Yeni Yasaklar

Yeni Yasaklar

Son dakika yeni yasaklar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni yasaklar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni yasaklar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Yasaklar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni yasaklar gelişmeleri de dahil olmak üzere 601 yeni yasaklar haberi bulunmuştur. Tüm yeni yasaklar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yeni yasak kararı! Çok sayıda ülkeyi kapsıyor, artık...
Yeni yasak kararı! Çok sayıda ülkeyi kapsıyor, artık... Yeni yasak kararının detayları belli oldu. Almanya, Avusturya, Belçika gibi çok sayıda ülkeyi kapsıyor. Artık yapılamayacak. Kısıtlama getirildi. Avrupa Birliği pek çok ara renk (yeşil, turuncu, mor ve tonları) dövme boyalarının kullanımını insan sağlığına zararlı olduğu gerekçesiyle yasakladı. Dövmeciler artık daha az ara renk boya üretileceğini belirtirken, siyah beyaz dövmelerin daha fazla yapılacağını söylüyor.
13.07.2022 Yaşam
Rus petrolüyle ilgili son dakika kararı! Anlaştılar, resmen durduruldu
Rus petrolüyle ilgili son dakika kararı! Anlaştılar, resmen durduruldu G7 ülkeleri, Ukrayna'ya yönelik saldırıları nedeniyle Rusya'ya uygulanan yaptırımlar dahilinde Rus petrolünün ithalatını durdurma konusunda anlaştı.
8.05.2022 Dünya
Obezite tehlikesi arttı! Her üç kişiden ikisi obez, yeni yasaklar, vergi artırımları geliyor
Obezite tehlikesi arttı! Her üç kişiden ikisi obez, yeni yasaklar, vergi artırımları geliyor ;Tehlike büyüyor. Rapor sonuçları ortaya koydu. Alarm verildi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Ofisinin dün yayınladığı raporla obezite oranlarının, Avrupa genelinde "salgın" boyutlarına ulaştığını ve hala yükselmeye devam ettiğini açıkladı. Raporda, Avrupa’daki yetişkinlerin üçte ikisinin (yüzde 59) ya aşırı kilolu ya da obez olduğu vurgulandı. Sağlıksız gıdaların çocuklara dijital olarak pazarlanması ve çevrimiçi oyunların yaygınlaşmasının obezite artışını tetikleyen nedenler arasında olduğu belirtildi..
4.05.2022 Sağlık
Hafta sonu, hafta içi yasakları, ekonomideki gelişmeler hepsi masada! Kısıtlamalarda yarıyıl tatili detayı...
Hafta sonu, hafta içi yasakları, ekonomideki gelişmeler hepsi masada! Kısıtlamalarda yarıyıl tatili detayı... Omicron varyantı ile birlikte vaka sayılarının hızla artması sonucu dünyada ve pek çok Avrupa ülkesinde kısıtlamalar geri gelirken ülkemizde de "Kapanma olacak mı?" "Sokağa çıkma yasakları gelecek mi?" soruları gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı'nda koronavirüsün de masada olması ön görülüyor. Toplantıda, ekonomi başlığı da ön planda olacak.
19.01.2022 Gündem
Kapanma olacak mı? Cumartesi Pazar yine sokağa çıkma yasağı mı gelecek, yeniden tam kapanma olur mu?
Kapanma olacak mı? Cumartesi Pazar yine sokağa çıkma yasağı mı gelecek, yeniden tam kapanma olur mu? Sokağa çıkma yasağı olacak mı, yeniden kapanma gelir mi? Koronavirüs vaka sayıları 70 bini aştı. Omicron varyantının bulaşıcılık hızının yüksek olması yeni yasaklar, kapanma ve kısıtlama tedbirleri iddialarının gündeme gelmesine neden oldu. Peki, yasaklar gelecek mi, kapanma olacak mı?
12.01.2022 Gündem
Kripto paralarda deprem! Piyasa altüst oldu, resmen dibi gördü, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer Altcoin'ler..
Kripto paralarda deprem! Piyasa altüst oldu, resmen dibi gördü, Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve diğer Altcoin'ler.. Kripto paralar düşüş trendinden çıkamıyor. Rekorlar kıran Bitcoin artık yatırımcısına kaybettiriyor. Bitcoin ve kripto para fiyatı vatandaşlar tarafından anlık olarak takip ediliyor. Bitcoin Fed’in açıklamaları ve Kazakistan’da yaşananlar sonrası sert çakılarak 40 bin doların altını gördü. “Bitcoin fiyatı ne kadar oldu? Yükselecek mi düşecek mi?” soruları yatırımcılar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Bitcoin ve diğer Altcoin'lerin son durumuna ilişkin son dakika gelişmeleri merak edilirken BTC fiyatı için önemli bir değerlendirme geldi. Bitcoin'den yeni bir rekor bekleniyor. Peki Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? İşte merak edilen tüm detaylar...
