımıza sırtımızı dönemeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama: Komşularımıza sırtımızı dönemeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde açıklamalar bulundu. Erdoğan, "Türkiye stratejik önemi yüksek coğrafi konuma sahiptir. Geniş bir bölgede yaşanan her olay bizi etkilemektedir. Afganistan'da devam eden iç karışıklıkların, Yemen'de çatışmaların, Suriye'de zulüm ve saldırıların, Balkanlarda alevlenen gerilimlerin, komşuların yanı sıra geniş alandaki krizlerin yansımalarını hisseden ülke Türkiye'dir. Birileri ne derse desin, ülkemizin buralara sırtını dönme lüksü yoktur. Kapıları kapatıp banane diyemeyiz. Bize ne Kudüs'ten bize Ne Irak'tan, Yemen'den Suriye'den diyemeyiz. Hele batılılar gibi 'banane' hiç diyemeyiz. Biz büyük bir devletiz. Zorluklara aldanmadan gereğini yerine getirmek, vicdani görevimizdir. Bölgenin halkları birbirlerinin kardeşi, akrabalarıdır." dedi.
22.08.2022 Siyaset
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe
Putin'e HIMARS misillemesi! Rusya'ya ağır darbe Donanma Günü kutlamaları için St. Petersburg'da boy gösteren Rus lider Putin'e HIMARS'larla çok ağır bir darbe indirildi, yerel yetkililer 40 vagonlu trenin cephanelerle birlikte havaya uçtuğunu bildirdi. İşte tüm gelişmeler...
1.08.2022 Dünya
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi!
Suriye operasyonu başladı mı? Suriye operasyonu nereye yapılacak, ne zaman başlayacak? Gözler MGK toplantısına çevrildi! Milli Güvenlik Kurulu toplantısı bugün gerçekleşecek. Aylık toplanan MGK'nın bugün ki ana gündem maddesi; terörle mücadele kapsamında Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen harekat olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan en son dün İran dönüşü gazetecilerin sorularına yanıt verirken Suriye’ye operasyon konusunda da beklenen sinyali vermişti. Terörle mücadele ve yeni operasyon sinyali verilirken sıcak bölgede PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüler dikkat çekti. Söz konusu gelişmelerin ardından Suriye operasyonu ne zaman başlayacak, Suriye operasyonu nereye yapılacak? Sorularına da yanıt armaya başlandı. İşte Suriye operasyonunda son durum…
21.07.2022 Gündem
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı!
Ünlü Rus model Irina Shayk'ın sosyal medya paylaşımına tepki yağdı! Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle devam ederken Rus süper model Irina Shayk'ın paylaşımına tepki yağdı. Ünlü model Instagram'da yaptığı paylaşım sonrası 'Putin'in savaşını desteklemekle' suçlandı. İşte ünlü modelin tartışmalara neden olan paylaşımı
16.07.2022 Dünya
Fuat Oktay: Son FETÖ'cüye kadar bu hain teröristlerin kökünü kazıyacağız
Fuat Oktay: Son FETÖ'cüye kadar bu hain teröristlerin kökünü kazıyacağız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, '15 Temmuz Sonrası Türkiye' sempozyumunda, "Güvenlik güçlerimizin ve istihbarat teşkilatımızın titiz çalışmaları ile kendini gizleyen kripto FETÖ'cülerin önemli bir kısmı belirlenerek kamu bünyesinden temizlenmiştir. 100'ün üzerinde FETÖ üyesi, saklandıkları ülkelerden Türkiye'ye getirilerek adalete teslim edilmiştir. 20 ülkede 234 FETÖ iltisaklı okul kapatılıp Maarif Vakfımıza devredilmiştir. Nerede saklanırsa saklansın, kimlere ve hangi ülkeye güvenirse güvensin son FETÖ'cüye kadar bu hain teröristlerin kökünü kazıyacağız" dedi.
6.07.2022 Siyaset
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi...
Litvanya Kaliningrad'a giden trenlere izin vermedi Rusya çıldırdı! NATO ülkesine savaş tehdidi... Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken kriz NATO ülkesine sıçramak üzere. Avrupa'nın göbeğindeki Rus toprağı Kaliningrad'a giden trenlere geçiş izni verilmemesi Moskova'nın gözünün dönmesine yol açtı, hem Kremlin hem de Rusya Dışişleri Bakanlığı tehditler savurdu.
20.06.2022 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli: Seçimler zamanında yapılacak
MHP lideri Devlet Bahçeli: Seçimler zamanında yapılacak Milliyetçi Harekete Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun kimlerin dümen suyunda çırpındığını merak etmekte, bir cevap beklemektedir. Diğer zillet partilerinin nerede hizalandıkları muammadır. CHP kayıptır, diğer marjinal zillet partileri kenara çekilmişlerdir. Beğenseler de beğenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır." DEDİ.
7.06.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den İBB Başkanı İmamoğlu'na ve Özdağ'a sert sözler!
MHP lideri Bahçeli'den İBB Başkanı İmamoğlu'na ve Özdağ'a sert sözler! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunarak, "İstanbul olalı böylesi bir zillet, böylesi bir hezimet ne görmüş ne de yaşamıştır. Asıl vız gelip tırıs gidecek şahıs İmamoğlu'dur. İstanbul ziyan edilmiştir, kaderiyle baş başa bırakılmıştır. Bu ayıbın kara lekesi hem belediye başkanının hem de partinin alnına kazınmıştır." dedi.
10.05.2022 Siyaset
MHP lideri Bahçeli'den sert Özdağ açıklaması! 'Bu pis bir kumpas'
MHP lideri Bahçeli'den sert Özdağ açıklaması! 'Bu pis bir kumpas' MHP lideri Devlet Bahçeli, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ hakkında açıklama yaparak, "Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11.00 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır." dedi.
