Yer Değiştirme

Yer Değiştirme

Son dakika yer değiştirme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yer değiştirme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yer değiştirme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yer Değiştirme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yer değiştirme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.681 yer değiştirme haberi bulunmuştur. Tüm yer değiştirme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti
Hamas lideri Haniye’nin 3 çocuğu ve 3 torunu İsrail saldırısında hayatını kaybetti İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırısında Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye 3 çocuğu ve 3 torunu hayatını kaybetti. Haniye, "Düşman, oğullarımı öldürerek pozisyonumuzu değiştireceğimizi düşünüyorsa hayal görüyor demektir" dedi.
10.04.2024 Dünya
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi! Tayini çıkan memurun ayrılışını ne kadar süre ile bekletebilir? Eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar? Tayin olduktan ne kadar süre sonra ayrılış yapılması gerektiği merak ediliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı eş durumu tayininde ayrılış süresi ne kadar?
7.03.2024 Çalışma Hayatı
Yönetici atama takvimi 2024! Yeniden yönetici görevlendirme 2024 ne zaman?
Yönetici atama takvimi 2024! Yeniden yönetici görevlendirme 2024 ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl belirlenen yönetici atama takvimi atama yönetmeliğinin açıklanmasının ardından sorgulanamaya başlandı. Yönetici atama takvimi ile birlikte öğretmen atama ve yer değiştirme takvimi de belli oluyor.
1.03.2024 Çalışma Hayatı
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar
Prof. Dr. Tolga Görüm: Depremin ikincil etkilerinden biri heyelanlar İstanbul Teknik Üniversitesi Yer Bilimleri Enstitüsü Katı Yer Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Görüm tarafından yürütülen, 'Deprem sonrası tetiklenen heyelan tehlikesinin izlenmesi' projesi NATO ve TÜBİTAK tarafından destekleniyor. Projeyle deprem sonrasında tetiklenen heyelanlar ve risk noktaları belirlendi. Elde edilen bulguların AFAD'A ait Afet Risk Azaltma Sistemiyle paylaşılmasıyla deprem ve heyelan meydana gelen bölgede ölümleri en aza indirecek gerekli tedbirleri almak amaçlanıyor. Prof. Dr. Tolga Görüm, "Bizim tespit ettiğimiz saha çalışmalarında 100'ye yakın vatandaşımız depremin tetiklediği heyelanlar nedeniyle hayatını kaybetti. 3 yıl sürecek bu projede geleceğe yönelik de hem halkımızı korumak hem yerleşim alanlarını, hem de devletin büyük yatırımlarını korumak için geliştirdiğimiz birtakım makine öğrenmesiyle birlikte uyguladığımız tekniklerle burada uzun dönemler sürebilecek deformasyonu modellemeyi düşünüyoruz. " şeklinde konuştu. Görüm, "İstanbul'da heyelan konusunda 17 binin üzerinde tabii hepsi aktif değil, 7 bine yakın aktif olan heyelan sahası var. Özellikle Büyükçekmece Küçükçekmece bunların güney kıyılarında bu tip heyelan alanları var." dedi.
6.02.2024 Gündem
Üniversite personeli tayin hakkı 2024! Üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı?
Üniversite personeli tayin hakkı 2024! Üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı? Üniversitelerde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi idari personel tayin hakkı istiyor. Üniversite idari personelinde oluşan beklenti henüz karşılanmadı. Peki, Üniversite personeli tayin hakkı 2024 var mı, üniversite idari personeli eş durumu tayini olacak mı?
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?
Özür grubu sonuçları 2024 | Eş durumu tayini 2024 sonuçları açıklandı mı, mazerete bağlı yer değiştirme 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan kadrolu öğretmenlerin; aile birliği, sağlık, can güvenliği, engellilik durumu gibi mazeretlerine bağlı olarak il içi ve iller arası yer değiştirme tercihleri yapıldıktan sonra gözler, 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları için MEB’e çevrildi. Peki, Peki, İl içi ve il dışı öğretmen eş durumu atama sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 Öğretmen eş durumu mazerete bağlı yer değiştirme tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Eş durumu sonuçları açıklandı mı? 2024 Öğretmen özür grubu atama sonuçları sorgulama sürecine dair merak edilenler…
18.01.2024 Memur
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Yatak Yorgan Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yatak Yorgan Sermek Nasıl Yorumlanır? Rüyada görülen yorgan, sıcaklık, manevi ya da maddi yardım anlamını sembolize eder. Rüyada yorgan görmek, genelde şansın yaver gideceğini işaret etmektedir. Rüyada lüks bir yorgan görmek de yaşamınızın zengin olacağını ve servetinizin artacağını belirtmektedir. Rüyada kumaş parçalarından yapılmış olan bir yorgan ya da rengarenk bir yorgan görmek de aile hayatınızın neşe dolu olacağına işaret eder.
