Yenibosna

Yenibosna

Son dakika yenibosna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yenibosna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yenibosna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yenibosna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yenibosna gelişmeleri de dahil olmak üzere 696 yenibosna haberi bulunmuştur. Tüm yenibosna haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da sağanak yağış! Yenibosna Metro İstasyonu'nu su bastı
İstanbul'da sağanak yağış! Yenibosna Metro İstasyonu'nu su bastı Ataköy- Olimpiyat Metro (M9) hattının Yenibosna İstasyonu'nu sağanak sonrası su bastı.
20.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı
Liseli kızların tartışmaya kavgaya dönüştü! Tekme ve yumrukların konuştuğu kavga kameralara yansıdı Ataşehir'de parkta buluşan liseli öğrenciler saç saça baş başa kavga etti. Esenler'de tartışan bir grubun tekmeli yumruklu kavgası uzun süre devam etti. Bahçelievler, Büyükçekmece ve Beylikdüzü'nde trafikte yaşanan kavgalar ise, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
25.03.2024 Gündem
Trafik kilit: Merter'den başlıyor, Yenibosna'ya kadar adım adım... 15 Şubat İstanbul'da trafik yoğunluğu nasıl?
Trafik kilit: Merter'den başlıyor, Yenibosna'ya kadar adım adım... 15 Şubat İstanbul'da trafik yoğunluğu nasıl? İstanbul'da trafik yoğunluğu devam ediyor. Bu akşam Galatasaray Sparta Prag maçının olması, sağanak yağışın devam etmesi trafik yoğunluğunu artırdı. E-5 ve D-100 karayolunda araçlar adım adım ilerliyor. İşte 15 Şubat 2024 Perşembe İstanbul'da trafik nasıl?
15.02.2024 Gündem
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz'
'Siber korumayı ulusal güvenliğin bir parçası olarak görüyoruz' Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, 28 Ocak Veri Koruma Günü’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Artık dünyanın en kıymetli ham maddesinin veri olduğunun altını çizen Dr. Koç, “Verinin korunması için farkındalık sağlayan bugünün kutlanmasını çok kıymetli buluyorum. Şirket olarak siber güvenlik ve kişisel mahremiyetin korunmasını ulusal güvenliğin, toplum güvenliğinin bir parçası olarak görüyoruz” dedi.
28.01.2024 Ekonomi
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti
İspanya vatandaşı Yenikapı'da intihar etti Yenikapı Metro İstasyonu'nda 22 yaşındaki İspanya vatandaşı Eduardo Gracia raylara atlayarak intihar etti.
13.01.2024 Gündem
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü
İstanbul'da korkunç cinayet: Baba kendisine silah çeken oğlunu öldürdü Kağıthane'de madde bağımlısı 35 yaşındaki bir adam, silah çektiği babası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu. Genç evde hayatını kaybederken, babası ise polisi arayarak teslim oldu. Gencin uyuşturucu parası yüzünden annesini ve babasını birçok kez darbettiği ve bıçak çektiği ortaya çıktı.
3.01.2024 Gündem
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı
Metrobüste uçak tekmeli kavga! Yer vermeyince ortalık karıştı Metrobüste yer verme nedeniyle tartışan iki kişi arasında kavga çıktı. Kavgada birbirlerine uçan tekme ile saldıranları kadınlar ve diğer yolcular ayırdı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.08.2023 Yaşam
Esenyurt'ta kamyon karşı şeride geçerek devrildi! 1 ölü, 1 yaralı
Esenyurt'ta kamyon karşı şeride geçerek devrildi! 1 ölü, 1 yaralı Esenyurt'ta sebze yüklü bir kamyon bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve devrildi. Kazada kamyon sürücüsü hayatını kaybederken yanındaki kişi ise yaralandı.
27.07.2023 Yaşam
Otomobil, meyve yüklü kamyonete arkadan çarptı: 2 ölü
Otomobil, meyve yüklü kamyonete arkadan çarptı: 2 ölü Küçükçekmece'de bir otomobil meyve yüklü kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Mecit Yıldırım (20) ile Uğur Torlak (25) hayatını kaybetti.
