Yeni Gelişme

Yeni Gelişme

Son dakika yeni gelişme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeni gelişme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeni gelişme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeni Gelişme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeni gelişme gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.815 yeni gelişme haberi bulunmuştur. Tüm yeni gelişme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu?
Korhan Berzeg bulundu mu, kayıp olan Korhan Berzeg nerede bulundu? Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, "Tina" isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 312 gündür haber alınamayan Korhan Berzeg kaybında yeni gelişme yaşandı. Jandarma çalıları tırmıklarla ararken ekiplere kadavra köpekleri de eşlik ediyor. Bölgede 4 gündür yapılan arama çalışmalarında dün 1 kemik parçası daha bulunmuştu.
27.04.2024 Gündem
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor
6 yıllık evlilik bitiyor! Ünlü oyuncu boşanıyor 3 ay önce evlerini ayıran ünlü çift boşanma kararı aldı. İşte detaylar...
23.04.2024 Magazin
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! .
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un açtığı davada yeni gelişme! . Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur ile eski nişanlısı Burak Kalfa arasındaki hukuki mücadele sürüyor. Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa'dan aldığı şantaj, hakaret ve tehdit içerikli mesajlar nedeniyle şikayetçi olmuştu..
23.04.2024 Magazin
Merkez Bankası harekete geçti! Mevduat faizleri değişti, işte bankaların güncel oranları
Merkez Bankası harekete geçti! Mevduat faizleri değişti, işte bankaların güncel oranları Banka mevduat faizleriyle ilgili yeni gelişme. Merkez Bankası’nın faiz artışları sonrası bankalarda mevduat faiz oranları yukarı yönlü güncellenmeye devam ediyor. Peki şu anda bankalarda ortalama mevduat faizleri ne kadar? 1 milyon TL’nin aylık getirisi ne kadar oldu? İşte detaylar...
20.04.2024 Ekonomi
Santa Maria Kilisesi'ne saldırıda yeni gelişme! 48 kişi yakalandı
Santa Maria Kilisesi'ne saldırıda yeni gelişme! 48 kişi yakalandı İstanbul’da Santa Maria Kilisesi'nde meydana gelen silahlı saldırı olayının failleri ile bağlantılı ve çatışma bölgeleriyle irtibatlı olan şahıslar başta olmak üzere DEAŞ Terör Örgütüne yönelik düzenlenen “Bozdoğan-21” operasyonlarında 48 şüpheli yakalandı.
6.04.2024 Gündem
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı
Beşiktaş’taki gece kulübü faciası! Gözaltı sayısı 10’a çıktı, 1 kişi serbest bırakıldı Gayrettepe’de 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin teknik servis personeli de gözaltına alındı. İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte gözaltı sayısı 10'a yükselirken, şahıslardan mobilyacı olanın ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
4.04.2024 Gündem
Emekliye promosyonda yeni gelişme! En yüksek tutar değişti
Emekliye promosyonda yeni gelişme! En yüksek tutar değişti Emekliye promosyon fırsatında yeni gelişme. Kamu bankalarının promosyon ödemelerini artırmasının ardından özel bankalarda rekabet kızıştı. Pek çok banka promosyon ödemelerini 15 bin TL ve üzerine çıkardı. Peki şu anda özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı ne kadar oldu? Bankalarda promosyon ödemeleri daha da yükselir mi?
2.04.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Özel bankalar da dahil oldu Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara yönelik promosyon ödemesi yapılması için protokol imzalanan bankaların listesini yayımladı. Listede özel bankalar da yer aldı.
