Yakınlaşma

Yakınlaşma

Son dakika yakınlaşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yakınlaşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yakınlaşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yakınlaşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yakınlaşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.117 yakınlaşma haberi bulunmuştur. Tüm yakınlaşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı
Daniel Alves'e şok! 4 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırıldı İspanya’da devam eden davada eski Brezilyalı futbolcu Daniel Alves, 2022'de bir gece kulübünde genç bir kadına cinsel saldırıda bulunmaktan suçlu bulundu. Mahkeme 4 yıl 6 ay hapis cezası verdi.
22.02.2024 Futbol
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı
Yunanistan'dan Türkiye itirafı: Erdoğan güçlü bir aktör, diplomatik kartlarını doğru bir şekilde oynadı Yunan medyası Türkiye'nin son dönemlerde attığı adımlarla jeopolitik sahnede 'çok daha güçlü' bir konuma geldiğini yazarken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bölgede kimsenin görmezden gelemeyeceği güçlü bir aktör olduğunu vurguladı.
19.02.2024 Dünya
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar
Erdoğan Arap medyasında manşet! Tarihi ziyareti yakından izleyecek ülkeleri açıkladılar 'Doğu Akdeniz'den Etiyopya'ya kadar Türkiye lideri Erdoğan ve Sisi bölgesel eksen oluşturabilir mi?' sorusu soruldu, Kahire seyahatinin odak noktası başlıklara taşındı. BBC ise, ziyaretin hangi ülkeler tarafından yakın izleneceğini yazdı.
13.02.2024 Dünya
Dolaylı Tümleç Nedir, Nasıl Bulunur? Dolaylı Tümleç Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir?
Dolaylı Tümleç Nedir, Nasıl Bulunur? Dolaylı Tümleç Özellikleri Ve Örnekleri Nelerdir? Dolaylı tümleç, Türkçe’ de tamamlayıcı unsur olarak kullanılan bir ifade şeklidir. Yer tamamlayan öğe de denilebilir. Yüklem, özne, zarf tümleci ve nesne gibi dolaylı olarak fiili uzaklaştırma –yakınlaştırma etkisi oluşturan tamlayıcı olarak da tanımlanabilmektedir. Tamlayıcı öğeyi bulabilmenin en kolay yöntemi ise soru sormaktır.
27.01.2024 Gündem
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber'den büyük itiraf Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı.
25.01.2024 Magazin
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi
Pasifik Okyanusu'nun üzerinde tehlikeli yakınlaşma! Çinli pilottan ABD'li pilota el hareketi Orta Doğu'da İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ederken Pasifik'te ABD ile Çin karşı karşıya geldi. Orta Doğu'da sadece İsrail ve Hamas değil İran ve ABD de Orta Doğu'da çatışmalar nedeniyle karşı karşıya. Analistler, bu iki ülkenin olası bir savaşa girmesi durumunda dünyanın bir kırılma noktası yaşayacağını hatta dünyanın yeni bir küresel savaşa sürüklenebileceğini söylüyor.
19.10.2023 Dünya
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker...
Hamas-İsrail savaşında son dakika gelişmesi! İsrail kara harekatına hazırlanıyor: Gazze sınırında 300 bin asker... Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı Operasyonu' Ortadoğu'yu kaosa sürüklerken tüm dünyanın gözü bölgedeki gelişmelerde. Hamas'a savaş ilan eden İsrail Gazze'ye bomba yağdırmaya devam ederken ölenlerin sayısı 950'ye yükseldi. İsrail basını jetlerin Aksa Tufanı'nın arkasındaki isim olan Deif'in babasının evini vurarak yakınlarını öldürdüğünü yazdı. Ordu sözcüsü ise Gazze sınırında 300 bin askerin hükümetten gelecek emri beklediğini duyurdu. İsrail Lübnan'daki Hizbullah militanlarıyla üçüncü gününe giren çatışmalarda bir yarbayın öldüğünü doğruladı. Doğu sınırındaki patlama sesleri ise, üçüncü bir ülkeyle ilk temas niteliği taşıyor.