23.07.2023 Yaşam
Kurban pazarlarındaki büyükbaşların yüzde 80'i satıldı
Kurban pazarlarındaki büyükbaşların yüzde 80'i satıldı Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte büyükbaş kurbanlıkların yüzde 80'i satıldı. Satıcılar, bu yıl büyükbaş hayvanlara talebin arttığını, küçükbaşlara ise ilginin henüz görülmediğini söyledi.
19.06.2023 Ekonomi
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım'
Gabonlu üniversite öğrencisi Dina'nın ailesi Adli Tıp'a geldi! 'Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım' Karabük'te Filyos Çayı'nda ölü bulunan Gabon uyruklu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın ailesi kızlarının cenazesini almak için Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne Jessica Sandra Makemba Panga, “Şu an cenazesi Gabon’a geri gidecek. Kızımın ölümünün peşini bırakmayacağım, adalet yerini bulacak. Cuma günü sabah saatinde Dina, Afrika’ya geri dönecek" dedi. İstanbul Gabon Derneği Başkanı ise “Hep beraber cenazemizi alacağız. Ondan sonra işlem yapacağız. İşlem yapıldıktan sonra Gabon’a geri götüreceğiz" dedi.
23.05.2023 Gündem
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil
Gabonlu Dina'nın ailesi teşhis için Adli Tıp'a geldi! Anne Panga: Türk devletine güveniyorum, bu kesinlikle intihar değil Karabük'te üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın Filyos Çayı'nda 26 Mart günü cansız bedeni bulundu. Genç kızın yalın ayak sokakta koştuğu görüntüler ortaya çıkarken, başlatılan soruşturma kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. 4 kez gözaltına alınan Dursun Acar, tutuklanırken diğer 7 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla diğer 5 şüpheli ise savcılıkça serbest bırakıldı. Gabonlu Dina'nın cenazesi ise İstanbul Yenibosna'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gabon Cumhuriyeti'nin de yaşayan Dina'nın ailesi bugün İstanbul'a geldi. Dina'nın annesi Jessica Sandra Makemba Panga, babası Guy Serge Ibouanga Panga, amcası, teyzesi ve avukatları Kerim Bahadır Şeker ile birlikte cesedi teşhis etmek için Adli Tıp Kurumu'na geldi. Anne ve baba kızlarını görmek için içeri girdi. Annenin kızı Dina'nın resminin olduğu siyah tişört giydiği görüldü. Aile adli tıptan çıktıktan sonra avukatlarıyla birlikte açıklama yaptı.
8.05.2023 Gündem
Haftanın ilk iş günü trafik yoğunluğu yaşanıyor
Haftanın ilk iş günü trafik yoğunluğu yaşanıyor 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının son ara tatili ile Ramazan Bayramı tatilinin bitmesiyle sabah saatlerinden itibaren trafik yoğunluğu oluştu. Trafik yer yer durma noktasında geldi.
24.04.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten AK Parti seçim bürosuna silahlı saldırıya ilişkin açıklama
Ömer Çelik'ten AK Parti seçim bürosuna silahlı saldırıya ilişkin açıklama İstanbul Bahçelievler AK Parti seçim bürosuna yönelik düzenlenen saldırı ile ilgili olarak paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Lanetliyoruz, her türlü taciz, provokasyon ve saldırının karşısındayız." dedi.
22.04.2023 Gündem
AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde silahlı saldırı girişimi
AK Parti Seçim İrtibat Bürosu önünde silahlı saldırı girişimi AK Parti'nin Bahçelievler'de bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde silah sesleri yükseldi. Kocasinan Merkez Mahallesi, Yenibosna Kocasinan Yolu Caddesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu'nun önünden motosikletle geçen iki kişiden biri havaya ateş etti. İlk belirlemelere göre binada her hangi bir isabet olmazken polis, havaya ateş eden şahısların yakalanması için çalışma başlattı.