28.03.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok CHP'deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, "Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. Özcan ise, "Biz siyasetçiyiz. Toplumumuza hizmet etmek için partimize bir bina kazandırdık. Onu da herhangi bir yerden haram paralarla değil, her partilinin alın teriyle kazandığı helal paralarla elde ettik. Bundan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Gündem
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Trafik cezaları ile ilgili yeni gelişme: Park cezası yazamayacak
Arabası olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Trafik cezaları ile ilgili yeni gelişme: Park cezası yazamayacak Araç sahiplerini doğrudan ilgilendiren bir gelişme gündeme geldi. Pek çok kişi haksız park cezalarından şikayetçiydi. Fahri trafik müfettişlerinin yazdığı cezalar zaman zaman haksız uygulamalara yol açabiliyordu. Özellikle İstanbul gibi park sorunu olan şehirlerde, birçok vatandaşa haksız yere verilen park cezaları bardağı taşırdı. Konuyla ilgili önlem alan Emniyet, fahri müfettişlerin park cezası yazma hakkını iptal etti. Fahri trafik müfettişlerinin yazdığı cezaların yüzde 60’ını park cezaları oluşturuyor.
24.03.2024 Ekonomi
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti
Müstehcen ilişki skandalında yeni gelişme! Yasak aşk işinden etti Geçtiğimiz yıl ABD'de ortaya çıkan skandal ortalığı kasıp kavurdu. Mesleğe yeni başlayan genç polisin meslektaşlarıyla kurduğu müstehcen ilişkileri ortaya çıkmasının ardından açılan davada geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.
22.03.2024 Dünya
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu
Emeklilere promosyonda yeni gelişme! Banka hesaplarına yatacağı tarih belli oldu Emeklilere promosyonda son dakika gelişmesi... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, aylık miktarına göre 8 ila 12 bin lira arasında olacak şekilde yükseltilen kamu bankalarındaki emekli aylığı promosyonlarına ilişkin güncelleme başvurularının pazartesi itibarıyla alınacağını duyurdu.
21.03.2024 Çalışma Hayatı
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme!
Fed'in faiz kararından sonra altın piyasasında yeni gelişme! ABD Merkez Bankası (Fed) piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı. Peki karar sonrasında altın, dolara ilişkin beklentiler neler? Ekonomist Belgin Maviş, milliyet.com.tr’ye piyasalara ilişkin beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
20.03.2024 Ekonomi
Konut fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yüzde 68 arttı
Konut fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Yüzde 68 arttı Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 68, reel olarak ise yüzde 1,4 oranında arttı.
18.03.2024 Ekonomi
Dilan Polat - Engin  ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı
Dilan Polat - Engin ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada bir tanığın ifadesi ortalığı karıştırdı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan Engin ve Dilan Polat çifti hakkında, Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat'ın birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit ve mala zarar verme suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İşte olayın merak edilen tüm detayları…
18.03.2024 Gündem
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak
Seçil Erzan davasında yeni gelişme! Ünlü isimler mahkemede nasıl dolandırıldıklarını anlatacak Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi milyonlarca dolar dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan, yarın tekrar hâkim karşısına çıkacak. Arda Turan, Emre Belözoğlu, Selçuk İnan ve Fernando Muslera nasıl dolandırıldıklarını mahkemede anlatacak.
7.03.2024 Gündem
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu
Emekliye kök maaş! 4A / 4B /4C mensubu milyonlarca emekliyi kapsıyor, rakamlar belli oldu Emekli maaşı ile ilgili son dakika gelişmesi! Rakamlar belli oldu. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu milyonları doğrudan ilgilendiriyor. Kök maaş detayı ile ilgili yeni gelişme! Türkiye İstatistik Kurumu yılın ikinci enflasyon verisini açıkladı. Milyonlarca emeklinin beklentisi olan kök maaşlara Temmuz ayında yansıyacak olan enflasyon verisi de belli oldu. Öte yandan enflasyon rakamları memur, memur emeklisi, SGK, Bağ-Kur emeklilerinin enflasyon farkı için belirleyici oluyor. İşte zammı belirleyecek ikinci veri açıklandı.
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme: 2 kişi daha tutuklandı
Erzincan'daki maden faciasında yeni gelişme: 2 kişi daha tutuklandı Erzincan'ın İliç ilçesinde 9 işçinin toprak altında kaldığı maden faciasına ilişkin soruşturmada 2 kişi, daha tutuklandı. Böylece tutuklu sayısı, 8'e yükseldi.