11.10.2023 Dünya
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider
Kritik toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a övgü: Türk halkı adına korkusuz bir lider İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un da yakın arkadaşı olan Haham Schneier, Erdoğan ve Netanhayu’nun görüşmesi sonrası soruları yanıtladı. Schneier, Erdoğan’ı ‘samimi, içten ve kararlı’ bir devlet adamı olarak tanımladı.
21.09.2023 Gündem
Moskova Antlaşması Özeti Ve Önemi... Moskova Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Moskova Antlaşması Özeti Ve Önemi... Moskova Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Moskova Antlaşması; 16 Mart 1921 tarihinde imzalanmıştır. Bu antlaşma Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Sovyet Rusya arasında imzalanmıştır. TBMM’nin Kurtuluş Savaşı’nda elde ettiği başarıların da etkisiyle iki ülke arasında yakınlaşma başlandı. Bunun sonucunda Moskova antlaşması imzalanmıştır.
12.09.2023 Eğitim
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı
İşte Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın yeni ekibi! Liyakat vurgusu yapıldı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ın önceki gün ses getiren enflasyon raporu sunumunun ardından dün de yeni atanan ekibi açıklandı. Yeni Merkez Bankası başkan yardımcıları Hatice Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Fatih Karahan’la ilgili karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Piyasaların yakından takip ettiği üç isim de uzmanlardan tam not alırken, ‘liyakat’ vurgusu yapıldı.
29.07.2023 Ekonomi
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama
Adana'da 5.5 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan ilk açıklama AFAD'ın verilerine göre saat 08.44'te Adana'nın Kozan ilçesinde 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'Şu ana kadar 112 Acil İhbar hattına can ve mal kaybına yönelik herhangi bir ihbar yapılmamıştır' dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Bize şu an olumsuz bir bilgi gelmedi. Sadece Kozan'da birkaç ahırın zarar gördüğü haberi geldi. Arkadaşlarımız oraya gidiyor. Ağır hasarlı binalar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrolünde yıkılıyor" dedi. AFAD Başkanı Yunus Sezer deprem sonrası olumsuz bir durum olmadığını açıkladı. Öte yandan Adana'nın Kozan ilçesinde saat: 10.57'de 4.4 büyüklüğünde artçı deprem meydana geldi. Korkutan sarsıntı sonrası yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.
25.07.2023 Gündem
NATO zirvesi işbirliği kapılarını açtı! Hedef 100 milyar dolar
NATO zirvesi işbirliği kapılarını açtı! Hedef 100 milyar dolar Vilnius'ta NATO Zirvesi ile başlayan Türkiye-ABD yakınlaşma sürecinin hem ekonomide hem de ticari alanda yeni işbirliklerine kapı açması bekleniyor.
15.07.2023 Ekonomi
Estonya'da tehlikeli yakınlaşma! Rus ve İngiliz uçakları havada karşı karşıya...
Estonya'da tehlikeli yakınlaşma! Rus ve İngiliz uçakları havada karşı karşıya... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş devam ederken Estonya'da gergin anlar yaşandı. İngiliz savaş uçakları, Estonya hava sahasında Rus uçaklarını engelledi...
5.07.2023 Dünya
Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis: Türkiye ile müzakerelere hazırız
Yunanistan Dışişleri Bakanı Gerapetritis: Türkiye ile müzakerelere hazırız Yunanistan Dışişleri Bakanı Giorgos Gerapetritis, Yunanistan'ın deniz sınırları konusunda yaşanan anlaşmazlığı çözmek için Türkiye ile müzakerelere başlamaya hazır olduğunu ifade etti.
4.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bayramın birliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Bayramın birliğimizi pekiştirmesini temenni ediyorum Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ''Bayramlar birbirimizle dayanışma ve yakınlaşma için bir vesile. Küskünlerin barışması için, kucaklaşması için bir vesile. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz için bir vesile. Bu bayramın da ülkemizin, milletimizin birliğine, kardeşliğine, dayanışmasına katkıda bulunmasını ve bu kardeşliği, birliği, beraberliği pekiştirmesini temenni ediyorum" dedi. 