21.04.2023 Gündem
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Fatih'te 76 yaşındaki kadın evde ölü bulundu
Fatih'te 76 yaşındaki kadın evde ölü bulundu Fatih'te annesinden haber alamayan oğlu,yaşadığı eve gidince cansız bedeni ile karşılaştı. Bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 76 yaşındaki kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Dairede inceleme yapan polis ekipleri yaşlı kadının vücudunda morluklar olduğunu tespit edince oğlunu gözaltına aldı.
28.01.2023 Gündem
Canlı yayında itiraf! Barışma buluşmasında eşini vahşice öldürdü
Canlı yayında itiraf! Barışma buluşmasında eşini vahşice öldürdü Çağlayan’da iki çocuğuyla birlikte şehir dışından kardeşinin evine gelen kadının, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından aldatma iddiasıyla öldürüldüğü cinayetle ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Katil zanlısı kocanın olaydan önce sosyal medyadan canlı yayın yaptığı ve “Çok değer verdim, çok güvendim karşılığında ihanet aldık. Şu süreçte benim kendime hakim olmam lazım. Bir bakmışsın soluğu İstanbul’da alıyorum” dediği ortaya çıktı.
17.01.2023 Yaşam
Barışma bahanesiyle eşini kalbinden bıçakladı!
Barışma bahanesiyle eşini kalbinden bıçakladı! Kağıthane Çağlayan’da iki çocuğuyla birlikte şehir dışından kardeşinin evine gelen kadın ile boşanma aşamasında olduğu eşi arasında aldatma iddiası nedeniyle kavga çıktı. Barışma bahanesiyle binaya gelen koca merdiven boşluğunda eşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Polis tarafından yakalanan katil zanlısı koca, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.01.2023 Yaşam
Korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi
Korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi Küçükçekmece Sefaköy Metrobüs Durağı'nda bir yolcu, durağa yanaşan metrobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Durak ile metrobüs arasında sıkışan kişi, itfaiye ekiplerinin çalışması ile çıkarıldı. 
16.01.2023 Yaşam
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi?
Bülent Keneş kimdir? İsveç Bülent Keneş’i iade edecek mi? İsveç Yüksek Mahkemesi, FETÖ firarisi, Today’s Zaman’ın Eski Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in Türkiye'ye iade edilmesi talebini reddetti. Peki, Bülent Keneş kimdir, kaç yaşında, nereli?
19.12.2022 Gündem
Yenibosna metro istasyonu açık mı, çalışıyor mu? Yenibosna metro istasyonu ne zaman açılacak?
Yenibosna metro istasyonu açık mı, çalışıyor mu? Yenibosna metro istasyonu ne zaman açılacak? Metro İstanbul, bir süredir hizmet dışı olan Yenibosna metro istasyonunun açılacağı tarih duyuruldu. Peki, Yenibosna metro istasyonu ne zaman açılacak? Yenibosna metro istasyonu çalışıyor mu?
15.12.2022 Yaşam
Eyüpsultan'da  ağaçlık alana uçan otomobilde yangın çıktı: 1'i polis, 2 ölü
Eyüpsultan'da ağaçlık alana uçan otomobilde yangın çıktı: 1'i polis, 2 ölü Eyüpsultan’da seyir halindeki otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptıktan sonra ağaçlık alana uçtu. Kaza sonrası yangın çıkan otomobilde, 1’i polis 2 kişi hayatını kaybetti.
29.11.2022 Yaşam
Sinir krizi geçiren yolcu otobüsü birbirine kattı! 'Oğlum yapma kalbim var'
Sinir krizi geçiren yolcu otobüsü birbirine kattı! 'Oğlum yapma kalbim var' İETT otobüsünde sinir krizi geçiren bir yolcu şoföre saldırdı. Adamı annesi ve yolcular güçlükle sakinleştirdi. Adam otobüsün içinde üzerini çıkarmaya başlarken, annesi fenalık geçirdi.
15.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yenibosna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yenibosna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.