Yağmur Tanrısevsin

Yağmur Tanrısevsin

Son dakika Yağmur Tanrısevsin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yağmur Tanrısevsin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yağmur Tanrısevsin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yağmur Tanrısevsin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yağmur tanrısevsin gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 yağmur tanrısevsin haberi bulunmuştur. Tüm yağmur tanrısevsin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yağmur Tanrısevsin'in fırından kilotlu ekmek alma kombini gündem oldu!
Yağmur Tanrısevsin'in fırından kilotlu ekmek alma kombini gündem oldu! Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, fırından ekmek aldığı kombiniyle sosyal medyada dalga konusu oldu. Bir davete gider gibi fırına giderek ekmek alan oyuncunun tarzına yorumlar gecikmedi.
7.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu
Doğu Demirkol'un partneri Yağmur Tanrısevsin oldu Yönetmen koltuğunda Burak Kuka'nın oturduğu, Doğu Demirkol’un yeni filmi 'Yaşam Koçu’nun kadın başrolü belli oldu. Ocak ayında sinemalarda olacak filmde, ünlü komedyene 'Helin' karakteriyle Yağmur Tanrısevsin eşlik edecek.
6.11.2023 Magazin
Yağmur Tanrısevsin'in Bodrum'da jet ski keyfi!
Yağmur Tanrısevsin'in Bodrum'da jet ski keyfi! Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. 32 yaşındaki güzel, önceki gün Yalıkavak'taki Miya Beach'te görüntülendi.
8.07.2023 Magazin
‘Çocukların Festivali’ 5-6-7 Mayıs’ta
‘Çocukların Festivali’ 5-6-7 Mayıs’ta ‘Çocukların Festivali’ bu sene beşinci kez 5-6-7 Mayıs tarihlerinde Zorlu PSM ev sahipliğinde İstanbul ve deprem bölgesindeki çocuklar için kapılarını aralıyor.
20.04.2023 Yaşam
Zeynep Koçak, Oğuzhan ve Demet'e göndermede mi bulundu? Açıklama geldi
Zeynep Koçak, Oğuzhan ve Demet'e göndermede mi bulundu? Açıklama geldi Oyuncu Demet Özdemir ile oyuncu Oğuzhan Koç geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldı. Haberin yayıldığı sıralarda Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın son paylaşımı gönderme olarak düşünüldü. Sosyal medyada gündeme gelen Koçak, isyan etti.
16.04.2023 Magazin
Yağmur Tanrısevsin'e hırsızlık şoku!
Yağmur Tanrısevsin'e hırsızlık şoku! Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, seramik atölyesine hırsız girmesiyle büyük şok yaşadı. Güvenlik alarmının uyarısı üzerine atölyesine koşan Tanrısevsin, antika kapının kırıldığını gördü.
27.03.2023 Magazin
Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu
Yağmur Tanrısevsin Twitter'da gündem oldu Sevilen oyuncu Yağmur Tanrısevsin, ünlü bir İtalyan markasının reklam yüzü oldu. Yağmur Tanrısevsin'in hayranları harekete geçirdi. Ünlü oyuncuyu Twitter'da gündem yapmayı başardılar.
22.12.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi!
Yağmur Tanrısevsin eski aşkı Kerem Bürsin'e destek verdi! Geçtiğimiz aylarda eski aşkı Kerem Bürsin ile tekrar bir araya geldiği düşünülen ancak bu iddiaları yalanlayan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, eski sevgilisinin "Piyasada toksik erkek oyuncular var" açıklamasının hatırlatılması üzerine Bürsin'e destek verdi.
9.11.2022 Magazin
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı...
Usta oyuncu Rıza Akın'ı veda! Eşi bakakaldı... Beyin kanaması geçirdikten sonra geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden aktör, yazar ve gazeteci Rıza Akın için bugün Atlas Sineması’nda veda töreni düzenlendi. Sevenleri usta oyuncuya veda etmek için salonda hazır bulundu. Törende duygusal anlar yaşandı.
3.11.2022 Magazin
Kerem-Hande aşkı yeniden mi?
Kerem-Hande aşkı yeniden mi? Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Hande Erçel'i, 2.5 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi’nin sağlık sorunu nedeniyle telefonla arayıp, konuştuğunu açıklamıştı. Son olarak Boğaziçi Film Festivali'ne katılan ve sinema çıkışında yabancı hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu, basın mensuplarının "Hande Erçel ile barışma oldu mu?" sorusunu yanıtladı.
25.10.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin: Adaletsizlik karşısında ortalığı kasıp kavururum
Yağmur Tanrısevsin: Adaletsizlik karşısında ortalığı kasıp kavururum Yağmur Tanrısevsin, Elele dergisinin yeni sayısının kapağında yer aldı. Oyuncu, "Adaletsizlik ve haksızlık, hiç tahammül edemediğim bir şey. Bana ya da başkalarına fark etmez. O zaman içimden bir güç çıkıyor; ortalığı kasıp kavurabileceğim" dedi.
29.04.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin'den eski rol arkadaşı Gökhan Alkan'a tepki: Şaşırdım!