11.01.2022 Ekonomi
Kısıtlama gelecek mi? Yeni yasaklar var mı? Hafta içi ve hafta sonu yasakları gelecek mi?
Kısıtlama gelecek mi? Yeni yasaklar var mı? Hafta içi ve hafta sonu yasakları gelecek mi? Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesi sürerken vaka sayılarını rekor seviyelere ulaştıran omicron varyantı ile ilgili yeni önlemlerin gelebileceği gündemde! Acil servislere başvuruların artmasıyla birlikte, özellikle İstanbul gibi büyük şehirlerde omicron endişesi hakim. Omicron varyantında rakamların daha da yükselmesi halinde restoran, kafe, sinema ve tiyatroda yüzde 50 kapasite kuralının yeniden uygulanması ile okullarda yarıyıl tatilinin öne çekilmesi ve bir hafta uzatılması gündemde. Peki, Kısıtlama gelecek mi? Yeni yasaklar var mı? Hafta içi ve hafta sonu yasakları gelecek mi? Kapanma olur mu? İşte merak edilenler...
7.01.2022 Gündem
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kafe, restoran, AVM hepsini kapsıyor! Aralık ayı itibarıyla...
Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Kafe, restoran, AVM hepsini kapsıyor! Aralık ayı itibarıyla... Sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş açıklama! Kafe, restoran, AVM gibi kapalı alanların hepsi kapsıyor. Yasaklar geri dönüyor. Türkiye ve Avrupa'da vaka sayılarını artmasıyla birlikte peş peşe kısıtlama kararları alınıyor. Özellikle Avrupa'da birçok ilde aşı olmayanları kapsayan yasaklar geri döndü. Uzmanlar vakaların artması halinde aşısız vatandaşlara kısıtlamaların Türkiye'ye de sıçrayacağını ifade ediyor. Zaten hali hazırda Türkiye'de aşı olmayan vatandaşları uygulanan birtakım kısıtlamalar mevcut durumda. İşte yasaklarla dünyadaki tüm gelişmeler...
18.11.2021 Gündem
Yasaklar geri gelir mi? Gözler kabine toplantısına çevrildi! 25 Ekim kabine toplantısı saat kaçta?
Yasaklar geri gelir mi? Gözler kabine toplantısına çevrildi! 25 Ekim kabine toplantısı saat kaçta? Kabine toplantısı ne zaman yapılacak, yeni yasaklar gelecek mi? Koronavirüsle mücadele devam ederken, son dönemde vaka sayılarında artış yaşanıyor. Vakalarda yaşanan artışlar yeni yasakların ve kısıtlamaların olup olmayacağının merak edilesine neden oluyor.
25.10.2021 Gündem
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı
Kabine toplantısı sona erdi! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kararları açıkladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası flaş açıklamalarda bulundu. Yurt tartışmalarıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bazı park, bahçelerde bankların üzerinde yatanların bir kısmının öğrencilikle alakası yok, güya sözde öğrenci. Bunlar Gezi Parkı'nın bir başka versiyonu." dedi.
27.09.2021 Siyaset
Kısıtlamalar yeniden gelir mi, sokağa çıkma yasağı geri gelecek mi?
Kısıtlamalar yeniden gelir mi, sokağa çıkma yasağı geri gelecek mi? Yasaklar gelecek mi, kısıtlamalar geri gelir mi? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından yaptığı vaka tablolarıyla ilgili yaptığı paylaşıma ek, "Tabloda durum tıpkı bugünkü gibi devam ederse, 2 haftada en az 335.000 yeni vakamız, 4.000 yeni can kaybımız olur" deyince vatandaşların yasaklar ile ilgili yanıt aradıkları sorular arttı.
2.09.2021 Gündem
İşte Afganistan'daki yeni yasaklar! Taliban sözcüsü açıkladı
İşte Afganistan'daki yeni yasaklar! Taliban sözcüsü açıkladı 20 yıl sonra Afganistan'ın kontrolünü yeniden ele geçiren Taliban'ın nasıl bir ülke dizayn etmeye hazırlandığı yavaş yavaş netlik kazanıyor. Taliban sözcüsü Zabihullah Mujahid, yeni dönemde ülkede nelerin yasaklanacağını New York Times'a açıkladı.