16.01.2024 Eğitim
Açısal Hız Formülü Nedir? Açısal Hız Nasıl Hesaplanır?
Açısal Hız Formülü Nedir? Açısal Hız Nasıl Hesaplanır? Fizik derslerinin en önemli terimlerden birisi de açısal hız olmaktadır. Öğrencilerin karşısına sıklıkla çıkan açısal hız genellikle çizgisel hız konusu ile karıştırılmaktadır. Açısal hız genellikle dairesel şekilde hareket eden cisimlerin birim zamanda taranan açısına denilmektedir. Ayrıca vektörel hız olarak da bilinmektedir. 
3.01.2024 Gündem
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu
MEB resmen duyurdu! Mazerete bağlı yer değiştirme başvuru tarihleri belli oldu Millî Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin aile birliği, sağlık, can güvenliği mazereti ve engellilik durumu ile diğer nedenlere bağlı yer değişikliği başvuruları, 2-8 Ocak 2024 tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 18 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.
27.12.2023 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak?
Öğretmen alan değişikliği şartları, kontenjanları, başvuru! 2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmenlerin alan değişikliği hakkında başvuru yapabileceğini ve bu doğrultuda atamaların yapılacağını açıkladı. Öğretmenler2023 öğretmen alan değişikliği ne zaman, alan değişikliği hangi branşlarda olacak? Sorularına yanıt aranırken öğretmen alan değişikliği şartları ve kontenjanları ile ilgili de araştırmalarına hız verdi.
7.12.2023 Çalışma Hayatı
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı
Depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre; Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen il ve ilçelerde görev yapan öğretmenlerden, 30 Eylül 2023 tarihi itibarıyla 3 yıllık çalışma süresini dolduranlar, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabilecek.
1.09.2023 Eğitim
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023
İl emri verilecek mi 2023? MEB öğretmenlere il emri ne zaman, 2023 il emri olur mu? MEB Eş durumu il ilçe emri 2023 Öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ile ikinci yer değiştirme takvimi açıklandı. Mazereti bulunanların il içi ve iller arası yer değiştirme sonuçları MEBBİS ve e-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in geçtiğimiz günlerde öğretmenlere ikinci bir yer değiştirme hakkı daha tanıyacaklarına dair müjde vermişti. Peki, İl emri verilecek mi 2023 Ağustos? MEB il emri ne zaman belli olacak, 2023 Ağustos öğretmenlere il emri verilecek mi? Eş durumu il emri 2023…
23.08.2023 Memur
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları...
2023 yılı mazerete bağlı yer değiştirme sonuçları ||| İl içi mazerete bağlı yer değiştirme 2023 sonuçları açıklandı mı? Öğretmen mazeret tayini 2023 sonuçları... Milli Eğitim Bakanlığınca, öğretmenlerin mazerete bağlı yer değiştirme başvuru sonuçları açıklanırken il içi ve iller arası ikinci yer değiştirme takvimi de yayımlandı. İşte MEB mazeret atama 2023 sonuçları…
22.08.2023 Memur
2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, ikinci il dışı ne zaman?
2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, ikinci il dışı ne zaman? Millî Eğitim Bakanlığı tarafından il içi isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri 20 Temmuz, iller arası isteğe bağlı yer değiştirme işlemleri ise 4 Ağustos'ta tamamlandı. Mazerete bağlı yer değişikliği devam ederken Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den beklenen açıklama geldi. Peki, 2. il dışı olacak mı 2023? İl dışı 2. kez yapılacak mı, 2. il dışı tayin olur mu, il dışı tayinler ne zaman?
18.08.2023 Çalışma Hayatı
Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği sonuçları açıklandı
Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değişikliği sonuçları açıklandı Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları açıklandı.