Yağmur Tanrısevsin'den eski rol arkadaşı Gökhan Alkan'a tepki: Şaşırdım! Geçtiğimiz aylarda ekranlara veda eden 'Kalp Yarası' dizisinde Gökhan Alkan ile rol alan Yağmur Tanrısevsin, projenin final yapmasının ardından meslektaşının kendisini sosyal medya hesabından silmesiyle ilgili konuştu
25.04.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'yı görenler Yağmur Tanrısevsin'e benzetti!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'yı görenler Yağmur Tanrısevsin'e benzetti! Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'te Türkan karakterine hayat veren oyuncu Özgü Kaya sosyal medyanın gündeminde. Özgü Kaya'yı görenler Yağmur Tanrısevsin sandılar. Özgü Kaya'nın paylaşımlarına takipçilerinden "Yağmur Tanrısevsin'in ikizi gibisin" yorumları yağıyor.
5.04.2022 Magazin
Yağmur Tanrısevsin 'Kerem Bürsin' ile aşk iddialarına yanıt verdi!
Yağmur Tanrısevsin 'Kerem Bürsin' ile aşk iddialarına yanıt verdi! Hande Erçel'den yeni ayrılan Kerem Bürsin ile eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin hakkında çok konuşulan bir iddia ortaya atılmıştı. . 2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin'in sosyal medyada takipleşmesi, magazin kulislerini hareketlendirdi. Akıllara "Aşk yeniden mi?" soruları geldi. Tanrısevsin aşk iddialarına ilk kez yanıt verdi.
23.03.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor
Petek Dinçöz - Serkan Kodaloğlu çifti boşanıyor Petek Dinçöz, 2014 yılında Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturmuştu. İrfan Aslan adında bir de oğulları olan çift 8 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.
15.03.2022 Magazin
Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi?
Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi? Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in özel hayatı şu sıralar magazin gündeminden düşmüyor. 'Sen Çal Kapımı' dizisinde tanışarak aşk yaşadığı Hande Erçel ile yollarını ayıran Kerem Bürsin, flaş bir iddia ile yeniden gündeme geldi. Dün ünlü spor spikeri Elif Gökalp ile aşk yaşadığı iddialarını net bir dille yalanlayan yakışıklı oyuncu, bu kez eski aşkıyla gündemde. 2014 yılında ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile Kerem Bürsin'in sosyal medyada takipleşmesi, magazin kulislerini hareketlendirdi. Akıllara "Aşk yeniden mi?" soruları geldi.
15.03.2022 Magazin
Kalp Yarası final mi yapıyor, dizinin finali ne zaman yayınlanacak?  Kalp Yarası final tarihi!
Kalp Yarası final mi yapıyor, dizinin finali ne zaman yayınlanacak?  Kalp Yarası final tarihi! Kalp Yarası final yapacak mı, ne zaman final yapacak? ATV ekranlarının sevilen yapımları arasında yer alan Kalp Yarası dizisinin final yapıp yapmayacağı sorgulanıyor. FOX'un Elkızı ve STAR TV'nin Annemizi Saklarken dizilerinin ardından bir final iddiası Kalp Yarası dizisinden geldi. Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin'in yer aldığı Kalp Yarası final mi yapıyor, dizi bitiyor mu?
15.02.2022 Televizyon
Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin son paylaşımıyla adından söz ettirdi!
Kalp Yarası'nın Ayşe'si Yağmur Tanrısevsin son paylaşımıyla adından söz ettirdi! Kalp Yarası dizisiyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Instagram hesabından paylaştığı son pozuyla adından söz ettirdi.
19.01.2022 Magazin
Nesrin Cavadzade'den sevgilisi Gökhan Alkan'a öpüşme yasağı!
Nesrin Cavadzade'den sevgilisi Gökhan Alkan'a öpüşme yasağı! Nesrin Cavadzade'nin, bir yıldır aşk yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Gökhan Alkan'a, 'Kalp Yarası' dizisindeki partneri Yağmur Tanrısevsin'le öpüşmesini yasakladığı iddia edildi.
19.11.2021 Magazin
"Set ortamımız harika"
"Set ortamımız harika" ATV’de yakında başlayacak olan Kalp Yarası dizisinin başrol oyuncularından Yağmur Tanrısevsin, 'Harika bir set ortamı var. Canlandırdığım Ayşe karakterini izleyicinin çok seveceğini düşünüyorum.' diye konuştu.
13.06.2021 Magazin
Yağmur Tanrısevsin: Her şey benim için aşktır
Yağmur Tanrısevsin: Her şey benim için aşktır Şarkıcı Oğuzhan Koç’tan ayrıldığından beri kalbi boş olan oyuncu Yağmur Tanrısevsin, aşk hayatıyla ilgili konuştu.
7.05.2021 Magazin
Merve Çağıran ekrana geri dönüyor
Merve Çağıran ekrana geri dönüyor Merve Çağıran'dan yeni dizi müjdesi geldi! Genç oyuncu, Atv’nin yeni sezon için hazırladığı Kalp Yarası dizisiyle el sıkıştı.
20.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yağmur Tanrısevsin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yağmur tanrısevsin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.