6.05.2022 Siyaset
Twitch'te dev vurgunu! İnanılmaz detaylar ortaya çıktı: Google’a para ödediler...
Twitch'te dev vurgunu! İnanılmaz detaylar ortaya çıktı: Google’a para ödediler... Twitch son yılların en gözde sosyal paylaşım platformlarından biri… Platform geçtiğimiz aylarda Kara Para aklama olaylarıyla gündeme geldi. TRT Haber'den Murat Can Öztürk'ün haberine göre yürütülen soruşturmaya dair yeni detaylara ulaşıldı. Geçtiğimiz aylarda Twitch üzerinden kara para akladıkları iddiasıyla 38 şüpheli gözaltına alınmıştı.
30.04.2022 Gündem
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank...
Ukrayna’ya topyekûn yığınak! ABD'den dev yardım paketi, İngiltere'den 8 bin asker, Polonya'dan 200 tank... Ukrayna ile Rusya savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, Batı’nın askeri yardımları artık ağır silahları da kapsayacak şekilde hızla artıyor. ABD, Kongre’den 20 milyarı askeri olmak üzere 33 milyar dolarlık bütçe istedi. Ukrayna’nın Donbas bölgesine Rus hava saldırılarına karşı ilk kez S-300 savunma sistemi yerleştirildi.
30.04.2022 Dünya
Petrol ve doğal gaz ithalatı yasaklandı! ABD Başkanı duyurdu, Rusya'ya şok...
Petrol ve doğal gaz ithalatı yasaklandı! ABD Başkanı duyurdu, Rusya'ya şok... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ederken ABD Başkanı Joe Biden bir kez daha kameraların karşısına geçti. Önce İngiltere, ardından ABD; Rusya'dan petrol ürünleri ithalatıyla ilgili kritik kararlar açıkladı. Biden, Ukrayna savaşı yaptırımları kapsamında ABD'nin Rusya'dan tüm enerji, petrol ve gaz ithalatını yasakladıklarını duyurdu. Biden yaptırımları sıralarken "Tarihte görülen en ağır yaptırım programını uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli, 'Pazar günü seçim olsa' afişini görünce ne düşündüğünü kürsünden açıkladı!  'Elimde kalem olsaydı...'
MHP lideri Bahçeli, 'Pazar günü seçim olsa' afişini görünce ne düşündüğünü kürsünden açıkladı! 'Elimde kalem olsaydı...' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Stokçuluk ve fırsatçılık yapanların kanları bitlendi. Bunların utanmaları kalmamıştır. Bunların gözüne yaşına bakılmamalıdır. Ayçiçek yağının fiyat artışını tetikleyen fırsatçılar, internette sanki altın satar gibi yağ satanlar onurlarını da satmışlardır. 5 litrelik yağ bir gün içinde 150 lira sınırına yaklaşmıştır. İstanbul’da milletimizin asaletine yakışmayan ilkel görüntüler yüreğimizi sızlatmıştır." diye konuştu. Seçim tartışmaları ile ilgili de konuşan Bahçeli, "Sokakta seçim afişi gördüm. 'Pazar günü seçim olsa DEVA hazır' yazıyordu. Elimde kalem olsaydı şöyle yazardım 'Pazar günü seçim yok iyi uykular..." ifadelerini kullandı.
8.03.2022 Siyaset
Moskova için 2. Afganistan! Rus ordusu Kiev'i ele geçirebilecek mi?
Moskova için 2. Afganistan! Rus ordusu Kiev'i ele geçirebilecek mi? Ukrayna topraklarına girerek savaşı başlatan Rus ordusu Kiev'i almak için kuşatmıştı. 10. gününe giren savaşta Rusya başkenti halen ele geçiremedi. Ukrayna'da yaşanan sürecin Ukrayna-Rusya savaşı değil, NATO-Rusya savaşı olduğuna işaret eden uzmanlar işgal girişiminin NATO'yu birbirine kenetlediğini, Moskova yönetiminin ikinci bir Afganistan’ı yaşayabileceği belirtiliyor.
5.03.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni!
Rusya Ukrayna savaşı neden başladı, Rusya Ukrayna savaşının sebebi nedir? Rusya Ukrayna'ya neden savaş açtı, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının nedeni! Rusya Ukrayna savaşının neden ve sebepleri merak ediliyor. Rusya Ukrayna’ya neden savaş açtı, Rusya Ukrayna savaşı neden çıktı? sorularına yanıt aranıyor. Rusya Ukrayna savaşının 3. Gününde yeni gelişmeler yaşanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Ukrayna'nın doğusundaki Donbas bölgesine özel askeri operasyon başlattıklarını duyurmasının ardından NATO, AB ve BM sert uyarılarda bulunmuş, Rusya'ya yönelik ağır yaptırımlar uygulanacağını belirtmişti. Öte yandan Ukrayna lideri Zelenskiy, "Ölümlerin bitmesi için oturalım konuşalım." dedi. Rus lider Putin ise Zelenskiy'nin bu çağrısına "Rusya üst düzey müzakereye hazır" mesajı verdi. Putin, ilerleyen saatlerde yaptığı başka bir açıklamada ise Ukrayna ordusuna darbe çağrısında bulunarak, "Neo-Nazi pislikleriyle elbette anlaşmayacağız. Ukrayna ordusu iktidarı eline almalı" açıklaması yaptı. Savaş devam ederken savaşın nedeni sorgulanıyor. Peki, Rusya Ukrayna savaşı nedeni nedir, Rusya neden savaş açtı? Rusya Ukrayna savaşının sebebi ne? Kısaca Rusya Ukrayna savaşı nedeni…
26.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yığınak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yığınak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.