3.08.2023 Gündem
Sağlık Bakanlığı iller arası atama (tayin) kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları listesi sorgulama – iller arası tayin kurası
Sağlık Bakanlığı iller arası atama (tayin) kura sonuçları ne zaman açıklanacak? 2023 Sağlık Bakanlığı iller arası tayin sonuçları listesi sorgulama – iller arası tayin kurası Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları için sabırsız arayış devam ediyor. 16-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Sağlık Bakanlığı iller arası yer değiştirme tercihlerinin sona ermesinin ardından kura çekimi tarihi beklenilmeye başlandı. Kura çekimine katılacak sağlık çalışanı; Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusuna yanıt ararken, Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı iller arası tayin 2023 kura sonuçları ile tayin kura çekimi…
27.07.2023 Çalışma Hayatı
(Sağlık Bakanlığı tayin kura çekimi canlı yayın izle) İller arası tayin Sağlık Bakanlığı 2023 kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak 2023?
(Sağlık Bakanlığı tayin kura çekimi canlı yayın izle) İller arası tayin Sağlık Bakanlığı 2023 kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları ne zaman açıklanacak 2023? Sağlık Bakanlığı tayin kura çekimi canlı yayın izle ile ilgili aramalar arttı. Sağlık Bakanlığı iller arası tayin kura çekimi bugün yapılıyor. Youtube üzerinden canlı yayınlanacak olan kurayı takip edecek olan vatandaşlar bir yandan da İller arası tayin Sağlık Bakanlığı 2023 kura sonuçları sorgulama nasıl yapılır? Sorularına yanıt arıyor. İşte Sağlık Bakanlığı tayin kura çekimi canlı yayın ile Sağlık Bakanlığı tayin sonuçları 2023…
27.07.2023 Çalışma Hayatı
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr)
MEB ATAMA SONUÇARI | MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğretmen 2023 MEB il içi yer değiştirme sonuçları (personel.meb.gov.tr) İl için atama tayin sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı öğretmenlerin il içi atama başvurularının sona ermesiyle gündeme geldi. 17 Temmuz itibarıyla biten başvuru sürecinin ardından gözler sonuçlara çevrilmişti. MEBBİS il içi atama sonuçları için aramalar yoğunlaştı. Peki, MEB il içi tayin sonuçları açıklandı mı? Öğretmenlerin tayin sonuçları ne zaman açıklanacak? personel.meb.gov.tr MEB atama sonuçları 2023…
20.07.2023 Memur
Öğretmenlerin iller arası yer değiştirirken görev sürelerinin hesabında esas alınan tarih değişti
Öğretmenlerin iller arası yer değiştirirken görev sürelerinin hesabında esas alınan tarih değişti Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kadrolu öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı yer değiştirme duyurusunda görev sürelerinin hesabında esas alınan 30 Eylül tarihi, 31 Aralık olarak değiştirildi.
18.07.2023 Gündem
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi
(İl içi tayin başvurusu ve ihtiyaç listesi) MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır? Öğretmen il içi atama ve yer değiştirme takvimi Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmenler için yer değiştirme takvimini yayınladı. 46 kentte il içi öğretmen listesi branş ve kontenjanları belli olurken İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yayınlanan liste araştırılmaya başlandı. Milli Eğitim Müdürlükleri, ihtiyaç bulunan alan ve kontejanların yazılı olduğu listeleri yayımlanmasıyla “MEB öğretmen ihtiyaç listesi 2023 nasıl sorgulanır, MEBBİS öğretmen girişi nasıl yapılır?” sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB il içi tayin 2023 ihtiyaç listesi ile MEBBİS öğretmen girişi ve İl içi öğretmen ihtiyaç listesi 2023, branş, kontenjanlar…
13.07.2023 Memur
Depremzede öğretmenlere tayin hakkı! Başvurular başlıyor
Depremzede öğretmenlere tayin hakkı! Başvurular başlıyor Milli Eğitim Bakanlığı, deprem bölgesindeki öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı tayin başvurularının 5 Temmuz’da yapılabileceğini açıkladı.
3.07.2023 Gündem
MEB yer değiştirme takvimi yayınlandı!
MEB yer değiştirme takvimi yayınlandı! Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), öğretmenlerin il içi ve iller arası isteğe bağlı yer değişikliği ile mazerete bağlı atama takvimi yayımlandı.
14.06.2023 Memur

Benzer Haber Etiketleri

Yer Değiştirme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yer değiştirme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.