26.08.2021 Dünya
Hafta içi-hafta sonu yasakları! Restoran, kafe, AVM, hepsini kapsıyor... Türkiye'ye soruldu, aşı olmayanlara kısıtlama...
Hafta içi-hafta sonu yasakları! Restoran, kafe, AVM, hepsini kapsıyor... Türkiye'ye soruldu, aşı olmayanlara kısıtlama... Hafta içi ve hafta sonu yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Restoran, kafe, AVM hepsini kapsıyor. Türkiye yasaklar konusunda kararını verdi. TİSK tarafından yapılan ankete göre 10 kişiden 8'i aşı olmayanlara yeni yasaklar getirilmesi ve yaptırımlar uygulanması görüşünde birleşti. Ankete katılanların yarısından fazlası aşılanmamış kişileri ikna etmek için en etkili yöntemin resmi yaptırımların ve kısıtların başlatılması olacağı düşüncesinde. İşte aşı olmayanlara uygulanması istenen hafta içi ve hafta sonu geçerli olacak yasaklar...
26.08.2021 Gündem
Aşı zorunlu mu olacak? Aşı olmayanlara yasak geldi mi, aşı zorunluluğu var mı 2021?
Aşı zorunlu mu olacak? Aşı olmayanlara yasak geldi mi, aşı zorunluluğu var mı 2021? Aşı zorunluluğu konusu koronavirüs salgının devam etmesiyle gündemde tartışılıyor. Aşının zorunlu olması gerektiği üzerinde çokça uzman yorumu bulurken aşı olmak istemeyenlerin sayısı azımsanmayacak derece. Yaz başında 5 binlere düşen vakalar normalleşme ile birlikte arttı. Aşı olmayanların salgını olarak tanımlanan bu süreçte en çok sorulan soru “Aşı zorunlu olacak mı?” Aşı olmayanlara kısıtlama gelecek mi?
19.08.2021 Gündem
Yasak kararı! Açıklama geldi, bugün başlıyor
Yasak kararı! Açıklama geldi, bugün başlıyor Yeni yasak kararları açıklandı. Bugünden itibaren geçerli olacak. Ülkemizde peş peşe görülen yangınların ardından harekete geçildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'daki mesire alanları ve havai fişek kullanımıyla ilgili alınan yeni kararı Twitter'dan paylaştı.
3.08.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu yasakları ile ilgili yeni gelişme! Bağıra bağıra geliyor...
Hafta içi hafta sonu yasakları ile ilgili yeni gelişme! Bağıra bağıra geliyor... Hafta içi ve hafta sonu yasaklarının kaldırılmasının ardından herkes rahat nefes aldı. 1 Temmuz’da biz, bizden biraz önce de dünya ülkeleri öyle bir açılmaya gitti ki henüz birinci ayı devirmemişken kısıtlamaların yeniden geleceği konuşulmaya başlandı. Maske ve mesafenin neredeyse sıfırlandığı şu günler ‘karanlık’ bir sonbahara gebe gibi! Uzmanlar ‘4. dalga sonbaharı beklemeden ağustosta bile kapımızı çalabilir’ uyarısı yapıyor. Gençler arasında hayli popüler bir söylemde olduğu gibi; ‘Geliyor gelmekte olan...’ Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan son koronavirüs sayılarını paylaşarak uyarılarda bulundu. Bakan Koca "Bayram artan vaka sayılarını kontrol altına alabilmek için son derece önemli. Aşı olup tedbirlere uyarak toplumsal bağışıklık sağlanırsa salgın biter. Aksi kısır döngü. Tedbirlere uyun, aşınızı olun" dedi...
22.07.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Yeni yasaklar geliyor...
Yasaklarla ilgili son dakika açıklaması! Yeni yasaklar geliyor... Hafta içi ve hafta sonu sokağa sokağa çıkma yasaklarının kaldırıldığı 1 Temmuz itibarıyla Türkiye'de normalleşme başladı. Fakat hükümetin gündeminde aşı olmayanlar için yeni yasaklar yolda. Hükümet aşı olmayan vatandaşları teşvik etmek için bir takım yasakları gündemine aldı. Buna göre aşı olmayan vatandaşların maçlara, tiyatrolara, sinemaya alınmaması gibi yasakların getirileceği konuşuluyor... İşte yasaklarla ilgili son dakika bilgileri...
6.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Yasaklar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni yasaklar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.