28.06.2023 Gündem
Yunan medyasından Hakan Fidan yorumu:  Yeni bir sayfa açıldı
Yunan medyasından Hakan Fidan yorumu: Yeni bir sayfa açıldı Dışişleri Bakanlığı'na Hakan Fidan'ın atanması dünya medyasında yer bulmaya devam ediyor. Fidan'ın atanması ile Türkiye-ABD ilişkilerinde beklenen yeni sayfanın çoktan açıldığını öne süren Yunan medyası, Hakan Fidan'ın İsrail-Türkiye ilişkilerini geliştirmeye yönelik hamlelere öncülük ettiğine dikkat çekti ve İsrail'e uyarıda bulundu.
21.06.2023 Dünya
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi
IMF'den Fed'e çağrı: İş henüz bitmedi IMF, yeni bir raporda ABD'nin bu yıl bir resesyondan kaçınabileceğini belirterek Fed'in faiz oranlarını tekrar yükselterek gelecek yılın sonlarına kadar orada tutması gerektiğini söyledi.
27.05.2023 Ekonomi
Montella teklif aldığı takımı açıkladı! Fenerbahçe dediler ama...
Montella teklif aldığı takımı açıkladı! Fenerbahçe dediler ama... Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan İtalyan teknik adam Montella, Yunan devi Olympiakos'tan teklif aldığını açıkladı.
16.05.2023 Adana DemirSpor
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum İkinci turun daha kolay geçeceğini söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ' Oy farkı çok açık şekilde ortada. Oy farkının kapanacağını düşünmüyorum' dedi. Kalın, 'Sinan Oğan ile bir görüşme oldu mu?' sorusuna da yanıt verdi.
16.05.2023 Gündem
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı
ABD Dışişleri'nde kritik istifa! Çin politikasının mimarıydı Biden'ın Çin politikasının mimarı Wendy Sherman istifa edecek. Mevcut yönetimde kilit bir dış politika oyuncusu olan Washington'un iki numaralı diplomatı, hükümetteki otuz yıllık kariyerine yakında son verecek.
13.05.2023 Dünya
2023 Ramazan'ın ilk günü ne zaman? Ramazan'ın ilk günü iftar saat kaçta?
2023 Ramazan'ın ilk günü ne zaman? Ramazan'ın ilk günü iftar saat kaçta? Oruç ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 Ramazan'ın ilk gününü sabırsızlıkla bekleyen müslümanlar şimdiden iftar ve sahur vakitlerini araştırmaya başladı. İbadet ve oruçla geçecek mübarek on bir ayın sultanında Allah'a yakınlaşma fırsatı bulacak vatandaşlar, bu mukaddes ayın feyiz ve bereketinden istifade edecek. Peki Ramazan'ın ilk günü ne zaman? 2023 Ramazan'ın ilk günü iftar saat kaçta?
21.03.2023 Gündem
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu!
Perşembe’nin galibi yine Camdaki Kız oldu! Kanal D’nin yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği sevilen dizisi Camdaki Kız, 69’uncu bölümüyle Total kategoride 6,37 reyting, 15,99 izlenme payı AB kategorisinde 6,38 reyting ve 17,68 izlenme payı 20+ ABC1 kategorisinde ise 7,65 reyting ve 18,38 izlenme payı ile perşembe gününün en çok izlenen dizisi oldu.
10.03.2023 Magazin
Yargı'da Ilgaz ve Ceylin cephesinde tehlikeli yakınlaşma!
Yargı'da Ilgaz ve Ceylin cephesinde tehlikeli yakınlaşma! Pazar akşamlarına damga vuran Yargı'da heyecan giderek artıyor. Yargı'nın yayınlanan son tanıtımına Ceylin ve Ilgaz'ın yakınlaşması damga vuruyor. Ilgaz, Ceylin'i Ömer'den kıskanıyor. İşte Yargı'nın yeni bölüm tanıtımı...
10.03.2023 Magazin
Taciz iddiasıyla yargılanan Kurtuluş Kuş'a zorla getirme kararı!
Taciz iddiasıyla yargılanan Kurtuluş Kuş'a zorla getirme kararı! Aydın'ın Efeler ilçesinde, otel odasında hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanan şarkıcı Kurtuluş Kuş hakkında, mahkeme sonraki duruşmaya zorla getirilmesine ve yurt dışına çıkış yasağı konulmasına karar verdi. Duruşmaya katılan B.B. "Ben doktor doktor, o ise sahne sahne geziyor" diyerek şikayetini yineledi.
14.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yakınlaşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yakınlaşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.