3.03.2024 Gündem
Tadic, Dzeko daha fazla dayanamadı! 'Artık yeter' deyip fırçaladı, Krunic cezasını çekecek
Tadic, Dzeko daha fazla dayanamadı! 'Artık yeter' deyip fırçaladı, Krunic cezasını çekecek Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ankaragücü’ne yenilerek kupadan elenen Fenerbahçe’de hem Teknik Direktör İsmail Kartal hem de kaptanlar takımın moralini yükseltmek için toplantılar yapıyor. Öte yandan Fred ile ilgili yeni gelişme ortaya çıkarken İsmail Kartal, Krunic ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...
1.03.2024 Fenerbahçe
Erken emeklilikte yeni fırsat! 5 yıl öne çekiyor
Erken emeklilikte yeni fırsat! 5 yıl öne çekiyor Emeklilik ile ilgili yeni gelişme ortaya çıktı. Bağ-Kur’lu çalışanlar, SSK’lılara göre 1.800 gün, yani 5 yıl, daha fazla prim ödeyip, daha geç emekli oluyor. Yapılacak yeni düzenleme ile SSK’lılar ile Bağ-Kur’luların prim günleri eşitlenecek. Bağ-Kur’luların prim gün sayısı 9 bin günden, 7 bin 200 güne düşecek ama yaş şartı değişmeyecek. Böylece 7 bin 200 prim gün sayısını tamamlayan Bağ-Kurlular kadın ise 58, erkek ise 60 yaşında emekli olacak. Bu da şu anlama geliyor, Bağ-Kur’lular, 1.800 gün daha az prim ödeyip, 5 yıl daha erken emekliliğe hak kazanacak. İşte detaylar...
29.02.2024 Çalışma Hayatı
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme
Türkiye bu vahşeti konuşmuştu! Taksici Oğuz Erge cinayetinde yeni gelişme İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi 3 kurşunla öldüren Delil Aysal'ın Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesince hazırlanan raporunda cezai ehliyetinin tam olduğu tespit edildi.
28.02.2024 Gündem
Gayrimenkul sektöründe yeni gelişme! Düşüş sürecek
Gayrimenkul sektöründe yeni gelişme! Düşüş sürecek Ev almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) sektöre ilişkin beklenti anketi çalışması başlattı. Detaylar belli oldu
25.02.2024 Ekonomi
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu
AK Parti programına saldırıda yeni gözaltılar var! Bakan Tunç duyurdu Adalet Bakanı Tunç, AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan adayı Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 12 şüphelinin gözaltına alındığını, 7 şüphelinin ise arandığını açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası
Markette iğrenç olayda indirimsiz 5 yıl hapis cezası Bursa’da, annesiyle gittiği markette oyuncaklara bakan 9 yaşındaki kız çocuğu A.M.'ye elle sarkıntılık yapan Muhammed Habbabe (28), 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. ‘Çocuğa karşı cinsel istismar’ suçundan 3 ayrı suç kaydı bulunan “Şeytana uydum” diyen sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren hakim, cezada indirim yapmadı.
11.02.2024 Gündem
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Sıfır ve ikinci el araç alacaklara kritik uyarı geldi
İkinci el araba fiyatları ile ilgili yeni gelişme! Sıfır ve ikinci el araç alacaklara kritik uyarı geldi Araba fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Peş peşe hamleler sonrası araba fiyatlarında büyük düşüş sağlandı. 2023’ün sonlarına doğru başlayan kampanya furyası yeni yılın gelmesiyle birlikte azalmaya başladı. Öte yandan ikinci el otomobil piyasasındaki durgunluk devam ederken Gaziantep'te pazar günleri açılan ikinci el oto pazarında yaşanan yoğunluk dikkat çekti. Yoğunluğun aldatıcı olduğunu söyleyen alıcı ve satıcılar ise "Bakan çok ama alan az" dedi.
11.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Yeni Gelişme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeni gelişme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.